Binance Review: Onko se turvallista? Meillä on vastaukset

Binance on johtava salauspörssi kaupankäynnin volyymille ja likviditeetille. Alusta on erittäin aloittelijaystävällinen, helppokäyttöinen ja tarjoaa valtavan määrän salausparia, innovatiivisia tuotteita, ominaisuuksia, kilpailukykyisiä maksuja ja reagoivaa asiakastukea.

Käy Binancessa

Tässä Binance-tarkastelussa arvioimme alustan tärkeimmät ominaisuudet, sen palvelut ja kokemuksemme, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ennen kuin päätät luoda tilin.

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja tietoja, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Sijalla # 1 maailmassa kaupankäynnin määrälle
 • 150 + kauppaparia fiatia, altcoineja ja stablecoineja vastaan
 • 0,1% kiinteä kaupankäyntimaksu 25%: n alennuksella BNB: llä
 • Laina- ja säästötilit ansaita salauksen korkoa
 • Saatavana spot-, futuuri- ja marginaalikauppa
 • Aloittelija ja edistynyt käyttöliittymä Tradingview-kaavioilla
 • Jopa 40% tytäryhtiöiden palkkiot

yleensä ottaen

4.8 / 5 Käy Binancessa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Usein on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun käydään kauppaa kryptovaluutalla. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme kryptovaluuttalaitteiden lompakoista.

Mikä on Binance?

Binance on a Hongkongissa toimiva kryptovaluutanvaihto, joka perustettiin heinäkuussa 2017 onnistuneen ICO: n jälkeen, joka keräsi 15 miljoonaa. Binancen omistaja, Changpeng Zhao, usein kutsutaan CZ: ksi, aloitti vaihdon tyhjästä ja on tullut itse tekemä miljardööri vuoden sisällä. Binancen pääkonttori ja palvelininfrastruktuuri siirtyivät Kiinasta Maltalle vuoden 2017 lopulla.

binance

Binance-pörssi on houkutellut miljoonia käyttäjiä useissa maissa ympäri maailmaa, ja sitä kehutaan usein pörssi-arvosteluissa ja sosiaalisessa mediassa parhaana kryptovaluuttakauppana. Itse asiassa Binance on sijoittui ykköspörssiin liikenteen, likviditeetin ja kaupankäyntimäärän perusteella, ja luottamus spot – ja johdannaismarkkinoilla ilmoitettujen kaupankäyntimäärien oikeutukseen kolikkomarkkinat.

binanssin määrä

Binance-käyttäjät voivat ostaa, vaihtaa, myydä ja vaihtaa digitaalisia resursseja heti aloittelijaystävälliselle ja helppokäyttöiselle alustalle. Binancella on yksi suurimmista valikoimasta kryptovaluuttoja ja kaupankäyntipareja, joita on mahdollista vaihtaa, tallentaa sähköisiä varoja suojattuun lompakkoon ja ansaita salauskorkoja Binance-säästötilillä.

saada 10% alennus kaupankäyntimaksuista käyttämällä Binance-viittauslinkkiä

Saat 10% alennuksen

Binance verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia Binancessa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan vaihtoehtoiset kryptovaluuttakaupat, kuten Binance, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

ominaisuudet & Palvelut

Binance on johtava digitaalisen omaisuuden toimittaja, joka on laajentanut ominaisuuksia ja palveluja tarjoamaan täyden valikoiman tuotteita, joihin pääsee mobiilisovelluksen Binance-verkkosivuston kautta. Binancen tarjoamat ydinominaisuudet kuvataan alla.

Sopii kaikille

Yksi Binancen käytön parhaista ominaisuuksista on käyttöliittymä, joka on suunniteltu henkilöille, joilla on erilaisia ​​taitoja ja kokemuksia. Alustajille, edistyneille käyttäjille ja marginaalikauppiaille on useita kauppatiloja. Ne, jotka eivät ole perehtyneet kartoitukseen, voivat käyttää helppokäyttöistä ” Classic Interface ” – tai ‘Binance Convert’ osta / myy salausta välittömästi pörssissä.

Binanssimuunnos

Erilaisia ​​maksutapoja

Binance on suosittu kaupankäyntialusta, koska se on saatavana kaikkialla maailmassa, tukee useita fiat-valuuttoja ja monenlaisia ​​tapoja siirtää varoja tilille. Kaupankäyntialusta tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja yksityishenkilöille ympäri maailmaa kaupankäyntitilin rahoittamiseksi esimerkiksi pankkisiirrot, luotto- / maksukortit, SEPA, pankkisiirto ja käteistalletukset.

Tarjotut salausvaluutat

Binance tukee yli 150 digitaaliset kolikot pörssissä, jota voidaan ostaa, vaihtaa ja myydä. On olemassa laaja valikoima kauppapareja, kuten altcoineja, fiat-valuuttoja tai vakiomalleja, kuten Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) ja True USD.

