Joe Lubin vastaa kysymykseen: “Kuka on Ethereumin kehittäjä?”

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiBlockchain Development

Joe Lubin vastaa kysymykseen: “Kuka on Ethereumin kehittäjä?”

Kuinka Ethereumin ekosysteemi voi ajatella suuremmaksi siitä, kuka rakentaa Web3: n ja saavuttaa miljoonan kehityksen. Kirjoittanut Joseph Lubin 26. helmikuuta 2020 Lähetetty 26. helmikuuta 2020

joka on ethereumin kehittäjäsankari

Viime viikolla järjestetyssä ETHDenverin hakkerointi- ja yhteisötapahtumassa jaoin hakkereille kysymyksen, jota olemme ajatelleet Devcon V: n jälkeen, jolloin haastoin ekosysteemin kasvamaan miljoonaksi kehittäjäksi Ethereumille rakentamalla: joka on Ethereumin kehittäjä? 

Noin kolmasosa Denverin osallistujista oli uusi blockchain, joten halusimme ConsenSys-kollegojeni saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi, jakamaan tietoa ja osoittamaan selkeän polun yhteisöömme. ConsenSysissä meillä on paljon Ethereum- tai Web3-kehittäjiä. Ja viime aikoina – yrittäessäsi ajaa kohti miljoonaa Ethereum-kehittäjää – olemme yrittäneet keksiä määritelmän siitä, mitä Ethereum-kehittäjä on.

Python-kehittäjä käyttää Python-ohjelmointikieliä ja työkaluketjua suurimman osan ajasta kehittäessään haluamiaan alustoille, jotka ovat merkityksellisiä hänen sovellusalueelleen. Hän voi myös kutsua itseään tekoälyn kehittäjäksi, jos se on hänen ongelma-alue.

Ja tietysti Python-kehittäjä voi olla Ethereum-kehittäjä, koska siellä on Ethereum-asiakas – Trinity – joka on kehitetty Pythonissa ja jota ylläpitää Denverin oma Pere Merriam Ethereum -säätiöstä. Mutta niin loistava kuin Piper on, hän ei ole tunnetuin Python Ethereum -kehittäjä. Vitalik Buterin on rakentanut salaus-, Bitcoin- ja Ethereum-kirjastoja vuosia Pythonissa. Tämä oli hänen tutkimustyönsä. Ja tietysti hänellä oli suuri rooli ensimmäisen Python Ethereum -asiakasohjelman kehittämisessä.  

Ethereumin supervalta on sen kehittäjä- ja evankelistayhteisö – suurin, vilkkain ja todennäköisesti ystävällisin lohkoketjutilassa. Monet meistä ovat päättäneet viettää uramme, yömme ja viikonloppumme rakentamalla hajautettuja protokollatekniikoita, koska uskomme rakentavan seuraavia askelia kohti parempaa verkkoa, taloudellisesti ja poliittisesti voimakkaampaa globaalia kansalaisuutta ja terveellisempää tapaa tehdä yhteistyötä uusi luottamussäätiö. Tämä pitkäaikainen tavoite ja visio alkavat suurelta osin ETHDenverin kaltaisista tapahtumista, ja joukko koodaajia selvittää, miten ongelmat voidaan ratkaista. Ekosysteemi kasvaa samalla tavalla kuin hajautettu verkko: solmu solmulta, vertainen vertaiselta, yhteys yhteydeltä, ystävä ystävä.

Mutta mitä se tarkoittaa, että miljoona ihmistä työskentelee Ethereum-alustalla? Kyse ei ole vain rahoitetuista projekteista ja kokopäiväisistä blockchain-insinööreistä: hakkerit, opiskelijat, Web2-kehittäjät, jotka integroivat Ethereumin elementit nykyiseen työhönsä, ovat myös Ethereum-kehittäjiä. Enemmän tulee osallistavampia, kitkatonta lohkoketjuun perustuvia järjestelmiä, joita me kaikki yritämme rakentaa. Ne muotoutuvat vähitellen vanhojen järjestelmien ja uusien reittien välisten siltojen kautta, pienten kokeiden ja innostuneiden hakkeroiden kautta.

Joten, ehkä meidän pitäisi ajatella suuremmaksi siitä, kuka on Ethereumin kehittäjä? 

