Kuinka 350 miljoonan euron arvoinen kiinteistöt merkittiin Ethereumiin

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiYritys Blockchain

Kuinka 350 miljoonan euron arvoinen kiinteistöt merkittiin Ethereumiin

Mata Capitalin merkittävän tokenointiprojektin kulissien takana ja mitä se tarkoittaa omaisuudenhallinnan tulevaisuudelle. Lähettäjä ConsenSys 29. toukokuuta 2020 Lähetetty 29. toukokuuta 2020

mata pääoman menestystarinan sankari

“Tämä merkitsee kiinteistöjen varainhoitosektorin radikaalin muutoksen alkua.”

Matthieu Bouchaud, Codefi Assetsin tuotejohtaja

Otsikkomerkkien prototyypeistä Isossa-Britanniassa jaetut asunnot Manhattanilla, kiinteistöjen tokenisaatio on tullut viime vuosina yhdeksi tässä ja nyt käytetyistä lohkoketjutekniikan tapauksista suurille omaisuudenhoitajille. Viime vuonna ranskalainen varainhoitaja Mata Capital muutti teollisuuden toisen virstanpylvään ohi, kun sen kiinteistövälineet olivat yli 350 miljoonaa euroa. Hankkeessa merkittiin vaihtoehtoinen sijoitusrahasto, jolla oli 220 miljoonan euron arvoinen logistinen foorumi Pariisin pohjoispuolella. Omaisuusvakuudella varustettujen merkkien liikkeeseenlasku on yksi suurimmista kiinteistövälityspankkeista Euroopassa.

Mata Capital pyrkii parantamaan asiakkaidensa käyttöönottoa, tapahtumien käsittelyä ja raportointia sekä parantamaan pääsyä ja houkuttelemaan laajempaa joukkoa kotimaisia ​​ja kansainvälisiä ammattisijoittajia. Mata Capitalin tuotekehityspäällikkö Baptiste Saint-Martin kertoo, että projektin pitkän aikavälin visio on “rakentaa sijoitusalusta, jonka avulla kuka tahansa voi sijoittaa pääomasijoituksiin, kiinteistöihin, infrastruktuureihin tai yksityisiin velkoihin alle yhdellä euroa noudattaen kaikkia sääntelystandardeja. ” 

Mata Capital aloitti yhteistyön ConsenSysin kanssa ratkaisun julkaisemiseksi Codefi Assetsiin, joka on Ethereum-pohjainen alusta digitaalisten omaisuuserien julkaisemiseen ja hallintaan. Codefi -alusta käyttää myös Ethereumin älykkäitä sopimuksia vaatimustenmukaisuusvaatimusten määrittelemiseksi ja KYC: n validoimiseksi vastaavien osakkeiden laskemiseksi liikkeeseen todennetuille sijoittajille. 

Tässä on kulissien takana katsaus alustan toimintaan ja erittely siitä, mitä projekti tarkoittaa koko kiinteistöalalle.

consensys plexus kuvake pyöreä Lataa täydellinen Mata Capital -tapaustutkimus. ladata

Kuinka he rakensivat sen

Tunnistettu kiinteistö

Yksi Ethereum-lohkoketjun ainutlaatuisista eduista on, että kuka tahansa voi helposti lyödä ja jakaa digitaalisia tunnuksia, jotka edustavat vaihdettavia, ei-vaihdettavia ja taloudellisia varoja, jotka voidaan todentaa hajautetussa pääkirjassa. Historiallisesti monoliittisten omaisuuserien, kuten kiinteistöjen, estoketjumerkit mahdollistavat kiinteistöjen jakamisen helposti, jotta digitaaliset osakkeet voidaan jakaa sekä institutionaalisille että yksityissijoittajille.

Ethereumin käynnistämisen jälkeen vuonna 2015 yhteisö on kehittänyt laajalti hyväksytyt tunnussäännöt – luettelot teknisistä vaatimuksista, jotka älykkäiden sopimusten on täytettävä, jotta tunnus on yhteensopiva ja yhteensopiva koko Ethereum-verkossa. Mata Capitalin ratkaisussa Codefi Assets -alusta käyttää ERC1400-token-standardi edustaa kiinteistörahastojen osuuksia Ethereum-lohkoketjussa. ERC1400 varmistaa, että järjestelmänvalvoja voi lyödä, siirtää ja polttaa tunnuksia sekä sitoa oikeudellisiin asiakirjoihin ja sopimuksiin.  

Ennen käyttöönottoa kaikki Mata Capitalin ratkaisua varten kehitetyt älykkäät sopimukset tarkastivat lohkoketjun tietoturva-asiantuntijoiden tiimimme ConsenSys Diligence.

Jaa kurssisivuTilannekuva tokenisoiduista kiinteistöosakkeista Codefi Assets -alustalla.

