eToro-arvostelu: Kopioi ja vaihda menestyviä salakirjoittajia

Kryptovaluutan kaupan oppiminen voi olla haastava tehtävä, jolla on suuria riskejä ja etuja. Sopivan alustan löytäminen strategioiden testaamiseksi esittelytilillä tai kopiokaupalla kannattavimmista kauppiaista voi olla hyödyllinen oppimistyökalu.

EToro on yksi parhaista välittäjistä maailmassa cryptocurrency- ja sosiaalisen kaupankäynnin alalla.

Käy eTorossa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkkoja ja viimeisimpiä tietoja tässä etoro-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet verkkosivustolla, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Aloittelijoille sopiva alusta kryptovaluutan ostamiseen
 • Kilpailukykyiset palkkiot, vain maksuerot
 • Saatavana maailmanlaajuisesti ja hyväksyy useita valuuttoja
 • Tukee 94 kryptovaluuttaparia ja tarjoaa perinteisiä omaisuuseriä, kuten varastoja, hyödykkeitä ja indeksejä
 • Copy-trade menestyvät kauppiaat ja salkut
 • Erittäin intuitiivinen mobiilikauppasovellus

yleensä ottaen

4.6 / 5 Käy eTorossa

67% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen kuin sukeltaa tähän arvosteluun, se on erittäin suositeltavaa käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X kun ostat todellisia kryptovaluuttoja. Salakirjoituksen omistus on sijoittajan hallussa ja hallinnassa, ei pörssissä. Lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista saadaksesi lisätietoja.

etoron verkkosivusto

Mikä on eToro?

eToro on a ljohtava sosiaalinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa kryptovaluutta, osakkeet ja CFD-kaupankäynnin. Alustan käyttäjät voivat olla yhteydessä samanhenkisten kauppiaiden kanssa ja liittyä yhteisöön keskustelemaan kaupankäyntistrategioista tai kopioimaan automaattisesti onnistuneita kauppiaita ja salkkuja..

Etoro perustettiin vuonna 2007, ja siitä on kasvanut suosittu online-kaupankäyntialusta, joka on erittäin visuaalinen, intuitiivinen ja aloittelijaystävällinen. Välittäjää käyttävät miljoonat sijoittajat ja kauppiaat eri puolilla maailmaa. Yhtiö laajensi tarjontaansa, jotta yhdysvaltalaiset asiakkaat voivat sijoittaa kryptovaluuttaomaisuuteen, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

ominaisuudet & Palvelut

Sosiaalinen kaupankäynti

eToro on tunnettu sosiaalisesta kauppayhteisöstään, jossa kauppiaat voivat liittyä ja olla yhteydessä muihin kauppiaisiin jakamaan ideoita, strategioita tai heijastaa kannattavien kauppiaiden kaupankäynnin tulosta. Aloittelijat voivat käyttää suodatinjärjestelmää löytääkseen sijoittajan salkun, joka kopioi heidän kriteereihinsä sopivat kriteerit, kuten sijoitetun pääoman tuotto, riskinsietokyky ja kopiokoneiden määrä. Mahdollisten tappioiden rajoittamiseksi on mahdollista asettaa pysäytystappotaso.

etorokopytrader

Aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia.

Tarjotut salausvaluutat

eToro tukee 94 kryptovaluuttaparia, joilla voidaan käydä kauppaa altcoineilla tai fiat-valuutoilla. Sijoittajat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa voivat ostaa todellisen salauksen, kun taas muiden alueiden, kuten Euroopan ja Australian, sijoittajat voivat ostaa vain CFD: n. Suosittuja digitaalisia kolikoita, joilla voidaan käydä kauppaa, ovat mm Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, Tezor, Stella Lumens ja paljon muuta.

etoro-kopiokauppatilastot

Aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia.

