Wunderbit-kaupankäynnin tarkistus: Salauskauppabotit ja sosiaalinen kauppa

Wunderbit-kauppa on salausvaluutanvaihto- ja sosiaalinen kaupankäyntiverkosto, jonka avulla voit käydä kauppaa itsellesi alustalla, kopioida parhaita salauskauppiaita läpinäkyvällä tietokannalla tai luoda täysin automatisoidun salauskauppabotin TradingView’n avulla.

Vaikka siellä on useita kryptovaluuttakauppaboteja, Wunderbit Trading tarjoaa innovatiivisen palvelun auttamaan sinua löytämään kannattavimmat salausrobotit ja todelliset kauppiaat suosituimpia kryptovaluuttakauppoja.

Käy Wunderbit Tradingissa

Jokaisen elinkeinonharjoittajan ja kryptovaluutta botin tietueet ja viimeisimmät kaupat tarkistetaan alustalla. Vaikka kopiointi-kauppa ei välttämättä takaa voittoja, Wunderbit Trading -alusta on erinomainen työkalu kaiken kokemuksen omaaville kauppiaille ja sijoittajille oppimaan salauksen käymisestä.

wunderbit-kauppa

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

 • 8 parasta nollamaksuista salauspörssiä (komissioton kauppa)
 • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
 • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
 • Quadency Review – Onko se todella PARAS salausalusta?
 • 4 parasta salauksen kartoitusohjelmistoa & Työkalut Altcoin-kauppiaille

Mikä on Wunderbit?

Wunderbit on fintech-yritys, joka tarjoaa kryptovaluuttapalveluja ja -sovelluksia salauksen reaalikäyttöönoton edistämiseksi. yhtiö on lisensoitu, akkreditoitu ja säännelty rahoituslaitos, joka antaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa ja myydä Bitcoinia turvallisesti.

Mitä palveluita Wunderbit tarjoaa?

Wunderbit tarjoaa useita tuotteita, jotka sisältävät fiat to crypto exchange, Over the Counter (OTC) -palvelut ja edistynyt kauppapääte, automatisoidut salausstrategiat, kaupankäyntirobotit ja sosiaalinen kaupankäyntialusta.

 • Wunderbit Exchange on kryptovaluuttapalvelu, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa voivat ostaa Bitcoinia & Ethereum VISA: lla ja MasterCardilla. Pörssi ylpeilee tarjoamalla parhaat valuuttakurssit ja matalat palkkiot.
 • Wunderbit-kauppa on maksupalveluntarjoaja, jonka avulla kauppiaat voivat alkaa hyväksyä Bitcoin-maksuja verkkosivustonsa kautta, henkilökohtaisesti tai jopa sähköpostitse.
 • Wunderbit-kauppa on usean pörssin salauskauppapääte, joka sisältää kopiokaupan ja automaattiset kaupankäyntirobotit.

Wunderbit-kauppa: Älykäs salauskauppa

Wunderbit-pörssi on innovatiivinen foorumi, joka yhdistää useita parhaita kryptovaluuttakaupan pörssejä maailmassa. Käyttäjät on varustettu edistyksellisillä työkaluilla, jotta he voivat käydä kauppaa ja sijoittaa kryptovaluuttaan saumattomasti yhdestä kaupankäyntipäätteestä.

Wunderbitin sosiaalinen kaupankäyntialusta tarjoaa käsityksen parhaiden salauskauppiaiden strategioista, joilla on täydellinen avoimuus ja kauppahistoria, kopioida itsellesi tai luoda täysin automaattinen kopiointikauppabotti käyttämällä TradingView-ohjelmaa. Automaattisen strategian luominen antaa sinun aseta voitto- ja lopetustappio-järjestys jokaiselle alustalle liitetylle pörssille.

