Blockchain palveluna: Enterprise-luokan BaaS-ratkaisut

Lohkoketjut ovat kaikkialla näinä päivinä, ja hitaasti he ottavat haltuunsa kaikki markkinapaikat. Ja miksi ei? Se tarjoaa paljon sovelluksia, jotka tarjoavat nopeamman tuloksen kuin perinteinen verkkojärjestelmämme. Mutta nyt kaikkien yritysten kanssa, jotka tutkivat blockchainia, syntyy erilainen markkinapaikka.

Blockchain as a Service tai BAAS on toinen markkinapaikka, joka on iso osa blockchain-taloutta. Jos ajattelet sitä niin monella tämän uuden tekniikan vaatimuksella, se oli aivan selvää, eikö olekin? Jos olet blockchain-harrastajan joukossa, joka etsii hyvää Blockchainia palveluna, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tänään sukelamme syvemmälle BAAS: n valtakuntaan ja katsomme, onko se hyvä vai huono valinta. Aloitetaan leikkaus!

 

Contents

Luku-1: Mikä on Blockchain palveluna?
Luku-2: BAAS-alustan valitseminen?
Luku-3: Miksi sinun pitäisi katsoa BAAS: iin?
Luku-4: Missä voit käyttää BAAS-ratkaisuja?
Luku-5: Suosittuja BAAS-palveluntarjoajia markkinoilla
Luku-6: BAAS-palveluja käyttävät yritykset
Luku 7: Eivätkö lohkoketjut palveluratkaisuina estoketjut?
Luku-8: Viimeiset sanat

 

Luku-1: Mikä on Blockchain palveluna?

Blockchain as a Service on ainutlaatuinen tuote, josta kuluttajat voivat käyttää pilvipohjaisia ​​ratkaisuja rakentamaan, käyttämään ja isännöimään blockchain-ratkaisujaan, toimintojaan ja älykkäitä sopimuksiaan. Lyhyesti sanottuna nämä tarjoavat täysin toimivia blockchain-alustoja tarpeidesi mukaan.

Blockchain as a service -yritykset ovat eräänlainen kuin silta yrityksen blockchain-alustan ja yritysyritysten välillä. Tyypillisesti jokainen yritys saattaa tarvita enemmän säätämistä kuin alun perin kehitetty alusta.

Koska nämä alustat tarjoavat yleensä yleistetyn version blockchain-tekniikasta, ja rehellisesti sanottuna kaikki yritykset eivät voi integroida tätä alustaa.

Jotkut yritykset saattavat tarvita enemmän yksityisyyttä, ja jotkut eivät. Mutta alustan muokkaaminen oman kehitystiimin kanssa ei välttämättä ole ihanteellinen ratkaisu. Lisäksi kehittäjät, jotka eivät ole koskaan kehittäneet tai työskennelleet blockchain-alustojen kanssa, jättävät paljon suojaussilmukoita, ja pitkällä aikavälillä se vahingoittaa itse yritystä.

Lohkoketju on palvelu on eräänlainen mielenkiintoinen uusi markkinapaikka, koska tämä tori auttaa estämään ketjut. Lisäksi BAAS tekee siitä yksinkertaisen, ja siksi useammat yritykset ovat innokkaita oppimaan ja integroimaan tekniikkaa.

Muita rajoittavia tekijöitä ovat tekniikan operatiivinen ja monimutkainen luonne. Yksilöt haluavat adoptoida, mutta tekniikan käyttämiseen, konfigurointiin ja luomiseen tarvittavasta ajasta ja taidoista tulee ennaltaehkäisy massiiviseen käyttöönottoprosessiin.

Siksi monet blockchain-jättiläiset tarjoavat ratkaisuja toisen Blockchain as a Service -yrityksen kautta.

Blockchain palveluna: yksinkertaisesti selitetty Infografinen

Kuinka BAAS toimii?

Blockchain palveluna toimii suhteellisen yksinkertaisella tavalla. Blockchain palveluntarjoajana määrittää blockchain-toteutuksesi, mutta sinun on annettava heille maksu. Joten, kun maksat Blockchainista palveluna, maksat tosiasiallisesti Blockchainille palveluntarjoajina, jotta ne käyttävät ja ylläpitävät blockchain-solmuja niiden sijasta.

Lisäksi tämä prosessi vaatii Blockchainia palveluntarjoajina käsittelemään taustapalveluja, erityisesti monimutkaisia ​​palveluja yrityksilleen ja asiakkailleen.

Lisäksi Blockchain palveluntarjoajina huolehtii tärkeistä blockchain-tekniikan esineistä ja pitää ne ajan tasalla. Lisäksi ne sisältävät myös isännöintivaatimukset, suojausprotokollat, kuten hakkeroinnin kerrostuksen, sopivan resurssien jakamisen, kaistanleveyden hallinnan ja paljon muuta.

Joten kun käytät BAAS-ratkaisuja, voit keskittyä ydinliiketoimintaan pikemminkin kuin huolehtia verkkotilastoista ja suorituskykyongelmista.

 

Esimerkki

Aloitetaan esimerkillä sen selvittämiseksi. Aloita ajattelu Blockchainista palveluna, joka on samanlainen kuin web-hosting-yritys. Joten rakennat upean verkkosivuston, joka saa miljoonia osumia päivittäin. Mutta missä voit isännöidä sitä? No, sinulla on paljon vaihtoehtoja siihen.

Lisäksi voit aina isännöidä verkkosivustoasi omalla palvelimellasi tai tietokoneellasi ja huolehtia ylläpidosta itse. Lisäksi voit palkata ylimääräistä henkilökuntaa, joka voi huolehtia verkkosivustosta. On kuitenkin olemassa toinen vaihtoehto.

Tässä siirryt verkkopalvelun tarjoajaan, kuten HostGator tai BlueHost, ja he voivat isännöidä verkkosivustoasi palvelinpalvelimillaan. Lisäksi voit myös ottaa heiltä ylläpitopalveluja. Joten he hoitavat kaikki vastuut.

Blockchain as a Service toimii täsmälleen näin, mutta täällä saat myös heiltä täyden käynnissä olevan verkon.

Hyperledger Cello on Blockchain palveluna -työkalupaketti. Tämän avulla voit helposti käynnistää Blockchainin palveluratkaisuna.

BAAS saattaa olla vain paras tapa varmistaa blockchain-tekniikan laajamittainen käyttöönotto ympäri maailmaa. Yritysten ei myöskään tarvitse palkata työvoimaa ratkaisunsa kehittämiseen ja ylläpitoon. Lisäksi he voivat nyt saada parhaan parhaista blockchain-ratkaisuista ilman mitään hässäkkää.

 

Kilpailukykyinen markkinapaikka

Blockchainista palvelurajana on hitaasti tulossa yksi maailman ruuhkaisista ja kilpailukykyisistä markkinapaikoista. BAAS-huippuyritysten lisäksi myös startupit jopa alkoivat liittyä peliin.

Lisäksi jokaisen lisäyksen myötä yhä useammat innovaatiot ovat valloittaneet markkinat: erilaiset kumppanuudet, yhteistyöt, uuden sukupolven tekniikka ja paljon muuta. On kuitenkin joitain merkittäviä syitä, miksi yrityksillä ei ole vielä tarpeeksi varmuuskopiota.

Yleensä luvalliset Blockchain As A Service -ratkaisut jäävät enimmäkseen pilottivaiheeseen. Ihmiset kokeilevat edelleen tekniikkaa. Joten vaikka alakohtaiselle lohkoketjutekniikalle on paljon vaatimuksia, tuotteiden tuotanto tai tuotanto pysyy alhaisessa tilassa.

Siksi teollisuudenalat eivät saa tarvitsemaansa, ja yleisen käyttöympäristön käyttö tekee siitä vieläkin pahemman. BAAS: n rajoitettu tuotantomäärä on edelleen alhainen kahdesta suuresta syystä –

 • Kypsymättömyys toiminnassa: Luvan saaneiden ratkaisujen koko jakson hallinta on aina kallis vaihtoehto. Lisäksi skaalaus-, seuranta- ja kehittämistyökalut ovat edelleen liian monimutkaisia, ja niiden hallintaan tarvitaan ammattitaitoista henkilöstöä.
 • Tehtävän kriittinen sovellus: Monet pilottihankkeet keskittyvät tehtäväkriittisiin ja monimutkaisiin yrityssovelluksiin, kuten kaupankäyntiin tai toimitusketjun hallintaan. Vaikka ei ole epäilystäkään siitä, että Blockchain as a Service -ratkaisu on täydellinen näihin sovelluksiin, mutta nykyisen verkon korvaaminen on myös melko vaikeaa.

Nykyisellä markkinapaikalla luvallinen Blockchain palveluna on edelleen tarve, ja monet käyttävät epäkypsiä verkkoja edes testaamatta sitä kyseiselle toimialalle. Lisäksi tämä aiheuttaa porsaanreikiä ja koodausvirheitä.

Joten kyvystä keksiä uusi idea, kokeilla nopeammin ja hitaammin syytöksiä tulee tärkeä tekijä BAAS: ssa. Blockchain palveluna voittaa varmasti ensimmäisen blockchain-yrityksen altistumisen.

Haluatko tietää enemmän Blockchain-tekniikasta? Kokeile Blockchain Fundamentals -esittelyä ja liity Webinar-kurssillemme nyt!

 

Luku-2: BAAS-alustan valitseminen?

Usein yritykset, jotka etsivät Blockchainia palveluna, tekevät yleensä kahden tyyppisiä virheitä. Nämä ovat –

 • Luota olemassa olevaan pilvipalveluun

Ehkä sinulla on jo pilvipalveluntarjoaja, joka varmuuskopioi sisäisen verkkojärjestelmän. Blockchain-ratkaisun käyttäminen pilvipalveluntarjoajalla saattaa kuitenkin olla houkuttelevaa, silti ei ollenkaan hyvä idea. Pohjimmiltaan blockchain-järjestelmän tarvitsema tuki on liikaa, eikä pilvipalvelujen tarjoajat voi kestää niin paljon kuormaa.

Näiden pilvipalveluntarjoajien on myös muutettava teknisiä näkökohtiaan varmistaakseen, että blockchain-ratkaisut toimivat sujuvasti. Lisäksi näin ei ole todellisuudessa, koska monet yritykset valitsivat jo olemassa olevat pilvipalveluntarjoajansa Blockchainin sijaan palveluntarjoajiksi.

 

 • Luota suureen verkkointegraattoriin

Suurin osa Blockchain as a Service -hankkeen pilottihankkeista noudattaa suurten järjestelmäintegraattorien tyypillisiä neuvoja ja tietopohjaa. Lisäksi näiden suurten integraattoreiden tietopohja on rajoitettu ensimmäisen tason pinoihin, kuten Hyperledger Fabric ja Ethereum. Siksi todellisen blockchain-ympäristön mahdollisuudet pysyvät pimeässä, eikä kukaan laajenna näiden ratkaisujen ominaisuuksien tasoa.

Lisäksi on melko harvinaista nähdä kriittisiä tekniikoita koko yritysarkkitehtuurin tehostamiseksi, koska ne ovat vain käynnistysyrityksiä. Joten suuret teollisuudenalat tarjoavat mahdollisuuden aloittelijoille kasvaa ja tarjota myös Blockchainia palveluna.

Todellisuudessa blockchain-protokollien, -puitteiden ja -työkalujen vahva tuntemus on paljon tärkeämpää kuin vain vertikaalinen asiantuntemus.

 

Oikean lohkoketjun valitseminen palveluarkkitehtuuriksi

Ennen kuin siirryt Blockchain palveluna -integraatioon, sinun täytyy nähdä, mikä palveluntarjoaja tarjoaa sinulle oikean tyyppisen ratkaisun. Ihanteellisessa Blockchainissa palveluntarjoajina on etsittävä joitain erityispiirteitä. Siksi sinun tulee aina tarkistaa nämä ennen sitoutumista niihin. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 

Perusominaisuudet

 • Nopea toimitus

Nopea provisiointi on itse asiassa kyky ottaa käyttöön kaikki blockchain-verkot melko nopeasti ilman ongelmia.

Blockchain as a Service -yrityksillä on aina paineita asentaa, ottaa käyttöön ja hallita ympäristöä tehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi ympäristö tarvitsee lisätukea, mutta tietokannan, selainten, palomuurien, sovelluspalvelimien ja laitteistojen vaihtelu vaikeuttaa sen saavuttamista. Yleensä nämä ovat harvat asiat, jotka Blockchain as a Service -yritysten on ratkaistava –

 • Monimutkainen, hankala ja virheiden altis asennus, joka vie päiviä oikeaksi.
 • Verkkoympäristöjä on liian vaikea tukea ja hallinnoida.
 • Uudet työkalut, jotka on hankittava heti julkaisun jälkeen.
 • Joustamattomat järjestelmät ja ympäristöt, joita on liian vaikea integroida.
 • Epäjohdonmukaisuus käyttöönotossa, joka poikkeaa standardista.
 • Kaikille projekteille ei ole tarpeeksi laitteistotukea.
 • Ominaisuuksien määrittäminen tuotannon, testauksen ja kehityksen välillä.
 • Tappaa tuhansia ympäristöjä.

