Joe Lubinin puhe Devconilta5: Kuinka pääsemme hajautettuun verkkoon

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiTapahtumat ja konferenssit

Joe Lubinin puhe Devconilta5: Kuinka pääsemme hajautettuun verkkoon

Tämän päivän Internetin vaarat, 3 virstanpylvästä blockchainille ja kutsu Ethereumin kehittäjille – ConsenSys 11. lokakuuta 2019 Lähetetty 11. lokakuuta 2019

Joe Lubinin täydellinen puhe Devcon 5: ltä, miten pääsemme hajautettuun Internetiin

Miljoonaa kehittäjää Ethereumissa:

Web3: n arkkitehtuuri ja miten pääsemme sinne

Joseph Lubin –– Devcon V, Osaka, Japani –– 10. lokakuuta 2019

0 Jlc9oIDEAWyVP6BH Joseph Lubin – @ Devcon V, Osaka, Japani

Hei kaikki. Haluan puhua tänään mielestäni hajautetun World Wide Webin laajasta arkkitehtuurista ja siitä, miten pääsemme sinne. Lävistyslinjan luovuttaminen: kriittinen elementti olet sinä.

Nykyinen Web2-maailma koostuu muuratusta aidatusta puutarhasta. Avoimessa verkossa ei todellakaan ole enää paljon. Googlen käyttöliittymä palvelee ja kaupallistaa kaikkien muiden sisältöä. Facebook, Twitter ja joukko muita puutarhoja ovat vanginneet meidät kaikki seiniensä takana.

Se ei alkanut tällä tavalla. Internet alkoi lupauksella tietystä hajauttamistyylistä. Kyse oli vankkojen verkkoarkkitehtuurien rakentamisesta siten, että verkon yhdelle osalle aiheutuvat vahingot eivät tekisi muita osia käyttökelvottomiksi. Pakettikytkentäisissä verkoissa, toisin kuin piirikytkentäisissä verkoissa, viestit voitaisiin reitittää dynaamisemmin vaurion ympärille.

Yhteiskunnallisesti tietoiset teknologit muotoilivat tämän hajauttamisen ominaisuuden pian poliittisen valvonnan yhteydessä. Varhainen kuuluisa cypherpunk John Gilmore totesi, että “Net tulkitsee sensuurin vahingoksi ja reiteille sen ympärillä.”

Internet alkoi lupauksella tietystä hajauttamistyylistä.

Nämä varhaiset cypherpunkit olivat tänään meidän kaikkien kummivanhemmat.

Tämän päivän Web 2.0: ssa luovutamme henkilökohtaiset tietomme ja voimamme olla olemassa internetissä. Useimmille verkkokansalaisille olisi heikentävää, jos heiltä puuttuu Gmail, Google-haku, Google-asiakirjat, Twitter, Amazonin palvelut, Applen ekosysteemi ja erilaiset Facebook-ominaisuudet.

Verkko on rikki – tai puutteellinen – koska sillä ei ole alkuperäisiä rakenteita identiteetin tai rahan varalta.

Ilman alkuperäistä raharakennetta verkko kääntyi mainontaan ydinliiketoimintamallinaan.

Ilman natiivia suojatun ja yksityisen identiteetin rakennetta verkko kasvoi hyväksikäyttöä ennen kuin pystyimme tunnistamaan, että mainosteknologian syöpä kasvoi ja tappoi potilasta.

Kun syvällisiä oppimistekniikoita käytetään henkilötietojemme ja huomiomme ansaitsemiseen ja riippuvuuteen siitä, että napsautamme ja vieritämme lakkaamatta sosiaalisessa mediassa, tekniikka, jonka pitäisi olla meille pelkästään voimaa, on myös tullut haitalliseksi monille ihmisille, ja joukkojemme manipulaatioase yhteiskunnat ja kansallisvaltiot.

Havaittuaan joitain ikäviä ongelmia verkon komento- ja ohjausarkkitehtuurissa monet meistä ovat tässä konferenssissa ja muualla keksineet lupaavia ratkaisuja. Nämä ratkaisut eivät ole vielä kypsiä, mutta ne osoittavat tietä verkkoon ja yhteiskunnan tulevaisuuteen, josta voimme mielestäni olla optimistisia.