Edistynyt kaupankäyntialusta

Binance tarjoaa a huipputason kaupankäyntialusta käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla kaikilla kaupankäyntityökaluilla, indikaattoreilla ja kaaviovaihtoehdoilla. TradingView: n tarjoamilla kauppiailla on hyvät valmiudet analysoida kattavasti hintatoimintaa kaupankäyntimahdollisuuksien löytämiseksi.

binance-kauppa

Binance-säästötili

Samoin kuin BlockFi, Nexo ja crypto.com, Binance on liittynyt lainanotto- ja lainanantotilaan ja tarjoaa asiakkailleen säästötilin ansaita salauksen korkoa. Korko on jopa 7% APY valituista kolikoista jotka on tallennettu Binance-lompakkoon, kuten USDT, BTC ja BUSD. Säästötili tarjoaa helpon tavan ansaita ilmaista salausta varojen ostamiseen ja hallintaan Binance Earn -sovelluksen kautta.

kiinteät säästöt

Onko Binance turvallinen?

Binance on yksi maailman turvallisimmista pörsseistä, jossa on useita kerroksia “pankkimaiset” turvatoimet ja hallintaprotokollat varmistaa asiakkaidensa henkilöstötietojen ja varojen 100-prosenttinen turvallisuus. Esimerkkejä turvallisista tekniikoista, joita käytetään tarjoamaan turvallinen ja turvallinen kaupankäyntiympäristö käyttäjille, jotka päättävät jättää kolikonsa pörssiin, ovat kylmä lompakon varastointi ja kaksivaiheinen todennus.

Turvallisin tapa salata valuuttaa on kuitenkin siirtää varoja Binancesta hyvämaineiseen laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano X.

Binance on hakkeroitu?

Kysymys lukijoiden mielestä on, kuinka turvallista Binance on ja onko Binance-vaihtoa aiemmin hakkeroitu? Vuonna 2017 Binance oli vakavan salausvaluutan varkaus ja tietoturvaloukkaus. Hakkerit vaarantivat turvajärjestelmät käyttämällä verkkourkintasähköposteja, viruksia ja muita hyökkäyksiä. Varastettiin 7000 bitcoinia (noin 40 miljoonaa dollaria tuolloin) ja joidenkin käyttäjien kaksivaiheiset todennuskoodit ja API-tunnukset. Binance korvasi kaikille käyttäjille menetetyt rahat turvarikkomusten kattamiseksi hätäapurahastolla.

Tuetut maat

Binance on maailmanlaajuinen keskitetty kryptovaluutanvaihto, johon kuuluu useita yrityksiä ympäri maailmaa, jotka käyttävät Binance-tuotenimeä ja tekniikkaa. Binance-kumppanit ovat perustaneet palvelun useille lainkäyttöalueille yli 180 maassa ympäri maailmaa Binance-verkkosivuston tai alla olevan virallisen kumppanin kautta.

Jokainen Binance-niminen pörssi toimii itsenäisesti ja noudattaa täysin maiden paikallisia määräyksiä ja lakeja. Binance-kumppanit mahdollistavat fiat-to-crypto -vaihdon yksityishenkilöille ympäri maailmaa ostamaan ja myymään digitaalista omaisuutta, kaupankäyntiä ja rahoituspalveluita.

Rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Binance.com-tilin luominen tapahtuu suoraan eteenpäin ja kestää vain muutaman minuutin. Käyttäjän on annettava sähköpostiosoite ja salasana. Korkeamman nostorajan saavuttamiseksi kauppiaiden on varmistettava henkilöllisyytensä. Binance-tilin tai lompakon luomisesta tai ylläpidosta ei peritä maksuja.

Vahvistustasot

Binance käyttää tasopohjaista todentamisjärjestelmää, joka määrittää noston enimmäisrajat. Uusia käyttäjiä ei vaadita antamaan henkilötodistustaan ​​salaustoiminnan aloittamiseksi. Se kuitenkin rajoitetaan perustarkastustasolle. Käyttäjät, jotka eivät suorita täydellistä vahvistusprosessia, rajoitetaan a 2BTC: n enimmäisveto 24 tunnin aikana.

Binance-vahvistuksen nopeus vaihtelee sen mukaan, kuinka kiireinen asiakastukitiimi on. Joissakin tapauksissa perustarkastus voidaan hyväksyä muutamassa minuutissa ja alle 4 tuntia koko Binance-tarkistustasolle. Käyttäjät voivat kuitenkin edelleen käydä kauppaa ja nostaa jopa 2 Bitcoinia perusvarmistuksen avulla, jonka pitäisi olla riittävä useimmissa tapauksissa.

