Suuri rahoituksen selvityskeskus tutkii Ethereumia digitaalisen omaisuuden hallintaan

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

EtusivuBlogiYritys Blockchain

Suuri rahoituksen selvityskeskus tutkii Ethereumia digitaalisen omaisuuden hallintaan

Tallettajan luottamus & Clearing Corporationin uusi prototyyppi hyödyntää Ethereumin lohkoketjua pääomamarkkinoiden toiminnan tehostamiseksi. Kirjoittaja Emma Channing, Phil Kelly 1. heinäkuuta 2020 Lähetetty 1. heinäkuuta 2020

Projekti Whitney

Rahoituspalveluteollisuus on ottanut uuden askeleen eteenpäin blockchain-pohjaisiin digitaalisiin omaisuuksiin Depository Trustin kanssa & Clearing Corporationin äskettäinen julkaisu Projektin Whitneyn tapaustutkimus. Alusta, joka käyttää Ethereumia ydinteknologiana, omaksuu uuden lähestymistavan arvon edustamiseen pääomamarkkinoilla ja ilmaisee rahoituspalvelujen tehostamisen aikakauden. Project Whitney julkaistiin yhdessä nopeutetun Project Ion -projektin kanssa, jossa tutkitaan edelleen selvitys- ja toimitusjaksojen lyhentämistä. 

DTCC: n viimeisin aloite toistaa työtä, jota on tehty ympäri maailmaa jo jonkin aikaa. Suurimmat instituutiot ovat ottaneet käyttöön Ethereum-pohjaiset arvopaperitiedot ja tutkivat aktiivisesti tokenoituja tarjouksia. Varhaisena esimerkkinä tällaisesta kehityksestä Maailmanpankki aloitti vuonna 2018 joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun Bond-i blockchain -alusta, Viimeisin erä on 50 miljoonaa AUD elokuussa 2019. ConsenSysin oma Codefi-tuotepaketti on mahdollistanut merkittävän ja vertailukelpoisen määrän digitaalisia omaisuusprojekteja vuodesta 2019 lähtien..

Uusia mahdollisuuksia Yhdysvaltojen arvopaperiteollisuuden putkistoon

DTCC on Yhdysvaltojen pääomamarkkinoiden ytimessä ja on pitkään ollut innovaatioiden ajuri. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa kaupan jälkeisiä prosesseja, tarjota tehokas infrastruktuuri ja tukea mittakaavaetuja samalla kun säilytetään turvallisuus. The Depository Trust Company (DTC), yhtiön tytäryhtiö, perustettiin vuonna 1973 käsittelemään paperityön kasvavaa määrää ja siitä johtuvia riskejä arvopaperikauppojen nopean kasvun myötä Yhdysvaltain pääomamarkkinoilla tuolloin. DTCC ja sen tytäryhtiöt käsittelevät lähes 2 miljardin dollarin arvosta tapahtumia vuodessa. 

Noin 50 vuoden kuluttua Yhdysvaltain pääomamarkkinat ja DTCC valmistautuvat uusiin perustavanlaatuisiin muutoksiin teollisuudessa, joka johtuu digitaalisen omaisuuden käyttöönotosta. Whitney ja Ion -projektilla on potentiaalia saavuttaa vihdoin pitkään tavoitellut tavoitteet, kuten lyhennetyt toimitusjaksot ja automaattinen noudattaminen.

consensys plexus kuvake pyöreä Katso rahoitussuunnittelun tulevaisuuden webinaari

Whitney-alusta: Rakennettu Ethereumille 

Whitney Platform on blockchain-pohjainen prototyyppi, joka lyö rahakkeita ja tallentaa varojen siirrot julkiseen Ethereum-verkkoon pitäen samalla yllä itsenäistä digitaalista tietoturvaomistusta ketjun ulkopuolella. 