Sijoittajien sisällyttäminen: KYC-vaatimustenmukaisuus ja sallittujen luettelo

Codefi-alusta virtaviivaistaa sijoittajien pääsyä Mata Capitalille mahdollistamalla sijoittajien luoda tilejä, täyttää KYC / AML-vaatimustenmukaisuuslomake ja ladata kaikki tarvittavat asiakirjat. Tukikelpoiset sijoittajat lisätään sitten sallittujen luetteloon, jotta heidän Ethereum-osoitteensa voivat vastaanottaa alustalta ostetut osakkeet. Mata Capital on tähän mennessä ottanut mukaan noin 80 ammattimaista sijoittajaa.

TyöpöytäKYC-prosessi Codefi Assets -alustalla.

Tapahtumien käsittely 

Maksutarkastuksen jälkeen Mata Capital käyttää Codefi-alustaa allekirjoittamaan digitaalisen varmenteen yksityisellä avaimellaan ja valtuuttamaan kiinteistöturvakoodien siirron sijoittajille. Sijoittajat saavat sitten kuitin myynnistä, joka liittyy kauppaan Ethereum-lohkoketjussa.

RahastoluetteloMaksutilan seuraaminen Codefi Assets -alustalla. consensys plexus kuvake pyöreä Katso verkkoseminaarimme blockchainiin sijoittavien kiinteistöjen tulevaisuudesta. Katsella

 Mitä tämä tarkoittaa kiinteistöihin

Mata Capitalin tokenisaatioprojekti on merkki siitä, että kiinteistösektorilla on joitain syvällisiä muutoksia sekä lähi- että pitkällä aikavälillä. Blockchain-tekniikalla on ilmeisiä etuja tietojenkäsittelyssä, mutta sen erityisenä etuna on mahdollisuus luoda huomattavasti edullisempia sijoitustuotteita. Tässä on kolme tärkeintä trendiä, joihin on kiinnitettävä huomiota, kun blockchain-ratkaisut tarttuvat kiinteistöihin: 

  • Digitaalinen on väistämätöntä. Kiinteistöalalla omaisuudenhoito on edelleen tukossa paperiprosesseilla KYC: n validoimiseksi ja sijoittajarekisterien hallinnoimiseksi. Codefin kaltaiset alustat luovat vihdoin turvallisen, digitaalisen kerroksen näiden teollisuuden työnkulkujen modernisointiin.
  • Läpinäkyvät varat ovat tulossa. Jos vuoden 2008 subprime-asuntolainakriisi oli tapaustutkimus läpinäkymättömistä varoista, niin Mata Capitalin blockchain-pohjainen ratkaisu asettaa uuden standardin omaisuuden avoimuudelle. Kun lisää kiinteistöjen blockchain-sovelluksia tulee markkinoille, sijoittajat odottavat omaisuusinformaation avoimuutta päätöksenteon ja riskianalyysin tiedottamiseksi. 
  • Tasapuoliset sijoitusmahdollisuudet. Monissa maissa pääsy pääomarahastoihin rajoitetaan yleensä akkreditoituihin ja institutionaalisiin sijoittajiin, ja sijoitusminimit vaihtelevat 100 000: sta 250 000 dollariin. Lisäksi varainhoitajille aiheutuu perustamiskustannuksia, jotka yleensä siirretään sijoittajille palkkioiden muodossa. Edullisten rahakkeiden liikkeeseenlasku ja tapahtumien käsittely antavat varainhoitajille mahdollisuuden tarjota radikaalisti edullisempia sijoitustuotteita, mikä on hyödyllistä sekä liikkeeseenlaskijoille että sijoittajille. 

Mitä seuraavaksi

Mata Capital keskittyy nyt tokenoitujen osakkeiden jälkimarkkinoiden luomiseen. Baptiste Saint-Martin selitti, että he käyvät aktiivisia keskusteluja neuvonantajiensa kanssa ja seuraavat sääntelyn päivityksiä “varmistaakseen, että tarjoamme ratkaisun, joka on yhteensopiva ja arvokas asiakkaillemme”. Heidän Ethereum-pohjaisen ratkaisunsa avulla on mahdollista helpottaa rahoitusvarojen rajatylittävää jakelua ja varmistaa samalla KYC: n noudattaminen. 

Codefi Assetsin tuotejohtaja Matthieu Bouchaud uskoo Mata Capitalin aloitteen olevan vahva todiste siitä, kuinka saumattomasti institutionaaliset toimijat voivat omaksua blockchain-ratkaisuja ja kuinka yksityissijoittajat voivat helposti ostaa monimutkaisia ​​rahoitustuotteita käyttäjäystävällisen kojelaudan, kuten Codefi, kautta. Codefin all-in-one-alusta, Bouchaud kertoo, mahdollistaa nyt “siirtymisen kokeilun aikakaudesta teollisen kasvun vaiheeseen”.

Pyydä demo Codefi-alustasta

Katso Codefin omaisuuden liikkeeseenlaskualusta toiminnassa. Pyydä esittely

Asset ManagementCase StudyCodefiReal EstateNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöTäydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Johdatus tokenisaatioonWebseminaari

Johdatus tokenisaatioon

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mikä on Enterprise EthereumWebseminaari

Mikä on Enterprise Ethereum?

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Komgo Blockchain hyödykekaupan rahoitukseenTapaustutkimus

Komgo: Blockchain for Commodity Trade Finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me