Henkilöiden, jotka luovat tilin Binancella ostamaan kryptovaluutta luotto- tai maksukortilla, on ensin suoritettava Binance-henkilöllisyyden vahvistusprosessi tai muuten kutsutaan nimellä "KYC" (Tunne asiakkaasi). Tämän henkilöllisyysprosessin on noudatettava asianomaisen maan paikallisia määräyksiä, ja se on kertaluonteinen tehtävä jokaiselle rekisteröidylle Binance-tilille.

Talleta salaus rahaksi

Binance-tilin rahoittamiseksi on useita tapoja aloittaa kaupankäynti joko digitaalisella kolikolla tai salauksen ostaminen fiat-rahalla. Aloittelijoille, helpoin tapa tallettaa varoja Binancelle on siirtämällä Bitcoin tai Ethereum käyttämällä yksilöllistä osoitetta tai QR-koodia alla olevan kuvan mukaisesti. Salausvaluutasta riippuen voi kestää muutaman sekunnin, minuutin tai jopa tunnin, ennen kuin lohkoketju vahvistaa tapahtuman, ennen kuin varat saapuvat Binance-lompakkoon.

binääritalletus

Binance ja sen kumppani tarjoavat yksityishenkilöille ympäri maailmaa erilaisia ​​maksutapoja tilin rahoittamiseksi fiat-valuutalla. Alusta tukee yli 10 fiat-valuuttaa kuten USD, GBP, EUR, AUD, RUB, TRY, NGN, UAH, KZT ja INR. Binance ja sen tytäryhtiöt ympäri maailmaa tarjoavat erilaisia ​​talletusmenetelmiä kullekin alueelle. Yleisimpiä maksutapoja ovat:

 • Pankkisiirrot
 • Peer-to-Peer (P2P) -siirrot
 • Luotto- ja maksukortit
 • BPAY
 • SEPA
 • Nopeammat maksut

binance ostaa bitcoinia luottokortilla

Vaihda salaus Binance-muunnoksella

Binance on johtava digitaalisten valuuttojen vaihto turvallisella ja vakaalla kaupankäyntialustalla. Käyttöliittymä on suunniteltu vastaamaan erilaisiin kokemuksiin ja taitoihin. helpoin tapa vaihtaa salaus toiseen digitaalivaluuttaan käyttää Binance Convert -ohjelmaa. Näin vältetään hintakaavion ja tilausten syöttöikkunan käyttäminen, mikä voi olla pelottavaa aloittelijoille.

Käyttäjät voivat valita ostettavan ja myytävän digitaalisen omaisuuden yksinkertaisella ikkunalla, joka muuntaa helposti yhdellä kertaa (kuten yllä on esitetty). Binance Convert tukee suurinta osaa listatuista kolikoista ja nopeaa tapaa vaihtaa kryptovaluuttoja. Binance esikatselee vastaanotettavan salauksen muuntokurssin ja määrän ennen tapahtuman suorittamista.

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kaaviot ovat tärkeä näkökohta, kun etsit kryptovaluuttakauppaa. Täällä kauppiaat viettävät suurimman osan ajastaan ​​kaavioiden tarkasteluun ja avoimien positioiden hallintaan. Binance tarjoaa yksinkertaisen ja edistyneen käyttöliittymän suunniteltu keskitason ja ammattimaisille kryptovaluutta-kauppiaille. Binance on integroitu premium-salauskaavio-ohjelmistopaketin TradingView kanssa tarjoamaan kaavioita, indikaattoreita ja piirtotyökaluja.

binäärikaaviot

Kaupankäynnin ikkuna on helppo käyttää ja puhdistaa joka sisältää vakiotyökalut, kuten hintakaavion, tilauslaatikon, kaupankäyntiparien luettelon, kaupan historian, viimeaikaisen markkinatoiminnan ja aktiiviset / odottavat positiot. Binance-kauppiaat voivat siirtyä nopeasti kaupankäyntiparien välillä ja löytää kaupankäyntimahdollisuuksia yhdestä paikasta. Binancen suuri ominaisuus on kyky syöttää kaupan koko nopeasti käyttämällä automaattisen täytön prosenttiosuutta (esim. 25%, 50% tai 75%) käytettävissä olevasta kaupankäyntipääomasta.

binance-järjestys

Tilausikkunassa on useita tilauksia, kuten raja, markkina, pysäytysraja ja yksi peruutus-muu (OCO). OCO: ta ei tarjota monissa pörsseissä – mutta se on tärkeä ominaisuus, koska sen avulla voitot ja stop loss -tilaukset voidaan asettaa yhdellä tilauksella kahden sijaan. Jos take-voittotaso saavutetaan, stop loss -järjestys poistetaan automaattisesti ja päinvastoin.

