Mata Capital ja ConsenSys Partner Real Estate Blockchain -alustalla

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

Mata Capital ja ConsenSys Partner Real Estate Blockchain -alustalla

Tämän blockchain-alustan tavoitteena on tulla uusi arvonsiirtoratkaisu kiinteistösijoitustoimiin. Mata Capitalista tulee siten ensimmäinen kiinteistöalan operaattori, joka hyödyntää blockchain-tekniikkaa kiinteistösijoituksissa. – ConsenSys18. Heinäkuuta 2019 Lähetetty 18. heinäkuuta 2019

siniset solmut

Tämän blockchain-alustan tavoitteena on tulla uusi arvonsiirtoratkaisu kiinteistösijoitustoimiin. Mata Capitalista tulee siten ensimmäinen kiinteistöalan toimija, joka hyödyntää blockchain-tekniikkaa kiinteistösijoituksissa.

Pariisi, Ranska  Mata Capital, Riippumaton toimija kiinteistösijoitusrahastojen hallinnassa, jolla on noin 600 miljoonaa euroa hallinnoitavaa omaisuutta, ilmoitti tänään ottaneensa käyttöön blockchain-tekniikan kiinteistösijoitustuotteidensa arvopaperirekisterien käsittelyn optimoimiseksi. Tämän uuden alustan lanseeraus toteutettiin yhteistyössä lohkoketjuohjelmistotuotteiden kehityksen johtajan ConsenSysin kanssa. Screeb-notaarit, notaarin toimisto, joka tukee innovatiivisia hankkeita kiinteistöalalla.

Kuten kohti Ranskan asetuksella 24. joulukuuta 2018, finanssimaailman pelaajilla on mahdollisuus käyttää hajautettua kirjanpitotekniikkaa rahoitusvakuuksien edustamiseen ja välittämiseen. Sääntelykehyksen kehityksen ja vahvan uskonsa blockchain-tekniikkaan Mata Capital on päättänyt hyödyntää tätä innovatiivista tekniikkaa kirjaamaan ja käsittelemään joitain kiinteistösijoitustoimintojaan.

Konkreettisesti Mata Capital rekisteröi rahoitusvarat – tässä tapauksessa kiinteistöjä omistavan pääomayhtiön osakkeet – ja niihin liittyvät oikeudet ”tunnuksena” *, joka on edustettuna Ethereumin lohkoketjussa. Sen lisäksi, että blockchain-tekniikka vähentää merkittävästi liikkeeseenlaskijan vastuunhallintakustannuksia, se lisää listaamattomien varojen likviditeettiä, lisää liiketoimien läpinäkyvyyttä ja vähentää petosriskiä.

“Tokenisaatio antaa meille paremman likviditeetin sijoittajillemme etenkin jälkimarkkinoilla”, sanoo Mata Capitalin tuotekehityspäällikkö Baptiste Saint-Martin. “Innovaatio on Mata Capitalin strategian ytimessä, mikä näkyy äskettäin käyttöönotetulla operatiivisella alustalla, jolla turvataan kaikki tilaajan tiedot”, lisää Souleymane-Jean Galadima, Mata Capitalin innovaatiopylvään ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja.

Mata Capitalin ehdottama blockchain-alusta, joka on toiminnassa 31. heinäkuuta, tarjoaa sijoittajille useita pääominaisuuksia:

– Se ylläpitää kiinteistörahastojen rahastojen omistajien rekisteriä;

– Sen avulla sijoittajat voivat suorittaa kaikki rahanpesun torjunnan (“rahanpesun torjunta”) ja KYC: n (“tunne asiakkaasi”) toimet alustan kautta; ja

– Se tarjoaa mahdollisuuden seurata rahaston merkinnän tai “klubisopimus” -tilanteen kehitystä.

Lopulta se voisi antaa erityisesti sijoittajille mahdollisuuden merkitä ja myydä arvopapereitaan helposti tiskiltä alkaen yhdestä sentistä. Tätä uutta blockchain-alustaa käytetään kiinteistöhankkeeseen, joka on rakennettu klubisopimukseen, joka sijaitsee Pariisin 15. kaupunginosassa ja jonka investointimäärä on 26 miljoonaa euroa. “Tämä on suurin tokenoitu operaatio Euroopassa”, sanoo Baptiste Saint-Martin. Tulevaisuudessa sen tarkoituksena on hoitaa kaikki Mata Capitalin tukikelpoiset toimet, ja se aikoo myös tarjota tämän valkoisen etiketin ratkaisun ammattimaisille kumppaneille rahoitus- ja / tai kiinteistöalalla.

