ConsenSys hankkii Quorum®-alustan J.P.Morganilta

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

ConsenSys hankki Quorum®-alustan J.P.Morganilta

ConsenSys ilmoitti tänään ostaneensa J.P.Morganin kehittämän Ethorium-lohkoketjun yritysmuunnoksen Quorum®: n. ConsenSys 25. elokuuta 2020 Lähetetty 25. elokuuta 2020

päätösvaltainen lehdistö 01

NEW YORK, NY, 25. elokuuta 2020-ConsenSys, alan johtava blockchain-ohjelmistoyritys, ilmoitti tänään ostavansa Päätösvaltaisuus®, yritysversio Ethereumin lohkoketjusta, jonka on kehittänyt J.P.Morgan (NYSE: JPM). Quorumin lisäämisen myötä ConsenSys tarjoaa nyt täyden valikoiman tuotteita, palveluita ja tukea Quorumille, mikä nopeuttaa ominaisuuksien ja ominaisuuksien – kuten digitaalisen omaisuuden toiminnallisuuden ja asiakirjojen hallinta – saatavuutta.. 

J.P.Morgan ja ConsenSys ovat kaksi johtavaa organisaatiota Enterprise Ethereumissa, ja niillä on pitkä yhteistyöhistoria sen jälkeen, kun he ovat johtaneet Enterprise Ethereum Alliance, auttaa tuomaan Mainnet Ethereum -asiakas, Hyperledger Besu, Linux Foundationille ja työskentelemme yhdessä Quorumille rakennettujen teollisuuden sovellusten, kuten komgo ja Covantis. Quorumin perustamisen jälkeen vuonna 2016 ConsenSys ja J.P.Morgan ovat tehneet yhteistyötä saadakseen Ethereumista valinnanalustan yrityksille, jotka rakentavat turvallisia ja mukautettavia liiketoimintaverkostoja.

“Quorumin luominen oli ensimmäinen J.P.Morganille sekä oman lohkoketjuprotokollan kehittämisessä että avoimen hankintaohjelmiston kehittäjäyhteisössä”, kertoi Blockchainin globaali johtaja Umar Farooq., J.P. Morgan. “Olemme uskomattoman ylpeitä Quorumin käytöstä viime vuosina ja olemme innoissamme siitä, että ConsenSys on kumppani viemään visiota eteenpäin.” 

ConsenSys yhdistää nykyisen protokollasuunnittelun etenemissuunnitelmansa Quorumiin hyödyntämällä molempien koodipohjien parhaita puolia. ConsenSysin kaikki Enterprise Ethereum -protokollatekniikat kuuluvat ConsenSys Quorum -brändin alle, ja kehittäjillä on mahdollisuus valita taustalla oleva teknologiapino. Quorum pysyy avoimen lähdekoodin muodossa ja tulee yhteentoimivaksi ConsenSysin muiden johtavien blockchain-tuotteiden, kuten Codefin talous- ja kauppasovellusten kanssa. J.P.Morgan tulee olemaan ConsenSysin edistyneiden ominaisuuksien ja palvelujen asiakas, joka otetaan käyttöön Quorumissa.

“Jo ennen kuin Ethereumin ensimmäinen lohko louhittiin ja ConsenSys perustettiin, olemme tehneet yhteistyötä J.P.Morganin kanssa Ethereumin todisteissa konseptista ja tuotantojärjestelmistä. Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme Quorumiin ConsenSys Enterprise Ethereum -pinoon, ja odotamme innolla Hyperledger Besu -pohjaisen Enterprise Ethereum -asiakkaamme yhdistämistä Quorumiin ja tuen kaikkia Quorumin asennuksia maailmanlaajuisesti. Odotamme jatkavansa monipuolista kumppanuutta J.P.Morganin kanssa monien vuosien ajan ja avaamalla yrittäjyyden ja mainnet-yhteensopivuuden aikakauden “, kertoi ConsenSysin perustaja ja toimitusjohtaja ja Ethereumin yhteisluoja Joseph Lubin.. 

ConsenSysin Quorumin hankinnan lisäksi J.P.Morgan teki strategisen investoinnin ConsenSysiin tukeakseen sen tehtävää auttaa kehittäjiä rakentamaan seuraavan sukupolven verkkoja ja mahdollistamaan yritysten käynnistää tehokkaampi rahoitusinfrastruktuuri.

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on johtava Ethereum-ohjelmistoyritys. Annamme kehittäjille, yrityksille ja ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, käynnistää nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin ja käyttää hajautettua verkkoa. Tuotepakettimme, joka koostuu Infura, Koorumi, Codefi, MetaMask, and Diligence, palvelee miljoonia käyttäjiä, tukee miljardeja blockchain-pohjaisia ​​kyselyjä asiakkaillemme ja on käsitellyt miljardeja dollareita digitaalista omaisuutta. Ethereum on maailman suurin ohjelmoitava lohkoketju, joka johtaa yritysten omaksumista, kehittäjäyhteisöä ja DeFi-toimintaa. Tällä luotetulla, avoimen lähdekoodin pohjalla rakennamme huomisen digitaalista taloutta. Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme osoitteessa https://consensys.net/.

Tietoja J.P.Morgan’s Corporate -yrityksestä & Sijoituspankki

J.P.Morgan’s Corporate & Investointipankki on maailmanlaajuinen johtaja pankki-, markkinointi- ja arvopaperipalveluissa. Maailman tärkeimmät yritykset, hallitukset ja instituutiot antavat meille liiketoiminnan yli 100 maassa. Corporate, jolla on 27 biljoonaa dollaria säilöön otettuja varoja ja 607 miljardia dollaria talletuksia & Investointipankki tarjoaa strategista neuvontaa, kerää pääomaa, hallitsee riskejä ja lisää likviditeettiä markkinoilla ympäri maailmaa. Lisätietoja J.P.Morganista on osoitteessa www.jpmorgan.com

TuoteilmoitusUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjäresurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking -ekosysteemiraportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me