Kaikkien näiden ongelmien välttämiseksi sinun on etsittävä Blockchain palveluntarjoajana, joka tarjoaa nopean ja taloudellisen käyttöönoton, testauksen, vaiheistuksen ja hyvän tuotantolinjan tekemättä virheitä. On hienoja Blockchain palveluna -yrityksiä, jotka antavat käyttäjän –

 • Ota blockchain-verkko käyttöön nopeasti ilman liikaa vikoja.
 • Tarjoa hyviä varmuuskopiointiratkaisuja hätätilanteissa.
 • Lisää nopeasti uusia lisäyksiä alustalle ilman, että palvelin epäonnistuu.
 • Tarjoa teknistä tukea itse käyttöönoton yhteydessä.
 • Palaa edelliseen versioon virheiden tai porsaanreikien varalta vahingoittamatta tietoja.
 • Käyttöönotto vie hyvin vähän aikaa, kuten 10-30 minuuttia.

Joten varmista, että kun valitset BAAS-palveluntarjoajan, heillä on oltava nopeat käyttöönottotilat.

 

 • Taustapalvelut

Jokaisella yrityksellä on ainutlaatuinen tarve backend-palveluille. Suunnittelun kehittäminen integraatiolle on este yrityksille. Siksi Blockchain palveluntarjoajien on tarjottava taustapalveluja, kuten suosittujen ominaisuuksien ja valtavirtaisten tekniikoiden integrointi.

Tyypillisesti kaikilla yrityksillä on oltava ainakin osa Blockchainin palveluntarjoajina seuraamuksista.

Tietoturva:

Se on vaatimus sen varmistamiseksi, että sovellustiedot ja käyttäjätiedot pysyvät alustan rajoissa.

Prosessin hallinta / tiukempi resurssi:

Skaalautuva ympäristö on aina ratkaiseva, koska sen on säilytettävä alkuperäinen suorituskyky koko ajan. Lisäksi ympäristössä on oltava suojamekanismi kaikilta hakkeroilta, tiedonkulun hallinta, resurssien laskenta, aktiiviset valvontatyökalut ja niin edelleen. Nämä ovat joitain harvoista yritysten prosessinohjausvaatimuksista.

Kustannusten hallinta:

Tiedämme, että suurin osa tyypillisistä SAAS: ista tulee tilauksen sijasta lisensoimalla sitä kerralla. Mutta tyypillisesti BAAS ei tule niin. Lisäksi ne sisältävät yleensä kustannusten leikkausratkaisuja. Sinun on kuitenkin tarkasteltava, liittyykö kustannuksiin piilotettuja kuluja vai ei.

Liittäminen:

Yleensä yritykset käyttävät jo tyypillistä verkkokerrosta, jossa tietolähteitä, prosesseja ja työnkulkuja pitäisi olla useita kerroksia. Lisäksi taustapalvelujen tulisi pystyä integroitumaan tähän arkkitehtuuriin. Siksi se voi tukea monenlaisia ​​sovelluksia muuttamatta vanhaa vanhaa verkkoa.

 

 • IAM-alustat

Minkä tahansa sallitun verkon alkuperäinen tarkoitus on mahdollisuus sallia käyttäjille tiettyjä tietoja tai tasoja. Jos integroit identiteetinhallinta-alustan, blockchain-verkko olisi tiukasti suojattu. Voit myöntää luvan henkilöille, joilla on tällainen asema.

Eikä kaikilla toimiston työntekijöillä ole tietenkään pääsyä sisäisiin arkaluontoisiin tietoihin?

IAM eli identiteetin ja käyttöoikeuksien hallinta on eräänlainen kehys yrityksille, joka helpottaa digitaalisen tai elektronisen identiteetin hallintaa. Lisäksi kehys sisältää kaikki käytännöt identiteettien hallitsemiseksi ja tarjoaa myös teknistä tukea niiden tallentamiseen.

IAM-alustojen avulla voit hallita organisaatiosi kriittisten tietojen käyttöoikeuksia. Lisäksi henkilöllisyyden ja pääsyn hallinta tarjoavat aina roolipohjaiseen arkkitehtuuriin perustuvan ohjausjärjestelmän. Tämä auttaa järjestelmänvalvojaa säätelemään pääsyä koko verkkoon ja tunnistamaan huono-pelaajat.

Todellisuudessa nämä pääsy tarkoittaa yleensä kykyä kirjoittaa tai lukea tiettyjä tietoja tai tehtäviä, joskus jopa katselu tai luominen kuuluu myös kapealle. Lisäksi voit jakaa rooleja heidän työnvaltuutensa, pätevyytensä ja vastuunsa perusteella organisaatiossasi.

Voit käyttää kertakirjautumismuotoa tai jopa käyttää useita todennusprosesseja antaa käyttäjille käyttöoikeuden. Koska olet tekemisissä todennuksen kanssa, sinun on tallennettava kaikki henkilöllisyydet ja hallittava niitä turvallisessa paikassa.

Lisäksi IAM-integraatio auttaa myös varmistamaan, että jaat vain mitä tarvitset, ei kaikkea muuta.

Joten sinun on etsittävä IAM-kehyksen integrointia Blockchain as a Service -ratkaisun kanssa.

 

 • Älykäs sopimus

Liiketoiminnan logiikkaa varten tarvitset älykkään sopimusmekanismin osaksi verkkojärjestelmääsi. Koska alustat ovat kuitenkin muuttumattomia, se tekee älykkäiden sopimusten käyttöönotosta ja testauksesta kehittäjille melko vieras. Siksi sinun on varmistettava, että Blockchain as a Service -yrityksesi tarjoavat älykkään sopimusintegraation käyttöönoton kanssa.

Älykkäät sopimukset ovat yksi kaikkien Blockchainin palveluratkaisujen tärkeimmistä osista. Pääasiassa siksi, että ne ovat loistava tapa panna täytäntöön osapuolten välinen sopimus. Yksinkertaisesti sanottuna älykkäät sopimukset ovat erityinen digitaalinen sopimus, joka ohjaa suoraan omaisuuden tai asiakirjojen siirtoa käyttäjien välillä tiettyjen sääntöjen mukaisesti.

Parasta on myös se, että älykäs sopimus ei määrittele vain sääntöjä, kuten tyypilliset sopimukset, vaan se myös panee täytäntöön rangaistukset sääntöjen rikkomistapauksissa. Termi älykäs sopimus on kuitenkin hieman haettu, koska ne eivät ole laillisia kontakteja eivätkä älykkäitä.

Sopimusta käyttävät käyttäjät ottavat kaiken huomioon ja varmistavat, että koodi toimii oikein.

Lisäksi uskomme, että älykkäistä sopimuksista voi tulla laillinen sopimus, jos voimme sulkea pois tietyt ehdot. Näemme todennäköisesti fuusion älykkäistä sopimuksista ja laillisista sopimuksista, jotta kaikki digitalisoitaisiin. Lisäksi lainvalvontaviranomaiset voivat hyväksyä ne.

Mutta tällä hetkellä et voi sekoittaa älykästä sopimusta laillisiin sopimuksiin, koska lainvalvontaviranomaiset tai tuomioistuimet eivät hyväksy niitä.

 

 • Eri kehykset ja ajonajat

Okei, sinulla on laadukas Blockchain palveluna -arkkitehtuuri BAAS-yritykseltäsi. Mutta ehkä nyt haluat muuttaa blockchain-alustan alkuperäisen tyypin ja siirtyä toiseen, miten teet sen?

Yleensä ei ole monia Blockchain palveluna -yrityksiä, jotka tarjoavat monipuolisuutta blockchain-kehyksissä. Sinulla on kuitenkin oltava valinta, jos valitset täydellisen kehyksen. Jotkut Blockchain as a Service -yritykset tarjoavat jopa vain yhdenlaista yrityksen blockchain-käyttöönottoa. Lisäksi tämä rajoittaa mahdollisuuksia hankkia haluamasi tyyppinen kehys.

Lukuun ottamatta joitain Blockchain palveluna -yrityksiä, jotka tarjoavat minimalistisia työkaluja kehyksen edelleen säätämiseksi. Käytössäsi tulisi olla aina monenlaisia ​​työkalupaketteja, jos haluat lopullisen joustavuuden BAAS-ratkaisun käyttöönotossa.

Valitse BAAS, joka tarjoaa ensiluokkaisen tuen monipuolisille kehyksille ja ajonaikalle. Näin saat lopullisen maun yrityksesi tarvitsemaan joustavuuteen.

 

Edistyneet ominaisuudet

 • Identiteettiin perustuvat konsensusmekanismit

Näyttää vähän kauaskantoiselta, eikö niin? Tyypilliset näkemämme yksimielisyysmekanismit ovat käytännössä työn todistaminen tai osoitus vaarnasta. Käyttäjien väliseen sopimukseen pääsemiseksi on kuitenkin enemmän konsensusmekanismia.

PoW tai PoS ei todellakaan tarjoa tarvittavaa määrää skaalautuvuutta, jota yritysluokka todella tarvitsee. Nämä mekanismit ovat ehdottoman tarpeettomia ja laskennallisesti intensiivisiä konsensusprotokollia.

Blockchain as a service -yritysten tulisi ottaa käyttöön yksimielisyysmekanismi, joka ei riipu laskennallisesta näkökulmasta. Nämä mekanismit ovat tyypillisesti kevyitä, kuten auktoriteetti.

Lisäksi nämä identiteettikeskeiset konsensusmallit voivat laajentaa verkkoa ja yritykset voivat todella integroida tekniikan. Etsikää siis identiteettipohjaisia ​​konsensusratkaisuja, koska kaikki yritykset toimivat tunnettujen identiteettien kanssa.

 

 • Sallitut lohkoketjut

Sallitut lohkoketjut ovat pakollisia Blockchainille palveluntarjoajina. Pohjimmiltaan yksityisyyden tarpeen vuoksi. Kyllä, markkinoilla on tyypillisesti kourallinen sallittuja blockchain-verkkoja, mutta on myös julkisia ratkaisuja. Julkiset ratkaisut tarjoavat paljon ominaisuuksia. Mutta ne eivät sovellu yritystason integraatioon.

Saatat haluta yksityisyyttä, mutta suosittu julkinen kehys ei voi antaa sinulle sitä. Yksi niistä on Ethereum-alusta, vaikka ne ovatkin erittäin suosittuja; silti he eivät voi tarjota asianmukaista sovellettavuutta yrityksissä. Eli heidän on siirryttävä yksityiseen tai sivuketjun tukeen.

Mutta monet asiat rajoittavat yksityisen ketjun vaihtoehtoja näissä kehyksissä. Joten yritä etsiä sallittu Blockchain palveluratkaisuksi julkisten sijaan.

 

 • Estä seuranta ja Explorer-työkalut

Joten nyt sinulla on blockchain-verkko, mutta jos et hallitse sitä, miten järjestelmä voi toimia oikein? Kaikki yritykset eivät halua hallita verkkoarkkitehtuuria yksityisyyden tarpeen vuoksi. Luonnollisesti luottamus on tässä iso kysymys, ja muiden Blockchain as a Service -yritysten puolueisiin luottaminen saattaa olla hieman kaukaa.

Todellisuudessa sinun kannattaa hallita tai valvoa organisaatiossasi. Mutta siihen tarvitaan seurantaa ja työkalujen tutkimista BAAS-ratkaisusi yleisen terveyden ylläpitämiseksi. Valvontatyökalut, kuten explorer, kertovat sinulle, kuinka solmut toimivat tai onko pääkirjassa jonkinlainen virhe.

Voit myös käyttää näitä työkaluja nähdäksesi, yrittääkö solmu vahingoittaa pääkirjaa ja peukaloida tietoja. Vaikka he eivät pystyisi vahingoittamaan pääkirjajärjestelmää, voit silti seurantatyökalujen avulla nopeasti arvioida, mikä on huono pelaaja.

Tämän lisäksi jotkut suorituskyvyn tarkistustyökalut ilmoittavat sinulle, kuinka paljon estoketjuratkaisusi todella on. Lisäksi, jos olet lisännyt uuden ominaisuuden, voit vain tarkistaa terveyden nopeasti ja nähdä, miten sillä menee.

Se on kätevää ja erittäin helppoa. Joten varmista, että Blockchain palveluna -yritykset tarjoavat sinulle tarvittavat seuranta- ja tutkimustyökalut.

 

 • Blockchain-First-palvelut

Markkinoilla on joitain blockchain-First-palveluja; sinun pitäisi nähdä, tarjoaako BAAS-palveluntarjoajasi sitä vai ei. Se on kuitenkin valinnainen tapaus. Teknologiat, kuten ENS, Metamask, tryffeli, parvi, BigChainDB, IPFS ja monet muut tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja. Blockchain palveluna yritykset eivät tällä hetkellä kata näitä tekniikoita.

Jos haluat, voit tutkia näitä tekniikoita BAAS-paketeissasi. Se on kuitenkin täysin valinnainen, koska et löydä monia Blockchain palveluna -yrityksiä, jotka todella tarjoavat näitä ratkaisuja.

