CEX.IO-arvostelu: 5 asiaa, jotka on tiedettävä ennen käyttöä

CEX.IO on ylpeä vakaudestaan ​​ja tarjoaa häiriöttömän palvelun luotettavan järjestelmän ja käyttäjätilien turvallisuuden, varojen turvallisen varastoinnin, taloudellisen elinkelpoisuuden ja perusteellisen lainmukaisuuden avulla. Se on hyvämaineinen ja turvallinen kryptovaluutanvaihto ilman hakkerointitilejä tai varkauksia sen perustamisen jälkeen vuonna 2013.

Käy CEX.IO

CEX.IO on suosittu vaihto kohteeseen ostaa Bitcoins heti käyttämällä verkkosivustoa tai mobiilisovellusta joka on saatavana iOS: ssä ja Androidissa. Tukemalla useita maksutapoja, mukaan lukien luottokortit, pankkikortit, pankkisiirrot, Skrill ja paljon muuta, CEX.IO: ta pidetään yhtenä parhaista salausvaihdoista maailmassa.

Avainominaisuudet:

 • Nopea ja helppo ostaa ja myydä salaus
 • Tukee luotto- / maksukorttia, pankkisiirtoa ja Skrilliä
 • Hyväksyy fiat-valuutat, kuten USD, GBP, EUR ja RUB
 • Volyymiin perustuva palkkiorakenne alkaen 0,25% + 0,16%
 • Vedä fiat-voittosi välittömästi VISA: lle tai Mastercardille
 • Tukee käyttäjiä Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa
 • 24/7 reagoiva asiakastuki

yleensä ottaen

4.2 / 5 Käy CEX.IO: ssa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Vaikka tässä CEX.IO-katsauksessa pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja sen ominaisuuksista, käyttöliittymästä, maksuista ja muusta, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua myöhemmin.

Lisäksi on hyvä turvallisuuskäytäntö käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, ennen kuin aloitat salausvaluutan kaupankäynnin. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue opas parhaista salauslompakoista.

CEX-verkkosivusto

Mikä on CEX.IO?

CEX.IO on kryptovaluutanvaihto, joka on rakennettu palvelemaan ihmisiä ympäri maailmaa tarjoamalla helppokäyttöinen foorumi sijoittajille muuntaa fiat-raha digitaalisiksi valuuttoiksi. se on soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille ja älykkäälle sijoittajalle ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja kaupankäyntityökaluja suosituimmille salausvaroille, kuten Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) ja monet muut.

CEX.io-salaus

CEX.IO verrattuna

Lisäominaisuudet, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia CEX.IO: ssa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Onko CEX.IO Legit?

CEX.IO on a laillinen ja luotettava kryptovaluutanvaihto, joka on rekisteröity useilla lainkäyttöalueilla maailmanlaajuisesti kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Singapore ja Australia. Vuonna 2013 perustettu foorumi on rakentanut luotettavan maineen salakirjoitusten tekemiselle välittömästi luotto- / maksukortilla tai pankkisiirrolla.

Onko CEX.IO turvallinen käyttää?

CEX.IO näyttää olevan a turvallinen kryptovaluutanvaihto, joka käyttää useita toimenpiteitä käyttäjien tietojen ja varojen suojaamiseksi varkauksilta ja vilpilliseltä toiminnalta. Näitä toimenpiteitä ovat AML / KYC ja kahden tekijän todennus. CEX.IO: n verkkosivuston mukaan nolla prosenttia asiakkaiden varoista on kadonnut tai varastettu.

