Crypto.com-arvostelu: Onko se oikeutettua? Meillä on vastaukset

Crypto.com on digitaalinen omaisuusalusta, joka tarjoaa useita kryptovaluuttatuotteita ja -palveluita. Digitaalisen valuutan tarjoaja on tunnettu salaussovelluksestaan, joka antaa sinulle ostaa, myydä, käydä kauppaa, käyttää, tallentaa, ansaita, lainata käteistä ja jopa maksaa laskuja salauksella!

Käy Crypto.com

Tässä Crypto.com-katsauksessa arvioimme alustalla tarjottavien tuotteiden ja palveluiden monipuolisuuden, mukaan lukien App-, Exchange-, Earn and Pay -ominaisuudet. Arviointimme sisältää kommentit käyttöliittymästä, kaupankäyntivaroista, maksuista, tuetuista maista & fiat-valuutat ja paljon muuta.

Avainominaisuudet:

 • Crypto.com-sovellus on ladannut 5 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Osta, vaihda ja myy yli 50 salausparia
 • Osta salausta ilman luottokorttimaksuja ensimmäisten 90 päivän ajalta
 • Volyymipohjaiset kauppapalkkiot alkaen 0,2%
 • Edistynyt kaupankäyntialusta, työkalut ja indikaattorit
 • 25 dollarin suositusohjelma uusien käyttäjien tuomiseen

yleensä ottaen

4.5 / 5 Käy Crypto.com-sivustossa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Saat 50 dollaria ILMAISEKSI kun tilaat MCO-pankkikortin viitteellä 45h3ct59tv.

Lunasta 50 dollaria

Ennen kuin aloitamme tämän tarkastelun, on usein suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun ostat tai vaihdat kryptovaluutta. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

Mikä on Crypto.com?

Crypto.com on maailmanlaajuinen digitaalinen omaisuuspalvelu tarjoaa laajan valikoiman tuotteita aloittelijoille ystävällisessä ja intuitiivisessa mobiilisovelluksessa. Digitaalisen valuutan tarjoaja antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa, käydä kauppaa, myydä, tallentaa, ansaita, lainata ja maksaa laskuja käyttämällä kryptovaluuttoja tuotteitaan käyttäen..

Crypto.com-palvelussa on oma ‘pörssi’, jonka avulla asiakkaat kaikkialla maailmassa voivat käydä kauppaa erilaisilla digitaalisilla resursseilla suojatulla salausalustalla omalla verkkoliittymällään. Crypto.com -vaihto voi tarjota oman alkuperäisen digitaalisen rahakolikkonsa (CRO) kautta syvä likviditeetti ja kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut sen käyttäjien nauttia.

crypto.com-sivusto

Crypto.com verrattuna

Crypto.com on maailmanluokan kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja ominaisuuksia. Tässä on muutamia muita kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat huippuluokan salauspalveluja.

Aloittelijaystävällinen

Crypto.com tarjoaa erittäin intuitiivisen, käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen mobiilisovellus ostaa ja myydä yli 90 kolikkoa todellisilla kustannuksilla. Sovellus sopii kaiken ikäisille ja tukee sitä iOS- ja Android-laitteilla.

Osta salaus todellisilla kustannuksilla

Ainutlaatuisesti Crypto.com-sivustolla käyttäjät voivat ostaa ja myydä yli 90 salausvaluuttaa todellisilla kustannuksilla ilman hinnankorotuksia ja parhaat mahdolliset toteutushinnat. Uudet sovelluksen käyttäjät voivat vastaanottaa nollakaupan palkkiot 30 päivän ajalta kun käytät luottokorttia kryptovaluuttojen ostamiseen. Lisäksi käyttäjät voivat lähettää salauksen muille käyttäjille välittömästi ilman maksuja tai vaihtaa salauksen salaukseen ilman kaupankäyntimaksuja.

crypto.com -sovellus

Ansaitse kiinnostusta

Kuten lainaus- ja lainausalustat, kuten BlockFi ja Nexo, käyttäjät, jotka tallentavat varojaan Crypto.com-lompakkoon, voivat ansaitse salauskorko jopa 6,5% vuodessa. Korko maksetaan viikoittain kryptovaluutassa, joka voidaan nostaa tai käyttää kaupankäyntiin pörssissä.