Kaupankäyntimaksut

Salausvaluuttojen ostaminen eTorosta aiheuttaa hajautettuja kustannuksia vain varsinaiselle omaisuudelle. Leviämismaksu vaihtelee digitaalisen omaisuuden mukaan ja nousee ja laskee markkinaolosuhteiden mukaan. Esimerkiksi Bitcoinin osto- ja myyntimaksu on 0,75% kauppaa kohti. Verrattuna muihin kryptovaluutan tarjoajiin, kuten Coinbase, joka veloittaa välillä 0,5% – 3,99%, eToron palkkiot ovat erittäin kilpailukykyisiä.

eToro verrattuna

Huippuluokan turvatoimet, intuitiivinen käyttöliittymä aloittelijoille ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia eTorossa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan vaihtoehtoiset salauskauppapaikat, kuten eToro, jotka antavat sijoittajien mahdollisuuden sijoittaa digitaalisiin omaisuuseriin, kuten salausvaluuttoihin.

Rekisteröityminen, kirjautuminen & Tilin todentaminen

ETorossa olevan tilin luomiseksi käyttäjien on suoritettava rekisteröintiprosessi tallettaakseen varoja digitaalisten omaisuuserien tai CFD: n ostamiseksi sijainnista riippuen. Aloittamiseen tarvittavat tiedot sisältävät käyttäjänimen, sähköpostiosoitteen ja salasanan.

eToro-vahvistus on pakollinen kaikille käyttäjille jotka haluavat käydä kauppaa alustalla. Lähetettävä prosessi ja tiedot vaihtelevat hieman kullakin lainkäyttöalueella paikallisten määräysten mukaisesti. EToron henkilöllisyyden todentaminen kestää yleensä muutaman päivän.

maksutavat & Rajat

Uudet käyttäjät voivat aloittaa kaupankäyntimatkansa rahoittamalla oikeaa tiliä käyttämällä erilaisia ​​talletusmenetelmiä, kuten luottokortti, PayPal, Neteller ja Skrill lähettää rahaa kaupankäyntitilin rahoittamiseen. Jokaisella maksuvaihtoehdolla on erilaiset rajoitukset ja tapahtumanopeudet, jotka on otettava huomioon alla luetellulla tavalla. Yksi parhaista tavoista ostaa Bitcoinia on käyttää luottokorttia, joka on välitön ja jonka päivittäinen talletusraja on enintään 40 000 dollaria.

Saatavana Fiat & Kryptovaluuttaomaisuus

eToro käyttää Yhdysvaltain dollareita ja asiakkaita, jotka asuvat muilla lainkäyttöalueilla tai haluavat talletus muissa fiat-valuutoissa, kuten EUR, GBP, AUD, RMB, THB, IDR, MYR, VND ja PHP veloitetaan muuntomaksu USD: ksi. muunnosmaksu perustuu prosenttiyksikköihin (tai pistemääriin). Oikean rahan kaupankäyntitilin rahoittamiseksi USD: tä ei tarvitse maksaa.

Tuetut maat

eToro-kaupankäyntialusta on asiakkaiden saatavilla ympäri maailmaa maissa, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Eurooppa, Singapore, Afrikka, Australia ja Uusi-Seelanti. On olemassa useita maita ja alueita, jotka eivät välttämättä käytä eToroa määräysten ja oikeudellisten rajoitusten vuoksi. Täydellinen luettelo rajoitetuissa ja kielletyissä maissa löytyy verkkosivustolta.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla

eToro tarjoaa helppokäyttöisen ja visuaalisen alustan suunniteltu aloittelijoille ja keskitason sijoittajille digitaalisten valuuttojen käytön aloittamiseksi. Käyttöliittymä tarjoaa uutissyötteen, joka sisältää kiinnitettyjä artikkeleita yhteisöstä tietystä sisällöstä, mikä voi olla hyödyllistä aloittelijoille.

etoro bitcoin -tilastot

Tekniseen analyysiin luottavien sijoittajien mielestä eToron kartoitusominaisuudet ovat rajoitetut. Siellä on kartoituksen perusominaisuudet, kuten indikaattorit ja piirtotyökalut jota voidaan käyttää, mutta sitä on vaikea käyttää ja peittokuvat menetetään, kun kaavio suljetaan. Mielestämme suosittelemme käyttämään ammattimaista kryptovaluuttakaavio-ohjelmaa, kuten TradingView, teknisen analyysin suorittamiseksi ja sitten kaupan pitämiseksi eToron kanssa.