Lisäksi tilaushinta voidaan täyttää napsauttamalla hintoja viimeaikaisten kauppojen ikkunassa. Tämä suosii automaattisesti hintaa, mikä minimoi väärän hinnan syöttämisen riskin (esim. Desimaalin puuttuminen).

Binance Margin Trading

Binancen Käyttäjä voi aktivoida marginaalikaupan digitaalisten valuuttojen kaupassa vivulla. Tämä tarkoittaa, että kaupat voivat käyttää lainattuja varoja pääomansa suurempaan asemaan. Varat on siirrettävä Binance-marginaalin lompakkoon, jotta niitä voidaan käyttää vakuuksina aloittaakseen kaupankäynnin vivulla.

binanssimarginaali

Lainattava määrä määräytyy marginaalilompakossa olevien kolikoiden määrän mukaan käyttämällä kiinteää korkoa 5: 1 (5x). On indikaattori, joka osoittaa lainariskin tason, joka lasketaan lainatuista varoista (kokonaisvelka) suhteessa marginaalitilillä oleviin varoihin (kokonaispääoma). Binansimarginaalin käyttämisen etu on kyky lyhyt myynti.

Tuetut salausvaluutat

Binance tukee yli 150+ kryptokolikkoa joita voi ostaa, vaihtaa ja myydä pörssissä, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Litecoin, Cardano ja paljon muuta. Käyttäjät voivat käydä kauppaa kullakin näistä hyödykkeistä käyttämällä erilaisia ​​digitaalisia valuuttoja vakuudeksi. Binance tarjoaa seuraavat kaupankäyntiparit altcoineja vastaan:

 • Binanssiraha (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tron (TRX)
 • Ripple (XRP)
 • Fiat-valuutat (esim. USD, EUR, GBP)
 • Pysäkit (esim. USDT, BUSD, TUSD)

Binance tukee myös lukuisia rahakkeita, jotka ovat osa alkuperäistä kolikkotarjousta (ICO) tai alustavaa vaihtotarjousta (IEO). Nämä tapahtumat antavat Binance-kauppiaille mahdollisuuden spekuloida äskettäin listatusta salausvarallisuudesta. Voit tarkastella täydellistä luetteloa kaupankäynnin kohteena olevista salausmarkkinoista käymällä Binance-sivustossa.

binäärikolikot

Salausmaksaminen luotto- tai maksukortilla

Binance.com-käyttäjät yli 180 maassa voivat tallettaa fiat-valuutan ja ostaa digitaalisia valuuttoja luottokortilla tai maksukortilla. Uuden ominaisuuden tarjoaa kumppanuus Simplexin kanssa, joka on johtava salausostosten fiat-ramppeissa. Tuetut valuutat, jotka voidaan hankkia suoraan VISA- tai Mastercard-kortilla ja tallettaa Binance-tilille, sisältävät BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD & USDT.

Luottokortin käytön etuja salauksen ostamiseen Binancesta ovat:

 • Turvallinen ja kätevä maksutapa (VISA tai Mastercard hyväksytty)
 • Nopea käsittelyaika 10-30 minuuttia salauksen saapumiseen
 • Alhaiset palkkiot, 3,5% / tapahtuma tai 10 USD, kumpi on korkeampi

Rahan nostaminen Binancesta

Binance on salaus-salaus-kaupankäyntialusta, joka tarjoaa kaupankäyntiä digitaalisten valuuttojen välillä. Voitot nostetaan kriittisen valuutan vaihdosta, joka voidaan siirtää laitteiston lompakkoon. Voit peruuttaa salauksen käyttäjät voivat valita kolikon lompakostaan ​​ja napsauttaa peruutuspainiketta.

Kun osoitetiedot on syötetty ja tapahtuma vahvistettu, digitaaliset varat lähetetään. salauksen nostonopeus riippuu kolikosta ja verkon käytöstä pyynnön tekohetkellä.

Nosta rahaa Binancesta pankkitilille

Binance antaa käyttäjilleen mahdollisuuden nosta fiat Binance-lompakosta paikalliselle pankkitilille tai pankkikortille. Binance-pörssistä voidaan lähettää 14 valuuttaa pankkiin, jotka sisältävät AUD, BRL, EUR, GBP ja USD. Tämä tarkoittaa, että rahan ei tarvitse jättää Binancea fiat-to-crypto -vaihtoon, kuten Coinbase, lähettämään rahaa pankkiin.

Voit nostaa käteistä Binancesta pankkitilille valitsemalla nostettavasta lompakosta fiat-valuutan ja napsauttamalla nostopainiketta. Käyttäjän on suoritettava henkilöllisyystodistus lisäämään ja vahvistamaan pankkitili prosessin loppuun saattamiseksi. Fiatin nostot pankkitilille voivat kestää 1-3 arkipäivää.