MCO VISA -kortti

Cryptocurrency-sijoittajat Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa voivat tilata Crypto.com VISA -kortin kulutettavaksi (kuten käteisenä) tuetuille jälleenmyyjille ja kauppiaille. Kortti tarjoaa jopa 8% cashback ostoista MCO-kortilla.

Onko Crypto.com Legit?

Crypto.com näyttää olevan laillinen vaihto, joka on turvattu ja säännelty. Yhdysvaltain asiakkaille fiat-lompakon saldot (Yhdysvaltain dollareina) kuuluvat FDIC-vakuutuksiin, joiden suuruus on 250 000 dollaria, mikä takaa, että varojen taso on turvallinen alustalla. Toistaiseksi Crypto.com-sivustossa tai sen sovelluksessa ei ole tapahtunut hakkerointia tai merkittäviä varkauksia.

Onko Crypto.com turvallinen?

Crypto.com tarjoaa pankkimaisia ​​turvatoimia verkkosivuston, käyttäjätietojen ja varojen suojaamiseksi. Tutkimuksemme perusteella on ollut ei hakkereita tai suuria varkauksia Crypto.com-sovelluksessa tai Exchangessa. Esimerkkejä varojen turvallisuuden varmistamiseksi käytetyistä suojausprotokollista ovat 100-prosenttinen kylmäsäilytyslompakko asiakasvaroille ja 2-tekijäinen todennus (2FA).

Pörssillä on strateginen kumppanuus Ledgerin kanssa, joka on johtava laitteistolompakon toimittaja. Kylmävarasto varat on katettu 100 000 000 dollarin vakuutuksella. Pörssi on myös yksi ensimmäisistä kryptovaluuttayhtiöistä maailmassa, jolla on ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, tason 1 noudattaminen ja CCSS.

Crypto.com-sovellus

Crypto.com-sovellus on yksi suosituimmista fiat-salausvaihdoista maailmassa, jossa on yli 5 miljoonaa latausta. Kaupankäyntisovellus tarjoaa a nopea, helppo ja turvallinen tapa ostaa salaus todellisilla kustannuksilla käyttämällä pankki- tai pankkikorttia. Sovellussuunnittelu on räätälöity käytettävyyden mukaan, joten käyttäjien on helppo skannata ja löytää ominaisuus tai tuote sekunneissa. Sovellus on tuettu vain iOS- ja Android-mobiililaitteilla. Sovellusta ei voida käyttää salaustietojen ostamiseen pöytätietokoneella.

crypto.com-matkapuhelinsovellus

Rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Käyttäjien on ostettava, myytävä, lähetettävä ja vastaanotettava kryptovaluutta Crypto.com-palvelun avulla lataa sovellus ja avaa tili matkapuhelimellaan. Kelvollinen sähköpostiosoite vaaditaan, jotta saat vahvistuskoodin uuden lompakon vahvistamiseksi. Crypto.com-tilin tai lompakon luomisesta tai ylläpidosta ei peritä maksuja.

ID-vahvistus

Kuten useimmat maailman fiat-salauspörssit, uudet käyttäjät, jotka luovat tilin Crypto.com-sivustolle ostamaan ja myymään salausta fiat-valuutalla on varmistettava henkilöllisyytensä. Henkilötodistuksen todentamisprosessin on noudatettava AML / CTF-määräyksiä, jotka ovat valtuutettuja useissa maissa ympäri maailmaa.

Koko nimi, valtion henkilöllisyystodistus tai passi on toimitettava sovelluksen avulla. Vahvistusprosessin nopeuden hyväksyminen kestää yleensä alle 3 arkipäivää. Lisätietoja Know Your Client (KYC) -prosessista, lue tämä opas Crypto.com-verkkosivustolla.

