Paras estoketju yrityksellesi vuonna 2020: Enterprise Ethereum

Kun yrityksesi tarvitsee blockchain-ratkaisun

Blockchain-tekniikasta on tullut olennainen osa yrityksen ohjelmistopinoa organisaatioille, jotka haluavat virtaviivaistaa liiketoimintaprosesseja ja antaa digitaalisia resursseja. Kaikki organisaatiot eivät tarvitse blockchain-ratkaisua, mutta niille, jotka tarvitsevat, tekniikka voi olla muutos. Blockchains auttaa yrityksiä ratkaisemaan kolme pääskenaariota:

1. Sinun on käsiteltävä tietoja tehokkaasti. 

Lohkoketjualusta toimii digitaalisena kerroksena tietojen käsittelyssä ja koordinoinnissa. Blockchain-verkkojen hajautettu arkkitehtuuri ja konsensusmekanismit mahdollistavat tehokkaamman tiedon koordinoinnin kuin paperipohjaiset ja keskitetyt järjestelmät. Vaikka lohkoketjutekniikka tarjoaa edistynyttä datakoordinointia, monet vanhat järjestelmät voidaan optimoida parantamalla hajautettujen järjestelmien suunnittelua. Blockchain-alustat on suunniteltu täysin uusille liiketoiminnoille, jotka ylittävät tietojenkäsittelyn.

2. Tarvitset luotettavia tapahtumia ja suojattuja yritysverkkoja. 

Blockchain-tekniikka kehitettiin alun perin digitalisoimaan luottamus ja sopimukset, aivan kuten Internet-tekniikat ovat digitalisoineet tietoja ja niiden vaihtoa. Lohkoketjun ainutlaatuinen muotoilu varmistaa muuttumattoman tallennuksen tapahtumista, joihin kaikki verkon osallistujat voivat luottaa. Lisäksi ohjelmoitavat älykkäät sopimukset mahdollistavat liiketoimintalogiikan automatisoinnin, yksinkertaistavat kohdentamista ja täsmäytystä monimutkaisissa yritysverkoissa. Yhä useammat Global 2000 -yritykset suurilla teollisuudenaloilla, kuten rahoituspalveluissa ja maailmankaupassa, käyttävät jo blockchain-pohjaisia ​​alustoja yrityskonsortioiden perustamiseen.

3. Sinun on luotava, annettava ja hallittava digitaalisia resursseja. 

Tavaroiden ja omaisuuden digitalisointi on noussut yhdeksi kiinnostavimmista blockchain-tekniikan liiketoimintasovelluksista. Ethereumin kaltaisten blockchain-verkkojen sisäänrakennetut tokenointimahdollisuudet antavat yrityksille mahdollisuuden luoda, antaa ja hallita digitaalisia resursseja käyttötapauksissa, jotka ovat yhtä laaja-alaisia ​​kuin keskuspankin digitaalinen valuutta ja ositettu kiinteistöomistus. Viime vuosina digitaalisen omaisuuden ratkaisuille on kehitetty erilaisia ​​avoimen lähdekoodin ja omistettuja lohkoketjuja ja hajautettuja kirjanpitotekniikoita.

Infografinen

Blockchainin edut rahoituspalvelualalla

Tokenisaatiosta konsortioverkkoihin, tässä on yleiskatsaus siitä, miten blockchain-tekniikka parantaa toiminnan tehokkuutta ja vähentää riskejä rahoituspalveluissa.

Blockchainin edut rahoituspalvelualalla

Blockchain vs. hajautettu Ledger Technologies

Hajautettu pääkirja on tietokanta, jota ylläpidetään useissa paikoissa ja joka tukee useita osallistujia. Lohkoketju on eräänlainen hajautettu kirjanpitotekniikka, jolla on ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja lisätoiminnot. Toisin kuin perinteiset DLT: t, lohkoketjut käyttävät salattujen lohkojen ketjua luomaan tapahtumien peukaloittamattoman tietueen. Ethereumin kaltaisen erittäin ohjelmoitavan lohkoketjun lisätoimintoja ovat: 