Siksi 4000 teistä lensi Japanin keittiöön juhlimaan ja laajentamaan Ethereumin nykyisiä ominaisuuksia.

Lupaaviin ratkaisuihin liittyy hajautettu protokollatekniikka. Näissä ratkaisuissa käytetään pian nollatietotekniikoita yleisesti ja järjestelmällisesti, joten jaetaan vain se, mitä tietyssä tilanteessa on paljastettava – osoitatko, että olet täysi-ikäinen käydäksesi baarissa (ilman että sinun tarvitsee paljastaa myös kotiosoitettasi) ) tai osoittaa, että pystyt kuljettamaan tietyn määrän viljaa paljastamatta yrityksesi nimeä.

Näihin ratkaisuihin liittyy merkityt, kannustetut yhteistyömekanismit. Yritysten maailman sijasta, jotka palvelevat asiakkaita jonkin verran kontradiktorisissa suhteissa, elämme pian elämäämme kaupan ja vapaa-ajan verkostoissa. Nämä verkostot tuovat yhteen monia toimijoita erilaisissa rooleissa ja motivoivat toimintaa tokenisoidulla mekanismisuunnittelulla siten, että kullakin alustalla ilmenevä kollektiivinen yhteistyökäyttäytyminen palvelee kaikkia ihmisiä, jotka toimivat ja hallitsevat yhdessä alusta. Koska alusta arvostaa arvoa, hyötyvät myös kaikki omistajat, jotka pelaavat eri rooleja alustalla.

Nämä ratkaisut auttavat meitä luomaan oman itsenäisen identiteettimme, jossa hallitsemme henkilöllisyystodistuksemme juuria DID-tunnusten (Decentralized Identities) kautta, kuten Decentralized Identity Foundation -säätiö määrittelee ja toteuttaa uPortSiviilitunnus, ja muut tuotteet. W3C: n määrittelemät todennettavissa olevat väitteet antavat meille mahdollisuuden lähettää salaustodistuksia DID-tunnuksistamme muita ihmisiä edustaville DID-tunnuksille heidän ikänsä, ikänsä, toimintojensa, kuten esimerkiksi, että he maksoivat yleishyödyllisen laskun, saavutusten kuten koulutustason, ja suorituskyvyn suhteen. luottopisteillä tai kehittäjän taitolla.

Ehkä tärkeintä, että Web3 on käyttäjäkeskeisempi kuin mikään aikaisempi Internet-ympäristö, asettamalla käyttäjän lopulta käyttökokemuksen keskelle. Ihmisten on hallittava identiteettinsä juurta, jotta henkilöllisyyttä ei voida varastaa, ja hallita omia henkilökohtaisia ​​tietojaan, jotta niitä ei voida hyödyntää. Jopa äärimmäisissä olosuhteissa, joissa pakolainen on karkotettu maastaan, eikä hän voi ottaa fyysistä omaisuutta mukanaan uuteen kotiin, heidän on voitava saada helposti pääsy hajautettuun identiteettiinsä ja palauttaa pysyvä kannettava henkilökohtainen historia ja maine maassa. DID: ään liittyvien todennettavissa olevien vaatimusten muodossa.

Web3 tulee olemaan käyttäjäkeskeisempi kuin mikään aikaisempi Internet-ympäristö, asettamalla käyttäjän lopulta käyttökokemuksen keskelle.

Joe Lubin, Ethereumin perustaja ja ConsenSysin perustaja Joe Lubin Co Ethereumin perustaja ja ConsenSysin perustaja Joe Lubin, Devcon 5

Web3-paradigman mukaisesti kaikilla käyttäjillä on todellinen, sosiaalinen, poliittinen ja taloudellinen tahdonvapaus monissa yhteistyöverkostoissa, joissa me kaikki pian työskentelemme ja elämme. Tämä on uusi yhteiskunnan rakenne, ja tämä rakenne tukee huomattavasti laajempaa osallistumista hallintoon ja laajempaa varallisuuden jakamista.