Fiat-rahan tallettaminen

Crypto.com-sovellus tukee 21 erilaista fiat-valuuttaa joka sisältää AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD ja ZAR. Rahaa voidaan tallettaa Crypto.com-sovellukseen salauksen ostamiseksi seuraavilla maksutavoilla (saatavuuden mukaan kussakin maassa):

 • pankkisiirto
 • Tilisiirto
 • Luotto- tai maksukortti
 • SEPA
 • Siirto viisas
 • PayPal

Suosituin tapa siirtää fiat-valuuttaa Yhdysvalloissa on a pankkisiirto (ACH) tai tilisiirto. Pankkisiirto (ACH) on halpa tapa tallettaa varoja, jonka selvittäminen kestää noin 3–5 työpäivää. Suuremmissa rajoissa käyttäjät voivat tallettaa jopa 250 000 dollaria tilisiirrolla, jonka talletusnopeus on nopeampi, 1-2 työpäivää. Vähimmäistalletussumma on 50000 dollaria pankkisiirrolla, joka on kohtuullinen verrattuna muihin Yhdysvaltain kryptovaluutanvaihtoihin.

Salaus talletetaan

Crypto.com-sovellus mahdollistaa 17 digitaalisen omaisuuden tallettamisen kuten BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC ja DOT. luettelo tuetuista kolikoista ja ERC-20-rahakkeita on rajoitettu tietyissä maissa, kuten Yhdysvalloissa, Singaporessa ja Hong Kongissa. Esimerkiksi, USA: n asiakkaat eivät voi tallettaa suosittuja rahakkeita YFI, AAVE ja UNI.

crypto.com-mobiilisovellus

Talletuksen nopeus vaihtelee kolikon ja vaadittujen vahvistusten määrän mukaan, ennen kuin varat saapuvat lompakkoon. Kun onnistunut talletus on suoritettu, sinulle lähetetään sähköposti.

Crypto.com-sovelluksen maksut

Crypto.com veloittaa normaalin maksun välillä 1,49% -3,99% ostaa kryptovaluutta pankkikortilla tai luottokortilla käyttäjän maasta riippuen. Tarkka hinta näkyy sovelluksessa, kun tilaus tehdään. Rajoitetun ajan tarjouksessa uudet Crypto.com-käyttäjät voivat saada a 0% luottokorttimaksusta luopuminen 30 ensimmäisen päivän ajalta.

Tuetut maat

Crypto.com-sovellus on saatavana maailmanlaajuisesti ostaa kryptovaluutta pankkikortilla tai luottokortilla, mukaan lukien Yhdysvaltain asukkaat. Hyväksyttyjä maita ovat Yhdysvallat, Australia, Singapore, Iso-Britannia ja useat lainkäyttöalueet Euroopassa. On joitakin rajoitetuissa maissa joita on kielletty ostamasta salausta Crypto.com-sovelluksella.

Crypto.Com Ansaitse

Etu Crypto.com-sovelluksen käytöstä on kyky ansaita korkoa kryptovaluutoista. Bonuksen saamiseksi talletetut varat on säilytettävä Crypto.com-lompakossa ansaita jopa 6,5% vuodessa salauksessa ja 12% stablecoineissa. Crypto.com Ansaitse korko maksetaan viikoittain talletetussa kolikossa. Esimerkiksi Bitcoin (BTC) -talletukset ansaitsevat korkoa BTC: stä viikoittain.

crypto.com ansaita

Panostamalla 50000 tai enemmän CRO-tunnuksia avautuu vielä 2% p.a. määräaikaisten sopimusten korot. Lisäkorko maksetaan kuitenkin CRO-rahakkeina, ei omaisuuseränä.