Kopiointi-kauppa

eToron sosiaalisen kaupankäynnin alustan avulla käyttäjät voivat löytää muita kauppiaita kopioimaan ja seuraamaan kauppaansa. Se on tehokas verkosto, jota miljoonat sijoittajat ympäri maailmaa käyttävät nähdäksesi, kuinka ammattimainen ja menestyvä kauppa hallitsee asemiaan reaaliajassa ja muodosta yhteys seurataksesi kutakin kauppaa automaattisesti.

etoro-kopiokauppa

Aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia.

Jokainen kauppa, jota seurattava kauppias tekee, sijoitetaan automaattisesti käyttämällä käytettävissä olevaa kaupankäyntitilin saldoa. On eToron sosiaaliseen verkostoon liittymisestä ei aiheudu lisämaksua tai kustannuksia, vaikka vähintään 200 dollarin saldovaatimus on. Aloittelijat voivat hyötyä kopioinnista seuraamalla alustan kannattavimpia kauppiaita ansaitsemaan passiivisia tuloja, joita voidaan käyttää salauksen ostamiseen tai yksinkertaisesti oppia kauppaan.

etoron sosiaalisen kaupankäynnin tilastot

Alusta tarjoaa Sijoittajan tilastojen, salkun ja osakekäyrän 100% näkyvyys elinkeinonharjoittajan aiempaan tulokseen. Potentiaaliset sijoittajat voivat tutkia kutakin elinkeinonharjoittajaa varmistaakseen, että heidän kaupankäyntistrategiansa ja riskialtistuksensa vastaavat heidän omaa riskinottohalukkuustaan ​​ja tulosodotuksiaan. Elinkeinonharjoittajan positioiden, voiton ja lopetettujen tappioiden koko historia näytetään avoimuuden vuoksi.

etoro-kopiokauppatilastot

Aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia.

Riskiluokitus, kopioikauppiaiden määrä ja hallinnoitavat varat ovat suosittuja mittareita arvioitaviksi. On suositeltavaa käydä kauppaa pitkäaikaisilla kauppiailla, joilla on todistetusti kannattavia kuukausia minimaalisella nostolla. Vaikka aikaisempi kehitys ei takaa tulevia tuloksia, a eToron avulla voidaan suorittaa perusteellinen tarkistus ja tarkastus ennen pääoman jakamista kopioida strategiaansa.

Demo-kaupankäyntitili

eToro voi vapaasti rekisteröidä tilin, ja uudet käyttäjät voivat aloittaa 100 000 dollarin esittelytilillä tutustuakseen alustan tuotteisiin, ominaisuuksiin ja käyttöliittymään. Harjoitustilalla on sama ulkonäkö kuin rahoitetulla tilillä, ja käyttäjät voivat vaihtaa todellisen ja esittelytilan välillä.

Käy kauppaa ilmaisella 100 000 dollarin harjoittelutilillä nyt.

Vastuuvapauslauseke: 67% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

etoro-demotili

Palkkiot & Levitän

eToro-salakirjoituskurssit lasketaan a levityshinta alkaen 0,75% alustalla ostetun ja myydyn varallisuuden mukaan. Leviäminen on ostohinnan ja markkinoiden myyntihinnan välinen ero, ja se voi vaihdella epävakaassa markkinatilanteessa. Hajotuskustannukset vähennetään kaupasta positiota avattaessa.

Esimerkiksi Bitcoinin (BTC) omistamisesta aiheutuvat kustannukset aiheuttavat 0, 75%: n hajautuskustannukset, kun taas Ethereumiin sijoittaminen on 1,90%. Vähemmän tunnetuilla altcoineilla on yleensä korkeampi levitysmaksu, koska kaupankäyntimäärä on pienempi. Verrattuna muihin kaupankäyntialustoihin, fmuiden kolikoiden kuin Bitcoinin ostaminen on korkea. Käyttäjien on parempi käyttää vaihtoa, kuten Binance tai CEX.IO, joilla on pienemmät altcoin-maksut.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA ETOROA MUIHIN

Vertaa nyt!