Siirtymme nopeasti – vaikkakin se voi tuntua ajoittain tuskallisen hitaalta – kohti Web3-maailman toteuttamista. Se näyttää hitaalta sisäänkirjautuneille, koska he kuulevat mahdollisuudesta ja odottavat sen toteutuvan välittömästi. Ikään kuin verkko ja Internet, matkapuhelimet ja autot olisivat kaikki syntyneet alkuperäisillä keksijöillä aikuisina tuotteina, joissa on täysin muodostunut infrastruktuuri. Ikään kuin Edison kehräisi maailmanlaajuista sähköverkkoa, ja 787 ja F35 odottivat siipissä testattavaksi kiitoteillä, kansainvälisellä lentokentällä Kitty Hawkissa..

Hyvin muodostuneen Web3-maailman toteuttaminen edellyttää parannuksia kolmessa pääulottuvuudessa: yksityisyys ja luottamuksellisuus, skaalautuvuus ja käytettävyys.

Yksityisyys ja luottamuksellisuus liikkuvat nopeasti nollatietotekniikoiden, tilakanavamekanismien ja kerroksen 2 yksityisten ketjuarkkitehtuurien erilaisilla tutkimuksilla.

Olemme nähneet ja jatkamme massiivisia parannuksia Skaalautuvuus. Tämä etenee myös hyvin nopeasti, kun rakennetaan, käynnistetään ja kiinnitetään erilaisia ​​kerroksen 2 ratkaisuja Ethereum-kerrokseen 1 lisäturvallisuuden lisäämiseksi. Skale Networks on yksi jännittävä esimerkki. Jälleen, tässä on paljon käyttöä ketjun ulkopuolisesta laskennasta, käyttäen interaktiivisia laskentapelejä ja nollatietotekniikoita, tilakanavamekanismeja ja toisen tason julkisen ja yksityisen ketjun arkkitehtuureja.

Kymmeniä tuhansia hajautettuja tapahtumia sekunnissa (DTPS) lisätään Ethereum-kerrokseen 2 jo tänä vuonna ja pian näemme miljoonia. Ja luultavasti ennen vuoden 2020 loppua näemme kaiken tämän moninkertaistuvan tuhatkertaiseksi, koska Ethereumin vaihe 0 toimitetaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja vaiheet 1 ja 2 saapuvat todennäköisesti yhdessä ennen vuoden loppua.

Käytettävyys on myös nähnyt paljon parannusta. Harvat ihmiset muistavat, kuinka tuskallista oli Internetin käyttö puhelinverkon kautta 9600- tai 14,4 baudimodeemilla. Sovellukset ja verkkosivut olivat tuolloin yksinkertaisia, mutta ei ollut harvinaista odottaa 30 sekuntia sivun latautumista. Ja usein et ollut varma, olitko vielä yhteydessä tai vain lataatko. Aamulla pääset työasemallesi, aloitat sähköpostiohjelman lataamisen ja mennä kahviin, jotta sinulla on aikaa synkronoida POP- tai IMAP-palvelimen kanssa, ennen kuin voit lukea ja vastata. Tämä oli vuosina 1993–1994. Näemme samanlaisia ​​ongelmia joissakin Web3-tekniikan varhaisissa toteutuksissa.

Web3: n osalta monet projektit tutkivat “progressiivista onboarding-tekniikkaa”, joka mahdollistaa käyttäjän välittömän pääsyn dappiin, jota seuraa asteittainen vastuun siirtäminen dappista käyttäjälle, kun huomion ja rahan sijoittaminen dappiin kasvaa.

Uudet lompakkoarkkitehtuurit vievät edelläkävijän moniallekirjoitustyökalut Gnosis-lompakko ja turvallinen, ja lisäämällä sosiaalista elpymistä (edelläkävijä: uPort) ja suunniteltujen käyttäjien toimien sosiaalinen hyväksyntä (tai hylkääminen) sen varmistamiseksi, että uuden tekniikan edelleen terävät reunat eivät tule varhaisessa vaiheessa käyttöönottajille.

Ja ENS: n kaltaiset järjestelmät ovat saamassa pitoa niin pian, että meidän ei tarvitse enää tarkastella pitkää heksadesimaaliosoitetta.aivan kuten tarkastelemme harvoin IP-osoitteiden neljää oktettia desimaalimuodossa.

Hyvin muodostuneen Web3-maailman toteuttaminen edellyttää parannuksia kolmessa pääulottuvuudessa: yksityisyys ja luottamuksellisuus, skaalautuvuus ja käytettävyys.

