Swyftx-arvostelu: TÄRKEÄÄ – Lue ennen käyttöä

Digitaalisten valuuttojen tulevaisuus on kirkas, ja sen tulisi olla jokaisen australialaisen tutkassa keinona rakentaa vaurautta tuleville sukupolville. Yhtä tärkeää on löytää turvallinen pörssi Bitcoinin ostamiseksi Australiasta.

Yksi suosituimmista pörsseistä Australiassa, josta on tullut luotettava ja hyvämaineinen foorumi, jolla on yli 30000 käyttäjää, on Swyftx.

Käy Swyftxissä

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkimmat tiedot tässä Swyftx-katsauksessa, suosittelemme, että vierailet heidän verkkosivustollaan pysyäkseen ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

 • Käyttäjäystävällinen työpöytä ja mobiilisovellus
 • Nopea henkilöllisyyden vahvistus ilman asiakirjojen lataamista tai selfietä
 • 226+ ostettavaa ja myytävää omaisuutta
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut ja spreadit
 • Biometrisen tilin sisäänkirjautuminen
 • Yksilöllinen veroraportointi ja työkalut
 • Reagoiva asiakaspalvelutiimi
 • 5 Tähtiluokitus perustuu 1040 arvostelua

yleensä ottaen

5/5 Käy Swyftxissä

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen aloittamista on suositeltavaa käyttää Bitcoin-laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X, kun ostat ja myydään kryptovaluutta. Jos sinulla ei ole lompakkoa, lue oppaamme parhaista laitteistolompakoista salausvaluutan tallentamiseksi.

swyftx-verkkosivusto

Mikä on Swyftx?

Swyftx on a kryptovaluuttakauppapaikka joka tarjoaa yksinkertaisen ja avoimen tavan yksityishenkilöille sijoittaa Bitcoiniin tai altcoineihin, kuten Ethereum Australiassa. Alusta on rakennettu poistamaan turhautumista muissa vakiintuneissa australialaisissa salauspörsseissä, kuten petos, manipulointi, hyperinflaatio ja ahneiden yritysten suuret levitteet.

saada 10 dollaria ilmainen bitcoin sisäänkirjautumisen yhteydessä ja tarkista

Hanki 10 dollaria BTC

Swyftx on nähnyt massiivisen kasvun nousun viimeisten 24 kuukauden aikana yli 30000 rekisteröitynyttä käyttäjää lyhyessä ajassa. Joukkueen visio on yhdistää useita pörssejä, kaavioita, salkun seurantaa, vipuvaikutusta, rahoitusta, fiatia ja riskienhallintaa yksinkertaiseksi kokonaisratkaisuksi..

Nopea yhteenveto

swyftx verrattuna

Onko Swyftx säännelty?

Swyftx on a rekisteröity australialainen yksityinen yritys (ABN 72 623 556 730) kauppanimellä SWYFTX Pty Ltd. Brisbanessa digitaalista valuutanvaihtoa säätelee hallintoelin AUSTRAC joka panee täytäntöön finanssilakeja rikollisten ja rahanpesuriskien minimoimiseksi. Swyftx noudattaa myös Australian hallituksen asettamia tiukkoja AML / KYC-velvoitteita.

Swyftx-ominaisuudet

Nopea vahvistus

Swyftx tarjoaa nopean ja yksinkertaisen prosessin rekisteröitymiseen, varmentamiseen, varojen tallettamiseen ja kaupankäynnin aloittamiseen. Toisin kuin muut Australian vaihdot, on ei tarvitse ladata henkilöllisyystodistusta tai selfietä ja odota tunteja tilin hyväksymiseen, ennen kuin käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta.

swyftx luo tili

Käyttäjät voivat aloittaa salausvaluutan heti Swyftxin nopean vahvistusprosessin avulla, joka voidaan suorittaa vain muutamassa minuutissa nimellä, sähköpostiosoitteella ja henkilöllisyystodistustiedoilla.

Käyttäjäystävällinen

Työpöytä- ja mobiilisovellus on ollut suunniteltu aloittelijoille ja keskitason sijoittajille digitaalisten valuuttojen käytön aloittamiseksi. Sivupalkin avulla on helppo siirtyä omaisuusluettelon, lompakon, kaavioiden, nostojen ja muiden ominaisuuksien välillä. Koko kaupankäyntikokemus on hyvin yksinkertainen täysin muokattavassa kojelaudassa, joka voidaan räätälöidä kullekin sijoittajalle.

swyftx-käyttöliittymä

Talletusmenetelmät

Swyftx on suosittu australialainen salausvaihto, koska se tukee monenlaisia ​​tapoja siirtää varoja tilille. Kryptovaluutanvaihto tarjoaa nopean ja helpon tavan tallettaa jopa 50 000 dollaria AUD: n a avulla pankkisiirto, OSKO, POLi-maksu ja PayID Australian pankkitilin kautta. Swyftx on äskettäin ottanut käyttöön tuen luottokorteille tilin rahoittamiseksi.

