ConsenSys ilmoitti yhteistyöstä Kiinan Blockchain Services Networkin kanssa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

ConsenSys ilmoitti yhteistyöstä Kiinan Blockchain Services Networkin kanssa

Kirjoittaja ConsenSys 25. tammikuuta 2021 Lähetetty 25. tammikuuta 2021

BSN-koorumin lippu

ConsenSys Quorum on nyt saatavilla Kiinan Blockchain-pohjaisessa palveluverkostossa (BSN), joka on maan valtakunnallinen blockchain-projekti

ConsenSys ilmoitti tänään kumppanuudesta Blockchain-pohjainen palveluverkko (BSN) tehdä blockchainista helpompi saada yritykset ja hallitusjärjestöt. Osana kumppanuutta ConsenSys Quorum, avoimen lähdekoodin protokollakerros, joka toimii yritysten perustana Ethereum-pohjaisten yritysratkaisujen rakentamiselle, on saatavana noin 80 eri kaupungissa BSN: n julkisten kaupunkisolmujen kautta koko Manner-Kiinassa.. 

ConsenSys Quorum on avoimen lähdekoodin protokollakerros, jonka avulla yritykset voivat hyödyntää Ethereumia tuotannon estoketjusovelluksissaan. Yritykset luottavat ConsenSys Quorumiin tarjoamaan yritystason verkkoja, joita he tarvitsevat avatakseen arvon blockchainilla. ConsenSys Quorum voidaan integroida ConsenSysin, kolmansien osapuolten toimittajien tai yrityksen sisäisten kehittäjien tuotemoduuleihin tehokkaiden, muokattavien sovellusten rakentamiseksi.

BSN on lohkoketjuun erikoistunut pilviympäristö, jossa on yhtenäinen varmenteiden hallinta, yhdyskäytävän sovellusliittymät, älykkäät sopimus SDK: t, salausalgoritmit käyttöoikeuskehyksiä varten ja pinotut julkisen ketjun solmut helppoa käyttöä varten. BSN pyrkii ratkaisemaan blockchain dApp -palvelun käyttöönoton ja ylläpidon korkeat kustannukset tarjoamalla jaetun resurssiympäristön ja yhden luukun ratkaisun kehittäjille. ConsenSys Quorum pakataan muihin yleisvaltuutettuihin ja julkisiin blockchain-verkkoihin myydä yrityksille ja hallituksille tarjoamalla paljon suuremmat ja syvemmät markkinat Kiinassa.

Kiinan valtion tiedotuskeskuksen (SIC), kansallisen kehitys- ja uudistustoimikunnan (NDRC), korkean taloudellisen suunnitteluviraston alaisen aivoriihi, tukema BSN on pilvipalvelujen, portaalien välinen, rajat ylittävä, blockchain- pohjainen maailmanlaajuinen infrastruktuuriverkko, joka antaa kehittäjille ja yrityksille mahdollisuuden luoda, ottaa käyttöön ja hallita seuraavan sukupolven hajautettuja sovelluksia (dApps) tehokkaammin, kätevämmin ja edullisemmin useissa eri protokollissa yhtenäisen standardin mukaisesti. Pekingissä toimiva Red Date Technology, China UnionPay ja China Mobile ovat BSN: n perustajayrityksiä. Red Date Technology valvoo R: tä&D, päivittäinen toiminta ja BSN: n ylläpito. 

Lähikuukausina GoQuorum tehdään yhteentoimivaksi joidenkin kehysten ja protokollien kanssa, jotka ovat jo osa BSN: ää BSN: n Interchain Communications Hub. Kehittäjät voivat pian rakentaa Quorumin ja saavuttaa helpon yhteentoimivuuden BSN: llä rakentaakseen kehittyneitä IT-järjestelmiä, jotka täyttävät hienostuneen liiketoimintalogiikan. ConsenSys Codefi -sovellukset, kuten Orchestrate, Workflow ja Assets, ovat saatavilla BSN-markkinoilla, jotta kehittäjät voivat nopeammin rakentaa luotettavia ja skaalautuvia liiketoimintasovelluksia. Red Date Technologyn tukemat blockchain-kehittäjien koulutusohjelmat alkavat valtakunnallisesti. 

