Tokenize-arvostelu: Vaihto-ominaisuudet, palkkiot ja paljon muuta

Fiat-salauksen vaihto voi olla haastava tehtävä. On olemassa useita näkökohtia, kuten käytettävissä olevat ominaisuudet, tuetut fiat-valuutat ja talletusmenetelmät, kaupankäyntiparit, palkkiot, turvallisuus ja asiakastuki.

Jännittävä digitaalisen omaisuuden alusta Singaporessa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kryptovaluuttoja ostettavaksi, kaupattavaksi ja myytäväksi Tokenize Exchange.

Käy Tokenize Exchangessa

Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle tarkat ja viimeisimmät tiedot tässä Tokenize-katsauksessa, suosittelemme vahvasti sinua vieraile verkkosivustolla pitää ajan tasalla mahdollisista muutoksista, joita voi tapahtua jälkikäteen.

Avainominaisuudet:

  • Nopea ja helppo luoda tili
  • 20 kryptovaluuttaomaisuutta ostettavaksi / myytäväksi
  • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut niinkin alhaiset kuin 0,1% tilausta kohti
  • Talleta SGD Xfers-tilillä ja pankkisiirrolla
  • Kyky ansaita korkoa salauksesta
  • Vakuutus 100 miljoonaan dollariin asti
  • Tunnusluvut ja yksityiskohtainen analyysi

yleensä ottaen

3.9 / 5 Käy Tokenize Exchangessa

Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä

Palkkiot

Turvallisuus

Ennen sukellusta tähän arvosteluun on erittäin suositeltavaa käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano X kun ostat kryptovaluuttoja. Salakirjoituksen omistus on sijoittajan hallussa ja hallinnassa, ei pörssissä. Lue oppaamme suosituimmista salauslompakoista saadaksesi lisätietoja.

Mikä on Tokenize Exchange?

Tokenize Exchange on Singaporessa toimiva kryptovaluutta-alusta, joka lanseerattiin vuoden 2018 alussa. Vaihto tarjoaa helppokäyttöinen ja yksinkertainen käyttöliittymä yksityishenkilöille ostamaan digitaalisia resursseja, kuten Bitcoin ja Ethereum Singaporen dollareilla (SGD) Xfersin avulla. Perustamisensa jälkeen Tokenize Exchange on kasvanut nopeasti yli 100 000 asiakasta käyttää tuotteitaan ja palveluitaan.

Tokenize Exchange verrattuna

Huippuluokan turvatoimet, intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikauppasovellus ovat tärkeitä ominaisuuksia Tokenize Exchangessa. Tässä vertailutaulukossa luetellaan vaihtoehtoiset salauskauppapaikat, kuten Tokenize Exchange.

Avainominaisuudet & Palvelut

Saatavana kryptovaluutta

Tokenize Exchange tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sijoittaa 20: ään suosituin ja likvidein digitaalinen omaisuus ja kaupankäyntiparit. Jokainen kolikko voidaan käydä kauppaa SGD, USD, BTC ja ETH vastaan ​​pörssissä.

merkitä vaihto-kolikoita

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Alhaiset kaupankäyntimaksut ovat tärkeä näkökohta käytettäessä pörssiä salauksen ostamiseen. Tokenize Exchange tarjoaa palkkioita, jotka perustuvat palkkiot niinkin alhaiset kuin 0,1% Premium-jäsenille, joka on erittäin kilpailukykyinen Singaporessa sijaitseville kryptovaluutanvaihdoille.

Vakuutusturva

Tokenize Exchangen kuumien lompakoiden sisällä olevat varat ovat 100 miljoonaa dollaria maailmankuulun huoltajan toimesta BitGo. Vaikka on myös suositeltavaa siirtää kryptovaluutat laitteistolompakkoon, vakuutusohjelma tarjoaa mielenrauhaa alustaa käyttäville asiakkaille.

Token-myymälä

Tokenize-pörssi tarjoaa kattavat oppaat ja tiedot uusien sijoittajien ohjaamiseksi kryptovaluuttatilaan. Alustan käyttäjillä on pääsy tarjottavaan Token Storeen perusteellinen analyysi ja mittarit jokaisessa tuetussa kolikossa. Siellä on myös yhteenveto markkinatunnelmasta, josta voi olla hyötyä sijoittajille.

merkitse vaihdosignaalit

Ansaitse kuukausikorot

Kuten suositut lainaus- ja lainausalustat, kuten BlockFi ja Nexo, käyttäjät, jotka säilyttävät salausvaroja Tokenize-lompakossa, voivat ansaita korkomaksuja 4%: sta 12%: iin APY valinnasta 18 digitaalista valuuttaa.

merkitsee vaihdon korkoa

Onko Tokenize Exchange turvallinen?