Tämän projektin toteuttamiseksi Mata Capital käytti ConsenSysin ja sen avaimet käteen -tuotteiden asiantuntemusta valkoisten etikettien rahoitusvarojen merkinnässä. ConsenSys-tuotteiden avulla organisaatiot voivat helposti yhdistää yrityksensä hajautettuihin verkkoihin, ottaa käyttöön ja hallita uusia lohkoketjuverkkoja, lukea ja kirjoittaa tapahtumia tai luoda ja hallita digitaalisia resursseja.

”Tämä ensimmäinen askel merkitsee kiinteistöalan radikaalin muutoksen alkua. ConsenSys-alustan avulla asiakkaamme voivat siirtyä kokeilun aikakaudesta teollisen kasvun ikään ”, sanoo Matthenu Bouchaud, ConsenSysin kiinteistöpäällikkö.

Screeb seurasi Mata Capitalia ratkaisun toteuttamisessa kolmannen osapuolen luottamustehtävän kautta. Tämän projektin avulla, joka kuvaa notaarin ammatin kehitystä yhdessä innovatiivisten kiinteistöratkaisujen kanssa, Screeb vahvistaa kykynsä neuvoa digitaalisen muutoksen toimijoita sekä vakaa käytäntö institutionaalisessa kiinteistössä.

“Mata Capitalin tukema projekti on merkittävä innovaatio siitä, kuinka suunnitella ja käsitellä kiinteistövälineillä suoritettavat rahoitusvakuuskaupat täysin turvallisella ja digitalisoidulla tavalla”, sanoo Screebin apulais notaarit Arthur Cazalet ja Damien Mancel. * “Tunnus” on digitaalinen omaisuus, joka on annettu ja vaihdettavissa lohkoketjussa

Tietoja Mata Capitalista

Mata Capital on riippumaton rahastoyhtiö, joka on erikoistunut institutionaalisten sijoittajien ja yksityisten perheryhmien kiinteistörahastojen hoitoon. Yhtiö sijoittuu ydin + opportunistiseen riskiprofiiliin sijoitusstrategioihin kaikissa kiinteistövälitysluokissa. Vuonna 2015 perustettu Mata Capital tuo yhteen 19 ammattilaista ja hallinnoi 600 miljoonan euron erääntynyttä määrää 30. kesäkuuta 2019. Rahoitusmarkkinaviranomainen on myöntänyt Mata Capitalille lisenssin salkunhoitoyhtiöksi numerolla GP-16000024..

Lisätietoja on osoitteessa https://www.matacapital.com/fr/

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on lohkoketjuyritys, joka on sitoutunut muuttamaan maailman digitaalisen arkkitehtuurin kohti avoimempaa, osallistavaa ja turvallista Internet-arvoa, jota kutsutaan yleisesti Web3: ksi. Luotettavamman Internet-arkkitehtuurin avulla ConsenSys auttaa yrityksiä ja hallituksia avaamaan uudet liiketoimintamallit ja arvon, saamaan tehokkuutta jaetun IT-infrastruktuurin avulla ja käyttämään moderneja salaustekniikoita yksityisten käyttäjätietojen suojaamiseen. Ainutlaatuisen maailmanlaajuisen liiketoimintamme, joka koostuu pääomasijoitusrahastosta ja käynnistysinkubaattorista, Enterprise Ethereumin konsultointiosastosta ja koulutusakatemiasta, ConsenSys rakentaa hajautettua tulevaisuutta varten. Lisätietoja on osoitteessa consensys.net

Tietoja Screeb Notairesista

Historiallisena toimijana Pariisin markkinoilla Screeb on rakentanut maineensa institutionaalisille, yksityisille ja ammattimaisille asiakkaille tarjotulle erinomaiselle tuelle. Toimistossa on yksitoista notaaria ja neljäkymmentä työntekijää, jotka toimivat tiukasti ja tehokkaasti kiinteistö-, pankki- ja rahoitusasioissa sekä varallisuudessa ja perheessä. Screebin huippuosaaminen perustuu kuitenkin kykyyn sopeutua asiakkaisiin vaikuttaviin muutoksiin. Aina liikkeellä oleva toimisto kehittää älykkäitä ratkaisuja, jotka on mukautettu vastaamaan uusiin vaatimuksiin ja uusiin haasteisiin. Lisätietoja on osoitteessa https://screeb.fr/en/

Mediakontaktit:

Mata Capital:

Amélie Verone: 06 46 60 03 35 – [sähköposti suojattu]

Thomas Carlat: 06 16 83 88 17 – [sähköposti suojattu]

ConsenSys:

[sähköposti suojattu]

Screeb:

Houda Santoni: [sähköposti suojattu]

Gwénaëlle Henri: [sähköposti suojattu]

Asset ManagementCase StudReal EstateNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me