OKEx-arvostelu: Onko se turvallista ja luotettavaa vuonna 2021?

OKEx on maailmanlaajuinen digitaalinen omaisuudenvaihto, joka tarjoaa kehittyneitä rahoituspalveluja kauppiaille sananlaajuisesti käyttämällä blockchain-tekniikkaa. Pörssi tarjoaa useita tunnus- ja futuurikauppapareja, jotka auttavat kauppiaita optimoimaan salauskauppastrategiansa. OKEx tekee jatkuvasti innovaatioita vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja on yksi maailman suosituimmista kryptovaluuttakaupoista..

Käy OKExissä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkat ja viimeisimmät tiedot tässä OKEx-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet heidän sivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Kaupankäyntipaikat, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja XRP
 • Marginaali, ikuinen & Futuurimarkkinat, joilla on 100-kertainen vipuvaikutus

 • Hajautettu kaupankäyntialusta

 • Aloittelijan ja edistyneen käyttöliittymät
 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut
 • Säilytä salausta ansaitaksesi korkoa jopa 6,57%
 • 2,4 tähden luokitus perustuu 52 asiakasarvostelua

yleensä ottaen

4.15 / 5 Käy OKExissä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen aloittamista on usein suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun käydään salausta. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista kryptovaluutta-laitteistolompakoista.

Mikä on OKEx?

OKEx on maailman johtava digitaalinen omaisuudenvaihto, joka tarjoaa edistyneitä rahoituspalveluja. Salausvaihto sijaitsee Maltalla, Italiassa, ja se on palvellut miljoonia käyttäjiä yli 100 maassa ympäri maailmaa. OKEx on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja turvallinen kaupankäyntialusta, jolla käyttäjät voivat käydä kauppaa satoilla kolikoilla & futuurikauppaparit. OKEx on yksi suurimmista pörsseistä maailmassa ja on tällä hetkellä 14. sijalla kaupankäynnin määrän mukaan.

okex

OKExin kotipaikka on Belize ja sen päätoimisto sijaitsee Hongkongissa. OKEx on hiljattain laajentunut Maltalle ottaen huomioon maiden pyrkimykset luoda vankka sääntelykehys blockchain-yrityksille ja digitaalisen omaisuuden vaihdolle.

OKEx verrattuna

Lisäominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia OKExissä. Tässä vertailutaulukossa luetellaan muut huippuluokan salausvaihdot, kuten OKEx, jotka tarjoavat maailmanluokan ominaisuuksia.

Onko OKEx turvallinen?

OKEx näyttää olevan a turvallinen kryptovaluutan vaihto, jonka alustalla on useita turvatoimia suojaamaan asiakastietoja ja pitämään varat turvassa. Tutkimuksemme mukaan OKEx ei ole ollut osallisena vaihtoon hakkeroinnissa tai kokenut merkittävää tietoturvaloukkausta tai kompromissia. Vuonna 2017 raportoitiin miljoonia Bitcoinia, jotka siirrettiin OKEX: stä mikä aiheutti paniikkia salausyhteisössä. Toimitusjohtaja Jay Hao selitti kuitenkin, että tämä johtui suunnitellusta kunnossapidosta.

OKEx-ominaisuudet

Platformin OKEx-käyttäjillä on pääsy useisiin innovatiivisiin kaupankäyntiominaisuuksiin ja taloudellisiin työkaluihin. Vaihtoa pidetään johtavana yhden luukun kryptovaluutta-kaupankäyntialustana, joka sisältää ominaisuuksia, kuten:

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille
 • Nopea ja helppo ostaa ja myydä salausta yli 30 paikallisessa valuutassa
 • Tukee luotto- / maksukorttiostoksia ja pankkisiirtomaksuja
 • Hyväksyy fiat-valuutat, kuten USD, CNY, EUR, ARS, AUD ja BGN
 • Spot-kauppa, jolla on korkea likviditeetti ja alhaiset spreadit
 • Jatkuvat swap- ja futuurimarkkinat salakirjoitukseen jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella
 • Suojaa OKEx-lompakko offline-kylmävarastoinnilla
 • Mobiilisovellus, jolla voi käydä kauppaa milloin tahansa ja missä tahansa
 • Viittaus- ja yhteistyöohjelma, joka palkitsee sinut käyttäjien tuomisesta vaihtoon
 • 24/7 asiakastukitiimi

