SKALE Token julkaistavaksi Codefi Activate -sovelluksessa 17. elokuuta 2020

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiPress Release

SKALE Token julkaistavaksi Codefi Activate -sovelluksessa 17. elokuuta 2020

Tänään ConsenSys ilmoitti, että SKALE Networkin SKALE-tunnus (SKL) on ostettavissa 3 päivän hollantilaisessa huutokaupassa alustalla 17. elokuuta 2020 kello 12.00 EST. Kirjoittanut ConsenSys 16. heinäkuuta 2020 Lähetetty 16. heinäkuuta 2020

SKALE-huutokauppatiedote 4

New York, NY, 16. heinäkuuta 2020Aktivoida, ConsenSys Codefi on ensimmäinen alusta, joka on suunniteltu käynnistämään hajautetut verkot ja antamaan asiakkaille mahdollisuus ostaa, hallita ja käyttää tunnuksiaan yhdessä sovelluksessa. Tänään ConsenSys ilmoitti, että SKALE-verkosto SKALE-tunnuksen (SKL) voi ostaa 3 päivän hollantilaisessa huutokaupassa alustalla 17. elokuuta 2020 kello 12.00 EST. Helmikuussa ilmoitettu SKALE Network on ensimmäinen projekti, joka käynnistettiin Activate-ohjelman kanssa, joka on sittemmin toteutettu hyväksytyt rekisteröinnit osallistua. Alustalla vahvistettujen käyttäjien rekisteröinnit huutokauppaan ovat nyt auki https://activate.codefi.network/skale.

SKALE-tunniste tukee odotettua SKALE-verkko, avoimen lähdekoodin joustava lohkoketjuverkko, joka on suunniteltu erityisesti Ethereumin skaalaamiseen lisäämällä tapahtumanopeutta, laskemalla transaktiokustannuksia ja luomalla saumattomia työnkulkuja loppukäyttäjille ja kehittäjille, jotka rakentavat sovelluksia Ethereumiin. SKALE-verkoston mainnet on ollut läsnä vuodesta 30. kesäkuuta. Jokainen SKALE-verkkoa käyttävä sovellus saa oman ketjun tapahtumien suorittamiseen sekunnin alapuolella, yli 2000 tapahtumaa sekunnissa. SKALE-ketjut tarjoavat täyden valtion älykkäiden sopimusten lisäksi hajautettua tallennustilaa ja voivat suorittaa koneoppimisen älykkäillä sopimuksilla. SKALE-järjestelmään rakennetaan tällä hetkellä yli 40 hajautettua sovellusta, jotka vaihtelevat peleistä hajautettuun rahoitukseen, äänen suoratoistoon ja muuhun. SKALE: n ja Ethereumin yhdistelmä on todella hajautettu pilvi, jonka avulla Web 3 -sovellukset voivat kilpailla Web 2: n kanssa sekä kustannusten että suorituskyvyn perusteella.

”Hajautettujen sovellusten ja Ethereumille rakennettavan DeFi: n kasvu on ollut fantastista. ConsenSys Codefi on suunniteltu auttamaan ekosysteemimme rakentajia moduulityökaluilla kaupankäyntiin ja rahoitukseen, mukaan lukien rahakkeiden soveltama käyttö. SKALE on merkittävä askel eteenpäin Ethereum-talouden etenemisessä, ja olemme innoissamme tuesta tiimille “, sanoo ConsenSys Codefin globaali varapuheenjohtaja Lex Sokolin.. 

“Tavoitteenamme on ollut rakentaa vertikaalisesti integroitu alusta, joka mahdollistaa vankan verkon käynnistämisen ja jatkuvan käytön – josta ihmiset voivat ostaa ja laittaa tunnuksensa toimimaan suunnitellulla tavalla. Kun käyttäjät ovat ostaneet SKL-tunnuksia, he voivat alkaa aktivoida, kun he ostavat SKL-rahakkeita, panostamalla, alkupuolelta alkaen ”, kertoi Collen Myers, Token Strategy Lead ConsenSys Codefista. Käyttäjät voivat olla oikeutettuja ansaitsemaan palkintoja tällä toiminnolla.

Paitsi että käyttäjät voivat ostaa SKL-tunnuksia suoraan SKALE Networkista Activate-alustalla, SKL-tunnusten haltijat voivat panostaa SKL-tunnuksia SKALE Network -protokollan mukaisesti ja saada vastineeksi panostuspalkkioita suoraan verkosta tarvitsematta poistua sovelluksesta. Aktivoi verkon hallintapaneelin avulla käyttäjien on helppo päättää, ketkä palveluntarjoajat valitsevat delegoimaan SKL-tunnuksensa verkossa. SKL-tunnus on hybridikäyttöinen tunnus, joka osallistuu verkon suojausmekanismiin ja jota käytetään maksuvälineenä SKALE-ketjuille.