Matala levitys

Tiesitkö myös, että salauksenvaihto voi veloittaa piilotettuja maksuja levityksessä? Kilpailevilla pörsseillä on hajautettuja kustannuksia, jotka voivat nousta jopa 2,6 prosenttiin jokaisesta osto- ja myyntitilauksesta. Swyftx on yksi harvoista digitaalisen valuutan alustoista, jotka ovat täysin avoimia niiden kanssa spread-palkkiot, jotka ovat vain 0,45% Bitcoinille.

swyftx levitä

Swyftx toimii kuten välittäjä löytää parhaat salaushinnat AUD ja USD etsimällä parhaita kryptovaluuttakauppapörssejä löytääksesi kryptovaluutan vaihto, jolla on syvin likviditeetti kaupankäynnissä olevalle omaisuudelle. Tämän seurauksena Swyftx pystyy saamaan parhaat markkinahinnat ja pienimmän spreadin.

Swyftx verrattuna

POLI-maksut ja PayID ovat suosituimpia tapoja tallettaa Australian dollareita Swyftxiin. Tässä vertailutaulukossa luetellaan vaihtoehtoiset pörssit, kuten Swyftx, jotka tarjoavat nopeita pankkitilisiirtoja.

Onko Swyftx turvallinen?

Swyftx sisältää useita turvakerroksia asiakkaan varojen turvallisuuden varmistamiseksi. Alusta on tehnyt yhteistyötä Auth0 joka on erikoistunut pilvialustan tietoturvaan korkeimman salasanan ja tilin turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Tilit pidetään turvassa käyttämällä kaksitekijän todennusta (2FA), mikä tarkoittaa, että tarvitset jotain, mitä tiedät (salasana) ja jotain, mitä sinulla on (2FA-laite) sisäänkirjautumiseen..

Kuinka Swyftx toimii?

Swyftx käyttää automaattisesti optimoi jokaisen salaustilauksen useissa pörssitilauskirjoissa tarjoamaan parhaat hinnat ja likviditeetin. Tämä tarkoittaa maksuvalmius Swyftxin kaupankäyntiparien (esim. altcoiinien) kaupankäynti on huomattavasti korkeampi verrattuna muihin salauspörsseihin, mikä johtaa alhaisempiin leviämiin (eli osto- ja myyntikurssin ero).

Esimerkiksi perinteinen kryptovaluutanvaihto käyttää omia tilauskantojaan jokaiselle kaupankäyntiparille. Jos tietyn kolikon kaupankäynnistä puuttuu, korotuspalkkio voi nousta käytettävissä olevan likviditeetin puutteen vuoksi. Swyftx ratkaisee tämän ongelman hyödyntämällä miljardeja likviditeettejä yhdessä paikassa suuremmasta kryptovaluutanvaihdosta, kuten Binance.

Tilin rekisteröinti & Kirjaudu sisään

Luo tili Swyftx: llä napsauttamalla "Kirjaudu" -painiketta alla. Tämä vie sinut suoraan Swyftx-rekisteröintisivulle, jossa sinua pyydetään täyttämään sähköpostiosoitteesi, asettamaan salasana, antamaan nimesi ja puhelinnumerosi. Klikkaus "olla samaa mieltä" ehtojen ja osuma "Luo Oma tili".

Swyftx-tilin tai lompakon luomisesta tai ylläpidosta ei peritä maksuja.

ID-vahvistus

Paikallisten määräysten vuoksi uusien käyttäjien, jotka luovat tilin Swyftx: llä, vaaditaan henkilöllisyyden vahvistaminen. Swyftx-vahvistusprosessi on yksinkertainen ja voi olla valmistunut 2 minuutissa. Aloita vahvistusprosessi siirtymällä vasemmalla olevaan sivupalkkiin ja napsauttamalla "Profiili" siirry sitten nimelläsi "Todentaminen". Tämä tuo esiin online-lomakkeen, jossa vaaditaan vain:

 • Sähköpostiosoite
 • Matkapuhelimen numero
 • Henkilötodistuksen numero

Varojen tallettaminen

Swyftx tukee useita maksuvaihtoehtoja asiakkailleen siirtämään AUD tilille, joka sisältää PayID, POLi, pankkisiirto ja luottokortit. Tällä hetkellä ei ole mahdollista ostaa salausta käteistalletuksella tai PayPalilla.