Rekisteröityminen, kirjautuminen & Rajat

OKEx Exchange -rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen. Aloittamiseen tarvitaan vain kelvollinen sähköpostiosoite. Sinua pyydetään kirjautumaan nimeämääsi sähköpostiosoitteeseen ja antamaan vahvistuskoodi. On ei tarvitse ladata mitään tunnistetietoja (KYC) ellet aio peruuttaa yli 100 BTC: tä 24 tunnin aikana. OKEx-tarkistustasot ja -rajat ovat seuraavat:

okex-rajat

Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjautua OKEXiin käyttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sinun on myös asennettava ja aktivoitava 2FA- ja SMS-todennus (erittäin suositeltava) turvallisuuden lisäämiseksi. Voit tehdä tämän siirtymällä Profiili-osion kohtaan Tilin suojaus. Lisätietoja voit lukea myös heidän opas.

Varojen tallettaminen

OKEx antaa käyttäjien rahoittaa tiliä vain digitaalisilla valuutoilla. Ei ole mahdollisuutta siirtää fiat-valuuttaa vaihtoon. OKExin kaksi vaihtoehtoa uuden kaupankäyntitilin rahoittamiseen:

 • Osta salaus luottokortilla verkkosivustolta Simplexin tai Koinalin kautta
 • Siirrä salaus laitteistolompakosta tai muusta vaihdosta

Kun varat ovat saapuneet, käyttäjät voivat alkaa käydä kauppaa kryptovaluutoilla OKExillä.

okex ostaa salauksen

Digitaalisen omaisuuden ostaminen

OKEx tarjoaa paikan ostaa kryptovaluutta suoraan kaupankäyntialustalla useilla maksutavoilla. Maksuun käytetyn fiat-valuutan mukaan käyttäjät voivat päättää siirtää varoja vaihtoon käyttämällä a luotto- / maksukortti, pankkisiirto, IMPS, Google Pay ja PayPal. Pörssin uudet käyttäjät voivat luoda tilin, rahoittaa lompakon ja aloittaa salauksen kaupankäynnin muutamassa minuutissa.

okex ostaa bitcoinia

Kaupankäynti kryptovaluutalla

Kaikkien kauppiaiden kannalta kartoitusliittymä on yksi tärkeimmistä näkökohdista salausvaihtoa valittaessa. Erityisesti kauppiaille, jotka luottavat tekniseen analyysiin etujen löytämiseksi markkinoilta. Kun valitset salausvaluuttakaupan, on välttämätöntä olla tyytyväinen kaupankäyntirajapintaan, toimeksiantotyyppeihin ja kartoitustyökaluihin. OKExin kojelauta on helppokäyttöinen kuten alla.

okex-kauppa

Salausparit on lueteltu siististi vasemmalla ja kaupan tilausikkuna oikealla. Avoimet tilaukset ja positiot näkyvät nopeasti pohjassa. Vaikka oletusarvoinen käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen, se tarjoaa käyttäjille tarvittavat tiedot osto- ja myyntiasemiin tai odottavien tilausten tekemiseen. Kaavioindikaattoreita ja kaupankäyntityökaluja käyttävä teknisen analyysin kauppias voi käyttää koko näytön tilaa alla esitetyllä tavalla.

okex-kaaviot

Sijoittajat voivat vaihtaa oletusarvoisten OKEx-kaavioiden tai TradingView-kaavioiden välillä, jotka ovat tunnettuja tasaisista, intuitiivisista ja siisteistä grafiikoista, joissa kauppiaat voivat käyttää kehittyneitä kaupankäyntityökaluja ja indikaattoreita tarkentaakseen kaupankäynnin etujaan voittojen maksimoimiseksi ja riskien minimoimiseksi. Tämä sopii Tradingviewlle perehtyneille kauppiaille kartoittamaan perinteisiä omaisuuseriä.