 

 • Yksityiset liiketoimet ja valtion / sivukanavat

BAAS-yrityksesi pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle yksityisiä tapahtumia ja jopa sivu- / valtion kanavia. Monet laskennallisista kuormituksista tapahtuvat ketjun ulkopuolella tai yksityisessä ketjussa. Näitä ketjun ulkopuolisia sovelluksia tukevaa Blockchain palveluna -arkkitehtuuria ei kuitenkaan ole paljon.

Lisäksi tämä jotenkin rajoittaa skaalautuvuutta, kun pääketjun kuormituksesta tulee liikaa ja pääset hitaaseen verkkoon. Joten varmista, että tiedät, tukeeko Blockchain as a Service -arkkitehtuuri yksityisen ketjun tapahtumia vai ei.

 

Muut huomioon otettavat tekijät

Nyt tiedät kymmenestä tekijästä, jotka sinun tulisi harkita, jotta tiedät, onko haluamasi Blockchain palveluna -arkkitehtuuri organisaatiossasi vai ei. Olemme huomanneet sekä perusvaatimukset että edistyneet vaatimukset, jotka ovat periaatteessa merkityksellisiä todellisissa käyttötapauksissa.

Suurin osa sallitusta lohkoketjusta perustuu joko Ethereumiin tai Hyperledgeriin. Lisäksi nämä estoketjuratkaisut pystyvät ottamaan käyttöön kaikenlaisia ​​reaalimaailman sovelluksia.

On kuitenkin muutamia tekijöitä, jotka voivat olla hyvä lähtökohta tietää Blockchain as a Service -arkkitehtuurin teknisestä kannattavuudesta. Nämä ovat –

Toteuttajayhteisö

Monet yritykset tarvitsevat korkealaatuisia ratkaisuja, ja he tarvitsevat sitä varten ammattitason palveluja. Blockchain as a Service -palveluntuottajien toteutusyhteisöllä on oltava ammattitaitoisia henkilöitä, jotka voivat helposti saavuttaa monimutkaiset ratkaisut yrityksille.

Vahva toteutusyhteisö BAAS: ssa virtaviivaistaa käyttöönottoa paljon nopeammin. Lisäksi se on täydellinen osoitus palveluntarjoajan suuruudesta. Lisäksi niiden markkinoiden vastaavuus on myös melko hienostunut.

 

Kehittäjäyhteisö

Haluaisit tietysti parhaat parhaat kehittäjät käyttöönottoon. Lisäksi hyvä kehittäjäyhteisö antaa aina erinomaisen tuotoksen. Yleensä he voivat hyödyntää kaikki tarpeesi puitteissa ilman virheitä koodauksessa.

Siksi sinun ei tarvitse huolehtia Blockchain as a Service -arkkitehtuurin elinkelpoisuudesta, koska kehittäjät hoitavat kaiken.

Jos BAAS-yrityksesi tarjoaa hyvän kehittäjäyhteisön, sinun kannattaa ehdottomasti mennä heidän puoleensa.

 

Asiakkaat

Paras tapa valita Blockchain palvelupalveluna on etsiä vahva fani. Todellisuudessa yrityksillä, jotka voivat tarjota edistyneimmän ja vaivattomimman ratkaisun, on eniten asiakkaita. Voit myös nähdä paljon suosittelut, jotka voivat taata niiden oikeutuksen.

Vaikka pilottihankkeita on paljon, asiakkaiden ekosysteemin kaltaista ei ole heidän markkina-arvonsa arvioimiseksi. Siksi BAAS-palveluntarjoaja, jolla on hyvä asiakasfani, on merkki laadukkaista palveluista.

 

Blockchain-innovaatio

Onko Blockchain palveluna -arkkitehtuuri vain vain väline toimittajille tarjota blockchain-tekniikkaa organisaatioille? Eivätkö he koskaan esitä mitään innovaatioita? BAAS-ratkaisut vaihtelevat toimittajittain. Joten lähtö ei välttämättä ole sama eri toimittajien samalle Hyperledger-käyttöönotolle. Siten innovaatiot tällä markkinapaikalla voivat luoda organisaatiollesi erilaisemman Blockchainin palvelurakenteen.

Omat innovaatiot voivat olla hyvä saalis minkä tahansa blockchain-käyttöönoton yhteydessä.

 

Tiedämme, että markkinapaikkojen arviointi lehdistötiedotteilla, toiminnan tasolla tai rahoituskierroksilla ei ole paras tapa etsiä Blockchainia palveluna -arkkitehtuurina. Siksi käyttämällä ohjetta aikaisemmin pystyt arvioimaan sekä teknistä että markkinoiden suosiota.

Olemme melko varmoja, että se varmasti auttaa sinua suodattamaan täydellisen toimittajan tarpeisiisi.

 

Luku-3: Miksi sinun pitäisi katsoa BAAS: iin?

On melko hyviä syitä, miksi sinun pitäisi tutkia Blockchainia palveluna. Olemme aiemmin selittäneet, kuinka blockchain-kehityspalvelu voi olla hyvä vaihtoehto investoida tulevaa integraatiota varten.

Mutta jos olet edelleen epäilevä syystä, tarkista seuraava. Olemme melko varmoja, että ne ovat enemmän kuin tarpeeksi vakuuttamaan sinut. Aloitetaan!

Baas: Syyt käyttöön ja suosittujen sovellusten infografiikka

 • Helppo ja avoin

Blockchain-kehityspalvelu tarjoaa helpon ratkaisun monimutkaiseen käyttöönottoon. Blockchainin kehittäminen ei ole mikään kakku. Lisäksi sinulla on oltava täydellinen tiimi kehittäjien markkinoijien ja pääjohtajien kanssa, jotta he voivat huolehtia alustasta.

Vain yksi pieni virhe voi tehdä järjestelmästä kykenemättömän käyttämään. Mutta blockchain-kehityspalvelu voi ottaa käyttöön uusia verkkoja joka minuutti! Lisäksi ne on helppo ottaa käyttöön, eivätkä niiden aloittaminen vie muutaman minuutin.

Kuka ei halua sitä?

 

 • Tehokas ja joustava

Paras osa suurimmasta osasta blockchain-kehityspalvelua on, että ne tarjoavat laajan valikoiman konsensusalgoritmeja. Lisäksi nämä konsensusalgoritmit ovat välttämättömiä, jos haluat joustavuutta tekniikkaasi. Siksi monet BAAS-ratkaisut voivat tarjota siirtymiä 5000 sekunnissa.

Lisäksi muut sähkötyökalut, kuten joustavat kytkentäprotokollat, dynaaminen liittäminen ja fyysisten resurssien hallinta, ovat riittäviä ratkaisujen tehostamiseksi. Et saa niin paljon joustavuutta tyypillisistä ratkaisuista.

 

 • Kustannustehokas

Kuinka voimme unohtaa koko käyttöönoton kustannukset? Yleensä blockchain-kehityspalvelu maksaa vähemmän kuin oman ratkaisun käyttöönotto tyhjästä. Jos haluat kehittää omaa tekniikkaasi, sinun on palkattava työntekijöitä, jotka ovat alan asiantuntijoita ja riippuvaisia ​​loppuoperaattoristasi..

Nykyään nämä kustannukset ovat aivan liian korkeat kuin keskimääräiset hallinnoidut alustat. Lisäksi blockchain-kehityspalvelu vie rahaa vain käyttämiisi ominaisuuksiin. Useimmissa tapauksissa ei ole piilotettuja kustannuksia.

 

 • Yksityisyyden suoja ja kestävä suojaus

Blockchain-kehityspalvelun avulla voit hallita kaikkia käyttöoikeustasoja, solmuja ja avaimia yhdestä ohjauspaneelista. Todellisuudessa melkein jokainen BAAS-palveluntarjoaja tarjoaa ohjauspaneelin helpon pääsyn.

Kirjanpitotietojen salausprosessi lisää myös turvallisuutta ja varmistaa korkeimman yksityisyyden. Lisäksi näiden ratkaisujen kyberturvallisuus on merkittävä, koska ne eivät salli minkään ulkoisen tai sisäisen vilpillisen toiminnan tapahtua.

 

 • Hallintajärjestelmä

Jos olet yrityksen omistaja, on aivan luonnollista, että haluat olla vastuussa kaikesta. Useat blockchain-kehityspalvelut tarjoavat hallinnan pääsyn verkkoon auttaakseen sinua tässä asiassa. Lisäksi ne tarjoavat myös hallintoprosessin, jotta voit kieltää ihmiset laittomasta toiminnasta.

Näitä järjestelmiä tarvitaan paljon yritykselle, joka haluaa muuttaa sisäisen verkkojärjestelmänsä blockchainilla.

 

 • Työkalujen hallinta

Blockchain-kehityspalvelun avulla saat laajan valikoiman hallintatyökaluja. Lisäksi nämä työkalut auttavat seuraamaan tai tarkistamaan verkon suorituskykyä. Lisäksi on olemassa rakennustyökaluja, joita voit käyttää alustan muokkaamiseen millään tavalla. Enimmäkseen nämä työkalut ovat loistava vaihtoehto, jos tiimissäsi on kehittäjä.

 

Luku-4: Missä voit käyttää BAAS-ratkaisuja?

Globaalit liiketoimet

Aikaisemmin finanssiala oli ensimmäinen, joka harkitsi blockchain-rahoituspalvelua. Blockchain palveluna pystyy täysin hoitamaan kaiken verkkotaakan. Siksi maailmanlaajuinen tapahtuma on yksi parhaista Blockchain as a Service -käyttötapauksista.

Nyt BAAS-ratkaisun avulla voit suorittaa rajat ylittäviä maksuja, mikä vastineeksi antaa finanssialalle valtavan lisäyksen.

Lisäksi välitön tapahtumaprosessi on erittäin nopea, eikä sinun tarvitse odottaa useita päiviä maksun käsittelyyn. Todellisuudessa maksun lähettäminen kestää vain noin 10 sekuntia.

Blockchain palveluna IBM on yksi merkittävimpiä esimerkkejä tästä käyttötapauksesta. IBM toi markkinoille World Wiren, jonka avulla kuka tahansa voi selvittää rajat ylittävät maksut. Yleensä he tarjoavat –

 • Nopeat rahanlähetysvaihtoehdot.
 • Parempi tehokkuus.
 • Pienempi kustannus.
 • Turvallinen ympäristö.
 • Massiivinen läpinäkyvyys

Lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen ja voit integroida sen mihin tahansa organisaatioon. Joten voit nauttia ajan säästämisen ylellisyydestä.

 

Kaupankäynti

Kaupankäynti on toinen suurimmista estoketjuista palvelimen käyttötapauksissa. Joka vuosi yli 18 biljoonaa dollaria ylellisyystarvikkeita lähetetään kaikenlaisten kaupan rahoitusyhtiöiden kautta. Se on valtava markkinapaikka, ja Blockchain as a Service voi tehdä siitä sujuvamman.

Todellisuudessa tämän sektorin tarvitsee hallita enemmän prosessia. Lisäksi Blockchain palveluna voi todella loistaa täällä.

Hieno esimerkki tästä olisi TradeLens. TardeLens on Blockchain palveluna -teknologia, joka sisältää sidosryhmien panoksia ja perusteltuja sääntöjä. Lisäksi se on moderni modulaarinen verkkojärjestelmä, joka voi tuottaa paljon tehokkuutta.

Alustalla on yli 150 organisaatiota tukemaan niitä. Lisäksi edut ovat valtavat, kuten paperittomuus, tehokkuuden lisääminen, luottamus ja avoimuus sekä monet muut.

Lisäksi verkko on täysin suojattu, ja jokainen voi vapaasti nähdä tietonsa. Joten vain heillä on pääsy siihen, mikä on hienoa, koska se säilyttää yksityisyyden.

 

Elintarviketurvallisuus

Olemme melko varmoja, että olette kaikkien muiden kanssa huolissanne elintarviketurvallisuuskysymyksistä. Massiiviset viljelykanavat kasvattavat suurta määrää elintarvikkeita, mutta ne vahingoittavat sen laatua. Jalostetut elintarvikkeet ovat yleisiä, ja niillä on vähiten ravintoa mitä tarvitsemme. Lisäksi pidemmän säilyvyysajan kemialliset komponentit tekevät niistä vaarallisempia syömisen kannalta.

Mutta kuinka voit tarjota hyvän ratkaisun tähän kauheaan ongelmaan? No, Blockchain as a Service -käyttötapaukset ovat hyödyllisiä tässä suhteessa. Lisäksi näiden ratkaisujen avulla yritykset voivat jäljittää elintarvikemateriaalin ja arvioida ruoan laatua ennen sen markkinointia.

Blockchain palveluna IBM tarjoaa yhden upeista ratkaisuista – Food Trustin. Food Trust ilmoittaa sinulle raaka-aineesi laadun lähtöpisteestä lopputuotteeseen.