Joe Lubin, Ethereumin perustaja ja ConsenSysin perustaja Joe Lubin, Devcon 5 Joe Lubin Devconissa 5

Web2: n arkkitehtuuri ei tarkoita pelkästään henkilöllisyysriskiä ihmisille eikä poliittista riskiä kansallisvaltioille: se edustaa myös erilaisia ​​alustariskejä.

Alustariski on taiteilijoille ja muille, jotka kokevat itsensä epämuodostuneiksi järjestelmästä, johon he luottavat toimeentuloonsa. Facebookilla, Twitterillä ja YouTubella on nyt valtava kyky muokata kertomuksia, keskustelua ja laajaa moraalia. Startup-yrityksille ja muille yrityksille, jotka huomaavat, että alustan säännöt voivat muuttua niiden alapuolelta, on alustariski, koska foorumi kasvaa ja kehittyy ja huomaa kannibalisoivansa yritykset, jotka vetivät kumppaneiksi muutama vuosi aiemmin. Jatkuva pyrkimys kasvattaa tuloja kerran käyttöönoton S-käyrän kärjessä tuottaa tällaisen kilpailunvastaisen käyttäytymisen.

Google, Amazon, Facebook, LinkedIn, Apple ja Microsoft ovat kaikki suuria alustoja, jotka ovat harjoittaneet ruokailua huollettavillaan. Verkkokansalaisena rakastan ja tarvitsen Googlea ja Amazonia, mutta epäoikeudenmukaiset edut, jotka Amazonille koituvat sen sähköisessä kaupankäynnissä ja AWS-pilvessä, ovat hämmästyttäviä. Kuten ne, jotka ovat Googlen käytettävissä.

Uuden ja salakavalan alustariskin on ilmaantunut viime aikoina. Aivan kuten foorumit, kuten Facebook, LinkedIn ja muut, ovat syöneet joidenkin aloittelijoiden lounasta, pilvet kanavoivat nyt avoimen lähdekoodin projektien ympärille rakennettujen yritysten voitot.

 • AWS: ää on syytetty jonkin aikaa tuotteiden uudelleenkirjoittamisesta, uudelleenkäytöstä ja uudelleenbrändäyksestä tukematta avointa lähdekoodia ja usein poistamalla taloudelliset edut voittoa tavoitteleville yrityksille, jotka ovat kaupan pitäneet avoimen lähdekoodin hankkeita.
 • Monet väittävät, että tällainen käyttäytyminen on hyväksyttävää avoimen lähdekoodin lisensoinnissa. Toiset väittävät, että on olemassa implisiittinen sosiaalinen sopimus ja että Amazonin kaltaiset yritykset eivät anna takaisin, kun he saavat arvoa avoimen lähdekoodin yhteisöltä.

Tällainen kilpailunvastainen toiminta on mahdollista vertikaalisen integraation avulla. Uskon, että Web3-maailma on pääosin vaakasuorassa kerroksessa, jossa on selkeät käyttöliittymälupaukset kerrosten välillä tai jokaisen kerroksen synergististen komponenttien välillä.

Onko tämä todennäköisesti ongelma avaruudellemme, kun otetaan huomioon, että avaruutemme koostuu suurelta osin avoimen lähdekoodin projekteista?

Väitän, että meillä on mahdollisuus – ainutlaatuinen tälle tekniikalle – rakentaa asioita eri tavalla. Blockchain-verkoissa käynnissä oleviin sovelluksiin sovelletaan todennäköisesti erilaista taloutta: tietysti salaustaloutta. Parhaat blockchain-järjestelmät kertovat selkeästi kustannuksista, ja asianomaisen toimijan tulisi maksaa nämä kustannukset. Joissakin tapauksissa se on loppukäyttäjä. Joissakin tapauksissa se on sovellusten julkaisija, ehkä huoltoasemaverkon tai muun meta-tapahtumamekanismin kautta. Blockchain-verkot ottavat paremmin huomioon mahdolliset negatiiviset ulkoisvaikutukset ja tuovat ne teltan sisälle hyödyttäen samalla luonnollisesti ja massiivisesti positiivisia ulkoisvaikutuksia, kuten verkon vaikutuksia.

