Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Redditin Blockchain-yhteisöpisteistä

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Redditin Blockchain-yhteisöpisteistä

Internetin etusivu käyttää Ethereumia uuden mainejärjestelmän pilottiohjelmaan. Tässä on, mitä se tarkoittaa Redditorsille ja valtavirran blockchain-käyttöönotolle. Kirjoittanut Coogan Brennan 28. toukokuuta 2020 Lähetetty 28. toukokuuta 2020

reddit-yhteisö osoittaa sankarin

Muutama viikko sitten Reddit ilmoitti uudesta pilottiohjelmasta, joka rakennettiin Ethereumille. Se on hyvä uutinen hyväksyttäväksi, ja halusimme kaivaa hieman enemmän taustalle …

Mikä on Reddit jälleen?

Reddit on kokoelma keskustelupaloja (kutsutaan subredditsiksi) eri aiheista, joissa jäsenet voivat äänestää positiivisesti tai alhaisemmin. Sillä on valtava (ja omistautunut) käyttäjäkanta Joka päivä 430 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa ja 150 miljoonaa sivua. Reddit julistaa olevansa “Internetin etusivu”, ja se on tavallaan totta: virusvideot ja tarinat, jotka olet lukenut Buzzfeedissä tai joita näet syndikoituna paikallisten uutisten kautta, tulevat usein Redditistä.

Laajan suosion ja vaikutusvallan lisäksi on tärkeää ymmärtää Redditin mainejärjestelmä käyttäjille, nimeltään Karma. Kun lähetät viestin ja se saa joukon positiivisia ääniä, saat enemmän Karma-pisteitä. Kun viestisi äänestetään alhaisemmaksi, saat vähemmän. Karma on haluttu muuttuja, koska se voi lisätä viestejäsi katselevien ihmisten määrää. Se on myös ylpeys käyttäjille. Lisää Karmaa tarkoittaa, että olet käyttänyt Redditiä jonkin aikaa ja ihmiset tukevat viestejäsi.

karma-nuoli 1

Mitkä ovat yhteisön näkökohdat?

Aiemmin tässä kuussa, Reddit ilmoitti he olivat käynnistämässä pilottiohjelmaa nimeltä Yhteisöpisteet. Redditin mukaan yhteisöpisteet antavat käyttäjille mahdollisuuden ansaita pisteitä osallistumalla yhteisöön esimerkiksi lähettämällä laadukkaita viestejä ja kommentteja. 

Kuulostaa nykyiseltä Karman mainejärjestelmältä, eikö? No, siinä on käänne. Reddit on rakentanut yhteisöpisteensä Ethereumiin, blockchain-verkkoon. Yhteisöpisteet ovat digitaalisesti edustettuina tunnuksina lohkoketjussa: 1 Redditin yhteisöpiste on peilattu 1 yhteisöpisteellä Ethereum-lohkoketjussa.

Miksi yhteisöpisteet ovat blockchainissa?

Serena Williamsin aviomies ja Redditin perustaja Alexis Ohanian uskoo kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuihin. Hänen pääomasijoitusyhtiönsä oli yksi Coinbasen ensimmäisistä tukijoista, joka on nyt yksi suosituimmista kryptovaluuttatuotteista. Hän on johdonmukainen kryptovaluuttojen kannattaja ja cheerleader.

Selittäjä Yhteisön pisteet -ohjelmassa kuvataan Internetin nykyinen maisema kaukana “vapaasta rajasta”, joka oli sen alkaessa. 

vapaa raja

Seuraavassa kuvataan Internetin yhdistyminen muurattuihin alustoihin, jotka ansaitsevat käyttäjät ja rajalliset mahdollisuudet.

seinät

Viimeisenä siinä puhutaan käyttäjien mahdollisuudesta palauttaa “omistusoikeus rajalle” oletettavasti blockchain-verkkojen kautta.

omistusoikeus

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että Reddit toivoo työntävän blockchain-käyttöönottoa toimimalla valtavirtaistamisvälineenä valtavan yleisönsä ja Ethereumin blockchainin välillä. 

consensys plexus kuvake pyöreä Katso Web-johdanto-webinaari. Katsella

Miltä tämä julkaisu näyttää?