Lisäksi se tarjoaa myös –

 • Elintarviketurvallisuusvastuu
 • Ruoan tuoreus jopa tuotannon jälkeen
 • Brändin luottamuksen edistäminen
 • Ei ruokahävikkiä
 • Lisää kestävyyttä
 • Ei kauhaa ruokapetoksiin

 

Toimitusketju

Se on yksi tärkeimmistä Blockchain palveluna -käyttötapauksista. Todellisuudessa BAAS voi todella loistaa toimitusketjun hallinnassa. Lisäksi monet blockchain-kehityspalveluista tarjoavat houkuttelevia ominaisuuksia, kuten –

 • Turvallinen ja yksityinen pääkirjajärjestelmä.
 • Näkyvyys toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.
 • Tietojen vahvistaminen älykkäillä sopimuksilla ja sopimusten täytäntöönpano.
 • Tarkat tiedot ja niitä ei voi vaihtaa, joten ne voivat nopeasti havaita huono pelaaja.
 • Kasvavat tulot.
 • Kustannusten leikkausratkaisut kaikissa vaiheissa.

 

Yleensä toimitusketjuteollisuudet kärsivät suuresta ongelmasta – asianmukaisen jäljitettävyyden puutteesta. Lisäksi on melko normaalia tuottaa suurin osa tuotteista kussakin segmentissä, mutta kunkin seuraaminen oli melko mahdotonta.

Tämän seurauksena monet tuotteet katoavat tai ne korvataan väärennetyillä tuotteilla. Lisäksi tämä pitkällä aikavälillä vahingoittaa tuotemerkin mainetta.

Blockchain palveluna -tilanteen käsittelemiseksi IBM työskentelee erityisesti toimitusketjun hallintaa koskevissa ratkaisuissa. Lisäksi foorumi tarjoaa läpinäkyvyyttä ja jäljitettävyyttä, jotka ovat kaksi alan tärkeintä tarpeita.

 

Jälleenmyynti

Jälleenmyyjäteollisuus on toinen suosittu Blockchain as a Service -tapaustapa. Miksi? No, koska vähittäiskauppiaiden on aina taisteltava väärennetyiltä tuotteilta, jotta heidän asiakkaansa voivat saada ansaitsemansa aitot tuotteet. Hyvin pienellä onnistumisasteella he eivät kuitenkaan pysty torjumaan väärennettyjä markkinoita.

Blockchain palveluna tässä vaiheessa voi tarjota paljon turvatoimia ja auttaa torjumaan väärennettyjä tuotteita.

Alibaba ja Walmart ovat joitain tämän alueen tärkeimpiä toimijoita.

Walmart on yksi markkinoiden johtavista vähittäiskauppiaiden jättiläisistä, ja tällä hetkellä he ovat todella kiinnostuneita BAAS: sta. Jokapäiväisessä käytössä he käyttävät IBM: n blockchain-palveluja kaikkien tavaroidensa hallintaan ja seurantaan. Lisäksi he yrittävät myös digitalisoida tavaroiden ostojen ja maksujen kaiken käsittelyn.

Toisaalta Alibaba haluaa lopettaa varkaudet. Joka vuosi monet tuotteet varastetaan varastostaan ​​tai tuotantolinjalta. Lisäksi tämän estämiseksi he käyttävät blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja. Lisäksi yhtiö etsii yritystason BAAS-järjestelmää.

 

Valtion palvelut

Blockchain palveluna -käyttötapaukset sopivat täydellisesti kaikkiin valtion palveluihin. Tyypillisesti valtiolliset instituutiot ovat todella puutteellisia digitalisoinnissa. Lisäksi kansalaiset ansaitsevat parempia etuoikeuksia ja oikeuksia, mutta vanhojen verkkojen vuoksi nämä instituutit eivät voi tarjota sitä.

Tämän seurauksena valtion viranomaisille on tulossa taakka pysyä vaatimusten mukaisena.

Erityispalvelut, kuten blockchain-rahoituspalvelu tai mikä tahansa muu palvelu, voivat kuitenkin auttaa virtaviivaistamaan hallituksen digitalisointiprosessia. Lisäksi kirjanpitojärjestelmän kaiken siirtäminen varmistaa paperittoman yhteiskunnan ilman laittomia väärentämisiä tai paperireittejä.

Todellisuudessa monet valtion palvelut tekevät yhteistyötä Blockchainin kanssa palveluntarjoajina.

Jokaisen kansalaisen digitaalisten henkilöllisyystodistusten turvaaminen ja maksujen, kuten maan, asuntolainan tai muunlaisen maksun, virtaviivaistaminen on vain muutama mahdollinen sovellus.

Maat, kuten Chile, Viro, Dubai ja Israel, tutkivat jo niiden blockchain-toteutusta.

 

Henkinen omaisuus

Ajatelkaapa vain tilannetta. Olet valokuvaaja ja myyt työsi rahalle. Lisäksi käytät sosiaalisen median alustaa valokuvaustaitojesi markkinointiin, mutta monet käyttävät työsi ilman sinun lupasi, etkä edes maksa niistä. Vaikuttaako se hyvältä ratkaisulta sinulle? Ilmiselvästi ei!

Tämä on kuitenkin tavallista taiteilijoille, keksijöille, muusikoille ja suunnittelijoille. Lisäksi, jotta heillä olisi hyvä vaikutus markkinoihin, he tarvitsevat paremman suojan henkiselle omaisuudelleen. Todellisuudessa on paljon yrityksiä, jotka patentoivat tai merkitsevät immateriaalioikeuksia; niiden tietokannat ovat kuitenkin vanhentuneet.

Siksi sinun on käytettävä blockchainia työn patentoimiseksi, jotta kukaan ei voi käyttää sitä laittomasti. Lisäksi blockchain-rahoituspalvelun avulla voit helposti seurata omaisuuttasi ja saada ansaitsemasi maksun.

 

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon laitokset voivat helposti hyödyntää kaikkia Blockchain as a Service -käytön etuja. Tyypillisesti tälle sektorille menee paljon investointeja, mutta niiden tulokset eivät ole yhtä merkittäviä. Ja miksi niin on? No, koska monet ihmiset hyödyntävät alan avoimuuden puutetta. Lisäksi ne kohdistavat haavoittuvia kohtia ja hyödyntävät niitä.

Toinen merkittävä tekijä tässä tapauksessa on väärennetty huume. Väärennetyt huumeet eivät ole jotain, mitä haluaisimme niellä joka päivä. Lisäksi monet ihmiset kärsivät vakavista sairauksista väärennettyjen lääkkeiden ottamisen vuoksi. Markkinat kasvavat, eivätkä lääkkeet voi tehdä asialle mitään.

Apuna tämä sektori voi todella käyttää Blockchainia palvelusovelluksena. Lisäksi blockchain-rahoituspalvelu voi unohtaa maksuprosessin, ja pääkirja-alusta voi seurata ja tarjota muuttumattomia tietoja.

Jos he kokoontuvat yhteen, kukaan ei voi tehdä vilpillisiä toimia.

 

Öljy ja kaasu

Se saattaa tuntua hieman oudolta Blockchain palveluna -käyttötapauksilta, mutta öljy- ja kaasukenttä on yksi suurimmista yritystoimialoista. Lisäksi useat lähteet väittävät, että BAAS olisi täydellinen tällä alalla. Lisäksi rahtimaksu- ja tilintarkastusprosessit tarvitsevat oikean verkkopohjan virtaviivaistamiseksi.

Yksinkertaisessa yhteydessä Blockchain palveluna voi parantaa tehokkuutta riippumatta siitä, minkä reitin se ottaa huomioon – tavallinen, alus, kuorma-auto ja rautatie. Lisäksi öljy-yhtiöt voivat löytää parhaan mahdollisen reitin ja vähentää kustannuksia huomattavasti.

Kaikki riippuu kuitenkin tietojen vastuullisuudesta. Joten, kun tiedot ovat kirjanpidossa, mikään ei voi muuttaa tai muuttaa sitä, ja sekä rahdinkuljettaja että lähettäjä näkevät sen.

Accenturen mukaan BAAS-ratkaisut yrityksille voivat säästää yli 5% kustannuksista. Siksi monet öljyjättiläiset tutkivat nyt lohkoketjun ideaa.

 

Kiinteistöt

Kiinteistömarkkinoilla ei ole niin hienoa näinä päivinä. Todellisuudessa se kärsii erittäin heikosta likviditeetistä sekä liian suurista kustannuksista ja riittämättömästä tuotoksesta. Nykyään siitä on tullut ylellisyystuote, johon vain rikkaat ihmiset voivat sijoittaa.

Tämän tilanteen tasapainottamiseksi kiinteistöyhtiöiden on käytettävä Blockchainia palveluna -käyttötapauksia. BAAS-alustat voivat tarjota tarvittavan määrän likviditeettiä, jota markkinarako tarvitsee.

On useita kertoja, joissa kiinteistöyhtiöt käyttävät blockchainia markkinoiden seuraamiseen. Lisäksi ne varmistavat myös paremman asiakastyytyväisyyden ja muuttavat jokaisen maan digitaaliseksi maaksi.

Tämän avulla ihmiset voisivat sijoittaa murto-omistukseen ja he voivat helposti ostaa ja myydä maita missä tahansa. Joten tällä tavalla markkinoiden likviditeetti palautuu.

 

Humanitaarisuus

Blockchain palveluna -käyttötapaukset voivat todella hyödyntää kaikkia tämän kapean sovelluksia. Teille tämä ala saattaa tuntua kauaskantoiselta, mutta myös tämä ala tarvitsee huomiota. Vuosittain miljoonia dollareita menee hyväntekeväisyyteen humanitaarisista töistä, mutta menevätkö ne todella apua tarvitseville ihmisille?

Valitettavasti ei. Humanitaarinen teollisuus kärsii kaikkien aikojen suurimmista vilpillisistä toimista. Lisäksi monet ihmiset yrittävät peukaloida paperityötä ja näyttää siltä, ​​että antaisivat rahat köyhille. Kuitenkin vain harvat ihmiset saavat apua, vaikka heillä on enemmän kuin tarpeeksi lahjoituksia joka päivä!

Auttaakseen lopettamaan kaikki huonot pelaajat tämä teollisuus voi käyttää blockchain-rahoituspalvelun voimaa. Käyttämällä BAAS-tarjoajien ratkaisuja he voivat hyödyntää muuttumattomuutta. Lahjoitukset tulevat pääkirjaan, eikä kukaan voi muuttaa niitä. Lisäksi he voivat myös selvittää, mihin lahjoitukset menevät.

 

Vakuutus

Toinen ala on jäljessä teknologiakilpailupelissä, on vakuutus. Vakuutusyhtiöiden on käsiteltävä päivittäin liikaa paperityötä ja rahareittejä, mikä on tavallaan ylivoimaista. Lisäksi aina, kun joku vaatii vakuutustaan, yrityksen on lähetettävä työntekijänsä tarkistamaan, onko korvaus totta vai väärä.

Lisäksi tämä prosessi vie paljon aikaa ja aiheuttaa enemmän ongelmia sekä kuluttajalle että yritykselle.

Näiden lisäksi nämä yritykset hyödyntävät asiakkaitaan olematta täysin rehellisiä. Yleensä vakuutussopimuksissa on joukko porsaanreikiä, ja monille asiakkailta riistetään rahat.

Joten lopettaakseen sen, heidän on hyödynnettävä Blockchainia palveluna -käyttötapauksissa. Blockchainin integroinnin avulla he voivat käyttää blockchain-rahoituspalvelua lukkiutumaan sopimukseen. Monet Blockchain palveluntarjoajina pystyvät tarjoamaan tämän ratkaisun.

Lisäksi, kun kaikki on automatisoitua ja ulkona, voit helposti vaatia vakuutuksesi ilman viivytyksiä.

 

Media ja viihde

Viihdeliike on yksi tärkeimmistä ja suurimmista aloista yhteisössämme. Todellisuudessa osallistuminen mediaan ja viihteeseen on melko helppoa sosiaalisten alustojen, kuten YouTuben, vuoksi. Hoito ei kuitenkaan ole oikeudenmukaista edes YouTubessa.

Vaikka online-alustalla on monia sääntöjä, YouTube-artisteja kohtaan on kuitenkin paljon epäoikeudenmukaisuutta. Lisäksi he eivät saa altistumista työstään.

Lisäksi tilanne on erittäin masentava, ja monet suuret taiteilijat eivät mainosta työstään niin kuin pitäisi. Mutta Blockchain as a Service -palvelun käyttötapauksissa mediateollisuus voi todella kääntää sen ympäri.

He voivat seurata kaikkia artistin levyjä ja jakaa tulojaan huolellisemmin käyttämällä blockchain-rahoituspalvelua. Lisäksi heidän oikeuksiensa säilyttäminen alustalla on myös sovellettavissa. Lisäksi he voivat käyttää älykästä sopimusominaisuutta maksamaan taiteilijalle välittömästi, kun joku ostaa tai näkee heidän teoksensa.

 

Matkustaa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä matkailuala on varsin suosittu Blockchainin palveluna käyttötapauksissa. Olemme nähneet monien lentokenttien toimivan blockchain-palveluntarjoajien kanssa ja ollaksemme rehellisiä; ne toimivat todella hienosti. Lentokentät haluavat käyttää uutta tekniikkaa, ja palveluntarjoajien kanssa he saavat paljon.

