Kuinka säästää aikaa DevOpsissa ja skaalaa Ethereum Dapp Infuralla

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiBlockchain Development

Kuinka säästää aikaa DevOpsissa ja skaalaa Ethereum Dapp Infuralla

Opi oman Ethereum-solmun käyttämisen edut ja haitat sekä erilaiset tapat, joilla dapp-tiimit johtavat Infuraa infrastruktuurin skaalaamiseen kaikesta DeFistä pelaamiseen. – ConsenSys 30. huhtikuuta 2020 Lähetetty 30. huhtikuuta 2020

Edut ja haitat oman solmun käyttämiselle

Yksi Ethereum-lohkoketjun tehokkaimmista ehdotuksista on, että teoreettisesti kuka tahansa voi suorittaa solmun, vahvistaa tapahtumia ja osallistua verkkoon. Jos olet veteraani Ethereumin kehittäjä, solmun pyörittäminen ja käyttäminen on saattanut olla yksi ensimmäisistä asioista, jotka teit, kun tulit tähän tilaan. 

Ethereum-solmun synkronointi ja lohkoketjutietojen tallentaminen voi kuitenkin olla aikaa vievää (päiviä), kallista (vähintään 500 Gt tallennustilaa) ja hieno (jos sammutat asiakkaasi väärin, jos levy ei ole SSD-levy) , jos Internet katkeaa jne.). Jos haluat rakentaa suosittua sovellusta, sinun on lopulta laajennettava infrastruktuuriasi uusien käyttäjien ja suuremman tapahtumamäärän mukauttamiseksi. Tämä tarkoittaa enemmän solmuja, enemmän levytilaa, kokopäiväisiä infrastruktuuri-insinöörejä ja viime kädessä enemmän kustannuksia. Jos sinun on kiinnitettävä tietoja IPFS: ään, käytettävä koko solmun arkistotietoa tai päivitettävä solmut, jotta pysyt yhteensopivana verkon kiintolevyjen kanssa, infrastruktuurin ylläpitäminen vain monimutkaistuu.

infura On-Demand -verkkoseminaari: Opi kehittämään oma Ethereum-solmu Infuran pääinfrastruktuuri-insinöörin kanssa. Katso nyt

Kolme tapaa skaalata infrastruktuuria 

Roll oma ratkaisu

Jos sinulla on resursseja kehittää kehitystiimi ja palkata kokopäiväisiä sivuston luotettavuusinsinöörejä (SRE), voit laajentaa omaa infrastruktuuriasi pyörittämällä ja ylläpitämällä lisää Ethereum-solmuja yrityksen sisällä.

Infrastruktuuri palveluna

Jos olet uusi Web3-kehityksen käyttäjä tai sinulla ei ole aikaa tai resursseja perustaa infrastruktuuria ja suorittaa omia synkronoituja Ethereum-solmuja, voit käyttää pilvipohjaisia ​​solmupalveluntarjoajia, kuten Infura. Infuran API-päätepisteiden avulla voit liittää dappisi Ethereumin testiverkkoihin, mainnetiin ja IPFS: iin yhdellä koodirivillä. Ei synkronointia tai monimutkaista asetusta ei tarvita. Infuran tilaustasot mahdollistavat palvelun laajentamisen helposti ja auttavat tiimiäsi keskittymään ydintuotekehitykseen kalliiden infrastruktuurien ylläpitämisen sijaan.

Hybridi-infrastruktuuri

Hybridi-infrastruktuurimalli on hyvä ratkaisu, jos oma solmu palvelee sinua hyvin, mutta haluat joustavuutta ja mielenrauhaa voidaksesi hyödyntää solmupalveluntarjoajia. Hybridi-ratkaisu on sekoitus itse isännöimiä pilvisolmuja ja vianetsintä Infuran kaltaiselle palveluntarjoajalle, jonka avulla voit vahvistaa ja vahvistaa tapahtumiasi samalla monipuolistamalla infrastruktuuriasi verkon maksimaalisen käyttöajan varmistamiseksi. Kuten keskustelemme alla, monet suositut dapp-tiimit käyttävät edelleen itse isännöityjä solmuja yhdessä Infuran kanssa, jotta he voivat tarkistaa tapahtumat itse ja tarkistaa, että omat solmut ovat synkronoituja..

kuva 3

Kuinka suosittuja Dappit käyttävät Infuraa infrastruktuurinsa vahvistamiseen

Infura tukee monenlaisia ​​sovelluksia Ethereumin ekosysteemissä, dapp-kehitysalustoista DeFi-protokolliin ja seuraavan sukupolven peleihin. Tässä on, kuinka harvat merkittävät joukkueet käyttävät Infuran sovellusliittymiä vastaamaan kysyntään näillä ennennäkemättömillä verkkotoiminnan aikoina.  