Kaikki näiden verkkojen osallistujat tekevät niin henkilökohtaisen tai yritysasiamiehen asemasta. Monille korvataan itse roolit, joita he pelaavat näissä verkoissa, kun he puolestaan ​​korvaavat muille ihmisille, organisaatioille ja dappeille tarjoamansa arvon.

Alustariskiä vähentää hajautettu hallinto ja kyky haarauttaa avoimen lähdekoodin tietokantoja kilpailevien alustojen käynnistämiseksi ja jopa haarauttaa käyttöalustoja, kun ne lakkaavat palvelemasta koko vaalipiirinsä. Tulemme kaikki ymmärtämään, että haarukat ovat erittäin terveellinen ja tehokas taloudellinen työkalu. Lopulta edistyneemmillä alustoilla on helppo haarautua itseään, kopioida koko valtio (tai rakentaa valtiottomia järjestelmiä, jotka tekevät haaroittamisesta helppoa), jotta voidaan varmistaa, että järjestelmän hallinnassa olevia kannustetaan olemaan ja pysymään hyvinä taloudenhoitajina. järjestelmään. Haarukat pitävät tehokkaasti “poistuvat” laajemmassa teltassa, jolloin laajennettu yhteisö voi määritellä itsensä laajemmin ja monipuolisemmin. John Gilmore olisi valtava haarukkamekanismin fani.

Olen voimakkaasti keskittynyt maksimaaliseen hajauttamiseen, luvattomuuteen, perusluottamuskerrokseen, joka on Ethereum, ja sen potentiaaliin olla maailmanlaajuinen selvityskerros – suurelta osin vailla alustariskiä – luonnollisesti digitaalisille tai digitalisoiduille tosielämän varoille. Mutta mielestäni on lyhytnäköistä, kun jotkut ihmiset uskovat, että kaikkien blockchain-järjestelmien on oltava täysin luvattomia ja maksimaalisesti hajautettuja.

Kun lasket liikkeeseen arvokkaita omaisuuseriä tai ankkuroituna perustietokerrokseen, sen on oltava maksimaalisesti hajautettu ja sen on oltava täysin luvaton. Mutta hajauttamisen lisääminen pienten vastapuolten joukossa toteutettaviin tapauksiin on erittäin arvokasta, ja tämä voidaan parhaiten tehdä yksityisellä luvallisella järjestelmällä.

Esimerkiksi hyödykekaupan rahoitusalusta, joka yhdistää pankkeja ja hyödykekauppiaita, ei tarvitse radikaalia hajauttamista ja luvattomuutta vuonna 2019 ollakseen suuruusluokan tai parempi foorumi kaupankäynnille näiden osapuolten välillä.

komgo-tapaustutkimus

Tulee 2020, saattaa olla järkevää linkittää tuo hyödykekaupan rahoitusalusta sivusuunnassa hyödykekaupan alustaksi ja maksualustaksi, yritysidentiteettialustaksi ja vakuutusalustaksi jne. Nämä verkot voidaan liittää toisiinsa sivusuunnassa käyttämällä siltoja tai Likviditeetti tekniikka, joka voi sallia välittömiä luotettavia atomivaihtoja tai viestien välittämisen verkon rajojen yli. Likviditeetti yhdistää Ethereumin ja Bitcoinin jo luotettavasti.

Ja vuoteen 2021 mennessä voi olla järkevää ankkuroida kaikki nämä alustat alas Ethereumin perustusluottamuskerrokseen turvallisuuden lisäämiseksi tinkimättä skaalautuvuudesta ja myös siten, että peruskerros voi toimia luotettavana viestinä ja tapahtumaväylänä monenlaisten sovellusten välillä.

Tämä viittaa siihen, että hajautetun maailmanlaajuisen verkon arkkitehtuuri näyttää lohkoketjuilta – jotkut mahdollisesti yksityisiltä ja luvallisilta – linkitettynä toisiinsa ja ankkuroituna luvattomaan ja maksimaalisesti hajautettuun perustason luottamuskerrokseen erilaisia ​​tekniikoita käyttäen. Ethereum 2.0 on tällä hetkellä ainoa ehdokas olemaan kyseinen luottamuskerros, koska se on ainoa lohkoketjuprojekti, joka keskittyy ahkerasti maksimaaliseen hajauttamiseen kaikissa ulottuvuuksissa.