Lisäksi matkailuala haluaa mullistaa matkustajien käsittelyjärjestelmän tekniikan avulla.

Yhden tietokannan käyttäminen kaikkien matkustajien tunnistamiseen on erinomainen ratkaisu, koska näin matkustajien ei tarvitse odottaa tuntikausia rajanylitystilanteessa. Lisäksi ilman dokumentaatiota ja kaiken digitalisointia ihmiset eivät voi väärentää passeja ja läpäistä niitä.

British Airway käyttää tällä hetkellä tekniikkaa nähdäksesi, miten järjestelmä toimii. He pistävät kaikki saapuvat ja lähtevät lennot ja aikataulut tarkkuuden lisäämiseksi. Tällä hetkellä he tallensivat yli 2 miljoonaa lentoa ilman ongelmia.

 

Luku-5: Suosittuja BAAS-palveluntarjoajia markkinoilla

Baas-palveluntarjoajat ja todelliset esimerkit infografiikasta

 

1. Microsoft

Olet ilmeisesti kuullut Microsoftista – markkinapaikkaa hallitsevasta teknologiajätistä. Mutta mielestämme sinulla on ilahduttavampi tieto siitä, että Microsoft liittyi BAAS-tarjoajaliigaan alustallaan. Joten nyt he tarjoavat ratkaisuja Blockchaininsa kautta Service Microsoft Azure -alustana.

Lisäksi heidän mahtavan uuden tuotevalikoimansa ansiosta voit ottaa alustan käyttöön vain päivässä! Kuinka upea se on? Toinen tämän Blockchain as Service Azure -alustan mahtava ominaisuus on, että sen asentaminen vaatii vain muutaman napsautuksen! Blockchain palveluna Azure -työpöytä soveltuu enimmäkseen pääkirjajärjestelmän kehittämiseen tai testausvaiheisiin. Ei, ettet pysty käyttämään pääkirjajärjestelmää, mutta jos haluat vankan alustan vain kehittyvän, Blockchain palveluna Microsoft on täällä tukena.

Todellisuudessa Microsoft ylitti aina kaikenlaisen tekniikan, jonka he meille tarjosivat. Joten estoketjun tapauksessa emme voi odottaa heiltä vähemmän tuotosta.

Blockchain palveluna Microsoft vähentää käyttöönoton kustannuksia ja ajoitusta käyttämällä valmiiksi rakennettuja integraatioita alustalle. Lisäksi asennuksen aikana saat paljon kehitystyökaluja Blockchain as Service Azure -alustana.

Sinun tarvitsee vain valita vaihtoehdot tai ominaisuudet, jotka haluat lisätä verkkoon, ja olet valmis! Lisäksi voit määrittää kaikki Blockchainin ominaisuudet Service Microsoft -alustaksi. Mikään muu palveluntarjoaja ei anna sinulle niin paljon joustavuutta. Joten, se on todella helppo tehtävä.

 

Topologiat

Tämän jälkeen sinun on käsiteltävä Blockchainin Service Azure -alustana olevaa topologiaosaa. Täällä sinun on valittava tarvitsemasi topologia. Yleensä ne tarjoavat kolmenlaisia ​​topologioita Blockchainissa Palvelu Microsoft -alustana.

Ensimmäinen on Dev / Test-topologia. Tässä Blockchain as Service Azure -ratkaisussa olet vain virtuaalikone, jonka kanssa haluat työskennellä. Se on enimmäkseen vain kehittäjille.

Jos olet yksi organisaatio, valitse sitten yhden jäsenen topologia. Tämän avulla saat useita solmuja eri tuotantolinjoille.

Jos olet konsortio, kannattaa pitää kiinni monijäsenisestä topologiasta. Lisäksi tämä antaa sinun stimuloida mitä tahansa yhteenliittymän kaltaista rakennetta. Voit valita solmujen määrän ja riippua siitä, että asetusten määrittäminen voi viedä 15 minuuttia.

 

Mitkä ovat ominaisuudet?

 • Voit seurata tuotettuja tuotteita ääni- ja tekstiviestiliittymien avulla.
 • Se integroi esineiden internetin, jonka avulla voit helposti seurata lähetyksesi tai minkä tahansa tuotteen sijaintia.
 • Voit hallita ydinprosesseja ERP-järjestelmien avulla. Lisäksi se voi myös olla yhteydessä ydinosaajien kanssa.
 • Microsoft Azure antaa sinun nauttia nopeammista käyttöönottoasetuksista tehokkaammin.
 • Se vähentää myös blockchain-käyttöönoton kustannuksia. Joten vaihtaminen vanhasta verkosta blockchainiin ei maksa sinulle liikaa rahaa.

 

2. IBM

Blockchain palveluna IBM -alusta on toinen erinomainen vaihtoehto sinulle. Upeassa alustassa on paljon BAAS-ratkaisuja, joita voit kokeilla. Lisäksi on myönnettävä, että IBM: llä on paljon BAAS-projekteja laukussaan.

IBM-pilvi-infrastruktuuri on yksi yritysvalmiista, integroidusta ja täysin toimivasta ratkaisusta markkinoilla. Blockchainin käyttö IBM: n Service-sovelluksena on paljon helpompaa integroida blockchain, käyttää käyttöliittymää ja hallita järjestelmää.

Tällä hetkellä saat Blockchainin vain IBM: n Service-alustana Hyperledger Fabricille. Lisäksi IBM oli yksi suurimmista osallistujista tähän projektiin. Älä huoli vain yhden ratkaisun takia, sillä IBM voi muokata alustaa tarpeisiisi.

Lisäksi integrointi Blockchainiin palveluna IBM on todella nopeaa, tehokasta ja tarjoaa lisäturvaa organisaatiollesi. Kuka ei halua sitä oikeutta?

Todellisuudessa saat laajan valikoiman tilausvaihtoehtoja, joista voit valita. Lisäksi kukin tarjoaa jotain uutta, jotta niistä tulisi kannattavampia. Joten, ei ole väliä oletko pieni yritys vai monikansallinen yritys; saat aina ansaitsemasi BAAS-ratkaisun.

Jos sinulla on kuitenkin tiukempi budjetti, tutustu aloitettuun suunnitelmaan, koska se on yksi taloudellisista.

 

Blockchain-alustan ominaisuudet

 • Uusien sovellusten luominen

Sen mukana tulee tehokas kehitysympäristö sovelluksillesi. Lisäksi voit käyttää verkko-, jaettua tai paikallista ympäristöä asennuksen yhteydessä. Tarvitset kuitenkin myös kehitystyökaluja, eikö? Ei hätää, koska Blockchain palveluna IBM sai takaisin. Kaikki kehitysympäristön asetukset on varustettu moderneilla työkaluilla.

Joten sinun tarvitsee vain kytkeä virta ja aloittaa uusien sovellusten tekeminen.

 

 • Hallituksen voima

Kuten aiemmin sanoimme, saat hallintajärjestelmän blockchain-ratkaisusi kanssa. Lisäksi voit aloittaa käyttöympäristön hallinnan heti käyttöönoton jälkeen. Aktivointityökalut ovat täällä uusille kanaville, jäsenille, älykkäille sopimuksille ja verkkojärjestelmälle. Lisäksi, jos työskentelet useamman kuin yhden osapuolen kanssa, näet myös heidän päivityksensä paneelistasi.

 

 • Erittäin operatiivinen

Verkko on aina erittäin suorituskykyinen, saumaton yhteysalusta. Lisäksi, jos uusia päivityksiä on, saat ne heti. Koska se on varustettu uusimmalla tekniikalla, sinun ei tarvitse päivittää verkkoa todella kauan.

 

 • Vähentää riskiä

IBM: n ratkaisu vähentää vikaantumisriskiä. Monissa tapauksissa saatat olla hämmentynyt siitä, investoitko tähän alustaan ​​vai olisiko se ihanteellinen. Tilaus- ja tukivaihtoehtojen joustava hinnoittelu auttaa kuitenkin sinua. Lisäksi ylimääräinen hallintavaihtoehto antaa sinun estää kaikki ei-toivotut viranomaiset.

 

 • Säästää aikaa

Voit aloittaa blockchain-toteutuksen melko nopeasti. Verkon käyttöönotto kestää vain minuutteja. Lisäksi laajojen kehitystyökalujen avulla muutosten tekeminen on helpompaa.

 

 • Yritysvalmis

Alusta on suunniteltu siten, että se tarjoaa korkean käytettävyyden ja tarjoaa myös mahdollisuuden palauttaa katastrofit. Todellisuudessa vain monet BAAS-palveluntarjoajat tarjoavat näitä ominaisuuksia. Voit myös kuormittaa verkkoa transaktiotyöllä; se ei romahda paineen alla.

 

 • Avoin ekosysteemi

Blockchain palveluna IBM -alusta ei sulje toimittajia. Yleensä kun valitset SAAS-ratkaisun, niillä on yleensä paljon sääntöjä, jotka eivät anna sinun vaihtaa myyjää, vaikka et pidä heidän ratkaisustaan ​​käytön jälkeen. Mutta IBM: n kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

 

 

3. Oracle

Etsitkö kattavaa Distributed Ledger Technology -alustaa? Oracle voi olla juuri oikea BAAS-palveluntarjoaja sinulle. Oracle on suhteellisen uusi tässä arkistossa, mutta älä huoli; he voivat tarjota eksoottisia ratkaisuja.

Lisäksi voit liittyä toiseen organisaatioon käyttämään blockchain-toteutusta ja päivittämään pääkirjajärjestelmä. Lisäksi Oraclen avulla voit nyt jakaa turvallisesti tietoja liikekumppaneiden, kuten liikekumppaneiden, toimittajien, toimittajien, jne kanssa..

Oracle tarjoaa Blockchain As A Service -palvelun, joka antaisi sinulle kaikki yllä olevat ominaisuudet. Mutta odota, siellä on enemmän. Alusta perustuu yhdistettävään arkkitehtuurimalliin. Lisäksi se antaa sinun ottaa käyttöön organisaatiosi mukaiset erityisominaisuudet.

Mutta entä jatkuva tekninen päivitys? Koska Oracle antaa sinulle automaattisen päivitysvaihtoehdon, he hoitavat prosessin. sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Lisäksi mukautettavan laajennuksen käyttö täällä on erittäin helppoa monikerroksisuuden vuoksi.

 

Kuinka se toimii?

Siirrytään pääasiaan siitä, miten se todella toimii. Ensinnäkin ne koostuvat solmujen verkosta; nämä solmut validoivat tapahtumat ja vastaavat myös älykkäiden sopimusten kyselyihin. Lisäksi älykäs sopimus on integroitu pilvipalvelimeen, jotta saat merkittävän parannuksen organisaatiollesi.

Lisäksi, jos käytät ulkoisia sovelluksia, sinun on käytettävä asiakkaan REST API-kutsuja tapahtumaprosessin käynnistämiseen. Se myös käynnistää kyselyt.

Kun konsensussolmut ovat yhtä mieltä siitä, että se on kelvollinen, se pääsee datalohkoryhmään. Lisäksi kaikki tietolohkot ovat erittäin turvallisia, eikä kukaan näe niitä myöhemmin.

Älä sekoita heidän Blockchainia palveluna, koska Oracle ei yritä luoda alustalle yritysverkkoa. Ne tarjoavat vain alustan organisaatioille, jotka haluavat saada blockchain-ratkaisuja.

 

Blockchain Cloud Solution -ominaisuudet

 • Läpinäkyvä ja jaettu: Kaikki osallistujat voivat nähdä johdonmukaiset tietopäivitykset kirjanpidossa. Voit kuitenkin rajoittaa solmujen käyttöä niiden sijoituksen perusteella. Lisäksi heillä on oltava lupa päästä käsiksi pääkirjajärjestelmään.
 • Tarkka ja kiistaton: Tässä yksimielisyys riippuu verkon käyttäjien osajoukon päätöksestä. Kukaan ei millään tavalla poista muutosta sen jälkeen, kun tiedot on vahvistettu tai lisätty.
 • Muuttumaton: Se toimii tavallaan samankaltaisesti kuin julkiset lohkoketjut. Yleensä tällaisessa tekniikassa mikään ei voi muuttaa tapahtumia. Oraclessa näet saman.
 • Salattu: Salaus on välttämätöntä estoketjuille, ja Oracle tarjoaa lopullisen salauksen arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi.

 

4. Amazon

Toinen mahtava Blockchain palveluratkaisuna on Amazon Web Services. Blockchain palveluna AWS tarjoaa yhden upeista tavoista toteuttaa blockchain. Blockchain as a Service AWS -ratkaisun avulla voit kehittää oman verkkojärjestelmän skaalautuvuudella ja suorituskyvyllä. Lisäksi tämä on yksi helpoimmista tavoista kasvattaa yritystäsi.