Siirrä rahaa Binancesta Coinbaseen

Binance sallii keskuksen kryptovaluuttaomaisuuden siirtämisen toiseen lompakon osoitteeseen, joka voi olla joko laitteiston lompakko tai muu keskus, kuten Coinbase. Varat voidaan nostaa fiat-valuutaksi tai säilyttää lompakossa. Binance ei tällä hetkellä salli fiat-valuutan nostamista Binancesta Coinbaseen tai mikä tahansa muu vaihto. Käyttäjien on siirrettävä rahaa pankkitilille, joka voidaan sitten tallettaa Coinbaselle.

Binanssimaksut & Rajat

Binance käyttää tasopohjaista kaupankäyntimaksujen rakennetta, joka perustuu kaupankäynnin määrään. Uusien tilien nykyinen kaupankäyntimaksu on a kiinteä 0,1% kustakin tapahtumasta (esim. osta / myy). Käyttäjät voivat kuitenkin saada lisämaksualennuksen suorittamalla seuraavat toiminnot pörssissä:

 • Lisää 30 päivän kaupankäyntimäärää (jopa 20%: n alennus)
 • Säilytä Binance-kolikoita (BNB) alustalla (25%: n alennus)
 • Vastaanota Binance-viiteohjelman kautta (20%: n alennus)

Binanssimaksut

Talletusmaksut

Binance tekee ei peri maksua kryptovaluutan tallettamisesta varat pörssiin. Käyttäjät voivat siirtää kolikoita muilta kauppapaikoilta tai henkilökohtaisesta laitteistolompakosta Binancelle maksutta. Verrattuna Coinbasen kaltaisiin pörsseihin, jotka veloittavat maksutavan ja maan mukaan vaihtelevan talletusmaksun, Binancen käyttäjät voivat säästää maksuissa.

Nostomaksut

Samoin on ei Binancen nostomaksuja siirtää digitaalisia resursseja Binance-lompakosta ulkoiseen verkkosivustoon tai lompakkoon. Ainoa hinta on lohkoketjumaksu, joka määräytyy tapahtuman ajankohdan verkkokuorman, ei Binancen, perusteella. Esimerkiksi käyttäjälle, joka haluaa nostaa Bitcoinin Binancesta BTC-verkon kautta, veloitetaan 0,0005 BTC-maksu. Täydellinen luettelo kustakin kolikoiden nostomaksusta on Binance-maksun sivulla.

Binance VISA -kortti

Binance on ottanut käyttöön kryptovaluutan maksukortin, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa ja käyttää digitaalisia valuuttoja kuten perinteinen maksukortti. Binance VISA -korttia voi käyttää yli 60 miljoonalla kauppiaalla ympäri maailmaa. Binance-maksukortin käytön etuja ovat:

 • Korttia voi käyttää ilmaiseksi ilman Binancen hallinnollisia tai käsittelymaksuja
 • Ansaitse jopa 8% salaus cashback ostoksilla käyttämällä VISA-korttia
 • Helppo siirtää ja täydentää varoja Binance-lompakolla
 • Kortin varat on suojattu korkealla turvallisuustasolla

binance-viisumikortti

Binance VISA -maksukortilla ansaittavien rahojen palautusmäärä riippuu Binance-lompakkoon kiinnitettyjen BNB-kolikoiden määrästä. Kortin tilaavat aloittelijat voivat ansaita 1% cashback-palkkioita ilmaiseksi panostamatta Binance-kolikoita.

Jotta ansaitsisi kuitenkin enintään 8%: n palautusbonuksen ostoista, käyttäjien on panostettava vähintään 6000 BNB-rahaketta, mikä vastaa 270 000 dollaria käyvin hinnoin. Tämä on huomattava investointi 8 prosentin palautusoikeuden saamiseksi.

Binanssilainaus & Lainat

Binance on tullut rahoitusluoton ja lainanottotilaan salauslainatuotteellaan. Kryptovaluutta-alustan kauppiaat voivat käyttää digitaalisia valuuttavarojaan vakuudeksi välittömän käteislainan hankkimiseksi tai lainojen ansaitsemiseksi koron ansaitsemiseksi. Kuka tahansa Binance-alustan käyttäjä voi saada salausturvan.

Binance tukee yli 35 digitaalista valuuttaa, jotka voidaan lainata käyttämällä vakuudeksi BTC: tä, BUSD: tä, BNB: tä, ETH: ta ja USDT: tä. Jokainen laina voidaan maksaa takaisin 7, 14, 30 tai 90 päivän aikana. Ennakkomaksuja ei suoriteta sakoista tai maksuista laina-ajan aikana. korko lasketaan päivittäin ja määritetään lainan aloituspäivästä.

binanssiluoton laskin

Yllä olevassa esimerkissä, jotta saat USD $ USDT käteislainaa, sinun on talletettava 1,45 ETH: n vakuusmäärä. Korko, 22,78%, lasketaan 90 päivän jaksolle, joka vastaa takaisinmaksusummaa USD 1 056 USDT. Binance-korko on verrattavissa perinteisiin pankkeihin ja suosittuihin lainanotto- ja lainausympäristöihin. Lainattu salaus voidaan nostaa tai siirtää spot- / marginaalipörssiin kauppaa varten, mutta tätä ei suositella aloittelijoille.