Wunderbit-kaupankäynnin ominaisuudet

Wunderbit Tradingissa on uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka lisäävät elinkeinonharjoittajien sijoitusten mahdollista kannattavuutta ja hallitsevat samalla riskiä salkunhallintatyökaluilla. Wunderbit’s sosiaalinen kaupankäyntialusta kannattavien kauppiaiden löytämiseksi ja kopioimiseksi, joilla on todistettu kokemus, on pelinvaihtaja. Muita alustan upeita ominaisuuksia ovat:

Älykäs salauskauppaautomaatio

Kaupankäynnin automaatio on joustava tapa luoda tilauksia älykkäälle salaustoiminnalle. Voit lisätä ja muokata Take Profit- ja Stop Loss -määriä mihin tahansa pörssin järjestykseen, kuten Binance ja Kraken. Automaattisen kaupan avulla saat myös mahdollisuuden käsitellä samanaikaisesti niin monta salauskauppatiliä kuin haluat. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että Wunderbit Trading käy kauppaa puolestasi, kun voit rentoutua ja nauttia voitoista.

Ilmainen salakirjoitusterminaali

Toisin kuin muut kaupankäyntialustat, kaikki Wunderbit Tradingin tarjoamat kaupankäyntivälineet ovat täysin ilmaisia. Elinkeinonharjoittajat voivat aloittaa kaupankäynnin ilman välityspalkkiota kauppaa kohden ilman kuukausittaisia ​​merkintöjä tai maksuja.

Sosiaalisen kaupan markkinapaikka

Wunderbit Trading tekee kaupankäynnistä helpompaa yhdistämällä sinut tuhansiin uusiin sijoittajiin, mikä auttaa sinua saamaan tasaista voittoa soveltamalla kaupankäyntistrategiasi automaattisesti sijoittajasalkkuihin. Sinusta voi tulla paras salakirjoittajien kauppias ja ansaita ylimääräistä voittoa prosentteina sijoittajien myyntivoitosta.

Useiden tilien hallinta

Wunderbit Tradingin avulla voit hallita useiden salausvaihtotilien salkkuja samanaikaisesti ilman, että sinun on suoritettava strategiaa jokaisella päätelaitteen tilillä. Elinkeinonharjoittajat voivat lisäksi yhdistää ja hallita olemassa olevien ulkoisten sijoittajien sijoituksia Wunderbit Copy Trading -sovellukseen API: n kautta ilman rekisteröitymistä.

Pyramiding Bot Automation

Wunderbit Trading -alusta on ottanut käyttöön pyramidiominaisuuden bottien automaatioon. Tämän avulla salakirjoitusrobotit voivat skaalautua sijaintiin ja tarjota joustavan poistumisstrategian, joka voidaan laukaista manuaalisesti tai automaattisesti botin kautta.

Tuetut salausvaihdot

Wunderbit on integroitu suosittuihin kryptovaluuttakauppoihin tuodakseen erilaisia ​​kaupankäyntituotteita, kuten spot-markkinat, optiot, futuurit, johdannaiset ja vipuvaikutuskoodit. Käyttäjät voivat löytää ja kopioida parhaiten menestyviä kauppiaita ja sijoittajia maailman johtaville kryptovaluutan pörsseille, kuten:

 • Binance (spot ja futuurit)
 • FTX
 • Deribit
 • Bybit

wunderbit-pörssit

Wunderbitin takana oleva tiimi työskentelee aktiivisesti integroitumisen lisäämiseksi muihin globaaleihin kryptovaluutta-alustoihin, kuten BitMEX, OKEX ja myös Kraken.

Tilin luominen Wunderbit-kaupankäynnillä

Vastaanottaja luo tili Wunderbit Tradingissa, rekisteröintiprosessi on suora eteenpäin ja kestää muutaman minuutin. Aloita seuraavasti:

Kun olet luonut tilin, on suositeltavaa ottaa kaksitekijäinen todennus käyttöön tilin lisäturvallisuuden varmistamiseksi. Tähän pääsee napsauttamalla yläosassa olevaa Asetukset-linkkiä ja sitten “Turvallisuus” aktivoidaksesi 2FA: n.

wunderbit-rekisteri

Wunderbit Trading Terminal

Wunderbit Trading -pääte on integroitu suosittuun Tradingview-kaavioon, jonka useimmat salauskauppiaat tuntevat. käyttöliittymä on yksinkertainen, tyylikäs ja tarjoaa teknisiä indikaattoreita ja piirtotyökaluja jonka voit odottaa.