Lisäksi Blockchain as a Service AWS tarjoaa satunnaisesti ratkaisuja hajautettuun ja keskitettyyn arkkitehtuuriin. Ehkä haluat olla blockchainin turvallisuus, mutta haluat keskitetyn teeman, AWS voi hankkia sen sinulle. Lisäksi Blockchain palveluna AWS antaa sinulle huippuluokan suorituskyvyn kirjanpidon salauksella suojatulla tiedonmuodostuksella.

Mutta hajautetun arkkitehtuurin tapauksessa Blockchain as a Service AWS antaa sinulle parhaan parhaista blockchain-ympäristöistä. Kaikki täällä on täysin hallittua, joten ei ole mitään syytä huolehtia verkon hallinnasta yksin.

Kaikki heidän palvelunsa on täysin helppo asentaa, ja ne ovat todella kustannustehokkaita. Saat blockchainin palvelun AWS-malleina käyttöönotettavaksi, joten katsotaanpa, miten ne ovat.

 

AWS Blockchain -mallit

Saat pääasiassa tämäntyyppisen Blockchainin palvelun AWS-mallina. Se on todella hieno tapa tehdä se, koska se säästää paljon aikaa. Lisäksi se on eräänlainen verkkosivustomalli, jossa voit muokata ominaisuuksia, jotta se olisi ainutlaatuinen.

 

Mitä saat?

 • Nopeampi käyttöönottoaika

Verkon käyttöönotto kestää vain noin minuutin. Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa heidän ECS- ja ECS2-mallit, koska nämä kaksi ovat toistaiseksi suosituimpia.

 

 • Vaihtoehto

Valitse mikä tahansa kehys, jonka haluat käynnistää estoketjusi. Tällä hetkellä he tarjoavat vain kolmenlaisia ​​blockchain-alustoja – Hyperledger Fabric, Corda ja Ethereum. Lisäksi jokaisessa käyttöönotossa näkyy muutoksia, koska kehykset eroavat hieman toisistaan.

 

 • Työkalujen hallinta

Tarvitset todennäköisesti hallintatyökaluja käyttöönoton tarkistamiseen, eikö? Blockchain as a Service AWS -palvelun avulla saat paljon hallintatyökaluja valitsemasi kehyksen perusteella. Lisäksi tämän laitteen avulla voit seurata järjestelmääsi ja pystyt huomaamaan huonoista pelaajista solmujen joukossa.

 

 • Maksa siitä, mitä käytät

Blockchain as a service platform AWS: n maksuprosessi on todella helppoa. Lisäksi maksat vain niistä, joita käytät, eikä piilokustannuksia ole, toisin kuin muut BAAS-tarjoajat. Joten voit vain nauttia ratkaisusta ilman taakkaa.

 

 

5. Alibaba

Toinen suuri myyjä markkinoilla on Alibaba Cloud. Ne tarjoavat yhden markkinoiden kehittyneimmistä Blockchain-palveluista palvelusovelluksena. Voit ottaa käyttöön minkä tahansa yritystason alustan niiden alustan avulla. Lisäksi pääset BAAS: n avulla lähemmäs markkinoiden suosituimpia lohkoketjuja.

Jos olet yksi niistä yrityksistä, joilla ei ole tarpeeksi aikaa kehittää blockchain-tekniikkaa, Alibaban tulisi olla tarkistuslistallasi. Todellisuudessa he tarjoavat hallittuja järjestelmiä, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain neuvotella heidän kanssaan, kertoa heille, miten haluat sen ja se olisi tehty.

 

Mitkä ovat edut?

 • Korkeampi suojausprotokolla

Alibaba-pilvessä on uudenlainen suojausarkkitehtuuri, jossa on useita vuokralaisia. Lisäksi näiden avulla saat paremman turvallisuustason.

 • Suurempi vakaus

Ehkä yrityksesi on käsiteltävä paljon tapahtumia tai solmuja joka päivä. Ei hätää, toisin kuin muut blockchain-käyttöönoton laajentaminen täällä, ei ole ongelma. Lisäksi se pysyisi nopeasti riippumatta siitä, kuinka monta käyttäjää on verkossa.

 • Yksinkertainen ja helppo

Sen asentaminen on erittäin helppoa; sinun tarvitsee vain hallinnoida toimintoja muutamalla napsautuksella. Ja loput hoidetaan.

 • Avoin ekosysteemi

Ekosysteemi on melko avoin, koska se tukee erityyppisiä sovelluksia ja laajennuksia. Siksi se on loistava vaihtoehto yritysorganisaatiollesi.

 • Kehittynyt teknologia

Alibaba Cloud tarjoaa Quorumin ja Hyperledger Fabricin kanssa tarjotakseen sinulle edistyksellistä tekniikkaa tällä hetkellä.

 • Pikatila

Pikatilassa voit ottaa käyttöön vain yhdellä napsautuksella. Lisäksi tällä käyttöönotolla ei ole monimutkaisia ​​kokoonpanoja, kuten muilla alustoilla.

 

6. SAP

SAP on suhteellisen uusi lisäys Blockchainin palveluntarjoajien liigaan. Lisäksi ne sopivat sinulle täydellisesti, jos etsit matalan riskin yhdyskäytävää ja helppoa käyttöönottoa blockchain-tekniikallesi. Tällä hetkellä voit kehittää blockchain-ratkaisuja heidän pilvialustallaan.

Lisäksi he ovat varustaneet pilvialustansa tukemaan sinua kaikilla huipputason teknologisilla tarpeilla. Todellisuudessa SAP haluaa poistaa suuren ennakkomaksun, kun yritykset alkavat integroida lohkoketjua. Lisäksi tämä suuri määrä investointeja ei kannusta yrityksiä edes harkitsemaan blockchainia.

Siksi SAP muuttaa tätä ja nopeuttaa integraatioprosessia.

 

Mitä saat käyttöönotolla?

 • Pilvialustan käyttöönotto, jonka avulla sinulla on tehokas alusta.
 • Tee porotyyppi, testaa se ja ota käyttöön kaikki blockchain-älykkäät sopimukset ja sovellukset.
 • Luo uusia blockchain-laajennuksia, jotka parantavat projektiasi.
 • Luo konsortio tai yksityiset blockchain-verkot avoimen pilven standardin avulla.

 

SAP HANA

SAP lanseerasi äskettäin SAP HANA blockchain -sovittimen yrityksille. Lisäksi he integroituvat SAP HANA heidän alustansa kanssa. Tämän uuden integraation avulla asiakkaat voivat nyt käyttää blockchain-tietoja täysin käyttämällä standardi-SQL-komentoja ja SQL-käyttöliittymää rakentaakseen yrityksen blockchain-ratkaisun.

Lisäksi tämä uusi kokoonpano antaa kehittäjien kehittää uutta blockchain-tekniikkaa ymmärtämättä täysin blockchain-toteutusvaiheita. Lisäksi he voivat nyt vain soveltaa niitä, mikä tekee siitä nopean ja helpon vaihtoehdon blockchain-käyttöönottoon.

Joten nyt voit saada yrityksen estoketjuratkaisuja sekä käyttää asiaankuuluvia tietolomakekokonaisuuksia. Tällä hetkellä saat nämä tiedot virtuaalitaulukoihin, mutta voit myös muuntaa ne fyysisessä taulukko-muodossa. Lisäksi SAP HANA jatkaa taulukon päivittämistä vastaavasti paremman tuotoksen saavuttamiseksi.

Siksi SAP HANA: n avulla pystyt hyödyntämään täysin blockchain-potentiaalia täydellä läpinäkyvyydellä ja valonopeuden integroinnilla.

 

Miksi käyttää SAP BAASia blockchainiin?

 • Pitää ydinliiketoimintaasi keskuksessa

SAP: ssä saat edistyneimmän tason blockchain-ratkaisut, mutta se keskittyy myös liiketoimintastrategiaasi. Joten yrityksesi ei tule vain blockchain-tekniikasta. Lisäksi ne kattavat tietojen laadun ja järjestelmän eheyden.

 

 • Suurempi verkostokokemus

SAP haluaa tarjota kaikkien aikojen parhaan verkkokokemuksen. Lisäksi he haluavat yhdistää nämä kaksi verkkoa ja tehdä siitä täydellisen yritysverkon, jota voit ikinä toivoa. Joten käyttämällä tätä pystyt toteuttamaan sen turvallisesti ja saumattomasti.

 

 • BAAS-abstraktikerros

Tämä kerros tukee kaikenlaisia ​​avoimia vakiosääntöjä ja sisältää sisäänrakennetun SAP-sovelluksen, joka auttaa sinua kehittämään lohkoketjua. Mikä on parempi tapa eristää sinut ja kumppanisi kuin tämä?

 

 • Nopeampi käyttöönotto

Ota kaikki muotit käyttöön suhteellisen nopeasti; asioiden asettaminen ja muutosten tekeminen vie hyvin vähän aikaa.

 

 • Useita vaihtoehtoja

SAP: llä saat valita useita kehyksiä. Tällä hetkellä he tarjoavat Hyperledger Fabric-, Quorum- ja MultiChain-integraation. Joten, sinulla on paljon vaihtoehtoja saadaksesi parhaan. Lisäksi jokaisella käyttöönotolla on erilainen ominaisuus, koska kaikki mallit eroavat toisistaan.

 

7. Accenture

Accenture on yksi Blockchain as a Service -markkinoiden huippupelaajista. Ja miksi he eivät? He ovat olleet siitä innostuneita alusta alkaen. Lisäksi Accenture ja blockchain on tarkoitettu toisilleen.

Mutta Accenture lähestyi Blockchainia palvelusovelluksena hieman eri tavalla. Todellisuudessa ne keskittyvät pääasiassa konsultointipalveluihin, joiden avulla ne voivat auttaa yrityksiä valitsemaan heille oikean ratkaisun.

Koska tekniikka on suhteellisen uutta, monet tekevät virheitä yrittäessään ymmärtää koko spektriä. Mutta Accenturen avulla voit nyt tietää, minkä tyyppinen blockchain olisi täydellinen sinulle.

Se ei ole Accenture, mutta markkinoilla on myös muita blockchain-konsulttiyrityksiä.

 

Mitä he tarjoavat?

 • Strategioiden analysointi: Paras tapa kuvata Blockchainia palveluratkaisuna on aloittaa analysointistrategioillaan. Lisäksi he tarjoavat parhaita ammattilaisiaan auttamaan sinua blockchain-strategioissa.
 • Blockchain-alustan sovellettavuus: Saatat olla suhteellisen uusi tässä uudessa blockchain-liigassa, etkä ehkä tiedä, voiko organisaatiosi tarjota tiettyjä blockchain-ominaisuuksia vai ei. Siksi sinun on keskityttävä tavoitteeseesi, ja Accenture auttaa tällä tavalla.
 • Jatkokoulutus: Kehittäjät saattavat tarvita edistyneen tason blockchain-koulutusta asioiden suorittamiseksi. Accenturen avulla saat parhaan parhaan koulutuksen.
 • Kehitysympäristöt: Saat kehitysympäristöt käyttöönottoa varten tässä Blockchain palveluna -alustana.
 • Blockchain-malli Suunnittelu ja toteutus: Se on vaivaton ominaisuus. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa heille, mitä vaatimuksiasi ovat, ja he tekevät työn puolestasi.

 

8. Baidu

Baidu on suosittu kiinalainen verkkopalvelukone, ja he julkaisivat aiemmin uuden blockchain-alustansa XuperChain. Nyt he ovat kuitenkin saaneet lohkoketjun ratkaisuna yritykselle, joka haluaa yksinkertaisen mutta monitoimisen alustan.

 

Mitkä ovat ominaisuudet?

 • Suurempi vakaus

Ehkä yrityksesi on käsiteltävä paljon tapahtumia tai solmuja joka päivä. Ei hätää, toisin kuin muut blockchain-käyttöönoton laajentaminen täällä, ei ole ongelma. Lisäksi Baidun lohkoketju palveluna pysyisi nopeasti riippumatta siitä, kuinka monta käyttäjää on verkossa.

 • Useita vaihtoehtoja

Valitse mikä tahansa kehys, jonka haluat käynnistää estoketjusi. Tällä hetkellä ne tarjoavat vain kolmenlaisia ​​blockchain-alustoja – Hyperledger Fabric, XuperChain ja Ethereum. Lisäksi XuperChain on Baidun alkuperäinen blockchain-alusta, ja se on avoimen lähdekoodin. He halusivat myös lisätä Hyperledger Sawtoothin, mutta emme vielä tiedä, milloin se saattaa tapahtua.

 • Avoin ekosysteemi

Ekosysteemi on melko avoin, koska se tukee erityyppisiä sovelluksia ja laajennuksia. Siksi se on loistava vaihtoehto yritysorganisaatiollesi.

 • Säästää aikaa

Voit aloittaa blockchain-toteutuksen melko nopeasti. Verkon käyttöönotto kestää vain minuutteja. Lisäksi laajojen kehitystyökalujen avulla muutosten tekeminen on helpompaa.

 

9. Huawei

Myös Huawei on uusi tulokas BAAS-liiketoiminnassa. Ne ovat kuitenkin ainoa blockchain-ratkaisujen tarjoaja Aasiassa, mikä tekee niistä johtavan alustan. Lisäksi he julkaisivat palvelunsa aluksi vain Kiinalle, mutta myöhemmin he avasivat sen kaikille.