Alusta on suunniteltu ratkaisemaan joukko kipupisteitä yksityisillä markkinoilla, kalliista paperipohjaisista prosesseista fragmentaariseen noudattamiseen. Osa sen ydinosauksista sisältää digitaalisen ja salauksen avulla todennettavan tietoturvan omistusoikeudesta sekä dynaamisen sääntömoottorin, joka toimii ketjun ulkopuolella, jotta ketjussa sallitut valtuutetut liiketoimet voidaan varmistaa ja että liikkeeseenlaskijat, välittäjäkauppiaat ja sijoittajat ylläpitävät vaatimusten noudattamista koko alueella. arvopapereiden elinkaari.

Digitaalisen omaisuuden käyttöönoton vauhti 

DTCC: n liike Project Whitneyn julkistamiseen seuraa kasvavaa vauhtia perinteisten ja digitaalisten omaisuuspääomamarkkinoiden kautta, joka on rakentunut vuosina 2018, 2019 ja vuoteen 2020. 

Vuonna 2018 JPMorgan Chase oli uraauurtava testi päätösvaltaisuudesta Kanadan keskuspankin ja Maailmanpankin kanssa 81 miljoonaa dollaria Bond-i vuonna 2018 ja toinen liikkeeseenlasku vuonna 2019. Viime heinäkuussa CapBridge Group käynnisti yhteistyössä ConsenSysin kanssa 1x: n, ensiluokkaisen turvakoodien vaihdon, joka perustuu ja jota säännellään Singaporessa. Syyskuussa Santander ilmoitti liikkeeseenlaskusta 20 miljoonan dollarin merkinnällä. Santanderin projekti oli huomionarvoinen, koska se oli ensimmäinen suuri liikkeeseenlasku, joka toteutettiin kokonaan julkisella Ethereum-verkossa. 

Siitä lähtien monet muut rahoituslaitokset ovat ottaneet käyttöön Ethereumin mainnetin. Ranskalainen varainhoitaja Mata Capital käytti ConsenSys Codefin omaisuudenhoitoalustaa merkitsemään 350 miljoonan euron arvoisen kiinteistön Pariisin ulkopuolella.

consensys plexus kuvake pyöreä Tapaustutkimus: Kuinka Mata Capital merkitsi 350 miljoonaa euroa kiinteistöjen lataamista

Ethereum toimii perustana 95 prosentille digitaalisen omaisuuden liikkeeseenlaskusta tähän mennessä. Lohkoketjun erittäin ohjelmoitava suunnittelu, alkuperäiset tokenointimahdollisuudet ja laajalti hyväksytyt token-standardit ovat tehneet siitä ihanteellisen alustan omaisuuden digitointiin. DTCC: n projekti toteuttaa ERC-20-yhteensopivan token-standardin. Suojausmerkin standardit, kuten ERC1400 tarjoavat myös DTCC: lle mahdollisuuden rakentaa lisäominaisuuksia tokeneiksi, kuten sisäänrakennettu vaatimustenmukaisuus, rakeiset siirronhallinnat ja mahdollisuus luoda erilaisia ​​tiloja, joihin liittyy erityisiä oikeuksia, suoraan ketjussa, kuten vakuudet.

Kuinka Whitney-alusta käyttää Ethereumia

Projektin Whitneylle DTCC valitsi julkisen Ethereum-verkon ja sen ERC20-standardin rahakkeiden lyömiseen sekä ketjun ulkopuolisen Compliance Oraclen ja varmuuskopion riippumattoman varastotietueen. Toissijaista kaupankäyntiä varten Project Whitney suunnittelee skenaarion, jossa ihmiset käyvät kauppaa joko OTC-kaupassa tai vaihtoehtoisessa kaupankäyntijärjestelmässä (ATS) joko omalla edunsaajan nimellä tai vapausrangaistusmallilla. Säilytysmallissa rahakkeita pidetään omnibus-tilillä sijoittajan puolesta, aivan kuten kadunnimi.

