Latinalaisen Amerikan ja Karibian kansalaiset koordinoivat COVID-19-hajauttamista tämän uuden Ethereum-sovelluksen kanssa

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiUutiset

Latinalaisen Amerikan ja Karibian kansalaiset koordinoivat COVID-19-hajauttamista tämän uuden Ethereum-sovelluksen kanssa

LACChainin “kansalainen kansalaiselta” DAVID19 -alusta käyttää Hyperledger Besua auttamaan käyttäjiä jakamaan tietoja turvallisesti ja luomaan interaktiivisen koronaviruksen seurantakartan. – ConsenSysMay 18, 2020Lähetetty 18. toukokuuta 2020

david19 sankari

Pyrkimyksenä saada joukko tietoja COVID-19: n liikkumisesta, viime viikolla käynnistetty alueen laajuinen Ethereum-projekti, josta on tulossa voimakas lohkoketju on miljoonille Latinalaisen Amerikan ja Karibian käyttäjille. Viime tiistaina LACChain-allianssi, IDB Labin aloite, julkaisi DAVID19-alustan, joka on rakennettu Hyperledger Besu Se on suunniteltu auttamaan kansalaisia ​​työskentelemään yhdessä luomaan reaaliaikainen, interaktiivinen seurantakartta koronaviruksen leviämisen lieventämiseksi ja asteittaisen dekonfinoinnin koordinoimiseksi. DAVID19-foorumi käyttää Besun kehittyneitä tietosuojaominaisuuksia, jotta kansalaiset voivat nimettömästi jakaa henkilötietoja ja koota turvallisesti tietoja ihmisten terveydentilasta ympäri aluetta.

Kuinka DAVID19-alusta toimii

DAVID 19 infografia 1 presentacion FIN

DAVID19-sovellus on saatavilla osoitteessa app.mellamodavid19.org ja tukee tällä hetkellä REM ID -digitaalista lompakkoa. Käyttäjät voivat luoda profiilin ja ladata tietoja terveydentilastaan. Sitten alusta anonymisoi ja yhdistää kansalaisten yksityiset terveystiedot luodakseen reaaliaikaisen interaktiivisen seurantakartan COVID-19: n liikkumisesta koko alueella. Jotkut seurantaprojektit, kuten Johns Hopkins Covid-19 kartta koota tiedot ylhäältä alaspäin terveydenhuollon viranomaisilta, DAVID19 käyttää alhaalta ylöspäin suuntautuvaa lähestymistapaa ja kehottaa yksittäisiä kansalaisia ​​osallistumaan henkilökohtaisiin terveyspäivityksiin. 

Kun lisää käyttäjiä alukselle ja päivittää säännöllisesti terveystilannettaan ja liikkeitään, tietojen ekosysteemi rikastuu entisestään ja auttaa sekä kansalaisia ​​että valtion viranomaisia ​​koordinoimaan asteittaista purkamista. LACChain näkee tämän käyttöönoton ensimmäisenä vaiheena pitkän aikavälin suunnitelmasta valtavirtaistaa blockchain-pohjainen tunnistusjärjestelmä, jota liittouma kutsuu “elämän salkuksi taskussa”.

“COVID-19: n suuruusongelma vaatii kollektiivista ja solidaarista vastausta.”

Alejandro Pardo Vegezzi, LACChainin ja DAVIDin johtaja19

“Peittäminen” Ethereumilla: Kuinka Hyperledger Besu suojaa yksityisiä käyttäjätietoja

Näyttökuva 2020 05 13 klo 3 59 08Tilannekuva DAVID19: n globaalista interaktiivisesta seurantakartasta.

Hyperledger Besu on avoimen lähdekoodin Ethereum-asiakas, jonka alun perin kehitti ja toimitti Hyperledger-kasvihuoneelle vuonna 2019 PegaSys, ConsenSysin protokollasuunnittelutiimi. Edistyneiden tietosuoja- ja käyttöoikeusominaisuuksiensa ansiosta Hyperledger Besusta on tullut yhä suositumpi blockchain-alusta yrityksille, joiden on mukautettava verkkoon pääsy ja suojattava yksityisiä tapahtumia koskevia tietoja. Besun avulla DAVID19-alusta varmistaa, että käyttäjät voivat nimettömästi jakaa terveystilanteensa ja luottaa siihen, että heidän henkilötietojaan ja sijaintipaikkaansa ei voida jäljittää. Kaikki tiedot tallennetaan paikallisesti käyttäjien mobiililaitteisiin.

“Tämä ratkaisu, joka käyttää digitaalisia lompakoita ja LACChainin blockchain-verkkoa, varmistaa Hyperledger Besun avulla, että käyttäjien antamat tiedot ovat täysin nimettömiä ja avoimia.”