Dapp-kehitys
OpenZeppelin

OpenZeppelin joukkue suorittaa joitain itse isännöimiä solmuja ja sisällyttää Infuran aloituspaketteihinsa, auttaa heitä vähentämään yleiskustannuksia ja virtaviivaistamaan Web3: n käyttöönottoa kasvaville kehittäjille, jotka ovat valmiita asentamaan dapp-sovelluksensa mainnetiin. OpenZeppelin’s Verkon JS-työkalu nopeuttaa dapp-rakentajien työnkulkuja antamalla heille mahdollisuuden palata helposti takaisin julkiseen Infura-solmuun ja muodostaa yhteys Ethereum-verkkoon yhdellä koodirivillä.

MakerDAO

MakerDAOTyökalupaketin avulla kehittäjät voivat palata takaisin Infuraan, jos he eivät käytä aktiivista solmua ja haluavat muodosta yhteys Ethereumiin mistä tahansa

”Kehitystyökalumme näkökulmasta voin olla yhteydessä Ethereumiin missä tahansa. Kun olen kotona, minulla on solmu, mutta matkustaessani palaan takaisin Infuraan, jotta voin aina tehdä verkon kanssa mitä haluan tehdä. “

Mariano Conti, älykkäiden sopimusten johtaja, MakerDAO

Microsoft Azure

Microsoft Azuren Blockchain Development Kit -laajennus VS-koodille tukee luonnollisesti Infuraa, joten voit muodostaa yhteyden Infura-tiliisi ja luoda uusia projekteja suoraan VS Code -rajapinnassa. Tässä on hyödyllinen Infuran läpikäynti VS-koodissa.

Hajautettu rahoitus (DeFi)
Yhdiste

DeFi dapp -tiimien suurin haaste on yksinkertaisesti ollut pysyä liikenteessä, etenkin viimeaikaisten markkinakatkosten yhteydessä, joissa käyttäjät tulvivat verkkoa. Yhdiste, korollisesta luotonannosta on tullut erityisen suosittu protokolla, joka kytketään moniin DeFi-alustoihin. Alun perin Compound-tiimi juoksi omia Geth- ja Parity-solmuja Kubernetesissa, mutta asiakkaat löysivät levytilaa, ja perustehtävien, kuten tapahtumalokien vetäminen, suorittaminen vaati huomattavaa DevOps-aikaa. Nyt tiimi käyttää Infuran API-pakettia useilla tavoilla optimoimaan infrastruktuurinsa ja varmistamaan saumattoman käyttökokemuksen:

  • Yhdistetty käyttöliittymä lukee suoraan Infurasta. Vaikka Compound-palvelimilla on ongelma, DeFi-käyttäjät voivat silti käyttää Compound-protokollaa käyttöliittymän ja kaikkien tilitietojensa kautta. 
  • Infura työntää kaikki Compoundin tapahtumalokitiedot virtaprosessoriin. Tämä yksinkertaistaa Compound-järjestelmän järjestelmiä, joita käytetään tietojen kuluttamiseen ja esittämiseen. 
  • Compound yhdistää ketjupyynnönsä vähentääkseen edestakaisia ​​matkoja Infuraan. Yhdistämällä pyynnöt näkymäsopimuksen kautta, Compound minimoi useiden API-kyselyjen tarpeen ja virtaviivaistaa niiden Infura-käyttöä.

Lue koko tarina kuinka yhdiste käyttää Infuraa käyttää tehokasta, vankkaa DeFi-infrastruktuuria.

“Infura tarjoaa käyttäjillemme korkean käytettävyysratkaisun, jolla he pääsevät käyttämään tilitietojaan jopa kaikkein hullimpina aikoina salauksessa.”

Geoffrey Hayes, teknologiajohtaja, yhdiste

Gnoosi

Gnoosi on ottanut a hybridi-lähestymistapa infrastruktuuriinsa varmistaa liitettävyys mittakaavassa. Infura auttaa käyttäjiä muodostamaan yhteyden Ethereumiin Gnosis-multisig-lompakon kautta ja näyttää myös tunnussaldot Gnosis-mobiilisovelluksen kautta. Gnosis-tiimi suorittaa omia solmuja Infuran rinnalla monimutkaisia ​​kyselyjä varten, joten heillä on joustavuus tarkistaa tapahtumat itse. Tällä tavoin he voivat vähentää käyttökustannuksia ja olla myös varmoja infrastruktuurinsa monipuolistumisesta.