CEX.IO-ominaisuudet

Alustan CEX.IO-käyttäjillä on pääsy useisiin ominaisuuksiin, jotka sisältävät välittömät salausostot luottokortilla, marginaalikaupan alustalla ja suosikkikolikoiden panostamisen ansaitsemaan palkintoja. Muita alustan ominaisuuksia ovat:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Nopea ja helppo ostaa ja myydä salausta
 • Useita maksutapoja, kuten luotto- / maksukortti, pankkisiirto ja Skrill
 • Hyväksyy fiat-valuutat, kuten USD, GBP, EUR ja RUB
 • Korkean likviditeetin tilauskanta, matalat spreadit
 • Marginaali-alusta salattujen CFD-kauppojen käymiseen
 • Edistyneet tilausten täsmäytysalgoritmit
 • Alustojen välinen kaupankäynti verkkosivuston, sovelluksen ja API: n kautta
 • Suojaa lompakko offline-kylmäsäilytystoimilla
 • Mobiilisovellus Instant Exchange- ja Instant Sell -palveluiden kanssa. Jälkimmäinen on ainutlaatuinen alustalle, jonka avulla käyttäjät voivat myydä kolikoita heti vetäytyä fiat-voitot VISA: lle tai Mastercardille tai CEX.IO-saldoon
 • Antaa Yhdysvaltain asukkaiden ostaa salauksen luottokorteilla
 • Kumppaniohjelma, joka palkitsee sinut uusien käyttäjien tuomisesta alustalle
 • CEX.IO Staking missä voit lisää omistustasi tallentamalla kolikoita CEX.IO-tililläsi
 • 24/7 asiakastukitiimi

Tilin rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Tilin luominen CEX.IO -vaihdolla tapahtuu hyvin suoraviivaisesti ja kestää muutaman minuutin. Aloita seuraavasti:

CEX.IO-tarkistus

Uudet CEX.IO-käyttäjät voivat tehdä talletuksen tai nostaa jopa 100 dollaria päivässä suorittamatta tuntemasi asiakkaan (KYC) -vahvistusprosessia. Vastaanottaja nostaa CEX.IO: n päivittäisiä talletus- ja nostorajoja, käyttäjien on toimitettava henkilökohtaiset tiedot ja henkilöllisyystodistukset kuten passi, ajokortti ja apulaskut, jotka osoittavat nykyisen osoitteen.

CEX.IO käyttää nelivaiheista varmennusta kunkin rajan korottamiseen (lasketaan päivittäin).

Varojen tallettaminen

Käyttäjät voivat nopeasti ja helposti siirtää varoja CEX.IO: lle käyttämällä useita talletusmenetelmiä, kuten luotto- tai maksukortti, kansainvälinen siirto, Skrill ja paikallinen pankkisiirto sekä kryptovaluutat. Varat säilytetään turvallisesti CEX.IO-lompakossa, jota voidaan käyttää laitteiden lompakkoihin ostamiseen, kauppaan, myyntiin tai nostamiseen..

Aika, jonka talletus saavuttaa CEX.IO: n, riippuu salausvarasta, vaadittujen vahvistusten määrästä ja lohkoketjun verkkokuormituksesta. Vahvistetut tilit voivat nostaa päivittäistä talletusrajaa 3 000 dollarista, käyttää kansainvälistä maksua tai tilisiirtoa.

CEX.IO-lompakko

Talleta varoja CEX.IO: lle seuraavasti:

 • Kirjaudu CEX.IO-kauppatilillesi
 • Napsauta päävalikossa olevaa Rahoitus-linkkiä
 • Etsi haluamasi maksuvaluutta (esim. USD, EUR, GBP)
 • Napsauta talletuspainiketta valitun valuutan vieressä
 • Valitse maksutapa (esim. Luottokortti, Skrill tai pankkisiirto)
 • Syötä ostettavan salauksen määrä
 • Tarkista tilaus ja vahvista osto

Kuinka ostaa salaus välittömästi käyttämällä CEX.IO: ta

CEX.IO tarjoaa turvallisen paikan kryptovaluuttojen ostamiseen, myyntiin ja kauppaan fiat-valuutalla, kuten USD, EUR, GBP tai RUB. Kun olet rekisteröinyt tilin, voit ostaa salauksen välittömästi pankki- tai luottokortillasi.