Marcos Allende, LACChainin teknologiakoordinaattori consensys plexus kuvake pyöreä On-Demand -verkkoseminaari: Yksityisyys ja käyttöoikeudet Hyperledger Besun kanssa

Kolmivaiheinen suunnitelma pitkän aikavälin digitaalisen infrastruktuurin rakentamiseksi

Vaihe 1: Kansalaiselta kansalaiselle

DAVID19: n alkuvaiheessa käynnistetään kansalainen kansalaiselle -alusta, jossa vapaaehtoiset käyttäjät voivat nimettömästi jakaa tietoja itse määrittelemiensä tunnistetietojen avulla. Tämän yhteistyöympäristön avulla miljoonat ihmiset eri puolilla aluetta voivat hankkia tietoja joukosta ja luoda COVID-19-riskikarttoja, “auttaakseen tekemään tämän näkymättömän vihollisen näkyväksi”, kuten LACChain sanoi viime viikolla antamassaan ilmoituksessa. LacChainin ja DAVID: n johtaja Alejandro Pardo Vegezzi selitti, että ensimmäisen vaiheen yhtenä tavoitteena on “luoda digitaalisten lompakoiden kulttuuri luovuttamatta tietojasi suurille teknologioille ja hallituksille”. 

Vaihe 2: Yritystiedot kansalaisille

Kun yksityiset yritykset ja kolmansien osapuolten liikkeeseenlaskijat liittyvät DAVID19-ekosysteemiin, he voivat antaa sovellusten käyttäjille kehittyneempiä valtakirjoja, kuten työn paluuluvat, vakuutukset, lääkärintodistukset, matkustusluvat ja akateemiset tutkinnot. Vahvistettujen todistuskirjojen kasvava verkosto auttaa organisaatioita seuraamaan paremmin lääketieteellisiä resursseja, hallitsemaan terveydenhuollon vastauksia ja koordinoimaan purkamisen lopettamista. Käyttäjille sovellus antaa heille todistaa, että he ovat terveellisessä kunnossa, jotta he voivat jatkaa toimintaansa, kuten työtä ja matkustamista.

Vaihe 3: Pitkäaikainen kosketuksen jäljitys

DAVID19 toimii viime kädessä digitaalisena infrastruktuurina alueen valmistelemiseksi tulevia taudinpurkauksia ja hätätilanteita varten. Blockchain-pohjainen kontaktien jäljitys auttaa kansanterveysvirastoja tunnistamaan ja keskeyttämään taudinaiheuttajat sekä hälyttämään kontaktihenkilöitä tartuntamahdollisuuksista. Vaikka DAVID19 käynnistettiin hallitsemaan välittömästi lääketieteellisiä toimia COVID-19: n ympärillä, foorumi on suunniteltu toimimaan pitkäaikaisena valtuustietojen hallintajärjestelmänä potentiaalisille kansanterveyskriiseille tulevaisuudessa. 

Mitä seuraavaksi

PegaSys-tiimi on tehnyt läheistä yhteistyötä LACChain-allianssin kanssa tukemalla LACChain-verkon perustamista. Tiimi oli iloinen voidessaan tukea DAVID19-käyttöönottoa ja jakaa parhaita käytäntöjä ja suorituskykymittareita Hyperledger Besun ympärillä. Alusta on pakottava tapaustutkimus blockchain-tekniikan arvosta tunnistetietojen hallintaan, erityisesti kansanterveydellisissä hätätilanteissa, sekä toinen todiste tietosuojaratkaisuista Ethereumilla. DAVID19 osoittaa myös Hyperledger Besu -alustan suorituskykyisen ja luotettavan luonteen ja sen suunnittelun edut tämäntyyppisissä sovelluksissa. 

LACChain-allianssi kehottaa kaikkia liittymään liikkeeseen ja lataamaan sovelluksen osoitteesta app.mellamodavid19.org. “DAVID19 tarjoaa meille kaikille mahdollisuuden digitaaliseen poissulkemiseen synnytyksestämme”, Vegezzi kommentoi tapaa “tulla sankareiksi ja päähenkilöiksi tämän pandemian edessä”.

Jos haluat oppia lisää DAVID19: stä ja siitä, miten blockchain-tekniikkaa käytetään koronaviruksen leviämisen torjunnassa, ilmoittaudu BSIC- ja IDB-verkkoseminaariin 29. toukokuuta, “COVID ja Blockchain Latinalaiselle Amerikalle.”

Haluatko tietää, mitä Ethereum voi tehdä organisaatiossasi?

Globaali ratkaisutiimimme tarjoaa blockchain-koulutusta, strategista neuvontaa, toteutuspalveluja ja kumppanuusmahdollisuuksia. Ota yhteyttä QuorumUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöEthereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me