Liittyvät: 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille

Muussa tapauksessa OKEx-oletuskaaviot ovat täysin hienoja ja tarjoavat kaikki perustyökalut, kuten trendiviivat, indikaattorit ja kaaviokuviot. Hieno ominaisuus, jonka huomasimme OKEx: n kanssa, on valittavien tilaustyyppien määrä, joka koostuu:

 • Raja
 • Edistynyt raja (vain viesti, täytä tai tappaa, välitön tai peruuta)
 • Markkinoida
 • Lopeta raja
 • Polku
 • Jäävuori
 • TWAP

Iceberg tilaa näyttävät olevan ainutlaatuinen ominaisuus OKEx-vaihdolle. Se on pohjimmiltaan algoritminen tilaustyyppi, jonka avulla käyttäjät voivat välttää suuren tilauksen tekemisen liukastumisen välttämiseksi. Se jakaa käyttäjän suuren tilauksen automaattisesti useisiin pienempiin tilauksiin, jotka tehdään viimeisimmän parhaan osto- ja myyntihinnan sekä käyttäjän asettamien parametrien mukaan. Lisätietoja voit lukea opas tässä.

jäävuoren tilaus

samoin, aikapainotettu keskihinta (TWAP) -tilaukset näyttävät olevan yksinomaan OKEx. Nämä ovat edistyneitä tilauksia, joita voidaan käyttää osana salauskauppastrategiaa suorittaakseen toimeksiannon annoksina säännöllisin väliajoin käyttäjien määrittelemällä tavalla. Tämä voi minimoida markkinoiden vaikutuksen koritilauksiin.

Kauppiaat ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä OKEx-käyttöliittymään, joka tarjoaa monipuolinen, käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen kartoitusjärjestelmä se antaa kauppiaille paremman teknisen visualisoinnin, joustavuuden ja kaupankäyntiriskin hallinnan heidän salauskauppastrategiansa mukaisesti.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot eivät ole samanlaisia.

VERTAA OKEXIA MUIHIN

Vertaa nyt!

Tuetut kolikot

OKEx-vaihto tällä hetkellä tarjoaa yli 246 erilaista kryptovaluutta joita voidaan käydä kauppaa verkkosivustolla USD-, BTC-, ETH-, DAI- ja OKB-pareja vastaan. Pörssi tarjoaa kaupankäyntimaksualennuksia, jos alustojen käyttäjät päättävät käydä kauppaa OKEx-apuohjelman tunnuksella OKB.

OKEx on aloittanut takaisinosto-ohjelman polttamaan 300 miljoonaa vähitellen kiertävä OKB-tarjonta joka tapahtuu 3 kuukauden välein. Tämä näyttää monilta positiiviselta tarkoitukselta nostaa merkin hintaa vähentämällä toimitusmääriä.

okex-kolikot

Spot-pörssin lisäksi OKEx tarjoaa muita salaustuotteita, jotka sisältävät:

 • Piste: kaupankäynti salauksesta salaukseen tai marginaalilla
 • Johdannaiset: kaupankäynnin futuurit ja ikuiset swapit pitkillä tai lyhyillä jopa 100x vipuvaikutuksella
 • Vaihtoehdot: Ominaisuus on tulossa pian OKExin mukaan

OKEx-vipuvaikutus

OKEx tarjoaa marginaalikauppaa spot- ja johdannaistuotteissa. Vaihto tarjoaa myös kiinteitä ja ristimarginaali. Kunkin tuotteen kauppamarginaalin enimmäismäärä on:

 • Spot-vaihto: Jopa 10x marginaali
 • Futuurit: Jopa 100x marginaali

Vipukauppa voi olla elinkeinonharjoittajalle tehokas työkalu hyödyntää suhteellisen pieniä hintamuutoksia salausmarkkinoilla. Se toimii laskemalla murto-osa kaupan koko arvosta – ja pörssi tarjoaa loput talletuksesta helpottamaan paljon suurempaa position kokoa sitomatta pääomaa. Sillä voi olla myös päinvastainen vaikutus ja lisätä menetyksiäsi.

Kaupankäyntimaksut

Vaihtopalkkiot on arvioitava ennen kuin päätetään käydä kauppaa kryptovaluuttakauppapaikalla. Alhaiset palkkiot ovat kriittisiä, kun käydään kauppaa suurempien positioiden kokoilla marginaalilla tai tehdään useita kauppoja yhdessä päivässä (eli päivittäiskauppiaat), mikä voi syödä potentiaalisiin voittoihin.

Spot-palkkiot

OKEx-palkkiot perustuvat valmistajan ja ottajan malliin alkaa 0,1% ja 0,15% käyttäjille, joilla on alle 500 OKB-tunnusta. Valmistaja / ottajamaksu voidaan alentaa vastaavasti 0,06 prosenttiin ja 0,09 prosenttiin, jos OKEx-lompakossa on 2000 OKB-merkkiä.