Wunderbit-kauppapaikka

Oikealla voit valita krypto-valuutanvaihdon, johon haluat muodostaa yhteyden, salausparin kaupankäyntiin, valita pitkän tai lyhyen, asettaa oton voiton ja lopettaa tappiot sekä kaupankäynnin määrän tasapainossa kohdistettavaksi strategialle.

Kauppapaikka: Kopioi kannattavat kauppiaat

Wunderbit sisältää tulostaulun, jolla voit tarkastella ja verrata kaupankäynnin suorituskykyäsi ja strategioitasi muiden kauppiaiden ja automatisoitujen bottien kanssa, joihin pääsee Wunderbit Marketplacen kautta.

Voit suodattaa tulokset löytää kannattavimmat salauskauppiaat suosittuja pörssejä, kuten Binance, FTX ja Bybit. Yhteenveto kunkin kauppiaan tilastoista, kuten volyymi, keskimääräinen P&L%, aktiiviset botit ja kauppojen määrä näytetään. Kaupankäynnin tuloksia voidaan tutkia tarkemmin napsauttamalla Näytä-painiketta.

Wunderbit-kopiokauppias

Wunderbit-käyttäjät voivat valita elinkeinonharjoittajan tai botin tarkastellakseen kaupankäynnin yksityiskohtia yksityiskohtaisesti. Selaamalla raporttiosaa voit arvioida seuraavat kauppatiedot:

 • Kryptovaluuttapareja vaihdettiin
 • Käytetty pörssi
 • Pääsymaksu
 • Kaupan suunta (esim. Osta tai myy)
 • Kaupan määrä
 • Ota voittoa ja pysäytä tappiotaso
 • Keskimääräinen P&L
 • Sijainnin tila

Halusitpa kopioida kaupan vai et, Wunderbit Market -paikkaa voidaan käyttää antamaan tietoa maailman parhaiden kryptovaluutta-kauppiaiden kaupankäynnistä ja strategioista..

Wunderbit-kopiokauppa

Voit myös kopioida kaupankäynnin kannattavia salauskauppabotteja Wunderbit Trading -alustalla. Prosessi toimii samalla tavalla kuin edellä on kuvattu. Salauskauppabottien suodattamiseen on muita vaihtoehtoja esimerkiksi seuraavien kriteerien perusteella:

 • Kaupankäyntijakso (esim. 7 päivää tai viikko)
 • Salausvaihto
 • Kaupankäynti paria
 • Aikakehykset (esim. 1 tunti, 4 tuntia tai päivittäin)
 • Vähennettävä määrä

Esimerkiksi suodattimen avulla voit tarkastella botteja, jotka käyvät kauppaa BTC / USD-parilla Bybit-pörssissä. Kun olet suodattanut robotit, voit nyt sukeltaa syvemmälle analysoidaksesi strategiaa ja tarkastellaksesi kaikkia viimeisimpiä kauppoja, sijainnin mitoitusta, kaupan suuntaa ja vipuvaikutusta..

Kuinka voittaa kopiointikaupan automatisoiduista robotteista

Voit aloittaa kopiointikaupan automatisoidut salausstrategiat ja botit siirtymällä Wunderbit Market -paikkaan ja selaamalla ja löytää kannattavimmat automaattiset kaupankäyntistrategiat luoneet muut kauppiaat alustalla. Suodattimien ja avattavien valikoiden avulla etsi tietty botti, joka käy kauppaa tietyllä kryptovaluuttaparilla, vaihto- ja kaupankäyntikehyksellä.

wunderbit-kopiokauppa

Kun olet valinnut salausrobotin, voit alkaa seurata heidän kauppojaan, ja Wunderbit Trading -alusta asettaa automaattisesti osto- ja myyntikaupat puolestasi.

Voit testata jokaisen kaupankäyntistrategian varmistaaksesi tasaisen kannattavuuden joka kuukausi ennen kauppojen sijoittamista. Koodauskokemusta tai teknisiä taitoja ei vaadita kopioi kauppa välittömästi suosituimpien salauskauppasivustojen avulla.