Tuolla on vähimmäistalletussumma 30 dollaria ja alle 200 dollarin talletukset maksavat 2 dollarin maksun. Talletuksen enimmäismäärä on 100 000 dollaria täydellä vahvistuksella.

Tuetut varat

Swyftx tarjoaa alustan, joka tarjoaa yli 226 kryptovaluutta kolikkoa, omaisuutta, rahakkeita ja digitaalisia valuuttoja joita voi ostaa ja myydä kuten Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, EOS, Stellar Lumens, Tezos, Algorand ja NEO.

Australian salausvaihto tukee myös suosittuja DeFi-rahakkeita, kuten Compound, Sushi ja Yearn Finance, joita voi ostaa ja myydä. Swyftxin hieno ominaisuus on tuki uusille kolikoille, joista ilmoitetaan säännöllisesti sosiaalisen median kanavien kautta.

Salausvaluutan ostaminen

Swyftx tarjoaa a yksinkertainen, puhdas ja helppokäyttöinen kaupankäyntikokemus uusille aloittelijoille tai kokeneille sijoittajille. Kojelauta sisältää yläpalkin, jossa on Bitcoinin live-hinta AUD: na ja muut kryptovaluuttaomaisuuserät. Vasemmassa reunassa oleva palkki on ensisijainen navigointivalikko kaupan ikkunan esiin tuomiseen, profiilin tietojen muuttamiseen ja nopeaan siirtymiseen Swyftx-talletus- ja peruutustoimintoihin.

swyftx-kojelauta

Salausvaluuttojen ostamiseksi Swyftx: llä on yksinkertainen tilauslomake, joka antaa arvion 1 BTC – AUD -hinnasta ja maksettavasta summasta. Erinomainen ominaisuus on käytettävissä olevat erityyppiset tilaukset:

 • Markkinatilaus
 • Rajoita tilaus
 • Lopeta tilaus

Edistyneet toimeksiantotyypit sopivat täydellisesti kauppiaille, jotka etsivät vaihto- ja kaupankäyntirajapintaa yhdelle alustalle sallimaan helpompi riskienhallinta nopeampi tilausten toteutus. Elinkeinonharjoittajat voivat tuoda esiin koko näytön kartoitustilan edistyneillä kaupankäynti- ja kartoitustyökaluilla.

swyftx-kaaviot

Kaaviot tarjoavat laajan valikoiman aikatauluja ja hintakaavioita parit AUD, USD ja Bitcoin. On olemassa useita päällekkäisiä kaupankäyntiominaisuuksia, kuten trendiviivat, indikaattorit ja piirtokaaviokuviot, jotta voisit täydentää merkintää markkinoiden, limiittien tai lopetustoimeksiannon avulla.

Tiesitkö? Swyftx tarjoaa täyden demotilan kaupankäyntitilin aloittelijoille, jotta he voivat oppia salauksen kaupan ja kokemuksen alustan käytöstä ilman oikeaa rahaa.

Suosittelemme kuitenkin luomaan tilin erillisellä kartoituspaketilla, kuten TradingView, uudella välilehdellä tai ikkunassa. Tämä pitää muutokset ja teknisen analyysin jokaisessa hintakaaviossa.

Swyftx-palkkiot

Swyftx tarjoaa yhden alhaisimmista maksuista Australiassa a kiinteä maksu 0,6%. Kryptovaluutan pörssissä tarjottu syvä likviditeetti tarjoaa käyttäjille leviää vain 0,45% ostajien välillä & myyjien määrää ja vähentää liukastumista. Verrattuna muihin tunnettuihin Australian pörsseihin, ne voivat veloittaa jopa 1% välittömistä osto- / myyntitilauksista plus levityshinnat noin 2,6%.

swyftx-kaupankäyntimaksut

Tallettaa & Nostomaksut

Swyftx antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tallettaa varoja Australian dollareilla (AUD). Suurin talletus- ja nostosumma on AUD 20000 dollaria päivässä ja se voidaan nostaa 100 000 AUD: iin parannetulla vahvistuksella.

Salausvaihto muuntaa kaikki talletukset automaattisesti Yhdysvaltain dollareiksi päivän muuntokurssin perusteella. Tämä antaa Swyftxille mahdollisuuden etsiä syvempiä likviditeettikumppaneita USD-parien avulla tarjotakseen alennettuja spreadeja ja lopulta halvempia kryptohintoja AUD: ssa. Kaiken kaikkiaan Swyftxin talletukset ja nostot ovat kohtuullisia ja kilpailukykyisiä muiden pörssien kanssa.

swyftx-talletus AUD

Asiakaspalvelu

Swyftx käyttää Sisäpuhelin auttaa ihmisiä nopeasti ja henkilökohtaisesti live-chatissa, joka on hyvä aloittelijoille, jotka käyttävät vaihtoa ensimmäistä kertaa. Chat-botti tarjoaa hyödyllisiä linkkejä ohjekeskuksesta usein kysyttyihin kysymyksiin. On myös mahdollisuus keskustella suoraan asiakaspalvelutiimin kanssa.