Koska tämä on pilottiohjelma, Reddit toteuttaa yhteisöpisteitä vain kahdessa aliversiossa: r / Salausvaluutta (1M tilaajat) ja r / FortNiteBR (1,3 miljoonaa tilaajaa). Jokaisella subredditillä on eri logo, joka edustaa sen pisteitä, r / kryptovaluutta ovat “Kuut” ja r / FortNiteBR: t ovat “Tiilet”.

Käyttäjän yhteisöpisteet tallennetaan Vault-tiedostoon, joka on käytettävissä vain Reddit-mobiilisovelluksessa. Holvi sisältää käyttäjän yksityiset ja julkiset avaimet, joita käytetään vaatia, käydä kauppaa tai käyttää merkkejä Ethereum-verkossa. Kuut ja tiilet jaetaan kuukausittain käyttäjän osallistumisen perusteella subredditiin ja ne näkyvät Holvissa. Käyttäjät voivat käyttää Redditin Vault-ominaisuutta tai lähettää tunnuksiaan Ethereum-lompakko.

Moonsilla ja tiilillä on omat älykkäät sopimukset (erilliset ohjelmat, jotka on asennettu Ethereumin lohkoketjuun), jotka on asennettu Ethereumiin. Olettaen, että se otetaan käyttöön yleisesti, jokaisella subredditillä olisi oma älykäs sopimus Ethereumin lohkoketjussa.

Miksi tämä on iso tarjous?

Blockchain ei ole vieläkään saavuttanut valtavirtaista hyväksymistä, ja Redditin ohjelma paljastaa blockchainin suuremmalle yleisölle. Redditillä ei ole vain laaja käyttäjäkanta, mutta sillä on myös todellinen kulttuurinen välimuisti ainutlaatuisen sijaintinsa vuoksi Internetissä. Se, että he käyttävät blockchainia ja Ethereumia, on todella jännittävää.

Reddit on myös luonut käyttäjilleen vankan onboarding-kokemuksen kävelemällä heitä perustamalla Vault ja integroimalla lohkoketju suoraan kahteen suosittuun aliasemaan. He käyttävät metatapahtumiksi kutsuttua prosessia (josta voit oppia lisää täältä) helpottamaan toisinaan hankalaa Ethereum-tapahtumien lähettämistä.. 

Reddit tekee tämän myös (ainakin osittain) idealistisella tarkoituksella auttaa rakentamaan laajempaa lohkoketjua ja Internet-yhteisöä. Ethereumin tunnistaminen parhaaksi paikaksi näiden aikomusten hyödyntämiseksi on suuri luottamuksen ääni sekä blockchainille että Ethereumille.

Mitä seuraavaksi?

Pilottiohjelma kestää kesän 2020 ajan. Community Points -tiimi on käynnissä a Bug Bounty yhteisön pistejärjestelmässä, kohdistaminen Kuu ja Tiili sopimuksia.

Pari mielenkiintoista oppimista on jo tapahtunut:

Tämä on erinomainen kehitys julkisille lohkoketjuille yleensä ja erityisesti Ethereumille. Se on loistava käyttötapa yritykseltä, jolla on valtava yleisö. He käyttävät teknistä tietämystään suunnitellakseen helpon pääsyn Ethereumiin. Mahdollinen jako FortNiten kanssa olisi ilmiömäinen. Koko projekti on – sanottuna Redditorsin ymmärtämällä kielellä – hämmästyttää palloja.

Emme voi odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Haluatko lisää blockchain-erittelyjä suoraan postilaatikkoosi?

Tilaa ConsenSys-uutiskirje, niin saat uusimmat blockchain-uutiset ja -analyysit. Tilaa Tilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me