Esittelyssä Teku

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiBlockchain Development

Esittelyssä Teku

Teku on Eth2 Beacon -ketjun asiakaslaitos Stakersby ConsenSysille 16. lokakuuta 2020 Lähetetty 16. lokakuuta 2020

Teku

Eth2 Beacon -ketjun asiakas institutionaalisille tahoille

Ekosysteemi on odottanut Ethereum 2.0: n saapumista pitkään. ConsenSysin protokollasuunnittelutiimi (aiemmin tunnettu nimellä PegaSys) on ollut mukana alusta alkaen. 

  • Liityimme muiden kanssa Ethereumin sirpaleiden työpaja Taipeissa alkuvuodesta 2018.
  • Olemme antaneet merkittävän panoksen Eth2 R: ään&D kautta Sovellettu Tutkimus, TX / RX, ja Automatisoitu Todentaminen ryhmät, joista jokainen keskittyy erilaisiin avainkysymyksiin Eth2-paradigman kehittämiseksi.
  • Olemme osallistuneet Ethereumin perustamiseen vuodesta 2016 lähtien Hyperledger Besu, johtava Ethereumin asiakasyritys yrityksille. Lisäksi olemme tiedottaneet, johtaneet ja toteuttaneet EIP: itä ja tärkeimpiä Eth1.x-tutkimushankkeita. 
  • Olemme äskettäin muodostaneet strategisen kumppanuuden JPMorganin kanssa hankkiakseen heidän protokollaprojektinsa ja tukeakseen heidän Ethereum-sovelluksiaan. JPMorgan liittyy kasvavaan luetteloon yrityksiä, joita palvelee yritystason tukitiimimme.

 

consensys plexus kuvake pyöreä Lue lisää Tekusta Explore Teku

Nämä aloitteet ovat osoitus korkealaatuisista suunnittelukäytännöistämme, kovasta yritystukikokemuksestamme ja pitkäaikaisen sitoutumisemme kestävyyteen Ethereum-protokollan edistämisessä.

ConsenSysin Protocol Engineering -tiimi on yksi suurimmista protokollaryhmistä koko blockchain-alueella. Joukkueellamme on yli 70 jäsentä, ja se kattaa laajan osaamisalueen yrityksen Java-velhoista hajautettujen järjestelmien akateemikoihin, tekniikasta, pankkitoiminnasta, korkeakouluista ja muualta.. Olemme valtavia uskovia Ethereum 2.0: een ja investoimme huomattavia resursseja sen toteuttamiseen. 

Eth2-pyrkimyksiemme ydin on Teku, täysi Ethereum 2.0 -asiakas, joka on rakennettu vastaamaan institutionaalisia tarpeita ja turvallisuusvaatimuksia. Teku on myös ainoa asiakas, joka on saanut nollarahoituksen Ethereum-säätiöltä ja jonka ConsenSys tukee täysin. Teku on ollut täysi osallistuja tähän mennessä kaikkiin moniluokkaisiin testiverkkoihin (mukaan lukien kuuluisa Ontarion retriitti, jonka olemme koonneet tukemaan Eth2-ekosysteemiä). 

Asiakkaan monimuotoisuus on kriittinen uudessa Eth2-verkkoarkkitehtuurissa, ja jotta Eth2 olisi joustava, mikään yksittäinen asiakkaan toteutus ei voi hallita. Tästä syystä kullakin viidestä olemassa olevasta asiakkaasta on mielessä kohdekäyttäjäkanta; Teku on ensisijainen asiakas institutionaalisille sidosryhmille. Olemme kehittäneet sen yritysystävällisellä Apache 2.0 -lisenssillä ja taistelutestatussa Javassa hyödyntääkseen sen runsaan ekosysteemin, jossa on yli 7 miljoonaa kehittäjää ja vankat työkalut tehokkaisiin sovelluksiin. Olemme juuri saaneet pian julkaistavan Quantstampin tarkastuksen, joka tukee tavoitettamme kirjoittaa puhdas, laatukoodi ja tarjoaa lisävarmuutta käyttäjillemme edetessä kohti majakkaketjun syntyä.

ConsenSysin Eth2-tuotteet on rakennettu Tekuun. 

  • Infura on käyttänyt Tekua tuotantoluokan ympäristössä Eth2 Beacon Chain API -palvelunsa tukemiseksi.
  • Pian käynnistyvä Codefi Staking luottaa ensisijaisesti Tekuun valkoisen etiketin alustalla hallitulle Eth2-panostusinfrastruktuurille.

Institutionaaliseen panostukseen Teku kulkee käsi kädessä toisen avoimen lähdekoodin projektin, Web3Signerin, kanssa tarjotakseen etäavainten allekirjoitus- ja viiltosuojauspalvelun parhaan mahdollisen turvallisuuden ja mielenrauhan varmistajille. 

Työskentelemme jo useiden muiden ekosysteemin suurten projektien kanssa tukeakseen niiden Tekun käyttöä omissa panostustoiminnoissaan. Yksi ekosysteemikumppaneistamme, Attestantti, jakoi kokemuksensa Tekun käytöstä:

Attestant tarjoaa Ethereum 2.0: lle ei-vapausrangaistuksen, institutionaalisen tason panostuspalvelun. Tätä varten meidän on tuettava tarjontaamme tuotteilla ja palveluilla, jotka tarjoavat kriittisen turvallisuuden, vakauden, luotettavuuden ja suorituskyvyn. On ilmeistä, että jatkuvan tutkimuksen, kehittämisen ja testauksen avulla Teku-asiakas on nyt kypsynyt siihen pisteeseen, jossa se täyttää kaikki tiukat kriteerimme. Olemme iloisia voidessamme työskennellä niin läheisessä yhteistyössä tällaisen ammattitaitoisen tiimin kanssa ja odotamme innolla Teku-asiakkaan käyttöönottoa osana sviittiämme Mainnetissa myöhemmin tänä vuonna. “

Olemme työskennelleet rakentamaan Tekun johtavaksi yritys Eth2-asiakkaaksi yli kahden vuoden ajan, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa enemmän ammattitaitoisia sidosryhmiä tervetulleiksi yhteisöömme. Liity meihin ConsenSys-ristiriidassa osoitteessa #teku tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] saada yhteyttä. Haluamme työskennellä kanssasi!  

 

consensys plexus kuvake pyöreä Lisätietoja Teku: sta Tutustu Explore Teku Ethereum 2.0 -tuotetiedotukseen Tuotteen julkaisuUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjäresurssit ja paljon muuta.Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmuWebseminaari

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmu

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymäWebseminaari

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymä

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessäWebseminaari

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessä

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me