Jos haluat ostaa salauksen heti, kirjaudu tilillesi ja siirry Osta / myy -sivulle käyttämällä ylävalikossa olevaa linkkiä. Valitse ostettava kryptovaluutta alla olevan widgetin avulla ja valitse maksettava valuutta.

CEX.IO ostaa salauksen

Käyttäjät voivat myös valita ennalta lasketun paketin, joka sisältää muunnosmaksut, tai syöttää tietyn ostosumman. Napsauta Osta-painiketta ja jatka syöttämällä kortin numero ja luotto- tai maksukortin voimassaolon päättyminen linkittääksesi sen tiliin. Jos sinulla on jo varoja CEX.IO-saldollasi, voit käyttää varoja myös maksamiseen.

Kun olet tarkistanut tilauksen, napsauta Osta nyt -painiketta, joka vahvistaa ostoksen. Saldo näkyy CEX.IO-lompakossa, kun tapahtuma on vahvistettu estoketjussa.

CEX.IO-kaupankäyntialusta

CEX.IO tarjoaa yksinkertainen ja helppokäyttöinen kaupankäyntialusta, joka sopii aloittelijoille jotka haluavat analysoida hintakaavioita ostamaan, käymään kauppaa tai myymään halutussa hintapisteessä käyttämällä markkina- tai limiittijärjestystä. Käyttäjien on talletettava varoja CEX.IO-lompakkoon tilin rahoittamiseksi ennen kaupankäyntialustan käyttöä seuraavilla tavoilla:

 • Pankki- tai luottokorttimaksu (Mastercard tai VISA)
 • Pankkisiirto (SWIFT, SEPA, ACH, nopeammat maksut)
 • Kryptovaluuttatalletus (esim.BTC)

Kun CEX.IO-lompakko on rahoitettu, kauppiaat voivat avata Kauppa-ikkunan näyttääksesi taulukot, joita tuetaan työpöydän ja mobiilisovelluksen versioissa. Tuetut salauskauppaparit näkyvät vasemmalla, ja ne voidaan valita näyttämään kaavio, viimeisimmät kaupat ja tilaushistoria.

CEX.IO-kaupankäyntialusta

Oletusasettelussa näkyy hintakaavio, joka antaa nopean yleiskuvan kynttilänjalkoja käyttävistä hintatoiminnoista. Vaikka siinä ei ole teknisiä indikaattoreita tai piirustustyökaluja, teknisiin indikaattoreihin luottavat käyttäjät voivat avata uuden ikkunan napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa “Kaaviot” -painiketta..

Täällä kauppiaat, jotka ovat perehtyneet salaussuunnittelusivustojen, kuten TradingView, käyttöön, voivat piirtää viivoja, malleja ja lisätä indikaattoreita hintakaavioihin. Tehdäkseen tilauksen käyttäjät voivat siirtyä takaisin oletusarvoiselle kaupankäyntisivulle ja käyttää tilausta laatikossa alla olevan kuvan mukaisesti..

cex.io tilauksia

CEX.IO tarjoaa markkina- ja rajoitustilauksia, jotta alustan käyttäjät voivat päättää, miten ne toteutetaan osto- tai myyntitilaukseksi. Verrattuna muihin suosittuihin salakirjoitusalustoihin alustalle käytettävissä olevat toimeksiantotyypit ovat rajalliset eivätkä sisällä edistyneitä riskienhallintaominaisuuksia tai työkaluja. Marginaalikaupan alustalla on kuitenkin saatavilla enemmän toimeksiantotyyppejä ja riskienhallintavälineitä CEX.IO-välittäjä.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA CEX.IO: N TOISIIN

Vertaa nyt!

Kaiken kaikkiaan CEX.IO: n kaupankäyntialusta näyttää olevan hyvä valinta aloittelijoille, jotka haluavat hallita tilauksiaan markkinaolosuhteiden mukaan. Samaan aikaan ammattikauppiaat voisivat löytää API: t ja alustan marginaalikaupalle houkuttelevaksi myös heille. Siitä huolimatta sekä aloittelijat että veteraanit voisivat käyttää CEX.IO: n toimintoja hyödyksi.