 • Digitaalisen omaisuuden luominen. Vaikka DLT: t voivat rekisteröidä tuotteen digitaalisessa muodossa, Ethereumin estoketjun natiivitunnusominaisuudet mahdollistavat täysin uusien ja mukautettavien digitaalisten omaisuuserien ja rahoitusvälineiden liikkeeseenlaskun ja hallinnan.
 • Salausekonomiset kannustimet. DLT: itä ei alun perin suunniteltu sisällyttämään kryptovaluuttoja. Lohkoketju mahdollistaa kannustusmekanismien kytkemisen protokollaan verkon positiivisen käyttäytymisen palkitsemiseksi ja ilkeän toiminnan rankaisemiseksi..  
 • Yhteentoimivuus. Koska jotkut DLT: t on rakennettu omaan kehykseen, käyttäjät voivat kokea toimittajan lukituksen tietyille toiminnoille. Ethereumin kaltaiset modulaariset ja avoimen lähdekoodin lohkoketjut antavat yrityksille mahdollisuuden integroida tekniikka nykyisiin järjestelmiinsä ja olla turvallisesti vuorovaikutuksessa yksityisten ja julkisten lohkoketjujen kanssa. 

Täydellisen vertailevan analyysin saamiseksi lue kaksiosainen sarjamme blockchain vs. hajautettu kirjanpitotekniikka.  

Hyperledger ja Ethereum integroituvat

Hyperledger on maailmanlaajuinen ja avoimen lähdekoodin yhteistyö, jonka Linux Foundation perusti vuonna 2015 tukemaan yrityksen lohkoketjun kehittämistä ja käyttöönottoa. Hyperledger-paketti, joka tunnetaan myös nimellä “kasvihuone”, sisältää hajautetut kirjanpidot, kirjastot ja työkalut, jotka ovat kaikki avoimen lähdekoodin ja ilmaisia ​​ladata ja käyttää. Kasvihuone koostuu useista Ethereum-pohjaisista hankkeista, mukaan lukien Hyperledger Besu, edistynyt Ethereum-asiakas, jonka ConsenSysin protokollasuunnittelutiimi antoi vuonna 2019. Hyperledger on monille yritysryhmille arvokas ympäristö aktiiviselle yhteistyölle, tarkistetuille käyttöönottovaihtoehdoille ja alan parhaille käytännöille.    

Hyperledger-kasvihuone sisälsi useita Ethereum-pohjaisia ​​projekteja Source https www hyperledger org -projektejaHyperledger-kasvihuone sisältää useita Ethereum-pohjaisia ​​hankkeita. Lähde: https://www.hyperledger.org/projects

Avaintekijät onnistuneelle blockchain-ratkaisulle

Suunnittelupäätöksillä, jotka teet käyttöönoton elinkaaren alussa, on kauaskantoisia seurauksia tuotantoon kuluvalle ajalle ja blockchain-ratkaisun mahdollisille vaikutuksille. Jos haluat nähdä täydellisen luettelon tärkeimmistä teknisistä ja ei-teknisistä tekijöistä alustavalinnallesi, lue 30 Blockchain-alustan teknistä tekijää ja 30 Blockchain-alustan yritystekijää. Tässä on tislattu luettelo etsinnän 10 tärkeimmästä näkökohdasta: 

 • ROI. Mikä on blockchain-käyttötapasi sijoitetun pääoman tuotto?
 • Alusta. Mikä alusta on rakennettu vastaamaan erityisiä toiminnallisia vaatimuksiasi?
 • Integraation helppous. Onko tekniikka yhteensopiva nykyisten järjestelmiesi kanssa?
 • Esitys. Onko alusta todistanut pystyvänsä toimimaan turvallisesti mittakaavassa?
 • Verkon käyttöoikeudet. Onko sinun määritettävä verkkoyhteys yritysryhmälle, jossa on useita osapuolia?? 
 • Yksityiset liiketoimet. Tarvitsetko tietosuojamekanismeja varmistaaksesi, että tapahtumadata pysyy luottamuksellisena? 
 • Tuki. Tarvitsetko tukipalveluja ja jatkuvaa ylläpitoa?
 • Standardit. Onko tekniikan pino yhdenmukainen alan standardien ja spesifikaatioiden kanssa??
 • Kehitys. Kuinka koota blockchain-kehitystiimi?
 • Työkalut. Mitä infrastruktuurin, väliohjelmiston ja sovellustason työkaluja kehittäjien tulisi käyttää?