Sellaisilla alueilla kuin Australia, joissa kryptovaluutta CFD: itä voi ostaa vain, on pieni maksu kattamaan vipuvaikutteisen position korkokustannukset yön yli. Siellä on myös viikonloppumaksu, joka on kolme kertaa yli yön hinnan. Yöpymismaksut näkyvät kauppaikkunan alaosassa avattaessa uutta kauppaa. Kaiken kaikkiaan eToron yön yli maksettava maksu on verrattavissa muihin kryptovaluutan CFD-tarjoajiin, kuten Plus500.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko eToro säännelty?

eToro on lisensoitu ja rekisteröity rahoitusyhtiö useilla kaupankäyntialueilla ympäri maailmaa, myös Euroopassa Kyproksen arvopaperimarkkinoilla & Exchange Commission, Isossa-Britanniassa, Financial Conduct Authorityn (FCA) ja Australian Financial Services Licensin haltija, jonka ASIC on myöntänyt Australiassa.

Onko eToro turvallinen?

eToro näyttää olevan turvallinen kaupankäyntialusta kryptovaluutta, osakkeet ja CFD: t huipputekniset turvatoimet asiakkaan varojen ja henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Tutkimuksemme perusteella eToroa ei ole koskaan hakkeroitu tai kompromissi kaikilla lainkäyttöalueillaan ympäri maailmaa.

Onko eToro laillinen Australiassa?

eToro on säännelty CFD-tarjoaja Australiassa ja noudattaa paikallisia lakeja, joita Australian Securities and Investment Commission (ASIC) panee täytäntöön. eToro käy kauppaa yhtiön eToro AUS Capital Pty Ltd, AFSL 491139 alaisuudessa, ja hänellä on Australian rahoituspalvelulupa (AFSL)..

Johtopäätös

EToro-katsauksen lopuksi foorumi soveltuu yleensä aloittelijoille ja sijoittajille, jotka haluavat kopioida kannattavia kauppiaita tai oppia kauppaan. On olemassa useita tapoja rahoittaa todellinen kaupankäyntitili, ja se tukee useita fiat-valuuttoja aloittamiseen.

Ennen kaupankäyntiä markkinoilla oikealla rahalla eTorolla on yksi parhaista kryptovaluutta-demo-kaupankäyntitileistä, joita voidaan harjoittaa virtuaalisilla varoilla. Tietenkin, kun päätät ostaa Bitcoinin todellisella rahalla, suosittelemme varojen nostamista laitteiston lompakkoon turvallisuuden takaamiseksi.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • Kuinka panostaa Cosmosiin (ATOM): 4 parasta paikkaa ansaita palkintoja
 • 5 parasta alustaa ansaitsemaan korkoa Bitcoinista & Salaus
 • 8 parasta pörssiä salaamattomaan kauppaan ilman maksuja (Zero Commission)
 • BlockFi-arvostelu: TÄRKEÄÄ – Lue ennen käyttöä
 • 9 parasta marginaalikauppaa käyttävää salausvaihtoa

Vastuuvapauslauseke: eToro on monipuolinen alusta, joka tarjoaa sekä sijoittamista osakkeisiin ja salausvarastoihin että kaupankäynnin CFD: itä..

Huomaa, että CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 67% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia.

Salausasemat ovat epävakaita instrumentteja, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa ja eivät siksi sovellu kaikille sijoittajille. Muita kuin CFD: n kautta salauskasettien kaupankäynti on sääntelemätöntä, joten mikään EU: n sääntelyjärjestelmä ei valvo sitä.

eToro USA LLC ei tarjoa CFD-tiedostoja eikä esitä mitään eikä ota vastuuta tämän julkaisun sisällön oikeellisuudesta tai täydellisyydestä, jonka kumppanimme on valmistanut käyttämällä julkisesti saatavilla olevaa ei-yrityskohtaista tietoa eTorosta.

Kaupankäyntimaksut ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisen kaupankäynnin, talletus- ja nostomaksut (ilman piilotettuja maksuja) monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille kryptovaluutta-sijoittajille.

Käy eTorossa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me