CEX.IO-mobiilisovellus

CEX.IO tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka voi ladata ja käyttää iOS- ja Android-laitteissa. mobiilikäyttöliittymä on puhdas, helppokäyttöinen ja sisältää intuitiivisen navigoinnin ostamiseen, myyntiin, kauppaan, tilausten ja varojen hallintaan tien päällä. CEX.IO-mobiilisovellus on ilmainen kaikille ja sitä voidaan käyttää:

 • Luo tili CEX.IO: lla
 • Suorita KYC-henkilöllisyyden vahvistus
 • Talleta varat luotto- tai maksukortilla
 • Osta ja myy salausta välittömästi CEX.IO-sovelluksella
 • Vaihda salausvaroja kaupankäyntialustan avulla
 • Nosta fiat-valuuttavaroja muutamalla napsautuksella VISA: lle, Mastercardille ja salauksen nostolle

cex.io -sovellus

CEX.IO-kauppapalkkiot

CEX.IO Maksurakenne käyttää ottaja- ja valmistaja-mallia ja perustuu 30 päivän kauppavolyymiin kaikille pareille. Sijoittajille, joiden kuukausittainen kauppavolyymi on yli 6000 BTC ja jotka tarjoavat likviditeettiä tilauskannalle (esim. Ehdollisten toimeksiantojen avulla), veloitetaan nollamaksu salauksen ostamisesta ja myymisestä kaupankäyntialustalla.

CEX.IO-talletus & Nostomaksut

CEX.IO Varojen tallettamisen ja nostamisen palkkiot vaihtelevat 0 ja 3,99% välillä valitusta maksutavasta riippuen, kuten pankki- / luottokortti, Skrill, pankkisiirto tai SEPA. Verrattuna muihin maailmanlaajuisiin fiat-to-crypto -vaihtoihin, kuten OKEX ja Coinmama, CEX.IO: n talletus- ja nostomaksut ovat melko kohtuulliset.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä maita CEX.IO tukee?

CEX.IO on maailmanlaajuinen fiat-to-crypto -vaihdon tarjoaja, joka sallii luottokortti- ja pankkisiirtotapahtumat 99 prosenttiin maailman maista. Korttirajoitusten vuoksi CEX.IO ei tue seuraavia maita, ja niitä on rajoitettu nostolle:

 • Angola
 • Antarktis
 • Bhutan
 • Botswana
 • Bouvetin saari
 • Burkina Faso
 • Kap Verde
 • Tšad
 • Joulusaari
 • Kolumbia
 • Kookossaari
 • Komorit
 • Kongon tasavalta
 • Cook saaret
 • Norsunluurannikko
 • Djibouti
 • Egypti
 • Eritrea
 • Päiväntasaajan Guinea
 • Falkland saaret
 • Fidži
 • Ranskan Guayana
 • Ranskan eteläiset alueet
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinea-Bissau
 • Haiti
 • Heard ja McDonaldsaaret
 • Indonesia
 • Liberia
 • Mali
 • Mayotte
 • Montserrat
 • Myanmar
 • Nauru
 • Nigeria
 • Niue
 • Norfolkin saari
 • Pohjois-Mariaanit
 • Palestiina
 • Pitcairn
 • Puerto Rico
 • Ruanda
 • Samoa
 • Sao Tome ja Principe
 • Saint Pierre ja Miquelon
 • Pyhä Helena
 • Sierra Leone
 • Solomonsaaret
 • Etelä-Georgia ja Eteläiset Sandwich-saaret
 • Swazimaa
 • Itä-Timor
 • Tokelau
 • Tonga
 • Tunisia
 • Tuvalu
 • Yhdistyneiden Kansakuntien väliaikainen hallintoneuvosto Kosovossa (UNMIK)
 • Länsi-Sahara
 • Wallis ja Futuna

Voivatko Yhdysvaltain kauppiaat käyttää CEX.IO: ta?