Verrattuna suosittuun kaupankäyntialustaan, kuten Binance, joka veloittaa kiinteän 0,1%, OKEx-palkkiot ovat varsin kilpailukykyisiä. Korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt, joilla on suuri kaupankäyntimäärä 30 päivän jakson aikana, voivat saada lisää kauppamaksumaksuja ja alennuksia.

Futuurit & Ikuiset palkkiot

Samanlainen kuin OKEx-spot-kaupankäyntimaksut, valmistaja ja ottaja futuurien ja ikuisten markkinoiden palkkiot alkavat 0,02% ja 0,05% vastaavasti. Palkkioita voidaan alentaa seuraavien kaupankäyntitilillä olevien OKB-rahakkeiden perusteella. Tämä on halvempaa kuin suositut marginaalikauppapaikat, kuten Bybit ja FTX.

Tallettaa & Nostomaksut

OKEx tarjoaa nolla talletus- ja nostomaksua. Bitcoinin verkkomaksu peritään vähimmäismäärä, joka veloitetaan, kun nostat Bitcoinin pörssistä blockchain-kuorma jokaiselle omaisuudelle. Esimerkiksi Bitcoin-noston verkkomaksu on noin 0,0005BTC.

Tuetut maat

OKEx on globaali salausvaluutan kaupankäyntialusta, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää palveluitaan kaikkialta maailmasta lukuun ottamatta valittua maaryhmää kriittisten valuuttojen lainkäyttörajoitusten vuoksi. Maita ja alueita, jotka eivät saa käydä kauppaa OKEx: llä, ovat: Hongkong, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Krim, Sudan, Malesia, Syyria, Yhdysvallat (mukaan lukien kaikki Yhdysvaltojen alueet), Bangladesh, Bolivia, Ecuador ja Kirgisia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko OKExillä mobiilisovellus?

OKExillä on mobiilikauppasovellus, joka on ladattavissa Android-, iOS Microsoft- ja Mac-laitteille. Sovellus antaa OKEx-käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutalla liikkeellä ollessaan.

Onko OKExillä viittaus- tai kumppaniohjelma?

OKExillä on suositusohjelma, jonka avulla voit saada 30% heidän kaupankäyntimaksuistaan. He saavat myös 10 USD USDT, kun he käyvät kauppaa (spot- ja marginaalikauppa) yli 16,000 USD USD.

Onko Yhdysvaltain kauppiailla sallittu käyttää OKEx: ää?

Yhdysvaltain asiakkaat eivät voi käydä kauppaa OKExin kanssa tiukkojen säännösten takia, jotka eivät ole pörssin hallinnassa. Kryptovaluutta-sijoittajien on löydettävä lisensoitu kaupankäyntijärjestelmä Yhdysvalloista.

Johtopäätös

Tämän OKEx-arvostelun päätteeksi se on turvallinen ja luotettava alusta, jolla käydään kauppaa laajalla valikoimalla altcoineja ja tärkeimpiä salauspareja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple. Vaihto sallii suorat salaustalletukset muista pörsseistä tai omasta laitteistolompakostasi. Voit jopa ostaa salauksen välittömästi pörssin kautta fiat-valuutalla.

Käy OKExissä

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 5 parasta Fiat-salausvaihtoa maailmassa
 • Australian parhaat kryptovaluutanvaihdot

 • Wunderbit Trading Review: Salauskauppabotit & Sosiaalinen kaupankäynti
 • 6 parasta paikkaa ostaa Bitcoin Isossa-Britanniassa
 • Kuinka ansaita Bitcoin ilmaiseksi: 6 todistettua menetelmää

On tärkeää käyttää globaalia ja luotettavaa salausvaihtoa Bitcoinin ja kryptovaluuttojen ostamiseen, kauppaan ja myyntiin. On olemassa useita pörssejä, joihin on hakkeroitu tai joiden asiakkailta on varastettu varoja. Seuraavat kryptovaluuttakaupat – edellä mainitun pörssin lisäksi – ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoamaan turvallisen ja turvallisen tavan aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille tallettaa fiat-valuuttaa ja ostaa digitaalista omaisuutta.

Käy OKExissä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me