ConsenSys Solutions auttaa sinua vastaamaan näihin keskeisiin suunnittelu- ja kehityspäätöksiin, kun sinä ja organisaatiosi aloitatte blockchain-matkanne.

ConsenSys Insights

Blockchain-yritysverkkojen täydellinen opas

Tämä Blockchain Business Networksin täydellinen opas on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat ymmärtää hajautettujen verkkojen todistetut hyödyt yrityskäyttöön. 

Lataa opasBlockchain-yritysverkkojen täydellinen opas

Mitkä ovat Enterprise Ethereumin edut?

Ethereum on avoimen lähdekoodin blockchain-alusta ja maailman aktiivisimmin kehitetty blockchain. Enterprise Ethereum viittaa Ethereumin koodikannan yksityisiin, konsortio- ja hybriditoteutuksiin yrityskäyttöön. Joustavuuden ja erittäin turvallisen arkkitehtuurinsa ansiosta Enterprise Ethereum tarjoaa ainutlaatuisia etuja yrityksille, jotka harkitsevat blockchain-ratkaisuja: 

 • Verraton ohjelmoitavuus. Ethereumin älykkäät sopimukset tarjoavat rajattomat muodot kovan koodin liiketoimintalogiikalle suoraan protokollaan, mikä auttaa yrityksiä automatisoimaan täsmäytyksen, noudattamisen, raportoinnin ja paljon muuta.
 • Edistynyt yksityisyys ja käyttöoikeudet. Ethereum-alustoilla, kuten Hyperledger Besu ja PegaSys Plus, on edistynyt suojausvalvonta, jotta yritykset voivat määrittää verkon käytön ja varmistaa luottamukselliset tapahtumat..   
 • Nopea merkintä. Ethereumin natiivien tokenointimahdollisuuksien avulla yritykset voivat helposti jakaa suuria omaisuuseriä, laajentaa tuotevalikoimaansa ja avata uusia kannustinmalleja sekä kuluttaja- että institutionaalisella tasolla.
 • Edullinen, nopea käyttöönotto. Ethereumin avoimen lähdekoodin pohja auttaa yrityksiä ylläpitämään edullista liiketoimintamallia ja välttämään toimittajien lukkiutumisen. All-in-one-liiketoiminta-alueet, kuten PegaSys Plus, nopeuttavat tuotantoon kulumista kuukausista viikkoihin. 
 • Tuotantotasoinen suorituskyky. Mikään muu blockchain-verkko ei ole suorittanut Ethereum-verkon määrää ja laajuutta. Yksityiset Ethereum-verkot tarjoavat mukautettavan käyttöoikeuden, välittömän lopullisuuden, skaalautuvuuden ja aina käytössä olevan luotettavuuden, mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa julkisen Ethereum-verkon kanssa. 

Saat lisätietoja Ethereumin todistetuista eduista yrityksille lukemalla 11 tapaa, jolla Ethereum voi hyödyttää yrityksiä, ja viidestä syystä, miksi yritys Ethereum on enemmän kuin DLT.

Aloita ConsenSysin käyttö

Globaali ratkaisutiimimme auttaa yrityksiä, hallituksia, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja startup-yrityksiä rakentamaan, testaamaan ja ottamaan käyttöön julkisia ja yksityisiä blockchain-ratkaisuja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimmeAloita ConsenSysin käyttö

ConsenSys Enterprise Blockchain -tuotteet

 • Codefi
  Codefi

  Optimoi liiketoimintaprosessit ja luo digitaalista omaisuutta end-to-end blockchain -käyttöjärjestelmässä. 

 • Ahkeruus
  Ahkeruus

  Paranna älykästä sopimusten turvallisuutta ja vältä kalliita virheitä alan johtavan tietoturvapalvelumme avulla. 

 • PegaSys
  PegaSys

  Suorita blockchain-alusta turvallisesti mittakaavassa toimittajan tukeman Ethereum-asiakkaan kanssa.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me