Hajautetun maailmanlaajuisen verkon arkkitehtuuri näyttää lohkoketjuilta – jotkut mahdollisesti yksityisiltä ja luvallisilta – linkitettyinä toisiinsa ja ankkuroituna luvattomaan ja maksimaalisesti hajautettuun peruskeskukseen.

Joe Lubin, Ethereumin perustaja ja ConsenSysin perustaja

Tämä blockchain-arkkitehtuurin Internet riimaa hienosti siitä, että Internet on verkkojen Internet. Ja lopuksi planeetallamme on automaattinen, objektiivinen luottamussäätiö, joka korvaa subjektiivisen luottamuksen infrastruktuurin, jonka olemme rakentaneet vuosituhansien ajan.

Skaalautuvuuteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi meidän on käytettävä mahdollisimman vähän kannattavaa hajauttamista, kun seisomme uudet luvalliset Ethereum-verkot. Jatkossa meillä on aina skaalautuvuusongelmia, eikä jokaisessa käyttötapauksessa ole tarvetta suojata liikaa. Tottumme suunnittelemaan järjestelmiä, joilla on asianmukainen hajauttamisen taso.

Meidän pitäisi alkaa ajatella kerroksen 2 lohkoketjuverkkoja loogisina rakenteina, koska haluamme ajan myötä nostaa nämä ja asettaa ne takaisin tehokkaampiin fyysisiin arkkitehtuureihin. Meidän on aloitettava tällaisten päivitysten suunnittelu. Lopulta suurin osa maailman yksityisistä luvallisista järjestelmistä toimii julkisella luvattomalla infrastruktuurilla, aivan kuten yritysten ja viranomaisten IT-infrastruktuurit toimivat nykyään suurimmaksi osaksi pilvessä, vain siksi, että se on paras substraatti näiden järjestelmien käyttämiselle.

On kriittistä, että tämä peruskerros on luvaton ja maksimaalisesti hajautettu, koska sieltä saamme luottamuksen. Ja tämän luottamustason on oltava maailmanlaajuinen, jotta voimme rakentaa kansainvälisiä rahoitus- ja kauppajärjestelmiä, joiden kanssa kaikki maat voivat tehdä yhteistyötä.

Mikä tekee Ethereumista nykyisen parhaan tai ainoan vaihtoehdon planeetan perustason luottamuskerrokselle?

Äskettäisessä “Into the Ether”-podcastissa Matteo Leibowitz kertoi, mitä hän kutsui “Distribution Quadrilemmaksi”. Hänen väitteensä oli, että koska sääntelyviranomaiset ovat heränneet, kaikkien vuoden 2015 jälkeisten protokollien, jotka haluavat saavuttaa laajamittaisen hyväksynnän, on onnistuttava seuraavien neljän pilarin suhteen:

 1. Tunnus on annettava laajasti ja tasapuolisesti.
 2. Yhteisön on pysyttävä sitoutuneena, elävänä ja kasvavan suurena ajan myötä. Yksi tapa saavuttaa tämä on antaa yhteisön hallussa olevien merkkien arvostaa arvoa. Lisähuomautuksena: Yhteisön on myös houkuteltava suuria ja parhaita kehittäjiä ja yrittäjiä.
 3. Projektin on tuotava riittävästi pääomaa, jotta sitä voidaan toimittaa, ylläpitää ja parantaa jatkuvasti.
 4. Ja lopuksi, ja tämä on uusi ryppy: Projektin on oltava määräysten mukainen.

Kaikista kilpailijoista, Ethereum-tappajista, jotka ovat tulleet esiin viime vuosina Bitcoinin ja Ethereumin jälkeen, yksikään ei osoita vakuuttavia merkkejä kvadrilemman kaikkien neljän vaatimuksen täyttämisestä. Paras tapa rakentaa ja kasvattaa vahva yhteisö on myydä heille tunnus ja lupaus, että se arvostaa, ja he työskentelevät saadakseen niin. Tämä on arvopaperin määritelmä. Koska myyt nyt arvopaperia, tunnustasi ei julkaista laajasti eikä yhteisösi ole vahva. Ajan myötä kokeillaan uusia mekanismeja, mutta toistaiseksi yksikään projekti ei ole saanut suurta vetovoimaa, ja on vaikea kuvitella maailman luottamussäätiön ja globaalin ratkaisukerroksen rakentamista VC Coin -hankkeelle.