Binance Ansaitse

Binance tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​tuotteita Binance Earn -sijoitusalustallaan, jonka avulla asiakkaat voivat ansaita ilmaista salausta lainaamalla salausta saadakseen korkoa lainatuista varoista. Palvelut luokitellaan laajasti tuotteisiin ” Joustavat ehdot ”, ” Kiinteät ehdot ” ja ” Suuririskiset tuotteet ”, jotka tarjoavat eri korot kullekin tuotteelle.

binance joustavat ehdot

Joustava säästötili tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita panoksia palkkioista. Korkot ovat matalampia kuin määräaikaistalletukset, mukana joustavuus varojen lunastamiseen ja nostamiseen milloin tahansa kauppapaikkaan tai laitteiston lompakkoon. Esimerkiksi Binance-säästötili tarjoaa noin 6% APY: n Tetheristä (USDT), mikä voi olla hyvä vaihtoehto suojautua markkinoiden volatiliteetilta.

Binanssin panostus

Binance tarjoaa kiinteät panosehdot 3, 6 tai 9 kuukauden jaksot ansaita palkintoja jopa 30% APY. Vaihto tukee 37 kryptovaluutta jotka voidaan kiinnittää alustalle käyttämällä määräaikaa järjestely. Tuotto ja vähimmäisosuus vaihtelevat kullekin omaisuuserälle. Tuetut kolikot sisältävät CELR, ATOM, KSM, FYI, SUSHI, WAVES, XTZ, ATOM ja muut. Vaadittu vähimmäismäärä vaihtelee kolikoiden mukaan.

binance joustava panostus

Kiinteä panostus sopii salauksen haltijoille, jotka ovat mukavia lukita kolikoitaan tietyn ajanjakson ajan panostuksen hyötyjen saamiseksi. Kun kolikot on kiinnitetty, lompakon saldo vähennetään ja kolikot panostavat automaattisesti uima-altaassa ansaita palkintoja.

Binance Australia

Lainanvaihto on laajentunut, jotta Australian sijoittajat voivat ostaa Bitcoinia ja muita digitaalisia valuuttoja Australian dollareilla (AUD). Fiat-to-crypto -palvelu tukee pankkisiirtoja rahoittamaan lompakkonsa PayID / Oskon avulla yli 100 tuetun australialaisen pankin työpöydän tai mobiilisovelluksen kautta..

Binance Australia on nollamaksu AUD-talletukset asiakkailleen, jotka voivat käyttää kaikkia Binance.com-palvelun tarjoamia palveluja. Cutomers voi myös nostaa AUD Binancesta pankkitililleen. Käyttäjiltä, ​​jotka ostavat ja myyvät Binance-alustalla, veloitetaan sama kaupankäyntimaksu 0,1%, joka on yksi halvimmista salauspörsseistä Australiassa.

binance aud talletukset

Binance Singapore

Binance Singapore antaa Singaporessa asuville henkilöille mahdollisuuden sijoittaa digitaalivaluuttoihin käyttämällä Singaporen dollareita (SGD) talletuksena. Singaporen fiat-to-crypto -vaihto tukee 7 kryptovaluuttaa, joihin kuuluvat BTC, ETH, BNB, LTC, BCH, XRP, NEO ja LINK.

Tuolla on 0,6%: n maksu salauksen ostamisesta ja myymisestä Singaporessa, joka on korkeampi kuin Binance-pääsivusto. Valitettavasti Binance.SG: n ja Binance.com: n välillä ei ole mahdollista yhdistää tiliä varojen siirtämiseksi. Käyttäjien on luotava tili molemmilta palveluntarjoajilta ja suoritettava henkilöllisyystodistus.

Binance UK (aiemmin ‘Binance Jersey’)

Binance käynnisti tytäryhtiön fiat-to-crypto -vaihdon vuoden 2019 alussa nimeltä Binance Jersey salausystäville Isossa-Britanniassa. Alusta on suunniteltu siten, että Ison-Britannian asukkaat voivat tallettaa fiat-valuutan kuten GBP ja muuntaa digitaaliseksi valuutaksi.

kuitenkin, Binance Jersey on sittemmin suljettu lokakuusta 2020 lähtien, mukaan lukien talletusalusta ja kaupankäyntipalvelut. Ensisijainen syy Binance Jerseyn sulkemiseen on, että pääpörssi Binance voi tarjota GBP-talletuksia pankkisiirrolla Faster Payments -verkon ja SEPA: n kautta euroina.