Crypto.com Ansaitse tukee kaikkiaan 34 digitaalista kolikkoa jotka sisältävät tärkeimmät kolikot, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP ja Binance Coin. Crypto.com-sovellukseen voidaan tallettaa 8 vakiomallia ansaitsemaan korkoa, kuten USD-kolikko, Tether ja True USD.

crypto.com ansaitse tuettuja kolikoita

Crypto.com VISA -kortti

Crypto.com-sovellus tarjoaa VISA-maksukortin salauksen käyttämiseen ja rahanpalautuspalkintojen ansaitsemiseen jopa 8% ostoksista. Siellä on ei asennusmaksuja tai vuosimaksuja aloittaa palkkioiden ansaitseminen tuetuilla jälleenmyyjillä Crypto.com VISA -kortin avulla. Hakeaksesi Crypto.com VISA -maksukorttia käyttäjien on ladattava Crypto.com-sovellus, suoritettava henkilöllisyyden vahvistus (KYC), ostettava CRO-tunnukset sovelluksesta ja talletettava lompakkoonsa osoitteeseen vaarnan CRO-rahakkeet (180 päivän ajan).

crypto.com VISA-kortit

Cashback-palkkiot

Riippuen Crypto.com-lompakkoon kiinnitettyjen CRO-rahakkeiden määrästä, MCO VISA -kortinhaltijat saavat eri prosenttisen palautusprosentin välillä 1-8% seuraavasti:

 • Obsidian VISA -kortti: 2% – 8%
 • Icy White / himmeä ruusukulta VISA-kortti: 1,75% – 5%
 • Royal Indigo / Jade Green VISA -kortti: 1,5% – 3%
 • Ruby Steel VISA -kortti: 1% – 2%

Asiakkaat, jotka eivät panosta CRO-rahakkeita, voivat silti hakea ja käyttää Crypto.com VISA -korttia ansaitsemaan 1% rahat takaisin ostoksista. He eivät kuitenkaan ole oikeutettuja lisäetuihin ja korttialennuksiin.

crypto.com-kortti

Korttihyvitykset

Sen lisäksi, että ansaitsee jopa 8% cashback-bonuksia paikallisista ja kansainvälisistä ostoksista, Crypto.com VISA -kortinhaltijat voivat hyötyä ansaitsemalla alennuksia käytettäessä rahaa Crypto.com-sivustolla. premium-kumppanit, joihin sisältyy Spotify, Netflix, Prime ja Expedia. Alennuksen määrä vaihtelee sovellukseen kiinnitetyn CRO: n määrän mukaan, mikä mahdollistaa myös bonuskorkojen ansaitsemisen. Alla on esimerkkejä Crypto.com VIA -kortilla käytetyistä alennuksista.

Alennuksille on rajoituksia kuukaudessa, ja asiakkaiden tulisi tarkista verkkosivustolta lisätietoja. Kun 180 lukituksen panostusaika on umpeutunut, rahakkeet voidaan siirtää Crypto.com-lompakkoon kauppaa varten tai jatkaa panostamista ansaitakseen lisäetuja.

Crypto.com Exchange

Crypto.com tarjoaa salausvaluutan kaupankäyntialustan digitaalisten valuuttojen vaihtamiseksi, ja sitä kutsutaan nimellä ‘Crypto.com Exchange’. Exchange on käytettävissä verkossa, ja siinä on edistynyt käyttöliittymä.

KYC-tasot & Rajat

Sijoittajille, jotka haluavat ostaa / myydä digitaalisia valuuttoja Crypto.com Exchange, porrastettu varmennusjärjestelmä, jolla on parannetut ominaisuudet, toiminnot ja rajoitukset kullekin ylemmälle tasolle. Kauppiaat voivat tallettaa rajoittamaton määrä salausta pörssiin, kun KYC on valmis.

Käyttöliittymä

Crypto.com Exchange tarjoaa a tyylikäs, intuitiivinen ja puhdas alusta kauppiaiden spekuloida digitaalisten valuuttojen markkinoilla. Salausvaluutan kaupankäyntialusta tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, työkaluja ja indikaattoreita kaavioiden ja hintatoimintojen analysointiin. Kartoitusohjelmiston ja -työkalut tarjoaa Tradingview, jonka useimmat salauskauppiaat tuntevat.

