Changelly-arvostelu: Onko se edelleen turvallista ja miten se toimii

Changelly on yksi suosituimmista salauspörsseistä maailmassa, joka tunnetaan laajalti välittömästä salauksesta salaukseen -palvelusta. Alusta tarjoaa kilpailukykyisiä kaupankäyntimaksuja, ja sillä on vaihdettavissa yli 150 kryptovaluutta.

Salausvaihtofoorumi on saanut käyttäjien luottamuksen useiden vuosien ajan tarjoamalla vakaan, läpinäkyvän, nopean ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän salausvälineiden nopeaan vaihtamiseen toiseen ja ostamalla salauksen debit- tai luottokortilla.

Käy Changellyssä

Tässä Changelly-katsauksessa annamme yleiskatsauksen ja arvion digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialustasta auttaaksemme sinua ymmärtämään sen ominaisuuksia, käyttöliittymää ja kaupankäyntimaksuja. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle aina tarkkoja tietoja, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan ajoittain, jos joitain päivityksiä tapahtuu myöhemmin.

muuttuvalla verkkosivustolla

Kuinka Changelly toimii?

Changelly käyttää kaupankäynnin algoritmia, joka integroituu joihinkin nykyisin suurimpiin kryptovaluuttapörsseihin, parhaiden salauskurssien yhdistämiseksi, kuten Binance, Poloniex ja Bittrex.

Alusta etsii ja käyttää parasta mahdollista hintaa näyttääkseen käyttöliittymässä ja lukitsee hinnan, kunnes käyttäjä suorittaa tapahtuman ja vahvistaa lohkoketjussa. Changelly-käyttäjät voivat siis vaihtaa salauksen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

kuinka muuttuvasti toimii

Changelly verrattuna

Aloittelijan ystävällisyys ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia Changellyssä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muita suosittuja salauksenvaihtoja, joiden avulla käyttäjät voivat vaihtaa salauksen välittömästi käyttämällä helppokäyttöistä verkkosivustoa.

Onko Changelly Legit?

Changelly on a legit salauksenvaihtopalvelu, joka on toiminut vuodesta 2015. Online-salausalusta on saanut käyttäjien luottamuksen kaikkialta maailmasta ja kasvaa edelleen. Changelly-alusta ja sen mobiilisovellus houkuttelevat verkkosivustonsa mukaan kuukausittain yli miljoonaa kävijää.

Onko Changelly turvallinen?

Changelly on a turvallinen kryptovaluutan vaihto, joka ei ole vapausrangaistus. Verkkofoorumi EI tallenna käyttäjien varoja, mikä muuten voi olla hakkeroida tai vaarantua. Käyttäjätilit voidaan suojata 2-tekijäisellä todentamisella tilien lisäturvan takaamiseksi.

Changelly-rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Luo tili Changellyllä seuraavasti:

muuttuvan ilmoittautumisen

Kuinka vaihtaa salaus Changellyllä

Prosessi kryptovaluutan vaihtamiseksi Changellyssä on yksinkertainen ja yksinkertainen. Kotisivulla on widget oikealla aloittaaksesi. Valitse avattavasta valikosta yksinkertaisesti salausvaluutta, jonka haluat myydä. Kun olet syöttänyt myyntisumman, valitse ostettava kryptovaluutta.

Saamasi kryptovaluutan määrä lasketaan automaattisesti sen mukaan, oletko valinnut kelluvan vai kiinteän koron. Kun olet tarkistanut tiedot, napsauta ‘Vaihda nyt’ ja kirjoita kryptovaluuttalaitteiston lompakon osoite alla olevan kuvan mukaisesti.

vaihteleva salakirjoitusvaluutta

Seuraavaksi sinun on annettava lompakkosi osoite, johon saat salausvaluutan. Varmista ennen tapahtuman suorittamista, että laitteistosi lompakko tukee kryptovaluutta.

Esimerkiksi, jos haluat ostaa Ethereumin, sinun on annettava Ethereumin osoite, ei Bitcoin tai muu salaus. Muuten saatat menettää kaikki kolikot. Kun olet tyytyväinen tilaukseen, hyväksy T&Cs ja napsauta Seuraava vaihe.

vaihteleva vahvista tilaus

Nyt sinun tarvitsee vain suorittaa maksu loppuun lähettämällä kryptovaluutta, jonka haluat vaihtaa tai vaihtaa osoitteeseen. Kun tilaus on valmis, salausvaluutta lähetetään laitteesi lompakkoon noin 5-30 minuutin aikana blockchain-kuormituksesta riippuen.