Raha kehittyy.

On aika sopeutua. #TakingOverLondon &# 127468;&# 127463; pic.twitter.com/Vjs3LQpY5x

– Binance.UK &# 127468;&# 127463; (@BinanceUK) 28. elokuuta 2020

Binance aikoo avata uuden salausvaihdon Lontooseen, joka noudattaa Financial Conduct Authorityn (FCA) paikallisia määräyksiä. Binance.UK verkkotunnus ja Binance on ostanut FCA: n sääntelemän yksikön ja on tarkoitettu käynnistettäväksi vuonna 2021, ja Binance mainostaa bussipysäkkeissä kaikkialla Lontoossa. Pörssissä on 65 salausparia, edistynyt kaupankäyntirajapinta, kryptien ostaminen Ison-Britannian punnissa (GBP) ja eurossa (EUR) Faster Payments-, SEPA- ja debit-korteilla.

Binance-viiteohjelma

Binance tarjoaa yhden tuottoisimmista viiteohjelmista jopa 40% lähetettyjen jäsenten kaupankäyntimaksut. Linkki voidaan jakaa ystävien ja perheen kanssa tai mainostaa verkossa blogin tai uutissivuston kautta. Binancen ainutlaatuinen ominaisuus on kyky muuttaa kaupankäyntipalkkion prosenttiosuutta uusilla viitteillä tarjoamalla alennusta.

Esimerkiksi nykyinen Binance-käyttäjä voi jakaa ainutlaatuisen tytäryhtiölinkin linkin ystävän kanssa ja päättää antaa 30% alennuksen kaupankäyntimaksuistaan ​​ja ansaita loput 10% provisiosta..

Binance-tytäryhtiö

Asiakaspalvelu & Arvostelut

Ollakseen yksi maailman johtavista kryptovaluutanvaihdoista, alustan on tarjottava lukuisia yhteysvaihtoehtoja, yhteisöjä, blogeja ja tukikanavia massiivisen asiakaskunnan palvelemiseksi. Tämä ei ole poikkeus Binancessa, joka tarjoaa useita kanavia yhteydenpitoon tukitiimiin.

binance-tuki

Jos et löydä ratkaisua ongelmasi UKK-osio tai Tukipalvelu, Binancessa on lippujärjestelmä, jonka avulla voit lähettää pyynnön. Kysymyksen suodattamiseksi on useita luokkia, jotta se olisi helppoa. Olemme kokeilleet lippujärjestelmää itse ja saaneet vastauksen 6 tuntia myöhemmin. Tämä on melko keskimääräistä ja sitä voidaan parantaa.

binance-usein kysytyt kysymykset

Valtavan asiakaskunnan vuoksi myös turhautuneita ja ongelmallisia käyttäjiä on, joten ei ole yllättävää nähdä useat arvostelut Trust Pilotista. Epäilemme kuitenkin, että Binance olisi siinä tilanteessa kuin nyt, jos asiakastuki olisi kauheaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Binance luotettava?

Binancen lanseerauksen jälkeen kryptovaluutta on osoittautunut olevan laillinen, turvallinen ja luotettava vaihto jonka avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat ostaa, käydä kauppaa ja myydä kryptovaluuttoja. Sitä säännellään useilla lainkäyttöalueilla ja se täyttää KYC-vaatimukset ja paikalliset AML / CTF-määräykset kussakin maassa.

Korkeimpien tietoturvastandardien varmistamiseksi Binance on ottanut käyttöön huippuluokan suojausasetukset, kuten 2-tekijäisen todennuksen (2FA) ja offline-tallennustilat Binance-lompakkoon tallennettujen käyttäjien varojen suojaamiseksi..

Onko Binance parempi kuin Coinbase?

Coinbase on hyvämaineinen salausvaihto, joka perustettiin ennen Binancea. Sen ensisijainen palvelutarjonta on antaa käyttäjien ympäri maailmaa muuntaa paikallinen valuuttansa digitaalisiksi hyödykkeiksi, kuten Bitcoin ja Ethereum. Binance on räätälöity aktiivisille kauppiaille, jotka spekuloivat salamarkkinoilla ja osallistuvat ostamiseen ja myyntiin voiton saamiseksi. Molemmat alustat johtavat salausvaihtoa omilla oikeuksillaan.

Voinko käyttää Binancea Australiassa?

Binance on saatavilla Australiassa asuville asukkaille jotka haluavat ostaa, vaihtaa, tallentaa ja myydä kryptovaluuttoja Australian dollareilla (AUD). Binance Australia on rekisteröity ja oikeushenkilö, joka noudattaa Australian AML / CTF-lakeja ja -määräyksiä. Fiat to crypto exchange tarjoaa paikallisen pankkisiirron nollamaksuilla PayID / Oskon avulla Bitcoinin ostamiseen AUD: n avulla. Voit tallettaa AUD Binanceen seuraavasti:

Voivatko Yhdysvaltain kauppiaat käyttää Binancea?