Vaihto salausparien välillä nopea, reagoiva ja lähes välitön, minkä kanssa muut pörssit voivat taistella. Siellä oli ei viivettä hintakaavioiden lataamiseen jokaisen kaupankäyntiparin osalta. Oikeassa yläkulmassa oleva avattava valikko muiden resurssien tarkastelemiseksi on hieno ominaisuus, koska se ei häiritse käyttöliittymää.

crypto.com-käyttöliittymä

Käyttöliittymä on esitetty kaavion keskellä ja viimeisimmillä kaupoilla oikealla, jotta näet viimeisimmät hinnat, jotka ihmiset ovat valmiita ostamaan ja myymään valitun kryptovaluutan, sekä kullakin hintatasolla vaihdettavan määrän / määrän. Tällöin tilauksen tekeminen on helppoa napsauttamalla viimeaikaista kaupankäyntiä täyttämään parin tarkka hinta automaattisesti. Hinnan syöttäminen manuaalisesti voi johtaa virheisiin.

Kaupankäynti Crypto.com Exchangen kanssa

Saatavilla olevat tilaukset kaupan aloittamiseen ovat vain raja- ja markkinatilaukset. Verrattuna edistyneisiin salauksen kaupankäyntialustoihin, kuten Binance, Coinbase Pro, Kraken ja KuCoin, saatavilla olevat tilaukset ovat rajalliset ja niitä tulisi laajentaa kattamaan stop-limit- ja OCO-tilaukset.

crypto.com-tilausruutu

Tilauksen määrän prosenttiosuudet (esim. 25%, 50% ja 100%) helpottavat ja nopeuttavat tilauksen tekemistä. Napsauttamalla näitä painikkeita se määrittää määrän tietyn kryptovaluutan nykyisen tilisi saldon perusteella. Tästä on tullut standardi digitaalisessa vaihdossa viime vuosina.

Tuetut salausvaluutat

Crypto.com-pörssi tukee yli 24 kryptovaluuttaa, kuten BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET ja USDT. Varoilla voidaan käydä kauppaa Bitcoin-, Tether- ja CRO-rahakkeilla, jotka tarjoavat suuren määrän kauppapareja. Koska vaihto on edelleen beetaversiossa, voimme odottaa lisää salausparia lisättävän vaihtoa lähitulevaisuudessa.

crypto.com-markkinat

Crypto.com Exchange -maksut

Crypto.com Exchange käyttää valmistajan ja ottajan mallia alkaa 0,20% / tapahtuma markkina- ja limiittitilauksia kohden. Palkkiot vaihtelevat kaupan kokonaismäärän mukaan joka lasketaan 30 päivän kaupankäynnin kokonaismäärästä Yhdysvaltain dollareina. Alin transaktiomaksu Crypto.com Exchangessa on 0,04% (valmistaja) ja 0,10% (takaaja) yli 10 miljoonan dollarin kuukaudessa käydystä kaupankäynnistä.

Kaiken kaikkiaan Crypto.com Exchangen 0,2 prosentin aloitusmaksu markkina- ja limiittitilauksista on hieman korkeampi kuin kilpailijoiden kuten Binance, jotka tarjoavat 0,10%: n kaupankäyntimaksun, jota voidaan alentaa edelleen 25%: lla viittausbonuksilla tai pitämällä pörssin alkuperäistä BNB-tunnusta.

Tallettaa & Nostomaksut

Crypto.com Exchange tekee ei peri maksua kryptovaluuttavarojen tallettamisesta tai nostamisesta pörssiin kaupankäynnin kohteeksi. Varojen nostamiseen pörssistä sovelletaan tavanomaisia ​​blockchain-tapahtumamaksuja, jotka vaihtelevat omaisuuden ja verkon kuormituksen mukaan. Esimerkiksi BTC: n nostomaksu on 0,0005 BTC.