Plussat & Miinukset Crypto Trading Botsin käytöstä

Ennen automaattisen salauskauppabotin hyppäämistä ja kopiointia kaupan käyttäjien tulisi miettiä edut, haitat, riskit ja edut.

Edut

 • Sijoita kaupat automaattisesti, kun olet poissa markkinoilta
 • Ota tunneperäinen stressi salauskaupasta
 • Testaa kaupankäyntistrategia takaamaan oman pääoman tasainen kasvu

Haitat

 • Edellyttää teknistä analyysiosaamista kaupankäynnin botin luomiseksi ja toteuttamiseksi
 • Aikaa vievää strategian ja koodauksen muokkaaminen yhtenäisten voittojen saamiseksi
 • Markkinoiden dynamiikka voi vaikuttaa haitallisesti botin suorituskykyyn

Wunderbit-kaupankäyntimaksut

Wunderbit Trading on ilmainen foorumi sekä sijoittajille että kauppiaille. Ei kuukausittaisia ​​tilauksia tai premium-tilejä. Käyttäjät voivat luoda tilin ilman rajoituksia vaihto-sovellusliittymien määrälle, jotka voidaan yhdistää Wunderbit Trading -tiliin.

wunderbit-kaupankäyntimaksut

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on salauskauppabotti?

Salausvaluuttakauppabotti on automatisoitu strategia, joka käyttää ennalta määriteltyjä sääntöjä ja ehtoja. Kun ehto täyttyy reaaliaikaisilla kryptovaluuttapareilla, käynnistyy liipaisin, joka asettaa kaupankäyntiaseman automaattisesti.

Kuinka paljon Wunderbit-kaupankäynti on?

Wunderbit Trading on a ilmainen palvelu salakauppiaille ja sijoittajille. Alusta ei veloita jäsenmaksua tai kuukausimaksua automaattisten bottien kaupankäynnin tai kopioimisen aloittamiseksi.

Onko Wunderbit turvallinen?

Wunderbit Trading on a turvallinen foorumi, joka ei tallenna salausvaroja. Käyttäjät muodostavat yhteyden salauskeskuksiin API: n avulla ja määrittävät käyttöoikeudet oman käyttäjätilin kautta.

Automaattiset salauskauppabotit suorittavat kauppoja pörsseissä, joihin liität API: n kautta. Botteille voidaan tarjota rajoitettu pääsy ja valtuudet suorittaa vain kauppoja. Nostot voidaan poistaa käytöstä, mikä pitää käyttäjän varat turvassa Wunderbit Tradingin käytön aikana.

Wunderbitissä on kaksi tekijän todennusta, jotka voidaan aktivoida tilin turvallisuuden lisäämiseksi. 2FA voidaan aktivoida tilillä käymällä Asetukset-sivulla.

Johtopäätös

Wunderbit Trading on innovatiivinen uusi monipörssipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat käydä salausta suoraan kaupankäyntiterminaalin avulla tai kopioida parhaat kauppiaat ja automatisoidut salauskauppabotit maailman suosituimmilla salauskauppapaikoilla.

Kyky selata satoja automatisoituja salausrobotteja ja kauppiaan suorituskyky markkinoilla on suuri etu. Uskomme, että alusta sisältää useita ominaisuuksia, jotka hyödyttävät kauppiaita ja sijoittajia, joilla on erilainen kokemustaso etsimään salausportfolion voittoa.

Käy Wunderbit Tradingissa

Wunderbit Trading -katsauksen lopuksi se on loistava automatisoitu kaupankäynnin bottiympäristö, joka on yksinkertainen käyttää, hyvin suunniteltu ja suosittelemme, että tarkistat ne.

Riskienhallintatyökalut ja alustan ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä kaikille mahdollisille kryptovaluutta-sijoittajille. Seuraavat kryptovaluuttakauppapalvelut – yllä mainitun pörssin lisäksi – tarjoavat edistyneitä kaupankäyntiominaisuuksia, teknisiä indikaattoreita ja sujuvan, mobiiliin reagoivan kartoitusliittymän, joka soveltuu aloittelijoille ja ammattimaisille krypto-kauppiaille.

Käy Wunderbit Tradingissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me