Binance on rajoittanut yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita käymästä kauppaa pääpörssissä sääntelykäytäntöjen vuoksi. Yhdysvalloista tulevat käyttäjät voivat ostaa salauksen Binance USA ei kuitenkaan voi harjoittaa aktiivista kaupankäyntiä. Napsauttamalla tätä voit lukea, mitä kryptovaluutanvaihtoa on saatavana Yhdysvalloissa.

Onko Binance laiton?

Siellä on joitain raportteja tämä kysymys, jos Binance toimii laittomasti tietyissä maissa ja käytetään rikollisuuteen ja rahanpesuun. Nämä otsikot näyttävät olevan vain spekulaatioita, joissa väitetään, että Binance on rikolliskartellin jäsen. Tämä huhu seuraa BitMEXiä vastaan ​​aloitetut julkiset syytteet ja sen perustajat rahanpesun helpottamiseksi ilman asianmukaisia ​​KYC-prosesseja.

Onko Binance loppumassa?

BitMEXiä koskeva mahdollisen rahanpesun tutkinta on johtanut siihen, että Binance lopetti palvelunsa Yhdysvalloissa ja poistui markkinoilta. Binance pyysi yhdysvaltalaisia ​​käyttäjiä nostaa varoja 14 päivässä ja kaikki käyttäjät, jotka tunnistavat itsensä a Yhdysvaltain asukas estetään käyttämästä Binance.com-palvelua. Binance on sittemmin lanseerannut uuden alustan nimeltä Binance.US, joka on pienempi versio maailmanlaajuisesta Binance-vaihdosta, jossa on rajoitetut ominaisuudet ja palvelut.

Tukee Binance panosta?

Binance tarjoaa laajan valikoiman kolikoita, jotka voidaan kiinnittää alustalle passiivisten palkkioiden ansaitsemiseksi. Alustan käyttäjät voivat tallettaa kolikoita kuten Algorand, Tezos, Cosmos ja monia muita ansaitsemaan panoksia. Panosprosentti vaihtelee kolikoista. Esimerkiksi Tezosilla on arvioitu panoskenttä 6-7% verrattuna Yearn Financeen, joka tarjoaa 2,49% APY.

Voinko nostaa varoja vakuuksista ilman vahvistusta?

Binance-käyttäjien on vahvistettava henkilöllisyytensä tuntemaan asiakkaasi (KYC) -säännösten mukaisesti, jotka vaikuttavat useimmissa maailman maissa terrorismin ja petosten rahoituksen estämiseksi. Tämä tarkoittaa käyttäjän käyttäjät eivät jää nimettömiksi kun siirrät rahaa vaihdosta pankkitilille. Nostettavien varojen määrä vaihtelee Henkilötodistuksen vahvistustaso valmistunut.

Tukeeko Binance dollarin kustannusten keskiarvon laskemista?

Binance.com ei tarjoa dollarin kustannusten keskiarvon laskemista (DCA) sen alustalla. Binance.US antaa kuitenkin käyttäjilleen mahdollisuuden asettaa toistuvia, kiinteitä ja säännöllisiä ostosummia mobiilisovelluksessa. Toistuvat tilaukset ovat suosittuja riskisijoittajien keskuudessa, jotka haluavat vähentää volatiliteetin vaikutuksia rajoittamalla altistumista kolikon äkillisille hintavaihteluille.

Johtopäätös

Jos etsit parasta paikkaa käydä kauppaa kryptovaluutalla, Binance täyttää kaikki odotuksesi. Se on johtava tapa tarjota asiakkailleen aloittelijaystävällinen, moderni, edistyksellinen ja innovatiivinen alusta digitaalisen omaisuuden hyödyntämiseen.

Käy Binancessa

Toivomme, että pidit tämän Binance-arvostelun hyödyllisenä ja kannustamme sinua luomaan tilin Binancella, jotta voit kokea sen innovatiiviset ominaisuudet ja markkinoiden johtavat salausvarat kauppaa varten. Et tule pettymään.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Kraken-arvostelu: Onko se turvallista? Mitä sinun tarvitsee tietää
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • Kuinka ansaita Bitcoin ilmaiseksi: 6 todistettua menetelmää
 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
 • Gemini Exchange Review: Salaus, kaupankäynti & Palkkiot

On tärkeää käyttää globaalia ja luotettavaa salausvaihtoa Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille salauskauppiaille tallettaa fiat-valuuttaa ja ostaa digitaalista omaisuutta.

Käy Binancessa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me