Crypto.com-johdannaisten pörssi

Crypto.com on laajentanut tuotteitaan tarjoamaan johdannaispörssin suosittujen vipuvaikutteisten pörssien kuten Bybit, FTX ja jopa Binance avulla. Alusta sallii BTC / USD-ikuisten sopimusten kaupankäynnin käyttämällä USDC: tä vakuudeksi. Alustan käyttäjät voivat käydä kauppaa käyttämällä 50-kertaista vipuvaikutusta hallita suurempaa asemaa pienten hintaliikkeiden hyödyntämiseksi.

Samoin kuin Crypto.com Exchange for spot spot, kauppiaat, jotka pitävät ja panostavat tiettyjä määriä Crypto.com-kolikkoa (CRO), ovat oikeutettuja kaupankäyntimaksualennuksiin. Johdannaismarkkinoiden käyttöliittymä on samanlainen kuin spot-pörssi, kuten alla on esitetty.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com on vahva puolestapuhuja blockchain-tekniikalle ja kryptovaluuttojen käyttöönotolle. Pitkän aikavälin tavoitteensa saavuttamiseksi Crypto.com-ekosysteemi tarjoaa turvallisen alustan yksityishenkilöille ja yrityksille integroimaan digitaaliset valuutat jokapäiväiseen elämään. Crypto.com Pay sallii kauppiaiden hyväksyä maksun Bitcoinissa tai muissa suosituissa kryptovaluutoissa verkkosivustollaan.

Crypto.com-kauppiaiden palkkiot maksettavaksi salausvaluuttatapahtumat tarjoavat jopa 80 prosentin säästöt perinteisiin maksujärjestelmiin verrattuna kuten PayPal ja suurimmat luottokorttiyhtiöt. Verkkoliiketoiminta voi valita maksamisen Bitcoin-, Ethereum-, Litecoin- tai Crypto.com-kolikossa, joka sitten muunnetaan USD: ksi, CAD: ksi tai EUR: ksi..

crypto.com maksaa

Verkko-asiakkaille Crypto.com-sovelluksen käyttäjät voivat käyttää digitaalisia valuuttoja lompakossa tavallisen pankkikortin tavoin. Sovellus tarjoaa anteliaita kannustimia palautusten ja palkkioiden muodossa salauksen käyttämisestä.

Turvallisuus

Salausvaluutta-alustan hallussa olevien varojen ja tietojen turvallisuus on tärkeä näkökohta valittaessa pörssiä salausta varten ostamaan, käymään kauppaa, myymään tai ansaitsemaan korkoa. Crypto.com vie a turvallisuus-ensimmäinen lähestymistapa tietoturvan suhteen ja on toteuttanut useita tiukkoja toimenpiteitä ja protokollia asiakkaiden omaisuuden suojaamiseksi.

Yhteenveto tärkeimmistä turvaominaisuuksista sisältää:

 • 100% käyttäjien varoista tallennetaan offline-tilassa kylmävarastoon
 • Fiat-valuutta, jota pidetään Yhdysvaltain säännellyissä ja erittäin vakuudellisissa säilytysyhteisön pankkitileissä
 • Oma ryhmä valvomaan kaikkia tapahtumia, mukaan lukien KYC / AML / ATF-vaatimustenmukaisuuden tarkastukset
 • Valvoo kaikkia epäilyttäviä tapahtumia ja toimintoja koskevia nostopyyntöjä
 • Ulkoinen peruutusosoite lisätään sallittujen luetteloon sähköpostivahvistuksen avulla
 • Kaksitekijäinen todennus (2FA) sovelluksen käyttämiseksi

Crypto.com on myös ensimmäinen kryptovaluuttayhtiö maailmassa oltava ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, tason 1 yhteensopivuus ja CCSS.

crypto.com-suojaus

Asiakaspalvelu & Arvostelut

Crypto.comilla on vahva sosiaalisen median läsnäolo Facebookissa ja Twitterissä. On olemassa useita kommentteja, jotka täydentävät käyttöliittymää ja helppokäyttöisyyttä sovelluksessa. Vaikka suurin osa arvosteluista on TrustPilot Crypto.com-sivustolle on keskitytty MCO-korttiin, yleensä sivustolla on arvosana 4 out of 5 Stars perustuu yli 200 arvosteluun. Muutama kommentti valittaa hitaasta asiakaspalvelusta.