Swyftxin asiakaspalvelutiimi on erittäin aktiivinen ja vastaa muutamassa tunnissa tai lähettää sinulle sähköpostia. Käytimme live-chat-ominaisuutta ja saimme vastauksen noin 2 minuuttia yhdeltä perustajista. Huono asiakaspalvelu voi olla ongelma suuremmissa pörsseissä, mutta tuki oli poikkeuksellista ja vahva indikaattori hyvämaineisesta australialaisesta salausvaihdosta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Swyftx Lompakko?

Swyftx tarjoaa käyttäjilleen suojatun lompakon salausvaluuttavarojen säilyttämiseen ja säilyttämiseen ostamisen, kaupan tai myynnin jälkeen. Lompakko koostuu kuuma ja kylmä varastointi tallentaa asiakkaan varoja turvallisesti. Paras tapa on nostaa varoja Swyftx-lompakosta laitteiston lompakkoon.

Onko Swyftxillä mobiilisovellus?

Swyftxin kaupankäyntialustalla on mobiilikauppasovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, käydä kauppaa ja myydä kryptovaluuttoja mobiililaitteilla. Sovellus tarjoaa pääsyn kaikkiin toimintoihin ja ominaisuuksiin kaikilla laitteilla, joissa on moderni verkkoselain, kuten Android- tai iOS-älypuhelimet.

Voitko ostaa salauksen luottokortilla?

Swyftx tukee luottokortteja kryptovaluuttojen ostamiseen alustallaan. Järjestelmän muita tuettuja maksutapoja ovat pankkisiirrot POLi- ja PayID-tunnuksilla.

Onko Swyftx saatavilla Uudessa-Seelannissa?

Swyftx-kaupankäyntialusta on vain Australian käyttäjien käytettävissä ostamaan, vaihtamaan ja myymään kryptovaluuttoja. Asukkaat, jotka asuvat muissa maissa, kuten Uudessa-Seelannissa, eivät voi käyttää Swyftxiä, ja heidän on löydettävä NZ-salausvaihto.

Pystytkö esittelemään kauppaa Swyftxin avulla?

Swyftx tarjoaa salausdemotilan, joka voidaan vaihtaa simuloimaan markkinakauppaa virtuaalirahastoilla. Alustan käyttäjät voivat kokea kaupankäynnin Swyftxin kanssa virtuaalivarojen avulla tutustuakseen ominaisuuksiin ja käyttöliittymään.

Onko kumppaniohjelmaa?

Swyftx sisältää kumppaniohjelman, joka palkitsee uudet käyttäjät, jotka kirjautuvat sisään viittauskoodin avulla. Swyftx maksaa 30% kaikista kaupoista, jotka on tehty viittaamiesi tilien käyttöiän ajan. Ainutlaatuinen viittauskoodi voidaan jakaa perheen tai ystävien kanssa ylimääräisten passiivisten tulojen ansaitsemiseksi.

Tarjoaako Swyftx säästötiliä korkojen ansaitsemiseksi?

Swyftx ei tällä hetkellä tarjoa lainaus- ja lainanottopalveluja asiakkailleen ansaitsemaan korkoa salaustilanteista säilytettynä verkkolompakossa. Ansaitakseen kiinnostusta salauksesta australialaisten asiakkaiden on käytettävä hyvämaineista rahoituspalvelujen tarjoajaa, kuten BlockFi tai Nexo.

Kaikki kryptovaluutanvaihdot Australiassa eivät ole samanlaisia.

VERTAA SWYFTX: ää MUIHIN

Vertaa nyt!

Johtopäätös

Swyftx-katsauksen lopuksi voimme sanoa luottavaisesti, että pörssi on arvostettu ja monipuolinen salauspalvelu Australiassa, jota on helppo käyttää sekä aloittelijoille että kokeneille sijoittajille. Yhdistettynä mataliin kaupankäyntimaksuihin, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja reagoiva asiakastukitiimi Swyftxissä tekee siitä parhaan salausvaluutanvaihtomme Australiassa.

Käy Swyftxissä

Kun ostat kryptovaluuttoja, muista nostaa varoja hyvämaineiseen laitteistolompakkoon, jotta et käy vaihtoa ja henkilökohtaisessa säilössäsi..

digitaalinen aalto

Vaihtopalkkiot ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä kaupankäynti-, talletus- ja nostomaksuja (ilman piilotettuja maksuja) monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille sijoittajille Australiassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me