”Infuran käyttäminen säästää paljon aikaa palveluntarjoajilla ja vähentää infrastruktuurikustannuksiamme. Meillä on edelleen omia solmuja joillekin monimutkaisille kyselyille, mutta jopa siellä käytämme Infuraa tarkistaaksemme, että omat solmut ovat synkronoituja. “

Stefan George, perustaja ja CTO, Gnosis

Haluatko oppia, kuinka Infura käyttää muita blockchain-pohjaisia ​​rahoitussovelluksia? Katso asiakkaidemme menestystarinoita AllasYhdessä ja Monerium.

kuva 1 1

Pelaaminen
SkyWeaver

DeFi-sovellusten jälkeen pelit ovat yksi korkein sijoitus Ethereum dapps transaktiovolyymin kannalta. Jos CryptoKitties-aalto oli merkkinä jo vuonna 2017, blockchain-pohjaiset pelit ovat valmiita tulemaan yhä suositummiksi Web3: n rampeiksi. SkyWeaver, Horizonin kehittämä Ethereum-pohjainen kaupankäyntikorttipeli antaa pelaajille mahdollisuuden käydä kauppaa ainutlaatuisilla keräilykorteilla, jotka ovat todella ERC-1155-rahakkeita, jotta käyttäjät voivat helposti seurata ja vahvistaa omistajuuttaan lohkoketjussa. Infura kumppanina Horizonin kanssa aiemmin tänä vuonna auttaakseen hallitsemaan infrastruktuuria, kun SkyWeaver siirtyy tuotantotoimintoihin ja jatkaa laajentamista. 

Tutkia Infuran asiakasarvostelut saadaksesi selville, kuinka muut Ethereum-sovellukset käyttävät Infura API -sovellusta analysointiratkaisujen, organisaatioalustojen ja muun skaalaamiseen.

ProductInfrastructure 529b48b9

Oletko valmis yksinkertaistamaan infrastruktuuria?

“Olemme juoksleet Infuralla niin kauan kuin muistan. Se on yksi infrastruktuurimme pilareista. Jos solmumme epäonnistuvat tai Etherscan-sovellusliittymä epäonnistuu, voimme luottaa Infuraan. “

Jordan Spence, YMJ, MyCrypto

Tässä kannattaa harkita Ethereumin infrastruktuurin tarjoajaa, kuten Infuraa: 

  • Olet uusi Ethereum. Infura helpottaa elämääsi, vaikka ottaisit käyttöön vain testiverkkoja, kuten Ropsten, Rinkeby, Kovan ja Görli. Ydinpalvelumme on ilmainen jopa 100 000 pyyntöä päivässä.
  • Olet aikarajoitettu. Infura-sovellusliittymät tarjoavat välittömän yhteyden Ethereumiin ja IPFS: ään, joten sinä ja tiimisi voitte keskittyä ydinohjelmiston rakentamiseen solmujen synkronoinnin, päivittämisen ja ylläpitämisen sijaan.. 
  • Sinulla on rajalliset resurssit. Solmujen ajaminen ja tietojen tallentaminen tulee kalliiksi, varsinkin kun tarvitset omistautuneita insinöörejä pysyäksesi luottavaisina infrastruktuurissasi. 
  • Sinun on skaalattava. Saumaton liitettävyys on se, miten dapps ansaitsee käyttäjien luottamuksen, erityisesti silloin, kun tapahtumamäärä on suuri. Johtava dapps-pankki Infuralla, koska pyyntöjen vastausajat ovat jopa 20 kertaa nopeammat kuin itse isännöimä infrastruktuuri. 
  • Tarvitset maksimaalisen luotettavuuden. Kun varmuuskopiointiinfrastruktuuri ja vianmääritys ovat kriittisiä, kolmannen osapuolen ratkaisu, kuten Infura, on looginen valinta. 
  • Tarvitset asiantuntijatukea. Infura tarjoaa 24/7 pääsyn asiantuntijainfrastruktuurin tukitiimille.

Jos haluat oppia lisää siitä, miten voit olla yhteydessä Ethereum- ja IPFS-verkkoihin Infuran kautta, siirry osoitteeseen infura.io/docs ja tutustu dokumentaatioomme tai tutustu vaiheittainen opetus Infuran käytön aloittamiseen.

Oletko valmis yhdistämään sovelluksesi pikakäyttöliittymiin? Suunnata infura.io/register ja aloita ilmaiseksi tänään.

Kehitä nyt Web3: ssa Infuran Ethereum- ja IPFS-sovellusliittymien avulla.

Aloita ilmaiseksi Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmuWebseminaari

Kuinka perustaa ja suorittaa Ethereum-solmu

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymäWebseminaari

Kuinka rakentaa oma Ethereum-sovellusliittymä

Kuinka luoda sosiaalinen tunnusWebseminaari

Kuinka luoda sosiaalinen tunnus

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessäWebseminaari

Turvatyökalujen käyttäminen älykkäässä sopimusten kehittämisessä

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me