Crypto.com-live-botti vie jonkin aikaa, ennen kuin asiakaspalvelun edustaja vastaa. Sivuston tuki-osa on kuitenkin hyvin kattava ja kattaa kaikki aiheet kustakin tarjotusta tuotteesta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuka on Crypto.com-sivuston omistaja?

Kris Marszalek on Crypto.comin perustaja ja toimitusjohtaja kuka johtaa yli 200 työntekijän tiimiä ympäri maailmaa 11 toimistossa. Globaalin yrityksen kotipaikka on Hong Kong, Singapore, Kiina, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Brasilia, Bulgaria, Japani, Venäjä, Intia ja Irlanti..

Onko Crypto.com hyvä vaihto?

Crypto.com on yksi paremmista alustoista, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia kryptovaluutta-sijoittajille, jotka käyttävät yhtä alustaa. Asiakkaat voivat ostaa salausvaluuttoja nopeasti ja turvallisesti luotto- tai maksukortilla mistä tahansa päin maailmaa puhelinsovelluksella. Pörssi on hyvä alusta, joka sisältää edistyneitä kaupankäyntivaihtoehtoja, piirustustyökaluja ja indikaattoreita väli- ja ammattikauppiaille.

Onko Crypto.com-sivustolla demotili?

Crypto.com ei tarjoa esittelytiliä Exchangessa aloittelijoille, jotta he voivat oppia kauppaan tai tutustumaan kaupankäyntialustaan. Ennen todellisten varojen tallettamista Crypto.com Exchangeen uudet kauppiaat voivat käyttää muita alustoja, jotka tarjoavat riskitöntä salaustoimintaa käytännön tilillä.

Onko Crypto.com saatavilla Australiassa?

Crypto.com on maailmanlaajuinen kryptovaluutanvaihto, joka on käytettävissä useissa maissa ympäri maailmaa. Vaihto aloitti palvelunsa Australiassa ja on saatu a lisensoitu Australian rahoituspalveluluvasta (AFSL) vuoden 2020 lopulla.

Yrityksestä on nopeasti tullut tunnettu kryptovaluutanvaihto Australiassa, joka hyväksyy Australian dollareita (AUD) pankkikorttitapahtuman kautta. Asiakkaiden ei enää tarvitse maksaa valuuttamuunnosmaksuja ostaakseen salauksen Crypto.com-sovelluksella.

Johtopäätös

Crypto.com-katsauksen lopuksi App and Exchange tarjoaa erinomaisia ​​rahoituspalveluja ja tuotteita digitaalisten valuuttojen maailmanlaajuisen käyttöönoton lisäämiseksi. Erityisesti Crypto.com-sovellus on laillinen alusta mobiililaitteille, jonka avulla sijoittajat ympäri maailmaa voivat helposti ja turvallisesti kryptovaluutat kuten Bitcoin ja Ethereum debit / luottokortilla.

Käy Crypto.com

Crypto.com Exchange on hyvä alusta keskitason ja edistyneille kauppiaille spekuloimaan kryptovaluuttoja intuitiivisen, vakaan ja käyttäjäystävällisen kartoitusliittymän kautta. Käyttäjät voivat spekuloida yli 12 kaupankäyntiparia kilpailukykyisillä kaupankäyntimaksuilla, jotka voidaan alentaa pitämällä CRO-rahakkeita. Kaiken kaikkiaan pörssi on yksi parhaista kryptovaluuttakauppapaikoista, joista valita.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Binance Review: Salaus, kaupankäynti & Palkkiot
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • BlockFi-arvostelu: Onko se oikeutettua & Turvallinen?
 • 8 parasta kryptovaluutanvaihtoa Yhdysvalloissa
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiililaitteisiin reagoivan kaavion käyttöliittymän, joka sopii aloittelijoille ja ammattimaisille kryptokauppiaille.

Käy sivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me