Activate käyttää “Todiste käytöstä” -jakelumekanismia, joka on suunniteltu saamaan tunnukset haltijoille, joiden ensisijainen tarkoitus on käyttää verkkomerkkejä aiottuun tarkoitukseensa. Todiste käyttämisestä edellyttää ohjelmallisesti käyttäjiä, jotka hankkivat tunnuksia käynnistämisen aikana, “todistamaan aktiivisesti tunnustensa käytön verkon verkkopalvelussa tietyissä käyttötapauksissa, ennen kuin heillä on oikeus siirtää tai lunastaa niitä. SKALE: n tapauksessa protokollan mukaan osallistujien on delegoitava vähintään 50% ostetuista rahakkeista 90 päivän ajan, ennen kuin he voivat siirtää ne verkon ulkopuolelle. Tämä luo mitattavan kannustinmekanismin, jonka tarkoituksena on minimoida osallistujien spekulatiivinen käyttäytyminen ja maksimoida samalla aktiivinen osallistuminen verkostoon. Käyttötodistus on yhdenmukainen Codefi Activate’s Token Launch Standards -standardin kanssa, joka vahvistaa oikeudenmukaiset, vastuulliset ja avoimet käytännöt. 

Rhuutokaupan hallintoviranomaiset ovat nyt auki https://activate.codefi.network/skale

Tietoja ConsenSysistä

ConsenSys on alan johtava blockchain-ohjelmistoyritys. Ethereumin koko pinon tuotteemme – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, ja huolellisuus – auta kehittäjiä rakentamaan seuraavan sukupolven verkostoja ja mahdollistamaan yritysten käynnistää tehokkaampi rahoitusinfrastruktuuri. ConsenSys palvelee miljoonia käyttäjiä rahoituslaitoksista julkisen Ethereum mainnetin kehittäjiin ja vähittäiskaupan käyttäjiin. Ethereum on luotettavin avoimen lähdekoodin estoketju, jota johtavat yritykset suosivat helppokäyttöisten työkalujen, edistyneiden tietoturva-, yksityisyys- ja lupaominaisuuksien sekä aina käytössä olevan luotettavuuden vuoksi.

Tietoa henkilöstä SKALE

SKALE on joustava lohkoketjuverkosto, joka antaa kehittäjille mahdollisuuden tarjota helposti konfiguroitavia täysin hajautettuja ketjuja, jotka ovat välittömästi yhteensopivia Ethereumin kanssa. SKALE-ketjut voivat suorittaa toisen sekunnin lohkoaikoja, ajaa jopa 2000 tps ketjua kohden ja suorittaa täyden tilan älykkäitä sopimuksia, tukea hajautettua tallennustilaa, suorittaa Rollupeja ja koneoppimista EVM: ssä. SKALE Network on avoimen lähdekoodin projekti, johon osallistuu monia avustajia, mukaan lukien SKALE Labs, Inc., jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. SKALE-verkoston tukijoita ovat Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP ja Winklevoss Capital. SKALE-verkkoa tukevat maailman parhaat validoijat, mukaan lukien Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs ja Stake X sekä tärkeimmät infrastruktuuripelaajat Bison Trails. Lisätietoja osoitteessa www.skale.network, @SkaleNetwork Twitterissä ja @skaleofficial sähkeessä. 

TIETOJA N.O.D.E. Säätiö & Anstalt

Decentralized Economics (N.O.D.E.) -säätiö on voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka kotipaikka on Liechtenstein ja joka on perustettu toteuttamaan SKALE Network -verkkolähetysprojektin tukemista. Säätiötä tukee N.O.D.E. Anstalt, säätiön tytäryhtiö. Säätiötä tukee myös SKALE Labs, Inc., jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. SKALE Labs tarjoaa verkostolle tukea osallistumalla avoimeen lähdekoodiin, yhteisön kasvuun ja muihin keskeisiin ponnisteluihin SKALE-verkon kasvun ja käyttöönoton helpottamiseksi.

Mediakontaktit:

James Beck ([sähköposti suojattu])

[sähköposti suojattu]

Asiakasilmoitus Hajautetut verkotSKALENuutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.Ethereum Q3 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q3 2020 DeFi -raportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raporttiRaportti

Ethereum Q2 2020 DeFi -raportti

Ethereum 2 0 PanosekosysteemiraporttiRaportti

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem -raportti

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuoteWebseminaari

Kuinka rakentaa onnistunut blockchain-tuote

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me