SEC antoi äskettäin EOS-projektille isku ranteeseen merkkimyynnistään, mutta se ei tarkoita, että EOS: n kaltaisella projektilla voisi olla onnistunut korotus tässä vaiheessa. SEC on nyt valmis ja erittäin tietoinen. Tänään se sulkisi EOS-myynnin kaltaisen rakenteen, ennen kuin se pystyi käynnistämään ensimmäisen mainostaulunsa Times Squarella.

Tällä hetkellä vain Ethereum on riittävän kypsä, hajautettu ja ohjelmoitava vastaamaan nykyisen infrastruktuurin, teollisuuden ja yksilöiden tarpeita, ja sen vauhti ja etenemissuunnitelma tukevat kaikkien näiden pitkän aikavälin visioiden kasvua.

Joten web 2.0: n pystysuorien aidattujen puutarhojen sijaan meillä on horisontaaliset hajautetut yhteistyökerrokset.

Meillä on Ethereum luotettavia tapahtumia varten ja taattu sopimusten toteutus, joka liittyy hajautetun tallennuksen, kaistanleveyden, suuren laskennan, identiteetin, sijaintitodistuksen ja muiden protokolliin.

Tämän lisäksi meillä on avoin hajautettu rahoitusvesijärjestelmä nousevaa maailmantaloutta varten. Tämä koostuu hintavakaille rahakkeille, lainanotto- ja lainanantoverkoille, hajautetulle likviditeetinvaihdolle, tokenoiduille varoille kaikissa muodoissa, muihin rahoitusvälineisiin, kuten johdannaisiin ja synteettisiin tuotteisiin, maksujärjestelmiin, merkintäjärjestelmiin sekä panostus- ja validointijärjestelmiin. Jopa hallintajärjestelmät ovat osittain tässä taloudellisessa LVI-kerroksessa tietyntyyppisille verkoille ja rahakkeille.

Näyttökuva 2020 01 28 klo 16 08 14 Napsauta tätä päästäksesi tokenisaation webinaariin

Monet tulevaisuudessa rakennettavista blockchain-järjestelmistä otetaan käyttöön ja parannetaan yhä kyvykkäämmällä ja kehittyneemmällä finanssikerroksella. Esimerkiksi IT-teollisuus on muuttumassa rakeisemmaksi ja tuotteistetummaksi. Luotettu laskenta, raskas laskenta, tallennus ja kaistanleveys jaetaan kaikki pilvi- ja sumuinfrastruktuureille. Neuvottelemme, tarjoamme ja maksamme näistä palveluista rahakkeilla reaaliajassa. Palveluntarjoajat ja käyttäjät tarvitsevat luonnollisesti digitaalisia rahoitusvälineitä hinnoittelunsa ja muiden riskien suojaamiseksi.

Perusluottamuskerros mahdollistaa taloudellisen kerroksen. Ja tälle taloudelliselle LVI-kerrokselle rakennetaan loput kehittyvästä globaalista digitaalitaloudesta.

On hämmästyttävä aika olla aktiivinen teknologia-alueella ja hienoa olla kehittäjä aikana, jolloin nörtit ovat perimässä maapallon huomattavasti suuremmalla määrällä kuin aikaisemmilla teknologia-aikakausilla.

Seuraavien vuosien aikana käydään hieman köydenvetoa. Web2-kuviot eivät kuole nopeasti ja helposti, ja monia arvokkaita Web2-rakenteita tulisi kehittää Web3: n hyödyttämiseksi. Ja tietysti Web3-susia on Web3-lampaiden vaatteissa.

Nörtit ovat perimässä maan.

Nopean teknologisen kehityksen ja yhteiskunnallisen kehityksen saavuttamiseksi tarvitsemme vain lisää Web3-kehittäjiä. Tarvitsemme parasta ja kirkkainta Web2-maailmasta ymmärtämään, mikä on nyt mahdollista tämän uuden paradigman alla.