Huawei Cloud on yksi kehittyneimmistä Blockchain palveluratkaisuista, ja ne ovat pääasiassa yrityskäyttöön. Jos olet kehittäjä, voit hyötyä tästä alustasta ja ottaa alustan käyttöön nopeasti budjetissasi.

 

Huawei Cloud Platformin edut

 • Toimiva ja tehokas

Verkko on aina erittäin suorituskykyinen, saumaton yhteysalusta. Lisäksi, jos uusia päivityksiä on, saat ne heti. Koska se on varustettu uusimmalla tekniikalla, sinun ei tarvitse päivittää verkkoa todella kauan.

 • Ei riskiä

Huawei Cloud Platformin ratkaisu vähentää epäonnistumisriskiä. Monissa tapauksissa saatat olla hämmentynyt siitä, investoitko tähän alustaan ​​vai olisiko se ihanteellinen. Tilaus- ja tukivaihtoehtojen joustava hinnoittelu auttaa kuitenkin sinua. Lisäksi ylimääräinen hallintavaihtoehto antaa sinun estää kaikki ei-toivotut viranomaiset.

 • Avoin ekosysteemi kaikille

Huawei’s Blockchain As A Service -alusta ei lukitse myyjää. Yleensä kun valitset SAAS-ratkaisun, niillä on yleensä paljon sääntöjä, jotka eivät anna sinun vaihtaa myyjää, vaikka et pidä heidän ratkaisustaan ​​käytön jälkeen. Mutta Huawei Cloud Platformin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

 • Kustannustehokas

Huawei Cloud Platform BAAS -maksuprosessi on todella helppoa. Lisäksi maksat vain niistä, joita käytät, eikä piilokustannuksia ole, toisin kuin muut BAAS-tarjoajat. Joten voit vain nauttia ratkaisusta ilman taakkaa.

 • Täysi todistustodennus

Huawei’s Blockchain as a Service -alusta tarjoaa edistyneen tason todennuksen. Näin voit rajoittaa solmun sisäänkäyntiä. Lisäksi se antaa sinun estää huonoja pelaajia ja työskennellä vain työntekijöiden kanssa.

 

10. Kaleido

Kaleido on yksi Blockchain palveluntarjoajista markkinoilla yhteistyössä ConsenSysin kanssa. Yhdessä Microsoft Azure -palvelun kanssa AWS ja ConsenSys Kaleido tuovat SAAS-toiminnot myös blockchainissa.

Heidän mukaansa saat skaalatun alustan tehokkaammin, ja he tarjoavat paljon malleja aloittaaksesi.

Kaleido Blockchain Cloudin edut

 • Instant Networks

Verkon käyttöönotto kestää vain noin minuutin. Lisäksi se säästää miljoonia rahaa ja vähentää työkuukautta.

 • Vaihtoehto

Valitse mikä tahansa kehys, jonka haluat käynnistää estoketjusi. Tällä hetkellä he tarjoavat vain kolmenlaisia ​​blockchain-alustoja – Hyperledger Fabric, Corda ja Ethereum. Lisäksi jokaisessa käyttöönotossa näkyy muutoksia, koska kehykset eroavat hieman toisistaan. Se on hieman erilainen kuin tavallisesti, koska hallinnoit verkkoasi AWS: n ja Microsoft Azure -työpöydän kautta.

 • Suurempi vakaus

Ehkä yrityksesi on käsiteltävä paljon tapahtumia tai solmuja joka päivä. Ei hätää, toisin kuin muut blockchain-käyttöönoton laajentaminen täällä, ei ole ongelma. Lisäksi se pysyisi nopeasti riippumatta siitä, kuinka monta käyttäjää on verkossa.

 • Rich Marketplace

Kaleido tarjoaa rikkaan markkinapaikan, joka on täynnä plug and play -ratkaisua Blockchain palveluna -alustana.

 

11. Hewlett-Packard Enterprise

HPE lanseeraa suhteellisen uuden Blockchainin palveluratkaisuna tehtäväkriittisiin ympäristöihin. Heidän mukaansa heidän asiakkaansa ovat pelanneet blockchainilla jonkin aikaa, ja 100%: n vikasietoisuusjärjestelmän kysynnästä tuli valtava asia.

Lisäksi heidän alustansa eliminoi riskin työskennellä uuden markkinarakon kanssa ja tehdä verkkotapahtumia, jotka vaativat enemmän käsittelyaikaa. Nyt voit käyttää alustaa myös yksityisissä pilvissä.

 

Lisäominaisuudet

 • Järjestelmän turvallisuus

Hewlett-Packardin Blockchain as a Service -palvelussa on uudenlainen suojausarkkitehtuuri, jossa on monikerroksiset protokollat. Lisäksi näiden avulla saat paremman turvallisuustason.

 • Liiketoiminnan jatkuvuus

Hewlett-Packardin Blockchain as a Service -palvelussa saat edistyneimmän tason blockchain-ratkaisut, mutta se keskittyy myös liiketoimintastrategiaasi. Joten yrityksesi ei tule vain blockchain-tekniikasta. Lisäksi ne kattavat tietojen laadun ja järjestelmän eheyden.

 • Työkalujen hallinta

Tarvitset todennäköisesti hallintatyökaluja käyttöönoton tarkistamiseen, eikö? Hewlett-Packardin Blockchain as a Service -palvelun avulla saat paljon hallintatyökaluja valitsemasi kehyksen perusteella. Lisäksi tämän laitteen avulla voit seurata järjestelmääsi ja pystyt huomaamaan huonoista pelaajista solmujen joukossa.

 • Yritysvalmis

Alusta on suunniteltu siten, että se tarjoaa korkean käytettävyyden ja tarjoaa myös mahdollisuuden palauttaa katastrofit. Todellisuudessa vain monet BAAS-palveluntarjoajat tarjoavat näitä ominaisuuksia. Voit myös kuormittaa verkkoa transaktiotyöllä; se ei romahda paineen alla.

Oletko uusi Blockchain-tekniikassa? Eikö sinulla ole aikaa mennä syvälle ytimeen? Kokeile nyt blockchain-huijausarkettiamme!

 

Luku-6: BAAS-palveluja käyttävät yritykset

 • CLS

CLS saa Blockchainin palveluratkaisuna IBM: ltä maksujärjestelmäänsä. He kutsuvat sitä CLSNetiksi. Alusta pystyy lisäksi ohjaamaan toimintaprosesseja, kuten reaaliaikaista tietoa valuutasta, vähentämään riskejä ja optimoimaan päivänsisäistä likviditeettiä ja monia muita.

Lisäksi CLS on yksi suurimmista selvitysten tarjoajista ja riskienhallintayrityksistä maailmanlaajuisessa valuutassa. Blockchain-rahoituspalvelua käyttämällä he voivat nyt työskennellä luotettavassa ympäristössä ilman huolta.

CLS: n mukaan he olisivat voineet tehdä järjestelmän ilman lohkoketjuverkkoa käyttämällä vain perinteisiä lähestymistapoja. Mutta blockchain on pitkällä aikavälillä hyödyllisempi heidän organisaatiolleen. Lisäksi niiden ratkaisu voi kasvaa kattamaan laajemman kirjon rahoitusalaa.

 

 • Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)

FDA tutkii lohkoketjua käyttämällä Blockchainia palveluratkaisuina. Lisäksi he haluavat käyttää tehokasta, turvallista ja skaalautuvaa pääkirjajärjestelmää, johon he voivat tallentaa terveystietoja. Lisäksi tiedot kerätään kliinisistä tutkimuksista, sähköisistä potilastiedoista, terveystiedoista, genomisista tiedoista ja monesta muusta.

Kuinka nämä todella auttavat? No, jos lääkärit voivat saada kaikki tiedot potilaan tilasta yhdestä lähteestä, heidän olisi paljon helpompaa arvioida hoitoa. Lisäksi ratkaisu auttaa heitä saamaan 360 asteen kuvan potilaan tekemisestä.

Sinun on kuitenkin myös säilytettävä potilaan yksityisyys ja varmistettava, että hän hallitsee sitä täysin. Tällä hetkellä he keskittyvät aluksi onkologisiin tietoihin, mutta tulevaisuudessa ne laajenevat useampiin haaroihin.

 

 • Insurewave

Se on toinen hieno tulos blockchain-kehityspalvelujen integroinnista vakuutusalalla. Täällä EY ja Guardtime johtavat projektia, ja muut teollisuusyritykset osallistuivat parantamiseen. Insurewave on merivakuutuksen estoketjualusta.

Tällä hetkellä he käyttävät Blockchainia Service Azure -alustana saadakseen alustan teknisen varmuuskopion. Alusta pystyy lisäksi tukemaan puoli miljoonaa tapahtumaa ja jopa auttamaan riskien hallinnassa. Lisäksi he odottavat hallitsevansa yli 1000 kaupallisen aluksen riskejä ensimmäisen vuoden aikana.

Parasta on, että he aikovat laajentaa käyttöympäristöään tukemaan enemmän ratkaisuja, jotka käyttävät Blockchainia palveluna. Jotkut niistä voivat sisältää energia-aloja, globaalin logistiikan, merikuljetukset ja ilmailun.

 

 • Bühler

Seuraava rivissä on Buhler. Buhler on yksi elintarviketuotannon jättiläisistä markkinoilla. Joten he etsivät tuottavampia ratkaisuja elintarviketurvallisuuteen. Tällä hetkellä he käyttävät Blockchainia Service Azure -ratkaisuna Buhler Insights -alustansa helpottamiseksi.

Lisäksi heidän Laatu-ratkaisunsa auttaa pääsemään eroon kuivaruokien mikrobeista. Lisäksi Tubex Pro pystyy seuraamaan tuotantolinjaa reaaliajassa. Lisäksi niiden elintarvikkeiden jalostus kattaa yli 70% suklaasta, 65% viljaa ja 30% riisiä koko maailmassa.

Joten varmistaa, että he tarjoavat parasta laatua olevaa ruokaa, on aina ensisijainen tavoite, ja Blockchain as a Service voi tehdä sen melko helposti. Ratkaisua käyttämällä he haluavat myös vähentää elintarvikkeiden valmistus- ja jalostuskustannuksia.

 

 • CargoSmart

Ohjelmistoratkaisujen tarjoajat ovat käynnistämässä maailmanlaajuisen toimitusliiketoiminnan, joka perustuu blockchain-kehityspalveluratkaisuun. Mutta sitä varten he tekevät yhteistyötä kuormatraktoreiden, rahdinantajien, terminaalien ja rahdinkuljettajien kanssa. Lisäksi heillä on jo yhdeksän valtameren terminaalia ja kuljetusalusta laukussa.

Lisäksi he allekirjoittivat julkilausuman yhteisymmärryspöytäkirjasta muodostamaan yhteenliittymä, joka osallistuu foorumin valmistusprosessiin. Lisäksi he vievät kaiken BAAS-tuen Oraclelta. Yhdeksän johtavaa valtamerialusta-yhtiötä ovat –

Shanghain kansainvälinen satama, PSA International Pte Ltd, Hutchison Ports, DP World, Yang Ming, OOCL, Evergreen Marine, COSCO SHIPPING Lines ja CMA CGM.

He haluavat saavuttaa jaetun alustan, joka auttaa heitä pääsemään eroon piilotettujen lähetysten hallintajärjestelmän ja tietojenkäsittelyn ongelmista. Ilmeisesti suurin huolenaihe on luottamus, ja siksi he valitsivat blockchainin palvelun tueksi perinteisen menetelmän sijaan.

 

 • NitiAayog

Intia on heidän pelinsä kärjessä geneeristen lääkkeiden tuotannossa. Heillä on kuitenkin vakava ongelma – väärennetyt lääkkeet. Kotimaisen kulutuksen lisäksi he vievät suuren määrän lääkkeitä Yhdysvaltoihin, mutta niiden lisääntymisen vuoksi väärennettyjä monet tuotemerkit menettävät tuotearvonsa huonojen pelaajien takia.

Tässä suhteessa NitiAayog, joka on hallituksen ajatushautomo, tutkii Blockchain palveluna -sovellusta. He käyttävät Oracle BAAS -ratkaisua varmistaakseen projektin teknisen puolen yhdessä Apollon sairaalan kanssa. Lisäksi projektin tavoitteena on tallentaa kaikki lääkekaupat ja seurata niitä jaetulla toimitusketjun alustalla.

Tämän ratkaisun avulla he voivat varmistaa, että lääkkeet siirtyvät lääkeyrityksiltä jakelijoille ja sieltä asiakkaille.

 

 • Healthdirect Australia

Healthdirect Australia on kansanterveystietopalvelujen tarjoaja. Ne tarjoavat kansalaisille ilmaisia ​​terveyspalveluita ja online-alustan tietoon terveyttä koskevasta neuvonnasta. Lisäksi he ovat terveydenhuollon tietoinfrastruktuuria Australiassa.