Osta salaus pankkikortilla tai luottokortilla Changellyllä

Changelly-käyttäjät voivat ostaa salauksen pankkikortilla tai hyvityksellä MoonPay, Yksinkertainen tai Indacoin. Voit ostaa salauksen maksukortilla seuraavasti:

Koko prosessi kestää noin 7 minuuttia alusta loppuun. Tarkista Bitcoin-lompakkosi varmistaaksesi, että tapahtuma on suoritettu onnistuneesti. Katso alla olevasta videosta vaiheittainen video-opetus siitä, miten voit ostaa salauksen maksukortilla Changellyn avulla.

Pitääkö sinun vahvistaa tilin vahvistus?

Kyllä, jos käytät Changellyä ensimmäistä kertaa kryptovaluutan ostamiseen, sinun on todistettava henkilöllisyytesi Know-Your-Customer (KYC) -protokollien mukaisesti. Vahvistusprosessi kestää noin 30 minuuttia.

Tilisi vahvistamiseksi voidaan ladata seuraavat asiakirjat:

  • Kansainvälinen passi
  • Kansallinen henkilökortti
  • Ajokortti

Mitä ovat Changelly-palkkiot?

Vaihtomaksut on arvioitava ennen kuin päätetään käyttää kryptovaluutan vaihtoa. Tämä on tärkeää vaihdettaessa suuri määrä salausta toiseen salaukseen.

Kaupankäyntimaksut

Changelly käyttää a kiinteä 0,25% kaupankäyntimaksu kaikkiin salaustoimiin.

Tallettaa & Nostomaksut

Changelly tekee EI veloittaa kryptovaluutan talletus- tai nostomaksut. Lohkoketju määrittää verkon vähimmäismaksun. Tämä maksu vaihtelee verkon kuormituksen ja jokaisen salakolikon mukaan.

Veloittaa & Luottokorttimaksut

Jos ostat kryptovaluutta debit- tai luottokortilla, veloitat noin 5%: n lisämaksut käyttämästäsi palveluntarjoajasta riippuen (esim. Simplex, MoonPay ja Indacoin) sekä 2,5% Changelly-maksu.

Sama maksu peritään, jos myyt salauksen takaisin fiat-valuutaksi tai siirrät pankkitilille.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä kryptovaluuttoja Changelly tukee?

Changelly tukee yli 150 kryptovaluuttaa, mukaan lukien suurimmat digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero ja monet muut. Changelly lisää jatkuvasti tukea uusille altcoineille, joita et ehkä ole tietoinen ja jotka ovat saamassa suosiota blockchain-tilassa.

Löydät täydellisen luettelon tuetuista kryptovaluutoista käymällä Tuetut valuutat -sivulla.

Mikä on Changelly-viittausohjelma?

Changelly tarjoaa kumppaniohjelman, joka palkitsee sen käyttäjät 50 prosentilla kunkin tapahtuman provisioista. Jotta voit käyttää viittausohjelmaa, sinun on kirjauduttava Changelly-tilille ja jaettava viittauslinkkisi.

Kaikki Changelly-kumppaniohjelman kautta ansaitut palkkiot maksetaan Bitcoinissa (BTC).

Mitä maita Changelly tukee?

Changelly on maailmanlaajuinen online-kryptovaluuttapalvelu, joka on käyttäjien käytettävissä lähes kaikissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Eurooppa ja Kanada. Alusta arvioidaan usein yhdeksi parhaimmista kryptovaluutanvaihdoista Yhdysvalloissa salauksen ostamiseksi pankki- tai luottokortilla.

Johtopäätös

Changelly-katsauksen lopuksi helppokäyttöisyys ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät siitä houkuttelevan online-salauksenvaihdon digitaalisten valuuttojen muuntamiseksi. Koko prosessi salauksen vaihtamiseen tai salauksen ostamiseen maksukortilla kestää vain muutaman minuutin.

Käy Changellyssä

Koska Changelly ei tallenna mitään salaustekniikkaa, sitä voidaan pitää turvallisena salauksenvaihtoa käyttää. Salakirjoituksen ostaminen pankkikortilla voi kuitenkin olla jopa 7,5% kokonaismäärästä. Verrattuna muihin fiat-to-crypto -vaihtoihin, joiden avulla voit ostaa salauksen luottokortilla, tämä on melko korkea.

Yhteenvetona voidaan todeta, että mielestämme Changelly on laillinen online-salausalusta, jonka käyttöä kannattaa harkita.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  • 5 parasta alustaa, jotka ansaitsevat kiinnostusta salaukseen
  • 10 parasta Bitcoinia & Cryptocurrency Exchanges Australiassa
  • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakortilla (erittäin helppo)
  • 6 parasta paikkaa ostaa Bitcoinia Isossa-Britanniassa

  • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)

Jos on olemassa muita krypto-valuutanvaihtoja, jotka haluat meidän tarkistavan, jätä meille kommentti.

On tärkeää käyttää globaalia ja luotettavaa salausvaihtoa Bitcoinin ja kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille salauskauppiaille tallettaa fiat-valuuttaa ja ostaa digitaalista omaisuutta.

Käy Changellyssä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me