 • Kyseessä on Javascript-kehittäjä, jolla on paketti tai kirjasto jokaista ominaisuutta lukuun ottamatta luottamusta, mikä heidän mielestään on nyt heidän saatavillaan yksinkertaisen tuonnin avulla Web3.js tai Ethers.js. 
 • Se on iOS-kehittäjä, joka päättää integroida Web3-lompakon sovellukseensa. 
 • Se on Android-kehittäjä, joka löytää MetaMask matkapuhelin ja ottaa käyttöön a Napsauttaa laajennuksen joka mahdollistaa yli a miljoonaa MetaMask-käyttäjää päästäksesi sovellukseen lompakosta.
 • Se on Java-kehittäjä, joka on turhautunut toimialansa institutionaaliseen ossifikaatioon ja tutkii, kuinka Hyperledger Besu pystyy mahdollistamaan paljon nopeammat monen osapuolen ratkaisut.
 • Se on a.Net-kehittäjä, joka oppi pääsemään Ethereum-ketjuun Nethereum.
 • Se on protokollan kehittäjä, joka on kiinnostunut Ethereum Virtual Machine- tai Ethereum 2.0 -ympäristöjen suunnittelusta.
 • Se on Drupal-kehittäjä, joka haluaa tarjota uusimmat maksutavat heidän ostoskorissaan.
 • Se on WordPress-kehittäjä, joka käyttää Automatticin NewsPack jotta julkaisijat voivat ylläpitää todistettavan omistajuuden luomaansa sisältöön ja saada palkkion osallistumisestaan.
 • Se on Go-, Rust- tai Java-kehittäjä, joka ymmärtää yksityisten hajautettujen järjestelmiemme vahvistamisen tärkeyden ja arvostaa kuinka blockchain-protokollien rakentaminen antaa sinulle niin paljon infrastruktuuria ilmaiseksi.
 • Se on upotettu kehittäjä, joka hakkeroi vadelma Pi: tä, joka löytää Kauri opetusohjelma täydellisen (kyllä, täynnä, ei kevyt) Ethereum-solmun määrittämiseen helposti synkronoitavaan RasPiin.
 • Se on Cobol-kehittäjä, joka oppii DeFin mahdollisuuksista keskusyksikössä. Hm, ei haittaa.
 • Se on Hyperledger Fabric -kehittäjä, joka rakentaa Fabric-Ethereum -sillan, jotta kaksi toimitusketjuverkostoa voi toimia yhdessä.
 • Se on Ripple-kehittäjä, joka kytkee XRP: n Ethereumin maagiseen Internet-rahan lego-hajautettuun rahoitusinfrastruktuuriin.
 • Se on rahoitusalan nörtti, joka huomaa DAI: n ja ETH: n saatavilla olevat houkuttelevat korot ja liittyy avoimeen hajautettuun rahoitukseen tai DeFi-vallankumoukseen, ja osallistuu hänen ensimmäiseen hackathoniinsa.
 • Me kaikki uskomme, että Ethereum on parempi tapa ihmisille koordinoida toimintaamme ja rikastuttaa, ei heikentää kulttuuriamme antamalla ihmisille vaikutusvaltaa. tekniikan kanssa

Joten kuka on Ethereum-kehittäjä? Se olet tietysti sinä.

Riippumatta taitosi joukosta, kokemustasostasi riippumatta, ConsenSys-kollegani ja monet muut erinomaiset tiimit Ethereum-yhteisössä pyrkivät tekemään siitä helppoa ja voimaannuttavaa kaikille. Alkaen Infura-infrastruktuuri että MetaMask-lompakko, Tryffeli kirjastot että 3Laatikon tunnukset että uPortin tiedonhallinnan SDK: t on-demand blockchain -kehittäjäohjelmaamme, olemme täällä saadaksesi sinut alkuun. Ole yksi miljoonasta.

Tilaa ConsenSys Developer -uutiskirje.

Hanki uusimmat työkalut, verkkoseminaarit, oppaat ja paljon muuta suoraan postilaatikkoosi. Tilaa nyt Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmuWebseminaari

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmu

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymäWebseminaari

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymä

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessäWebseminaari

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessä

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me