On jonnekin pohjoispuolella 30 miljoonaa ohjelmistokehittäjät maailmanlaajuisesti. Luku sisältää karkeina arvioina:

 • 600 000 avoimen lähdekoodin kehittäjää
 • 12 miljoonaa Java-kehittäjää
 • 8 miljoonaa Python-kehittäjää
 • 20 miljoonaa Applen / iOS-kehittäjää
 • 3 miljoonaa Microsoft-kehittäjää
 • 15k Linux-kehittäjää

Joten tässä on kysymykseni – tai pikemminkin haaste – meille kaikille seuraavaksi vuodeksi: saamme miljoona näistä kehittäjistä rakennus Ethereum-tekniikalla.

Joe Lubin 1 miljoona kehittäjää

Voimme arvioida tryffelilatausten ja muiden mittareiden perusteella, että jopa 500 000 ohjelmistokehittäjää on säännöllisesti yhteydessä Ethereumiin joillakin kapasiteeteilla ja todennäköisesti vähintään 200 000 ohjelmistokehittäjää, joilla on kokopäiväisiä Ethereumin kehittäjätöitä tai jotka ovat muuten täysin sitoutuneita.

Aluksi miljoona ETH-kehittäjää saattaa kuulostaa liian kunnianhimoiselta, mutta luulen, että yhteisillä ponnisteluilla pääsemme sinne noin vuoden kuluttua. Ethereumilla on jo vankka kehittäjien mielentila ja vauhti. Meillä on uskomattoman lahjakas joukko ihmisiä ja tiimejä, jotka panostavat aikaansa ja pyrkimyksiään työkalujen ja resurssien parantamiseen. Ja meillä on joitain kiehtovimpia, vertaansa vailla olevia ohjelmistotekniikoita maailmassa. Olemme kaikki päättäneet ohjata uramme, päivämme, yömme ja viikonloppumme rakentamaan tätä tekniikkaa yhdessä, ja olemme käyneet tällä tavalla vain muutamassa lyhyessä vuodessa. Ethereum-projektin alusta alkaen tämä on minulle kaikki vaikuttanut väistämättömältä, vaikka onkin hämmästyttävää, kuinka nopeasti se on edennyt. Mutta kaikille niille, jotka katsovat meitä ja odottavat meitä, hankitaan tämä asia korkeammalla vaihteella.

Tutustu Ethereum Dev -portaaliin Tutustu Ethereum Dev -portaaliin

Tämä on haaste minulle kaikille: miljoona Ethereumin kehittäjää. Devcon VI: n kenties? Ehkä se on hieman liian kunnianhimoinen, mutta annamme sille kuvan.

Seuraavien päivien ja viikkojen aikana ota yhteyttä kehittäjäystäväihisi, jotka eivät ole vielä Ethereum-tilassa. Laadimme useita hankkeita tämän työn tukemiseksi. Nettisivu onemilliondevs.com talossa on useita tapoja esitellä dev-ystäviäsi monille ”pyhä paska!” hetkiä, jotka räjäyttivät mieltäsi, kun opit avaruudesta.

Kevin Owocki ja Gitcoin joukkue on koonnut pelin, joka on saatavana erittäin pian, korostaakseen monia näistä oivalluksista.

Billy Luedtke, Kames Cox-Geraghty ja Joe Burnitt RAPID-tiimistä ovat koonneet quests-järjestelmän auttaakseen dev-ystäviäsi lähtemään pyhän pasan hetken odysseihin. Siellä on merkkejä, tunnustuksia ja pisteytysjärjestelmä. Jos tuo 20 kehittäjää ja he alkavat kerätä kunniaa ja pisteitä, huomaat nousevasi tulostaululle, koska ne kaikki edustavat tiimisi jäseniä.

Muuten, sijoittuminen kärkikymmenen parhaan joukkoon tulostaulukossa tekee sinusta erittäin toivottavan roolin kehittäjäsuhteissa – devrel-roolissa ekosysteemissämme. ConsenSys ja muut pitävät näitä taitoja omaavia ihmisiä erittäin arvokkaina. onemilliondevs.com sivusto paljastaa paljon hauskempia mekanismeja lähipäivinä. Ja kasvamme sitä ajan myötä. Tarkista se ja lähetä ystävillesi.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me