CEX.IO on tuettu kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa antaa yhdysvaltalaisten sijoittajien ja kauppiaiden ostaa ja myydä digitaalisia varoja alustalla. Ennen aloittamista asiakkaiden on suoritettava henkilöllisyystodistus varojen tallettamiseksi ja nostamiseksi.

Onko CEX.IO: lla kumppaniohjelma?

CEX.IO-kumppaniohjelman avulla nykyiset käyttäjät voivat kutsua uusia asiakkaita alustalle ainutlaatuisen viittauslinkin avulla ansaitsemaan palkkion. Käyttäjät voivat ansaita 30% viitattujen käyttäjien kaupankäyntimaksusta vaihto-operaatioissa.

Onko CEX.IO: lla demotili?

CEX.IO: lla ei ole demokauppatiliä kryptovaluuttakaupan harjoittamiseen pörssissä. Aloittelijoiden, jotka haluavat oppia kauppaan, on rekisteröidyttävä toiselle alustalle.

Hyväksyykö CEX.IO ennalta maksettuja kortteja?

CEX.IO neuvoo olemaan käyttämättä prepaid-kortteja, kuten Amazon-git-kortteja, ostamaan kryptovaluutta pörssistä. Nopean oston varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää luotto- tai maksukorttia.

CEX.IO-vaihtoehdot

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com on maailmanlaajuinen digitaalinen omaisuuspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita blockchain-tekniikan käyttöönoton nopeuttamiseksi parantamalla salausvaluuttoja käyttävien rahoitusmaksupalvelujen käytettävyyttä ja saatavuutta..

Vieraile verkkosivustolla plus500

Plus500

Plus500 on CFD-tarjoaja, joka tarjoaa massiivisen asiakaskuntansa maailman suosituimpien salausvarojen kauppaan jopa 30x vipuvaikutuksella, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron ja Monero.

Vastuuvapauslauseke: pääomasi on vaarassa

Vieraile verkkosivustolla binance

Binance

Binance on suurin kryptovaluutanvaihto kaupan määrän mukaan ja yksi nopeimmista kaupankäynnin palvelujen tarjoajista blockchain-ekosysteemille. Pörssissä on tapahtunut tähtitieteellistä kasvua ja se on ensiluokkainen salauskauppapaikka.

Vieraile verkkosivustolla

Johtopäätös

Lopuksi CEX.IO-katsaus on: hyvämaineinen ja luotettava kryptovaluutanvaihto, joka on kehittänyt laajan valikoiman salaustuotteita, ominaisuuksia ja työkaluja antaa yksityishenkilöille kaikkialla maailmassa nopea ja helppo pääsy kryptovaluuttaomaisuuteen käyttämällä fiat-valuuttoja, kuten USD, Visa- tai Mastercard-kortillaan.

CEX.IO-vahvuus on siinä sääntelyn noudattaminen useilla lainkäyttöalueilla. CEX.IO on lisensoitu tarjoamaan palveluja Yhdysvalloissa, rekisteröity Finanssialan Money Services Businesses (MSB) -yritykseen, saanut GFSC: n myöntämän Distributed Ledger Technology (DLT) -lisenssin ja paljon muuta..

Käy CEX.IO

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, erilaiset tuotteet, kuten pikakäynti / myynti luottokortilla, marginaalikauppapörssi, panostusalusta ja monipuolinen mobiilikauppasovellus tekevät CEX.IO: sta epäilemättä yhden parhaista pörsseistä maailmassa. ostaa ja myydä kryptovaluutta välittömästi.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 6 parasta paikkaa ostaa Bitcoinia Isossa-Britanniassa (UK)
 • StormGain Review: LUE TÄMÄ ennen rekisteröitymistä sisään vuonna 2020
 • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • 10 parasta salausvaluutanvaihtoa Australiassa

On tärkeää käyttää globaalia ja luotettavaa salausvaihtoa Bitcoinin ja kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille tallettaa fiat-rahaa ja ostaa digitaalista omaisuutta.

Käy CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me