Saamalla Blockchain palveluna AWS -ratkaisuksi he rakentavat toisenlaisen infrastruktuurin terveydenhuollon tietoihin. Lisäksi he käyttävät todistetta konseptista kirjanpitojärjestelmän sääntelyyn. Koska Healthdirect Australian on kyettävä toimimaan päivittäin äärimmäisissä paineissa, BAAS-ratkaisun löytäminen oli täydellinen tapa sille.

Blockchain voi virtaviivaistaa melko helposti varmistaen, ettei kukaan häiritse tietokantaa ja tarjoaa kokopäiväistä tukea.

 

 • Guardianin henkivakuutus

Guardian Life Insurance on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuutusmahdollisuuksia, mukaan lukien vammaisuus- ja henkivakuutukset, erilaiset työntekijäetuudet ja jopa hammasvakuutukset. Lisäksi heillä on laaja kumppaniekosysteemi, joten he tutkivat estoketjuratkaisujen muuttumattomaa ja hajautettua seurantajärjestelmää. Lisäksi he haluavat käyttää blockchain-rahoituspalvelua vakuutusliiketoimintaansa.

Lisäksi heidän mielestään BAAS voi tarjota tehokkuutta ja avoimuutta verkkojärjestelmän sidosryhmille ylläpitämällä itsenäisesti todennettavissa olevia toimintoja. He tietävät kuitenkin, että blockchain-verkkojärjestelmä on todella monimutkainen ja vaikea hallita, ja siksi he valitsevat AWS: n projektinsa tehostamiseksi.

AWS antaa heidän testata ja ottaa käyttöön verkkoja käyttämällä blockchain-kehityspalvelutarjontaansa. Lisäksi he ylläpitävät myös Guardian Life -alustaa.

 

 • MasterCard, Amazon Web Services, Everledger ja Mercy Corps

Nämä neljä yritystä työskentelevät projektissa, joka kattaa pienten toimittajien toimitusketjun hallinnan. Alustan avulla he pystyvät omaksumaan kestäviä vaihtoehtoja ja edistämään monia taloudellisia osuuksia.

Lisäksi Blockchain palveluna -ratkaisuna he työskentelevät Accenturen kanssa. Accenture kutsuu järjestelmää pyöreäksi toimitusketjuksi asiakkaiden ja maanviljelijöiden yhteyden takia. Koska he käyttävät sovellusta prosessin seuraamiseen, asiakkaat voivat antaa viljelijöille vasta aloitteluvaiheessa mahdollisuuden osoittaa kestävyyttä. Lisäksi sellaiset asiat kuin he eivät tuhonneet muita maita maatilansa valmistamiseksi tai eivät käyttäneet hyönteismyrkkyjä tuotannossaan.

Lisäksi Accenture tarjoaa heille myös oivalluksia markkinoista ja siitä, miten he voivat kohdistaa tiettyyn kuluttajakapealle ratkaisunsa mainostamiseksi.

 

 • DHL

DHL käyttää Blockchainia palveluratkaisuina blockchain-pohjaisen logistiikkasovelluksensa polttoaineeksi. Tällä hetkellä he tekevät yhteistyötä Accenturen kanssa tarjotakseen heille täyden teknisen tuen. Lisäksi heillä on tällä hetkellä toimiva prototyyppi, joka voi seurata lääkkeitä niiden valmistusajankohdasta asiakkaisiin saakka.

Tässä linjassa kukaan ei voi manipuloida heitä, joten he varmistavat turvallisen vaihtoehdon. Lisäksi he tietävät jo mitä blockchain-rahoituspalvelu pystyy tekemään. Henkien pelastaminen on heidän mottonsa, ja väärennettyjen tuotteiden olemassaolo on lopetettava. Alusta voi lisäksi käsitellä 1500 tapahtumaa sekunnissa ja tarjoaa seitsemän miljardia yksilöllistä sarjanumeroa.

 

 • Naturipe-maatilat

Naturipe Farms työskentelee elintarvikeketjun hallintaprojektissa. Tässä hankkeessa he johtavat vähittäiskauppiaat ja kulutustavaroiden toimittajat käyttämään blockchain-tekniikkaa vähentääkseen tuhlausta elintarviketuotannossa.

Lisäksi ensisijaisena tavoitteena on tuoda seuraavan sukupolven viljelijä digitaalisen toimitusketjun hallintajärjestelmään.

Tällä hetkellä he käyttävät tämän Blockchainin palveluratkaisuna SAP: n teknistä tukea. Tällä hetkellä suurin osa valmistusyritysten sidosryhmistä tallentaa tietonsa ja paljastaa sen tarvittaessa. Prosessin on oltava avoimempi, koska ihmiset menettävät luottamuksensa tuotettuihin tavaroihin. Tässä suhteessa BAAS-ratkaisut voivat todella auttaa. Lisäksi jos suuri joukko valmistusyrityksiä alkaa käyttää sitä, kuluttajat voivat nähdä, kuinka heidän valmistamansa elintarvikkeet pakataan.

 

 • Boehringer

Lääkeyhtiö Boehringer työskentelee SAP: n kanssa digitaalisen verkkojärjestelmän luomisessa. Se on toinen yritys, joka käyttää lohkoketjua toimitusketjun hallintaan. Lisäksi he seuraavat valmistettujen lääkkeiden prosessia ja antavat asiakkaalle mahdollisuuden nähdä, ovatko ne luotettavia vai eivät.

Se on hieno lähestymistapa, samoin kuin väärennettyjen lääkkeiden yhdistelmä, monilla kuluttajilla on nyt huono vaikutelma lääkeyrityksistä. Mutta tällä ratkaisulla he voivat tarkistaa, saavatko he todellisen vai väärennettyjä tuotteita. Lisäksi he aikovat tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa muodostaakseen lääkevalmistajien keskuksen varmistaakseen, että kaikki noudattavat FDA: n terveys- ja turvallisuusprotokollia. Joten toimitusketjun hallinnasta on tulossa yksi BAAS: n hienoista käyttötapauksista.

 

 • Lontoon pörssiryhmä

LSEG työskentelee blockchain-tekniikan parissa ja saa IBM: ltä BAAS-tuen siihen. He yrittävät luoda foorumin finanssisektoreille, joissa ne hyödyntävät blockchain-rahoituspalvelun koko potentiaalin.

Lisäksi alusta pystyy erottamaan tiedot ja tarjoamaan käyttäjille luottamuksellisuutta. Tällä hetkellä he käyttävät IBM: n Hyperledger Fabric -ratkaisuja, joka on yksi markkinoiden korkeimmista suojausprotokollista..

LSEG: n järjestelmä on täydellinen todiste täydellisillä turvatoimilla ja avoimuudella. Heidän mukaansa blockchain on valmis hallitsemaan finanssialoja, ja olemme jo nähneet paljon esimerkkejä siitä. Nyt he haluavat myös maistella sitä.

 

 • ANZ, Westpac ja Scentre Group

Toinen hieno tosielämän lohkoketju ratkaisuesimerkkinä on ANZ: n, Westpacin ja Scentre Groupin yhteistyö pankkiprosessien digitalisoinnissa. Lisäksi he käyttävät Blockchainia IBM: n Service-ratkaisuina. Se on yksinkertainen projekti, joka voi vähentää paljon pankin työntekijöiden päänsärkyä. Yleensä heidän on käsiteltävä paljon paperipohjaisia ​​takuita.

Jos jotenkin he pystyvät tekemään kaiken digitalisoitumaan ja ylläpitämään sitä yhdestä lähteestä, se voi säästää paljon ja paljon aikaa. Lisäksi monien näiden yritysten on kohdattava päällekkäisyyksiä ja petostapauksia. He kuitenkin varmistavat, että blockchain-ratkaisu on täydellinen todiste, eikä kukaan voi muuttaa sitä millään tavalla. Tällä hetkellä se on vain pilottihanke.

 

 • TenneT

Milloin meillä oli koskaan oikea määrä sähköä, eikö? Sähkön tarjonta ei koskaan vastannut kysyntää, ja ero kasvaa päivittäin. Tämän seurauksena kärsit sähkökatkoksesta useammin kuin ennen. Maailmassa, jossa melkein kaikki toimii voimalla, sähkökatkoa ei odoteta.

Siksi TenneT varmistaa, että sähkön toimitus on saumatonta eikä kenenkään tarvitse käsitellä sähkökatkoja. Pohjimmiltaan, mitä he tekevät, käyttää lohkoketjua seuratakseen kysynnän tarjontaa. Tämän avulla he pystyvät ennustamaan, milloin pulaa saattaa esiintyä, ja tekemään tarvittavat mittaukset.

Lisäksi he käyttävät käyttämättömiä auton akkuja verkkoon. Blockchain as a Service -alusta toimii sovelluksena, joka tunnistaa käyttämättömät auton akut. Siksi ne vähentävät virtakatkosta suuressa määrin.

 

 • UBS

Maailmanlaajuinen kauppafoorumi Batavia on hieno projekti, joka perustuu lohkoketjuun. Tällä hetkellä UBS johtaa projektia Blockchainin avulla IBM: n Service Service -yrityksenä. Ne eivät kuitenkaan ole ainoat tässä projektissa. On muita yrityksiä, kuten CaixaBank, Erste Group, Bank of Montreal (BMO) ja Commerzbank.

Jokainen organisaatio voi vapaasti käyttää alustaa ja hyödyntää kaupan rahoituksen ominaisuuksia. Lisäksi sillä ei ole merkitystä, käydäänkö kauppaa maalla, ilmassa vai vesiväylillä.

Batavia-alusta voi muuttaa tämän sektorin tapoja ja mahdollisesti lisätä tuottavuutta.

 

 • Sompo Japan Nipponkoa Holdings Inc..

Sompo Japan on japanilainen kiinteistö- ja vahinkovakuutusryhmä. Se on toinen hieno esimerkki yrityksestä, joka käyttää Blockchainin etuja palveluntarjoajana. Blockchainin käyttö vakuutusalan kapealla on nykyään todella suosittua, ja monet ovat liittymässä liigaan kuten Sompo.

Heidän mukaansa he löysivät vasta äskettäin blockchainin todelliset potentiaaliset käyttötapaukset. Mutta järjestelmän ylläpitäminen arkkitehtuurin kanssa on heille silti melko vieras. Joten he käyttävät BAAS-palveluita saadakseen apua verkkojärjestelmänsä käyttöönottoon ja hallintaan.

Tällä hetkellä projekti on vielä kokeilla, jos he näkevät todellisia etuja, he tekevät siitä pysyvän verkkokehyksen yrityksessään.

 

Luku 7: Eivätkö lohkoketjut palveluratkaisuina estoketjut?

Se on yleensä keskusteleva kysymys, koska löydät kahdenlaisia ​​vastauksia. Yksi osapuoli uskoo, että Blockchain as a Service -ratkaisut eivät ole ollenkaan blockchain; ne ovat täysin erilaista arkkitehtuuria. Toisaalta jotkut osapuolet uskovat, että BAAS on todella päivitetty blockchain-alustoja.

Joka tapauksessa väärinkäsitys johtuu pääasiassa siitä, että blockchainista ei ole riittävästi tietoa. Lisäksi monet ihmiset uskovat edelleen, että bitcoinin blockchain on alkuperäinen blockchain-alusta. Lisäksi he eivät tiedä useista blockchain-tyypeistä.

Yleensä yksityinen tai luvallinen lohkoketju otettiin käyttöön, koska julkinen arkkitehtuuri ei sovellu yritykselle, jonka on käsiteltävä paljon arkaluontoisia tietoja. Liiketoimintamallinsa luonteen vuoksi he eivät voi työskennellä 100-prosenttisesti hajautetusti.

Todellisuudessa Blockchain palveluna tuli kasvavan blockchainin tarpeeseen yrityksissä. Siksi he tarjoavat toisenlaisen blockchainin, joka tarjoaa vapautta, mutta ei välttämättä ole 100% hajautettu. Kaikenlainen hallitusjärjestelmä on välttämätön, ja identiteetin hallinta on myös välttämätöntä.

Joten, jos olet hämmentynyt siitä, ovatko nämä ratkaisut estoketjuja vai ei, älä huoli, koska ne ovat yksityisiä tai sallittuja blockchain-verkkoja.

Sinun tulisi tutustua lopulliseen blockchain-tekniikkaoppaaseen saadaksesi enemmän käsitystä tekniikasta.

 

Luku-8: Viimeiset sanat

Blockchain as a Service on ainutlaatuinen tapa virtaviivaistaa digitaalista muutosprosessia. Nykyään monet yritykset haluavat omaksua blockchainin, mutta riittävän ammattitaidon puuttumisen vuoksi markkinoilla siitä tulee vaikeaa. Täällä Blockchain as a Service tulee sisään ja sinetöi sopimuksen.

Nämä suuret yritykset vaikuttavat blockchain-muutoksen tulevaisuuteen. Joten on välttämätöntä, että he tarjoavat hyvää Blockchainia palveluratkaisuna tarjoamaan yritysten pitkäaikaista tukea. Loppujen lopuksi tämä uusi markkinapaikka on juuri alkanut vaikuttaa markkinoihin.

Näemme enemmän heistä muokkaavan tai ainakin tasoittavan tietä tulevaisuudelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me