Pörssin varojen turvallisuus on tärkeää, kun valitaan salausvaihto. Tokenize Exchangen tietoturvasivun tarkistamisen jälkeen alusta on ottanut käyttöön tiukat KYC-menettelyt paikallisten määräysten mukaisesti.

On tietoja ei toimitettu toimialan standardeilla turvatoimenpiteillä kuten offline-kylmä-lompakon varastointi, osoitteiden sallittujen luettelo ja usean allekirjoituksen poistaminen toteutetaan. Tilin turvallisuuden kannalta käyttäjät voivat aktivoida kaksitekijän todennuksen minimoidakseen luvattoman käytön riskin.

Mitkä maat ovat tuettuja?

Tokenize Exchange on maailmanlaajuinen kryptovaluuttakauppapaikka, jossa käyttäjät voivat vaihtaa digitaaliset valuutat muihin omaisuuseriin. Heidän fiat-to-crypto -vaihto on vain Singaporen asukkaiden käytettävissä, jotka käyttävät SGD: tä. Käyttäjät muilta tuetuilta alueilta ja lainkäyttöalueilta voivat siirtää kryptovaluutat pörssiin kaupankäynnille muiden salausten kanssa.

Tilin luominen

Käyttäjien on oltava, jotta he voivat luoda tilin Tokenize Exchangella vähintään 18-vuotias. Tilin rekisteröinti on suoraviivaista ja kestää muutaman minuutin. Tokenize Exchange -tilin tai lompakon luomisesta tai ylläpidosta ei peritä maksuja. Rekisteröinnin aloittaminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

ID-vahvistus

Ennen kaupankäyntiä Tokenize Exchangessa käyttäjät on suoritettava henkilöllisyyden todentamisprosessi. Tämän vaatimuksen on oltava Singaporen rahaviranomaisen (MAS) asettamien Know-Your-Client (KYC) -, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan (AML / CTF) sääntöjen mukainen. Vieraile verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja KYC-tarkistus.

Talletusmenetelmät

Tokenize Exchange -perustili (ilmainen) sisältää kolme vaihtoehtoa Singaporen asukkaille tallettaa varoja ja ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja muita digitaalisia valuuttoja. Tuettuja tallennettuja menetelmiä Tokenize Exchangessa ovat talleta siirtämällä, vaihda XSGD-lompakosta ja talleta pankin kautta.

tokenize vaihtotalletus

Lisätietoja Xfers-tilin linkittämisestä salauksen ostamiseen, lue tämä artikkeli. Asiakkaat, jotka eivät ole rekisteröityneet Xfersiin, voivat valita varojen tallettamisen pankkitalletuksella. Tähän sisältyy pankkisiirtopyyntölomakkeen täyttäminen ja tietojen, kuten SWIFT-koodin, pankin nimen ja tilinumero, täyttäminen. Talletus tulee olemaan käsitellään muutamassa minuutissa saatuasi täytetyn pankkisiirtolomakkeen.

Premium- ja Platinum-jäsenet voivat tallettaa fiat sisään SGD rahoittaa Tokenize Exchange -lompakko. Maksutavat ovat samat kuin Basic-tilillä. Kun tili on rahoitettu fiatilla, käyttäjät voivat siirtyä Market-välilehdelle tekemään osto- / myyntitilauksia.

Salausvaluutan ostaminen

Tokenize Exchange sallii Singaporen asukkaat hankkimaan kryptovaluutta käyttäen Singaporen dollareita (SGD). Valittavana on 20 erilaista kryptovaluutta, jotka sisältävät tärkeimmät kolikot, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja XRP. Vaihto tukee myös suosittuja DeFi-rahakkeita, kuten COMP, AAVA ja Sushi, fiat-valuutalla hankkimiseen.

tokenize exchange buy crypto

Jokainen omaisuus näkyy luettelossa, joka voidaan laajentaa koko ruudun kynttilänjalka-alueelle historiallisen hinnan tarkastelemiseksi ennen ostamista. Kaavioita näyttää käyttävän TradingView, joka tunnetaan edistyneiden salauskaavio-ominaisuuksien, piirustustyökalujen ja indikaattoreiden tarjoamisesta. Tilaukset voidaan tehdä käyttämällä syöttöruutua, joka on samanlainen kuin kryptovaluutta-kaupankäyntialustan käyttö.