Suunnittelunäkökohdat: Julkinen vs. yksityinen Ethereum Networks 

Project Whitneyn tapaustutkimuksessa todetaan, että neljä keskeistä tekijää sai DTCC: n valitsemaan julkisen Ethereumin:

  • USA: n yksityisten markkinoiden tokenisaatiotoimien tarkkailu tähän mennessä
  • Pääsy avoimen lähdekoodin työkaluihin
  • Mahdollisuus testata keskeisten operatiivisten prosessien täytäntöönpanoa ketjun ulkopuolella
  • Halu rakentaa käytännön teknistä ymmärrystä julkisen blockchain-infrastruktuurin ympärille

Vaikka DTCC päätti työskennellä julkisen Ethereum-verkon kanssa, vaihtoehtoinen lähestymistapa, jota monet asiakkaat ovat tähän mennessä käyttäneet, olisi luoda yksityinen Ethereum-instanssi. Yksityisen verkon avulla käyttäjät voivat saavuttaa paljon paremman suorituskyvyn sellaisissa mittasuhteissa kuin läpäisykyky ja välttää kaasumaksujen tarvetta.   

Teknologiat kuten Hyperledger Besu ja Päätösvaltaisuus ovat nousseet oletusvalinnoiksi yritysystävällisille Ethereum-asiakkaille. PegaSys-sviitti, jonka Hyperledger Besu -kehittäjä kehitti, yritys voi nopeasti kehittää yksityisiä Ethereum-verkkoja, joissa on edistyneitä toimintoja ja ympärivuorokautiset tukipalvelut.  

Yksityiset Ethereum-verkot ovat perusta useille korkean profiilin blockchain-yhteenliittymille, kuten komgo (sidosryhmiä ovat Citi, Shell, BNP ja ING) ja Covantis (sidosryhmiä ovat ADM, Cargill ja Louis Dreyfus). 

Lisäksi Ethereum 2.0, joka on merkittävä päivitys Ethereumin julkiseen verkkoon, on tarkoitus käynnistää vuonna 2020. Ethereum 2.0 tuo mukanaan monia suorituskykyetuja, mukaan lukien eksponentiaalisen skaalautuvuuden ja tapahtumien nopeuden, kun siirtyminen Proof of Work -konsensusalgoritmista Proof of Panos.

Mitä seuraavaksi digitaalisen omaisuuden käyttöönotolle

Project Whitney on toinen todiste siitä, että digitaalinen omaisuus johtaa tietä pääomamarkkinoiden innovaatioille sekä toiminnan tehokkuuden että pääkadun sijoittajien pääsyn yksityisille markkinoille parantamiseksi. Codefin kaltaisen all-in-one-digitaalisen omaisuudenhallinta-alustan avulla vakiintuneilla finanssilaitoksilla on nyt avaimet käteen -ratkaisut digitaalisten omaisuuserien ja arvopapereiden suunnitteluun, liikkeeseenlaskuun ja kauppaan.. 

Esittely ConsenSys Codefi tänään

Ota yhteyttä asiantuntijaryhmäämme esittelemään digitaalisten omaisuusratkaisujen sarjaa. Ota yhteyttä OmaisuudenhoitoPääomamarkkinatCodefiUutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.SähköpostiosoiteYksinomainen sisältöTäydellinen opas Blockchain-yritysverkoihinOpas

Täydellinen opas Blockchain-yritysverkoihin

Johdatus tokenisaatioonWebseminaari

Johdatus tokenisaatioon

Digitaalisten varojen ja DeFi: n tulevaisuusWebseminaari

Rahoituksen tulevaisuus: digitaaliset varat ja DeFi

Mikä on Enterprise EthereumWebseminaari

Mikä on Enterprise Ethereum?

Keskuspankit ja rahan tulevaisuusValkoinen paperi

Keskuspankit ja rahan tulevaisuus

Komgo Blockchain hyödykekaupan rahoitukseenTapaustutkimus

Komgo: Blockchain for Commodity Trade Finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me