“Lanseerauksen jälkeen BSN sisällyttää Quorumin BSN: n koulutusohjelmiin vuonna 2021 nopeuttaakseen merkittävästi blockchain-tekniikan ja Ethereum-pohjaisten ratkaisujen käyttöönottoa Kiinassa. GoQuorum on myös yhteentoimiva muiden sallittujen kehysten ja avoimet käyttöoikeuskehykset BSN: llä, rakentamalla Kiinan uuden infrastruktuurin kulmakivi ”, sanoi Red Date Technologyn toimitusjohtaja ja BSN Development Associationin toimitusjohtaja Yifan Hän..

”Ethereumin kaltaiset hajautetut protokollat ​​ovat läpimurto siitä, miten voimme herättää luottamusta kaikkiin järjestelmiin helpottamalla syvempää yhteistyötä ja digitaalisen omaisuuden luomista. ConsenSys Quorum on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se kattaa kaikki yritysten tarpeet yksityisyyden ja lupaominaisuuksien suhteen, mutta on silti yhteensopiva Ethereumin mainnetin kanssa. Uskomme, että erilaisten avoimen lähdekoodin lohkoketjuprotokollien on oltava yhteentoimivia, ja BSN: n kanssa otamme merkittävän askeleen eteenpäin tuomalla ConsenSys Quorumin monille yrityksille Kiinassa, jotka voisivat hyötyä läpinäkyvistä yhteistyöyrityksistä “, sanoo ConsenSysin perustaja Joseph Lubin..

BSN: stä on tullut yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista yritysten lohkoketjuekosysteemeistä huhtikuussa 2020. Suunniteltu digitaalisen silkkitien selkäranka-infrastruktuuriksi, BSN on ottanut käyttöön yli 2000 estoketjusovellusta Kiinassa sijaitsevissa yrityksissä ja hallinto-organisaatioissa. 108 julkista kaupunkisolmua on kytketty yhdistämään yli 80 kaupunkia Manner-Kiinaan ja 8 julkista kaupunkisolmua muissa maissa ympäri maailmaa. Tänä vuonna BSN pyrkii saamaan kehittäjille yli 10 luvattua ja 30 muuta julkista blockchain-protokollaa käytettäväksi edulliseen hintaan maailmanlaajuisessa verkossa.

ConsenSys tekee yhteistyötä BSN-kiihdyttimen kanssa ConsenSys Quorumin käytön suhteen. 

Lisätietoja saat ConsenSysistä Twitterissä: @Consensys ja WeChat: ConsenSysNews

Tietoja ConsenSysistä:

ConsenSys on johtava Ethereum-ohjelmistoyritys. Annamme kehittäjille, yrityksille ja ihmisille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, käynnistää nykyaikaisen rahoitusinfrastruktuurin ja käyttää hajautettua verkkoa. Tuotepakettimme, joka koostuu Infura, Kvoorumi, Codefi, MetaMaskTryffeli and Diligence, palvelee miljoonia käyttäjiä, tukee miljardeja blockchain-pohjaisia ​​kyselyjä asiakkaillemme ja on käsitellyt miljardeja dollareita digitaalista omaisuutta. Ethereum on maailman suurin ohjelmoitava lohkoketju, joka johtaa yritysten omaksumista, kehittäjäyhteisöä ja DeFi-toimintaa. Tällä luotetulla, avoimen lähdekoodin pohjalla rakennamme huomisen digitaalista taloutta. Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme osoitteessa http://consensys.net/.

Tietoja BSN: stä:

Lisätietoja BSN: stä on osoitteessa: https://www.bsnbase.com/ (Kiina) ja http://bsnbase.io (Englanti).

Tietoja Red Date -tekniikasta: 

Red Date (Hong Kong) Technology Co., Ltd. (“Red Date Tech”), yksi Blockchain-pohjaisen palveluverkoston (BSN) neljästä perustajajäsenestä, perustettiin syyskuussa 2014 ja sen pääkonttori on Hongkongissa. Se on BSN: n arkkitehti ja vastaa BSN: n R: stä&D ja päivittäinen käyttö ja huolto. Ennen kuin hänellä oli tärkeä rooli BSN: ssä, Red Date Tech on ollut vuosien ajan huipputeknologian toimittaja älykkäiden kaupunkien rakentamiseen Kiinassa yhdessä China Mobilen ja China UnionPayn kanssa. Lähetä tiedustelut osoitteeseen [sähköposti suojattu].

Mediakontaktit:

[sähköposti suojattu]

Codefi AssetsCodefi Orchestratecodefi -työnkulkuConsenSys QuorumNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me