Esimerkiksi käyttäjä voi käyttää markkina- tai rajoitustoimeksiantoa ostaa Bitcoin SGD: llä. Fiat-maksettava kokonaismaksu näkyy alareunassa ennen tilauksen vahvistamista. Sama prosessi koskee Bitcoinin myyntiä SGD: lle.

merkitse vaihdon tilausruutu

Yllä oleva tilausikkuna sopii mielestämme paremmin keskitason ja kokeneille kauppiaille, jotka ymmärtävät ehdot rajoittavat tilausta, markkinatilannetta ja ymmärtävät kuinka lukea hintakaavio. Yksinkertainen widget tai välitön vaihto-ominaisuus kojelaudassa tai kotisivulla fiatin muuntamiseksi kryptovaluutaksi hyödyttäisi aloittelijoita.

Jäsenten hinnoittelu

Tokenize Exchange tarjoaa jäsenohjelman perus-, premium- ja platina-käyttäjille. Uusille käyttäjille, jotka luovat tilin Tokenizellä, määritetään automaattisesti ilmainen perustili. Kannustimet päivittää Premium- ja Platinum-jäseniksi sisältävät kaupankäyntimaksualennukset ja alennetut nostomaksut.

Palkkiot

Tokenize Exchange -maksut digitaalisten valuuttojen kaupasta vaihtelevat jäsenyystason mukaan. Käyttäjä, joka ostaa salauksen fiat-valuutalla ilmaisella perustilillä, maksaa 0,8%: n maksun tapahtumaa kohden. maksu voidaan vähentää 0,5 prosenttiin ja 0,1 prosenttiin päivittämällä Premium- ja Platinum-jäseniksi.

Salakirjoituksen salaamiseen käytetään samanlaista palkkamallia, joka alkaa 0,25 prosentista tapahtumaa kohti, joka voidaan alentaa 0,2 prosenttiin ja 0,1 prosenttiin jäsenyyttä päivittämällä. Uusille käyttäjille ilmaisella tilillä salauksen osto-, kauppa- ja myyntimaksu on korkeampi verrattuna muihin suosittuihin kaupankäyntialustoihin. Päivittäminen Platinum-ohjelmaan saadaksesi a 0,1% on yksi markkinoiden alhaisimmista palkkioista.

Turvallisuus

Tokenize Exchange sisältää kahden tekijän todennuksen (2FA), joka on käyttäjätilien suojaamisen tietoturva. Mainitaan muita turvatoimet korkeimman turvallisen asiakkaan varojen tai tietojen varmistamiseksi, mutta niitä ei paljasteta (ja niiden pitäisi olla), jos turvallisuus on vaihdon tärkein prioriteetti.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Tokenize Exchange Legit?

Tokenize Exchange näyttää olevan laillinen kryptovaluutan vaihto, jota säännellään Singaporessa. Alusta noudattaa KYC / AML-lakeja vahvistanut Singaporen rahaviranomainen (MAS). Tiukat henkilöllisyystodistusprosessit ovat käytössä vähentää petollisen toiminnan ja terrorismin laittoman rahoituksen riskiä liittyvää toimintaa.

Ovatko Tokenize Exchangessa säilytetyt varat turvallisia?

Sivustolla todetaan, että Premium-jäsenten varat voidaan turvallisesti nostaa epätodennäköisessä tapauksessa, että pankkitili suljetaan ennaltaehkäisemättömästi esimerkiksi sääntelyn muutoksen vuoksi. Lisätietoja tästä, vieraile verkkosivustolla.

Johtopäätös

Lopuksi katsaus Tokenize Exchange, foorumi tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen vaihdon Singaporessa asuville henkilöille ostamaan ja myymään salausvaluuttoja paikallisilla fiat-rahoilla. Vaihto tukee suosituimpia digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum, jotka voidaan hankkia Xfersin avulla, jotka sopivat paikallisille asukkaille.

Käy Tokenize Exchangessa

Yhdessä kilpailukykyisten kaupankäyntimaksujen kanssa, kyky ansaita kiinnostusta ja yksityiskohtainen analyysi kustakin Token Storen tuetusta kolikosta tarjoaa ainutlaatuisen myyntipisteen verrattuna muihin Singaporen salauspörsseihin. Kaiken kaikkiaan Tokenize Exchange on vankka valinta ostaa salausta SGD: llä.

Kaupankäyntimaksut ovat erittäin tärkeä näkökohta mahdolliselle kryptovaluutta-sijoittajalle. Seuraavat pörssit – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat erittäin kilpailukykyisen kaupankäynnin, talletus- ja nostomaksut (ilman piilotettuja maksuja) monilla erilaisilla talletusmenetelmillä, jotka sopivat kaikentyyppisille kryptovaluutta-sijoittajille.

Käy Tokenize Exchangessa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me